HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépésHáború tör ki a vámpírok és a boszorkányok között. Narlen városa elbukik, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre kerül. Theradin békét köt a vérszívókkal, így a város megőrzi függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödik és kihasználva szomszédai csatározásait, elfoglalja Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződnek, ezért a vadászokra még nagyobb szükség van, mint valaha.
• • •
Lépj be Noctis világába, ismerd meg a varázslattal teli, napfényes Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok és védák lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol a vámpírok, emberek és vérfarkasok élnek. Ismerd meg Caelestis vidékét, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.

Login
Username:
Password:
Auto Login: 
:: Hopsz! Elfelejtettem a jelszavam!
* * *
CHATBOX

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!
FRPG Top Sites - Magyarország

***
BANNER

AZ oldal bannerjáért Kattints: ide!


***
TÁRSOLDALAK

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!Share | 
 

 Mit ne tegyél!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jákob és az angyalok
MesélőMesélő
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Mit ne tegyél!   2012-02-12, 07:12

Mit ne tegyél!

-Ne káromkodj! Ha játékban karaktered csúnyán beszél csillagozd vagy pontozd ki!

-Ne használj olyan képességet, amivel nem rendelkezel! (Csak a fajra jellemző adottságokat, és (ha van) a karakter birtokában lévő különleges képességet használhatja a karakter!)

-Ne élj vissza a képességeiddel!

-Ne rontsd a játékot, ne lehetetlenítsd el a játszótársaidat!(Játékrontás = Olyan szituáció teremtése, melyben a játékos fél kiszorul a játékból! Ide tartozik a karakter lejáratása, rossz hírének keltése, meggyanúsítása stb. is.)

-Ne irányítsd mások karakterét! (Ne cselekedj másik karakter helyett. Olyan helyzetet/történetet se teremts, amiben a másik fél a tudta nélkül érdekelt. Történeteket csak magadra vonatkozóan találj ki, vagy ha bele akarsz más karaktereket is vonni a történésekbe, akkor előtte beszéld meg velük PÜ-ben).

-Ne szerkeszd utólagosan a posztjaidat! Elküldött játéktéri posztokat, amikre válasz is érkezett, utólagosan NEM LEHET szerkeszteni!

-Kerüld a következőket: politika; rasszizmus; tiltott önkényuralmi jelképek; pornográfia; nemi, kisebbségi és vallási hovatartozás kérdései! (Ilyen jellegű és tartalmú hozzászólásokat, ebből adódó nézeteltéréseket, vitákat semmiféleképp nem akarunk látni az oldalon!)

-Ne használj fel olyan információkat a játszótársad karakteréről a játékban, amit userként olvastál a karakterlapjában, és amiről a karaktered nem tudhat!

-Ne élj vissza személyes adatokkal, ne fedd fel mások multijait! (Ha a multikaris lebukik karaktereivel, és te észreveszed, akkor felfedezésedet tartsd meg magadnak. Ne kürtöld széjjel, mert nem biztos, hogy szeretné, ha mindenki tudná milyen karakterek tartoznak hozzá. Döntse el mindenki maga, mit akar közölni másokkal!)

-Üzleti tevékenységet folytató, profitorientált oldalakat ne reklámozz! (Tilos bármilyen formában a fórum közösségét haszonszerzés vagy kutatás céljából felhasználni az oldalon keresztül az adminok tudta és hozzájárulása nélkül!)

-Ne hivatkozz előjogokra! (Usereinket az oldalon ugyanolyan jogok illetik meg. Ugyanazok a szabályok vonatkoznak rájuk kivétel nélkül. Pl. nem lehet hivatkozási alap, hogy valaki régebb óta tagja közösségünknek, idősebb másoknál, több hozzászólása van stb.)

-Ne élj vissza a rangoddal! (Az oldalon vannak vezető karaktereink, amik elvállalásával tisztelet és elismerés övezi a karikat, ugyanakkor nagyobb felelősség is terheli őket, velük szemben nagyobb elvárást támasztunk, pl. példamutatást, saját fajleírásának ismeretét. Ha egy user vezető karaktere visszaél rangjával, hatalmával, és emiatt bonyodalmakat okoz az oldalon, akkor megfosztjuk a rangjától.)

-Engedély nélkül ne alkoss karaktert másoknak! Nem elfogadott az oldalon, hogy egy user egy másik user megkérdezése nélkül  párt, családtagot (szülőt, testvért, gyereket, egyéb rokont) vagy ismerőst (legjobb gyerekkori barátot) alkosson. Karakteralkotás előtt kérdezd meg a másikat, tart-e igényt egy újabb rokonra, párra stb.

-Ne legyél skizó! Azaz önmagad testvérét, apját, anyját, gyerekét, egyéb rokonát, barátját, szerelmét, ellenségét stb. Ne alkosd meg, és ne kezdj játéktéri játékba! Kérj meg valakit, hogy csinálja meg neked. Hirdesd meg, vagy vidd a karaktert NJK-ba! De ne játssz önmagaddal!

-Ne akadályozd a kalandokat! Az oldal adminjai által indított kalandoknál a részvétel nem kötelező! Aki szeretne karakterével részt venni a játékokban, attól elvárjuk, hogy rendesen játssza ki a szerepét, és ne hátráltassa a cselekményt!

-Személyes problémáid maradjon magányügy! Személyes problémáidat más userekkel privátban vagy az oldalon kívül intézzétek és ne nyilvánosan! Ha oldalon belüli problémáitokat egymás között nem sikerül megoldani kérjetek segítséget tőlünk, adminoktól.
Vissza az elejére Go down
http://noctis-parvulus.forummotion.com
 

Mit ne tegyél!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabályzat és tudnivaló :: Bevezetés a világunkba :: Egyéb szabályzatok-