HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépésHáború tör ki a vámpírok és a boszorkányok között. Narlen városa elbukik, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre kerül. Theradin békét köt a vérszívókkal, így a város megőrzi függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödik és kihasználva szomszédai csatározásait, elfoglalja Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződnek, ezért a vadászokra még nagyobb szükség van, mint valaha.
• • •
Lépj be Noctis világába, ismerd meg a varázslattal teli, napfényes Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok és védák lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol a vámpírok, emberek és vérfarkasok élnek. Ismerd meg Caelestis vidékét, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.

Login
Username:
Password:
Auto Login: 
:: Hopsz! Elfelejtettem a jelszavam!
* * *
CHATBOX

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!
FRPG Top Sites - Magyarország

***
BANNER

AZ oldal bannerjáért Kattints: ide!


***
TÁRSOLDALAK

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!Share | 
 

  Fajleírások rövid ismertetője

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jákob és az angyalok
MesélőMesélő
_________________________
avatar
Rang : noctis narrator


TémanyitásTárgy: Fajleírások rövid ismertetője   2012-02-12, 07:27

Jelenleg 8325-öt írunk
 
 
Válaszható fajainkA fajok részletes, bővebb leírása csak REGISZTRÁLT tagok számára olvasható!


Bestia Spiritus - Sárkányidomító

Sárkányidomítók, az északi vidékek őrzői. A valkyriek rokonai. Havasföldön élnek, Valachia hegyei között, a Vámpírföld legészakibb területein. A hegyek közt tanyázó sárkányokat idomításával, a határvonalak őrzésével foglalkoznak. Fehér mágiát használnak.
8325-ben a démonok megpróbálják Valachia területét is megszerezni, de nem járnak sikerrel.

Chimera - Kiméra

A kimérák sokvérű lények, akik a víz, a tűz vagy a föld elem felett uralkodnak. Ereikben legalább három-négyféle vér keveredik. Elsősorban északon, Shalmaeron egyik elhagyott erődrendszerében élnek, de a közeli vidékeken is gyakran feltűnnek. 8325-ös háborúk után otthonuk Démonföld része lett.

Diabolus - Démon

Démonok már a kezdetek kezdete óta léteznek Noctis világában. Test és/vagy lélek formában megjelenő lények bűnnel, félelemmel, bosszúvággyal stb. táplálkoznak. Élelemszerzés gyanánt elsősorban az embereket és a boszorkányokat célozzák meg. Céljuk, hogy elfoglalják az egész világot, és uralmuk alá hajtsák a benne élőket. Leginkább a napfényes Shalmaeron, azaz Boszorkányföld megszerzésén fáradoznak. Birodalmuk az utóbbi évszázadokban megerősödött. 8325-ben pedig, kihasználva boszorkány-vámpír háborút, megszerezték Boszorkányföld kimérák és transmorpheusok lakta északi területeit.

Diabolus venator - Démonvadász

Félvér zsoldosok, képzett harcosok. Caelestis hegyvonulatai között élnek elszórtan. Jó pénzért védelmi feladatokat látnak el. Jó viszonyt ápoltak a boszorkányokkal épp úgy, mint a vámpírokkal. Feladatuk, hogy a démonokat Démonföld határain belül tartsák, a betolakodókat pedig kiiktassák. A vadászok sohasem folytak bele fajok közötti háborúkba, kizárólag a határvonalakat őrzik és védik. A 8325-ös boszorkány-vámpír háború után még nagyobb szükség van rájuk, mint valaha. Az erősödő Démon Birodalom kihasználva szomszédai csatározásait, elfoglalta a kimérák és az alakváltók lakta észak-shalmaeroni területeket. Ezzel átrendezte a határvonalakat is. A démonvadászok egy része kénytelen volt elhagyni korábbi otthonát és az új határvonal közelébe költözni.

Elves - Elf

Az elfek Boszorkányföld legkeletibb szegletében, a hajdani Elf Birodalom területén élnek, a banyáktól teljesen függetlenek. Szövetségben állnak a vámpírok népével. Alapvetően semlegesek, ezért ritkán folynak bele a boszorkányok és a vérszívók dolgaiba. Vannak köztük kereskedők, harcosok, tanítók, művészek. Összetett és évezredekre visszanyúló kultúrájuk van.

