Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 1 rejtett és 1 vendég

Garew Towryk

A legtöbb felhasználó (19 fő) Szomb. 24 Nov. 2018 - 3:35-kor volt itt.

Sestroretsky Kurort Sanatorium

Go down

Re: Sestroretsky Kurort Sanatorium

Témanyitás by Garew Towryk on Hétf. 25 Márc. 2013 - 10:14

Játék vége. Játéktér szabad!
NJK
NJK

Garew Towryk
avatar

Rangom : noctis njk

Vissza az elejére Go down

Re: Sestroretsky Kurort Sanatorium

Témanyitás by Reaper on Csüt. 9 Aug. 2012 - 4:09

Ott ültünk a kocsmában és iszogattuk a söröcskénket. Ahogy elgondolkodtam, eszembe ötlött két kérdés. Egy, minek nyírjuk ki ezeket? Kettő, Ki ez az alak? Bérgyilkos? Ügynök? Terrorista? Nem tudom, de nem is izgat annyira. Most inkább csak iszom a söröcskét és nézem ahogy Rossio ott ül előttem és könyörgően néz rám.
-Mit akarsz?
-Adj már egy kortyot!
-A főnökét most ittad meg! Miattad kellett újat venni!
-Deeee....
-Semmi de!
Aztán megesett rajta a szívem és egy nyúlvánnyal a füle mögé nyúltam.
-Most ne válaszolj. Kapsz sört, csak a főnök ne nézzen ide.
Várok egy darabig, és a főnök elmegy valahova. Gyorsan Rossio szájához tartom a sört és megitatom. Majd mintha mi sem történt volna visszadőlök. Majd amikor a főnök visszaér egy kérdést szegezek neki:
-Most hogy így ennyi munka után leültünk, mesélj már! Ki vagy te?
Demon IV.


Reaper
avatar

Rangom : Planetarius Diabolus

Vissza az elejére Go down

Re: Sestroretsky Kurort Sanatorium

Témanyitás by Karel van der Rohe on Szer. 1 Aug. 2012 - 6:36

Zene volt füleimnek. Mind halott. Elvégeztük, amiért jöttük. Ám, Rossionak nyoma veszett és nélküle egy tapodtat sem voltam hajlandó megtenni. Túl értékes volt, hogy csak így eleresszem.

Reaper füstté vált, hogy felderítse a terepet. A pince. A pincébe kellett mennünk. Az ajtó beragadt, azon nem juthattunk át. Tömör vasból volt. Követtem a démon példáját. Füstszerű anyaggá lettem és a kulcslyukon keresztül lebegtem át, odabent ismét testet öltöttem.

Rossiot három démon rabolta el ismeretlen szándékkal. Reaper gyorsan elbánt a kellemetlenkedőkkel, és kiszabadította a kislányt. Nem bántam, hogy megdöglöttek, de érdekelt volna, mit akartak Rossioval.
-Köszönöm! - ismételgette a démonlány. Reaper nyakáról csüngött és el sem akarta a fiút ereszteni.
-Mára elég a munkából. Szórakozzunk egy kicsit. - böktem fejemmel a szemközti kocsmára. Jól esett volna egy hideg sör, vagy valami erősebb, hogy porzó, kiszáradt torkom enyhítse
-Ihatok én is egy sört? - szakadt le a kislány a fiú nyakáról.
-Kislányoknak szörp jár, ne is álmodozz, hogy alkoholt ihatsz! - intettem le a kis iszákost.

Intettem a fiúnak, hogy kövessen. A kocsma néhány méterre volt. Betérve vastag füst támolygott mindenfelé. Szinte vágni lehetett. A pulthoz közeli asztalhoz ültünk le. Rossio duzzogott és vádlón nézett rám. Az évszázadok során oly sokszor láttam már ezt a tekintetet.
-Uram itt a söre. - pakolta elém a korsót. Rossio felpattant és kicsavarta a nő kezéből a poharat. Jól meghúzta. Szája szélén kétoldalt folyt le az ital, olyan mohón vedelte magába. Nem bírta meginni mindet. Amikor megtelt a poharat az asztalra tette.
-Rossio, ezt mégis, hogy képzelted?
A kislány rám öltötte a nyelvét, és elszaladt.
Halott


Karel van der Rohe
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Sestroretsky Kurort Sanatorium

Témanyitás by Reaper on Csüt. 19 Júl. 2012 - 4:04

-Mind halott. És értettem!
Szétterülök a szanatóriumon belül, és keresem Rossiot. Ahogy elnézem, eddig sehol sincsen. Aztán észreveszem, ahogy 3 őrült viszi a pince felé. A főnököt értesítem, de az egyikre ráaggatok egy darabot magamból hogy tudjuk követni. Materializálódok a főnök mellett.
-Főnök! A pince!
Lerohantunk a pincébe.
-Várjon, majd én elintézem a három köcsögöt, maga vigye a kislányt.
A három őrült odakötözte Rossiot egy székhez és éppen egy fűrésszel akartak rajta zongorázni mikor kiléptem a fényre.
-Hé! Köcsögök!
Megfordulnak.
-Mi a szitu? Csak ilyen kis gyenge lányokkal tudtok bánni? Miért nem kezdtek egy magatok fajta keménylegénnyel?
Lassan előrelép az egyikük.
-Most tetted meg az utolsó ballépésedet démon!
Nekem iramodik. Én a kezemet kardként materializálom és kinyújtom. Beleszalad. Átszakad a mellkasa.
-Ezt benézted!
Elég. Most jön a többi. A másik kettő nehezebb lesz mert képesek eltűnni. De én is.
Füstté válok, és fellebegek a mennyezetre. Majd egy kis meglepetéssel készülök nekik. Az egész termet beterítem füsttel és kő keménnyé materializálom. Lassan elkezdek összezáródni. Érzem hogy elkaptam őket. Majd mikor Rossio felé közelít a feketeség, kinyitom magam, majd mikor átmegy fölötte zárom. Mikor már csak egy 2X2-es részen összpontosul a két démon szólok a főnöknek:
-Mehet!
Majd tüskéket növesztek belülre, és lassan felnyársalom őket. Hallom az ordítozásukat amint lassan megy át rajtuk a tövis. Majd mikor meghaltak emberként materializálódok.
-Na nagylány? Hogy vagy?
Nekem szalad és a nyakamba ugrik.
- Köszönöm Reaper! KÖSZÖNÖM!
-No-no! Rossio! Azért nem volt akkora kunszt!
De nem enged el. A nyakamon csüng és nem tudom letenni. Az új hasitasimmal odafordulok a főnökhöz és megkérdem:
-Most merre?
Demon IV.


Reaper
avatar

Rangom : Planetarius Diabolus

Vissza az elejére Go down

Re: Sestroretsky Kurort Sanatorium

Témanyitás by Karel van der Rohe on Csüt. 19 Júl. 2012 - 3:24

A démon, akit kerestünk a földszinten tartózkodott. Reapert ráusztítottam a többire, míg én elintézem a vezetőjüket. A folyosó végén levő irodában találtam. Ott mereszti a seggét már évszázadok óta. Szánni való lélek.
-Itt várj! - parancsoltam Rossiora. Most nem ellenkezett, nem volt nyafogás, "na de mester" kezdetű monológ, sem "gonosz!" felkiáltás. Engedelmes gyermek módjára viselkedett. Leült a lépcsőre és egy gilisztát húzogatott. Idomítható a gyerek.

Az iroda sötétjében üldögélt Vazul. Nem ez volt a rendes neve. John Smithnek nevezték még emberként. Démonná válása után eldobta régi nevét, és újat választott. A Vazulra esett a választása. Abban a hitben élt, hogy ettől a névtől rettegnek az emberek és ki tudja vívni a többi démon tiszteletét. Ha ettől várta a sikert, akkor rossz lóra tett.

-Milyen régen nem láttalak. - dörmögte az asztala mögül, az arca szivarfüstbe burkolózott. A modora mit sem változott. Ugyanaz a pöffeszkedő stílus.
-Hogy van a család? - kérdezte keresztapás rekedtes hangján. Azt hitte nem veszem észre, hogy a kezét az asztal fiókjába mélyeszti. A fegyveréért nyúlt. Még azelőtt, hogy előhúzhatta volna, odaugrottam, rá az asztal tetejére és karmaimat a torkának szegezte. Ijedtében hatalmasat nyelt.
-Még mindig gyors vagy. - visszahúzta a kezét a fióktól és megadóan emelte a feje mellé.
-A tanács csókoltat és üzenik, hogy a sírköved elkészült. - nevettem gonoszul.
-Ne...könyörgöm..ne. Meg tudom magyarázni...- ficánkolt ijedten a karmaim között. Meg tudta magyarázni, csakhogy senkit nem érdekeltek a kifogásai. Vazul lángra kapott és porrá égett a drága bőrszékében.

Kiléptem a folyosóra, Reaper ekkor tért vissza teljesítve a rá bízott feladatát.
-Mind halott? - kérdeztem és szememmel Rossiot kerestem, de nem volt sehol. Hova tűnt a kislány?
-Reaper, nem láttad Rossio? - hajoltam ki az ablakon, de az udvaron sem volt. Volt egy rossz érzésem.
-Meg kell keresnünk. Nélküle nem megyek el innét.
Halott


Karel van der Rohe
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Sestroretsky Kurort Sanatorium

Témanyitás by Reaper on Szer. 18 Júl. 2012 - 23:28

-Oké.
Felsurrantam az emeletre. Ott megelevenedtem és elkezdtem járni a területet. Semmit nem láttam még. Ez a hely olyan kihalt mint amilyennek látszik. Aztán elérek egy részhez, elől kialudt a lámpa meg a hátam mögött. Lassan sétálgatok előre, aztán mikor már vagy fél órája sétálok, furcsa érzés fog el. Mintha már jártam volna itt. Előreküldök egy kis részt magamból, és megdöbbenésemre mögöttem tűnik fel. Ez egy csapda. Nem, nem is csapda. Egy őrült rémképzete. Szóval mégis vannak itt. Innen hogyan jussak ki? Hmm.... Tudom már! Lassan elkezdem gyűjteni az energiákat és magamba összpontosítom. Majd emelem egyre fentebb, és fentebb. Majd mikor már a számnál van a fal felé fordulok és elordítom torkom szakadtából:
-Tempestas!
A kék fény nekiszáll a falnak és áttöri. Már egy szobát látok a másik oldalon. Be is ugrok oda, gyorsan. Mögöttem a sötétség bezárul. Körbenézek. Sehol senki. Aztán veszem észre hogy a plafonon állok. Megfordult a szoba. Az ajtóhoz szaladok és kinyitom. Kiesek rajta. Ahogy elnézem, a másik oldalon vannak a többiek. Hmm..... Hogyan jussak át egy olyan mágián mint az. Beleküldök egy tűzgolyót, hátha az segít.
-Infeno!
A tűzlabda repül, repül, majd eltűnik. Simán eltűnt. Nem látom sehol. Aztán eszembe jut a megoldás. Ezt csak úgy lehet kiküszöbölni, ha mellette megyek el. A másik oldalon elindulok és szobáról szobára teleportálok. Aztán átérek a mágián. A másik oldalon kinézve megtaláltam a tűzgolyót. A falnak csapódott. Szóval ez át tudott menni. Szép. Na de akkor dologra. 12 van összesen és el kell őket tenni láb alól. Benézek az első szobába, és nyomban észreveszem őket. Tekintve ott térdelnek a szoba kellős közepén. No de akkor, dologra. A tőrrel dolgozok. Elmetszem a nyakát az elsőnek, a tőr kiszipolyozza. A másodikat is, harmadikat, negyediket, majd felkelnek és nekem rontanak. Elkapnak és elkezdenek húzni. Kettészakítanak. Ha ember, vagy másfajta démon lennék belehalnék egy ilyen sebbe. Szerencse hogy a bolyongók nem halnak meg olyan könnyen. Mikor megbizonyosodtak hogy két részben vagyok visszamentek a dolgukra. Most köddé válok és befogom őket. Felemelem és elkezdek velük pörögni. Majd megfogom őket a ködből kinyúló nyúlványokkal és izomból nekiszállok a falnak. A beton kis résein a füst ki tud szaladni, de az ő testük nem. Lassan átráncigálom őket a kis, milliméter átmérőjű lyukakon aminek az eredménye hogy a másik oldalt ilyen szósz formában látják meg. Összeállok és a tőrrel elszívom az életenergiát. Most irány a földszint. A főnöknek biztos van nekem valami meglepetése.
Demon IV.


Reaper
avatar

Rangom : Planetarius Diabolus

Vissza az elejére Go down

Re: Sestroretsky Kurort Sanatorium

Témanyitás by Karel van der Rohe on Szer. 18 Júl. 2012 - 2:07

Reaper választása egy közeli épületre esett az őrült démonok szanatóriumára. Beletrafált. Ott élt a világ egyik legkeresettebb bűnöző démonja.
-Szanatóriuuuum. - ujjongott a kislány. Régi vágya volt, hogy elvigyem egy igazi bolondokházába. Nem tudtam honnan jött ez a beteges rajongása az ilyen helyek iránt, de most egy álma válhat valóra. Nem így terveztem, de így alakult.

Egy köpésre volt az előző helyszíntől. Ez az épület még romosabb volt, mint emlékeztem. Néhány száz év alatt mennyire le tudnak pusztulni az emberi épületek. A bejárat el volt torlaszolva, ezért beteleportáltunk.
-Maradj itt, ne kószálj el! - figyelmeztettem előre Rossiot. Az évszázadok alatt kiismertem a lányt, az első húzása az lett volna, hogy körberohangálja a folyosókat. Nem szórakozásból voltunk itt, vagyis nem olyan jellegű szórakozásból. A munka öröme boldogított minket, a lehulló testrészek és a fröcsögő vér látványa.

-Legalább tízen, tizenketten vannak. - számoltam össze a sikolyok alapján. Volt 8 felnőtt, 2-3 gyerek és 1-2 idős korú tébolyult.
-Miénk az alsó szint, tiéd az emelet. - osztottam ki gyorsan a feladatokat.
Halott


Karel van der Rohe
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Sestroretsky Kurort Sanatorium

Témanyitás by Andrés von Narrath on Szer. 2 Nov. 2011 - 3:57Vampire II.
Vampire II.

Andrés von Narrath
avatar

Rangom : nox equester

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Sestroretsky Kurort Sanatorium

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.