HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépésHáború tör ki a vámpírok és a boszorkányok között. Narlen városa elbukik, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre kerül. Theradin békét köt a vérszívókkal, így a város megőrzi függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödik és kihasználva szomszédai csatározásait, elfoglalja Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződnek, ezért a vadászokra még nagyobb szükség van, mint valaha.
• • •
Lépj be Noctis világába, ismerd meg a varázslattal teli, napfényes Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok és védák lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol a vámpírok, emberek és vérfarkasok élnek. Ismerd meg Caelestis vidékét, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.

Login
Username:
Password:
Auto Login: 
:: Hopsz! Elfelejtettem a jelszavam!
* * *
CHATBOX

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!
FRPG Top Sites - Magyarország

***
BANNER

AZ oldal bannerjáért Kattints: ide!


***
TÁRSOLDALAK

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!Share | 
 

 Vámpírtanya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jákob és az angyalok
MesélőMesélő
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Vámpírtanya   2012-05-06, 00:56A legtöbb változás ebben van a korábbihoz képest. Próbáltam úgy átdolgozni, hogy közben ne legyenek olyan csavarok, amik lehetetlenné tennék az eddigi játékot.

A világon mindig is léteztek vámpírok. Elszórva élnek, legtöbbjük magányosan vagy csak pár tanítvánnyal körülvéve. Hierarchiájukban nagy szerepet játszik az életkor és a tapasztalat. Így esett, hogy Moire de Lans-ban egy Francise Olivier de Laure nevű vámpír vette át a hatalmat. Az idősebb vámpírok a környező vidékről ígéretesebb tájakra vándoroltak, Amerikába vagy Ázsia keleti részére. Ez már több száz éve történt, azóta Francise a Vámpírherceg itt, és a környező városokban. Ahogy telt az idő, tanítványokat gyűjtött maga köré, és más vámpírok is a befolyása alá kerültek.
Egészen mostanáig titokban tartották létezésüket. Hogy elkerüljék a feltűnést, Francise kastélyának katakombáiba rejtőztek, és hosszú álomba merültek. Ám most felébredtek, és szembetalálták magukat a jelenlegi világgal.
A vámpírkultusz hívei mindenhol megtalálhatók. Ők szolgálnak alapul ahhoz, hogy a titok titok is maradhasson: bármit mondanak, az emberek csak legyintenek, és beteges szenvedélyüknek tudják be a hallottakat. Így senkit nem lep meg, ha a hírekben újabb nagy vérveszteséggel kórházba szállított fiatalról van szó, akiről utóbb kiderül, hogy egy Vámpírparty-n vett részt.
De az utcán, ahol az igazi veszély fenyeget, még így sem tanácsos önmagukat adni. Túl nagy a lebukás esélye, az emberek legtöbbje pedig nem szívesen aludna vámpírokkal teli éjszakákon... Ha pedig egy betolakodó hoz rájuk veszélyt, megbocsáthatatlan bűnt követ el
Vissza az elejére Go down
http://noctis-parvulus.forummotion.com
 

Vámpírtanya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Kapcsolat :: Társoldalak, vendégkönyv :: Saját világ-