HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépésHáború tör ki a vámpírok és a boszorkányok között. Narlen városa elbukik, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre kerül. Theradin békét köt a vérszívókkal, így a város megőrzi függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödik és kihasználva szomszédai csatározásait, elfoglalja Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződnek, ezért a vadászokra még nagyobb szükség van, mint valaha.
• • •
Lépj be Noctis világába, ismerd meg a varázslattal teli, napfényes Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok és védák lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol a vámpírok, emberek és vérfarkasok élnek. Ismerd meg Caelestis vidékét, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.

Login
Username:
Password:
Auto Login: 
:: Hopsz! Elfelejtettem a jelszavam!
* * *
CHATBOX

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!
FRPG Top Sites - Magyarország

***
BANNER

AZ oldal bannerjáért Kattints: ide!


***
TÁRSOLDALAK

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!Share | 
 

 Userek és az szj

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jákob és az angyalok
MesélőMesélő
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Userek és az szj   2012-02-12, 07:02

Userek és  a szerep


A szerepjáték: az oldal üzemeltetői, fenntartói, adminjai által megálmodott világban olyan aktív, alkotó tevékenység, ahol a képzeleted által saját karaktereddel, karaktereiddel szituációkat, történeteket jelenítesz meg írott formában. Minden karakter mögött egy user áll, aki irányítja és mozgatja az adott karaktert. A szerepjátékos világ egy virtuális világ, ha esetenként hasonlít is a való világra, ne feledjétek, ez akkor sem a valóság. A valóságot akkor "hagyod el" mikor bekapcsolod a gépet, és belépsz a világunkba. A Noctis Parvulus világa egy elvont, képzeleten alapuló világ. Csak azoknak ajánlott, akik képesek különbséget tenni a virtualitás és a valóság között. Az, aki nem képes érzelmeit és a stressz-helyzeteket a józanész keretein belül kezelni, hajlamos a drámákra és az érzelmi túlzásokra, mentális problémákkal küzd, és erről esetleg még orvosi igazolása is van, annak NEM AJÁNLJUK, hogy csatlakozzon közösségünkhöz.


Fontos szempontok:
1. Magánéleti, személyes, szakmai, munkahelyi/iskolai problémáidat, hagyd az oldalon kívül, ha erre nem vagy képes, akkor inkább ne is jelentkezz be addig, míg nem kerülsz olyan állapotba, hogy kezelni tudd a hangulatváltozásaidat.
2. Ha befejeztük a játékot, és lekapcsoljuk a gépet, az oldalon ért esetleges stressz-helyzeteket, és karakterek közötti személyes ellentéteket hagyjuk a virtuális világba, ne vigyük ki ezeket a való életbe, és legfőképp ne zúdítsuk rá másokra.
3. Szintén nagyon fontos, hogy USER NEM AZONOS A KARAKTERREL!!! Még akkor sem, ha az user esetleg önmagáról mintázta a karakterét.
4. A szerepjáték világa szerteágazó. Ugyanazok az userek több oldalon is találkozhatnak egymással. Előfordul, hogy személyes ellentét alakul ki user és user között. Más oldalról hozott problémákat, nézeteltéréseket nem szeretnénk oldalunkon látni és tapasztalni!!!!!
5. Az oldalon való regisztrálás és a karakter megalkotása, illetve a karakterlap elfogadása után az oldal szabályai vonatkoznak minden egyes userre. A szabályok be nem tartása az user/ek oldalról való kizárását, ip-címének letiltását vonja maga után.
***A szabályok módosításának jogát fenntartjuk, de a változásokról minden esetben tájékoztatást adunk a fórum felhasználóinak!


Userek jogai, lehetőségei:
-Szabad csatlakozás, szabad távozás (minden usernek lehetősége van szabad elhatározásból csatlakozni és/vagy távozni közösségünkből).
-Minden usert azonos jogok illetnek meg. Köztük az egyenlő elbánás joga, a szabad játékhoz való jog (minden user kijátszhatja saját történetét, DE írásában nem cselekedhet más játékos karakter nevében - annak userének tudta nélkül -, nem lehetetleníthet el más JK karaktereket az oldalon, nem irányíthat más vezető karakter alá tartozó NJK karaktereket, valamint nem játszhat ki olyan eseményeket, amelyek Noctis világ- és fajleírásainak ellent mondanak), a véleménynyilvánítás joga kulturált formában (regisztrált, karakterlappal rendelkező user ötletelhet, panasszal élhet az erre a célra létrehozott topikokban).
-Anonimitáshoz való jog!
-Egy karakter egy user "kezében" lehet!


Kötelességek, elvárások:
-Minden usernek kötelessége tisztában lenni az oldal házirendjével. A szabályzat nem ismerete nem mentesíti a felhasználót a következmények alól!
-Elvárás a normál, emberi hangon megütött, trágár szavaktól és lekezelő stílustól mentes kommunikáció user és user, user és admin között.
-Elvárás az adminok és a játékostársak felé tanúsított tisztelet. Admini pü-k kapcsán elvárjuk, hogy válaszra méltóztass bennünket!

Vissza az elejére Go down
http://noctis-parvulus.forummotion.com
 

Userek és az szj

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabályzat és tudnivaló :: Bevezetés a világunkba :: Egyéb szabályzatok-