HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépésHáború tör ki a vámpírok és a boszorkányok között. Narlen városa elbukik, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre kerül. Theradin békét köt a vérszívókkal, így a város megőrzi függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödik és kihasználva szomszédai csatározásait, elfoglalja Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződnek, ezért a vadászokra még nagyobb szükség van, mint valaha.
• • •
Lépj be Noctis világába, ismerd meg a varázslattal teli, napfényes Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok és védák lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol a vámpírok, emberek és vérfarkasok élnek. Ismerd meg Caelestis vidékét, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.

Login
Username:
Password:
Auto Login: 
:: Hopsz! Elfelejtettem a jelszavam!
* * *
CHATBOX

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!
FRPG Top Sites - Magyarország

***
BANNER

AZ oldal bannerjáért Kattints: ide!


***
TÁRSOLDALAK

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!Share | 
 

 Noctis születése

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jákob és az angyalok
MesélőMesélő
_________________________
avatar
Rang : noctis narrator


TémanyitásTárgy: Noctis születése   2012-02-12, 07:30

Noctis születése

Történetünk 8324-ben játszódik!
 
"Egy világ elpusztul, s helyére egy új születik..."
Por és hamu, ez maradt a világból. A fajok között kitört véres háború halomra szedte áldozatait, sorra tűntek el nemzetségek, királyságok, míg végül semmi sem maradt. A föld, mely eddig táplálta gyermekeit sötétségbe borult, és sivár pusztasággá vált. Kósza lelkek anyagtalan testben bolyongtak a semmiben, hol nem várt rájuk más, mint a végeláthatatlan sötétség.
Aztán felébredt a természet, mely megújulni kívánt. Felkelve poraiból új erőre kapott. Pusztító viharai söpörtek el mindent, ami a korábbi világ része volt. Tajtékzó hullámok csaptak fel az egekig, elmosva az égi Mennyországot, míg fortyogó lávafolyamok zárták el a Pokol kapuit. Új világ, egy más világ volt születőben.
Hosszú századokon keresztül dúltak a természet viharai, formálva, alakítva a világot, mígnem a megzabolázhatatlan erők lassan lecsendesedtek. A természet megpihent, s az Alkotó, a föld szelleme felébredt évezredes álmából és nekilátott világa újrateremtéséhez. Elsőként létrehozta az anyaföldet, mely otthonául szolgált teremtményeinek. Ezután alkotta meg a fajokat: sellőket, embereket, boszorkányokat, az elfeket és a vérfarkasokat.
Angyalok elveszítve természetfeletti képességeiket, szárnyaiktól megfosztva születtek újjá, mint az első emberek, akik a kontinens nyugati vidékein telepedtek le és találtak otthonra, barbár hordákként. Démonok megfosztva materiális mivoltuktól északon, a sivár pusztaságok lakói lettek szellemlényekként. Sem Menny, sem Pokol nem volt már, csak a földi hatalom, mi befogadta őket.Túlvilágképzet
"Halott lelkek számára nem volt már túlvilág, csak egy feneketlen tó, a Lelkek tava, mely az Alkotó egyetlen könnycseppjéből jött létre, amit elpusztult világáért hullatott. Ha egy lény élete véget ér, bűnöktől megtisztult lelke egy új világba lép, egy másik dimenzióba. A Lelkek tavának mélye lesz új otthona" - tartják a nomádok és a boszorkányok.
A vámpírok, a vérfarkasok és az éjben járók népe szerint az éjszaka fekete hírnöke, egy holló viszi át a lelket a sötét a túlvilágnak nevezett sötét ködfüggöny mögé. Az elfek a halál pillanatában megjelenő kapuk választásában hisznek. A valkyriek és a sárkányidomítók úgy tartják, hogy a lélek a Valachia legmagasabb hegyének tetejére költözik a felhők közé. A hegyi út során a lelkük megtisztul. A védák pedig haláluk pillanatába eggyé válnak a tengerrel.

***

Ayalah, az örök életű boszorkányasszony, aki minden élet felett állt, hatalmával óvta, védelmezte a világ teremtményeit. Idővel gyermeke, Kela'ila vette át a helyét. A világ alakult, formálódott, fajok keveredtek, újak jöttek létre, vagy épp tűntek el a semmibe. Birodalmak emelkedtek hatalomra uralkodva minden faj felett, majd hullottak porba és a bukott királyság urai váltak szolgáik szolgáivá. Háborúk dúltak a hatalomért, felrúgva a népek közötti évezredes békét. Barátok váltak ellenséggé, és korábbi vetélytársak hű szövetségessé. S a harcok végeztével egy új élet vette kezdetét, új fajokkal, egy új világban.Kronológia és Világtérkép a Hírekben!

Vissza az elejére Go down
http://noctis-parvulus.forummotion.com
 

Noctis születése

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Boldog születésnapot!
» Noctis Parvulus
» Születésnapi köszöntések [ARCHÍV]
» Takigakure no Ruujai
» Sans folyó

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabályzat és tudnivaló :: Bevezetés a világunkba-