Hibridus - Félvér

Félvérek, akik a Noctis világában élő fajok keveredéséből születtek. A világ szinte bármelyik táján, mindenhol fellelhetőek. Van ahol szívesen látják, befogadják őket, van ahol megtűrik a jelenlétüket, és akadnak olyanok is, ahol gyűlölettel fordulnak feléjük.

Lamia - Boszorkány

Egykor Noctis nyugati területeinek urai voltak. Világunk legősibb fajainak egyike. Már a varázstalan lények megjelenése előtt is - kis létszámban, de léteztek. Kela'ila (a Boszorkányföld nagyasszonya) álomba zuhanását követően a boszorkányvilág megrendült. A hajdan erős szövetségek felbomlottak és több, kisebb boszorkányközösségek jöttek létre. A boszorkányok régóta ellenséges viszonyban álltak a vámpírokkal. 8325-ban a narleni boszorkányok háborút indítottak vérszívó szomszédaik ellen, de a csatát elvesztették. Városukkal együtt Shalmaeron nagy része a Vámpír Birodalom provinciája lett. A theradini boszorkányok még a csatározások megkezdése előtt békét kötöttek a vámpírherceggel, aki Theradint és környékét Független Boszorkány Területté nyilvánította.

Mortalis - Halandó

A vámpírok földjein élnek, a vámpírokkal kiegyezve. Hajdanán három csoportját különböztették meg a mortalisoknak. Mára már csak 2 alfaja él: az éjben járók és a nomádok.

Noctis Parvulus - Vámpír

Az éjszaka gyermekei, a boszorkányok leszármazottai, Kelet-Noctis földjeinek urai. Uralkodójuk a vámpírherceg, aki egy személyben irányítja a keleti vidékeket a városurak/úrnők közreműködésével. A boszorkányokkal sohasem ápoltak túl jó viszonyt, hosszú ideje kibékíthetetlen ellentét húzódott a két nép között. 8325-ben a helyzet tarthatatlanná vált és háborúra került sor, ami a vámpírok győzelmét hozta. Shalmaeron jelentős része a vérszívók kezére jutott. Narlen elbukott, de Theradin városának lakói békét kötöttek a vámpírokkal, így megőrizték függetlenségüket.

Sanguis Lupus et Felinae - Vérfarkas és véroroszlán

A keleti földeken élnek a vámpírok fennhatósága alatt. Létszámuk az idő során megcsappant, ezért mindennap a túlélésért küzdenek. Javarészt egy nagy klánba tömörülnek, de akadnak kóbor példányok, akik többnyire farkasföldön kívül élnek.

Shaman - Sámán

Varázserejű halandók. Sellarya szigetének déli, érintetlen részén élnek zárt közösségeikben. Spirituális lények, folyamatos kapcsolatban állnak a szellemek világával.

Transmorpheus - Átalakuló

Ha halandóként jöttél erre a világra, és időd lejártával még maradni szeretnél, két út van, hogy lelkedet Noctis földjén tartsd. Az egyik ez. Átalakulóvá válsz a Végzet Hegyének templomában. Lehetsz Kraken, Furya/Erynie vagy Harpeia/Celaeno, esetleg Necromancer/Nekromanta.

Valkyrie - Valkűr

A sárkányidomítók rokonai, kannibál nép. Valachia vidékén élnek, a hófedte hegyek között, Valhalla városában. Az északi területek legjobb vadászai, de kereskedelemmel is foglalkoznak. Mágiájuk fekete. 8325-ben a démonok betörnek Valachia területére, hogy elfoglalják a havas területeket. A valkűrök és a sárkányidomítók összefognak és visszaverik a démontámadásokat.

Veda - Véda

A sellők leszármazottai, akik Sellarya északi részén laknak. Két fajtája ismeretes. Az undinék, vagy vízi szellemek az észak-sellaryai partok mentén, míg rokonaik, a naiaszok, a mocsári védák a láposabb területeken élnek.
Vissza az elejére Go down
http://noctis-parvulus.forummotion.com
 

Fajleírások rövid ismertetője

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Anime ajánló

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabályzat és tudnivaló :: Bevezetés a világunkba-