HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépésHáború tör ki a vámpírok és a boszorkányok között. Narlen városa elbukik, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre kerül. Theradin békét köt a vérszívókkal, így a város megőrzi függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödik és kihasználva szomszédai csatározásait, elfoglalja Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződnek, ezért a vadászokra még nagyobb szükség van, mint valaha.
• • •
Lépj be Noctis világába, ismerd meg a varázslattal teli, napfényes Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok és védák lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol a vámpírok, emberek és vérfarkasok élnek. