HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépésHáború tör ki a vámpírok és a boszorkányok között. Narlen városa elbukik, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre kerül. Theradin békét köt a vérszívókkal, így a város megőrzi függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödik és kihasználva szomszédai csatározásait, elfoglalja Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződnek, ezért a vadászokra még nagyobb szükség van, mint valaha.
• • •
Lépj be Noctis világába, ismerd meg a varázslattal teli, napfényes Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok és védák lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol a vámpírok, emberek és vérfarkasok élnek. Ismerd meg Caelestis vidékét, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.

Login
Username:
Password:
Auto Login: 
:: Hopsz! Elfelejtettem a jelszavam!
* * *
CHATBOX

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!
FRPG Top Sites - Magyarország

***
BANNER

AZ oldal bannerjáért Kattints: ide!


***
TÁRSOLDALAK

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!Share | 
 

 Inaktiválás, fagyasztás, törlés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jákob és az angyalok
MesélőMesélő
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Inaktiválás, fagyasztás, törlés    2012-02-12, 06:52

Egyéb tudnivalók!

Inaktivitás
Bárkinek közbejöhet olyan esemény, ami megakadályozza az aktív részvételét az oldalon. Ezért ilyen esetekben szóljatok, ha hosszabb-rövidebb időre inaktívvá váltok. Így elkerülhető, hogy egy olyan karakter kerüljön törlésre, aminek felhasználója önhibáján kívül nem tud belépni!
 
 
Azok az elfogadott karakterlappal rendelkező karakterek, akik 6 hónapig nem lépnek be, nem posztolnak, azok inaktívak lesznek!!! Törlésükre, inaktiválásuk napjától számított egy év múlva kerül sor. A törlésről PÜ-t és e-mailt küldünk. Ha nem kapunk választ tőlük karaktereiket bannoljuk. Azonnali bannolásra kerülnek azok, ahol inaktív a fiók, és más módon nem elérhetők.
 
 
 
Fagyasztás
 
Ha olyan esemény, változás történik, ami megakadályozza az aktív részvételünket az oldalon vagy, ha az user előre tudja, hogy hosszú hetekig, akár hónapokig nem kerül gépközelben, akkor ilyenkor javasolt a karakter fagyasztását kérni.
 
Fagyasztás kérhető:
...ha az user egészségügyi állapota ezt megkívánja (megfázás, tartós betegség, műtét...).
...ha az user nincs az országba és bizonytalan, hogy mikor tud gépközelbe kerülni (tanulmányút, külföldi tanulmányok).  
...ha az user elhúzódó családi gondokkal küzd.
...ha az user műszaki problémák miatt nem tud játszani (internet problémák,  internet hiánya, elromlott számítógép...).
...ha az user a vizsgái miatt ritkán kerül gépközelbe.
...ha az user alkotói válságba kerül (nem tud reagolni, nem érzi a karaktert...).
...egyéb, fentebb nem említett ok miatt.
 
A karakterfagyasztásra és -kiolvasztásra vonatkozóan:
1. A user akkor kérje a karaktere fagyasztását, ha minimum 4 hétig távol marad. Ha csak néhány hétig nem lesz gépközelbe, akkor elegendő, ha a megfelelő topikba (Csevegő > Nem vagyok gépközelben) üzenetet hagy.
2. Az user fagyasztott karakterrel, fagyasztott állapotban nem posztolhat a játéktéren.
3. A karakter kiolvasztását kérni kell! Küldj egy PÜ-t valamelyik adminnak vagy az Óhajok, sóhajok... > Panaszkodó nevű topikjába hagyj egy üzenetet.
4. A karaktert csak akkor viheti játéktérre, ha újra aktívvá válik.
 
***Állapotodat profilodban vagy a posztjaid mellett a Vis Vitalis funkció jelzi.
 
 
 
Admini pü-k azoknak…
akiknek a helyesírása annyira rossz, hogy már zavaró (hemzseg a nyelvhelyességi és mondatszerkesztési hibáktól, az egész szöveg érthetetlen). (játszópartner jelzése alapján)
 
akinek a posztja rendszeresen nem éri el a szabályzatban előírt minimumot és a játékos fél nem tud rá rendesen reagálni, illetve akkor is, ha az user kisregényt ír, de a reagja nem szól semmiről, a posztjában 2-3 mondat van, amire érdemlegesen válaszolni lehet. (játszópartner jelzése alapján)
 
aki olyan információkat ír le a posztjában, ami a fajleírásoknak ellent mond.  Vagy olyan sztorikat akar kijátszani, ami a karakterlapjában nem szerepel és utalás sincs rá (pl. a fajoknál emberként szerepel, arról ne derüljön ki, hogy mégis egy félvér vagy boszorkány). Ha karakterlapjában szerepel zárójeles megjegyzésként, hogy félvér vagy boszorkány, csak nem tud róla, az más.
 
akinek a játéka nem a karakter jellemének megfelelő. Nem karakterhűen játszik.
 
aki beleír egy folyó (nem lezárt) játékba, úgy hogy ő nem részese annak. Rengeteg szabad, játékra alkalmas helyszín van az oldalon.
 
akire valamiért panasz érkezik.
 
illetve minden olyan, fentebb nem említett esetben, amikor úgy ítéljük meg, hogy az usert figyelmeztetnünk kell.
 
 
 
Kizárás
Az user oldalról való kizárását vonhatja maga után, ha:
 
az oldal tartalmát (fajleírások, karakterlapok, legendák, szabályzatok stb.) engedély nélkül eltulajdonítja, más oldalon azt felhasználja és sajátjaként tüntetni fel.
 
az user folyamatosan zavarja a rendet, megszegi a szabályokat, figyelmen kívül hagyja az admini figyelmeztetéseket, illetve játékával, megjegyzéseivel bomlasztja a közösséget.
 
ha az userről bebizonyosodik, hogy labilis idegzetű és az oldalon folyó események károsak lehetnek egészségügyi állapotára.
 
ha az user személyes adatokkal él vissza, megsérti mások személyiség jogait, anonimitáshoz való jogát. Másokról készült fotókat tesz közzé, illetve személyes adatait feltünteti az illetők jóváhagyása nélkül, vagyis felfedi valódi kilétüket, kiadja multikaraktereit stb.
 
ha az user üzleti tevékenységet folytató, profitorientált oldalakat reklámoz vagy kutatáshoz felhasználható felmérést készít admini jóváhagyás nélkül. Tilos az oldalon keresztül bármilyen formában a fórum közösségét haszonszerzés vagy kutatás céljából felhasználni/kihasználni. Ehhez admini hozzájárulás szükséges, keress fel minket pü-ben!
 
illetve minden olyan eset, amikor az adminok úgy ítélik meg, hogy erre szükség van.
 
 

A döntés okairól és miértjeiről a kizárt user minden esetben tájékoztatást kap email-címére. A fórum szabályzatának nem ismerete nem kifogás.Vissza az elejére Go down
http://noctis-parvulus.forummotion.com
 

Inaktiválás, fagyasztás, törlés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabályzat és tudnivaló :: Bevezetés a világunkba :: Egyéb szabályzatok-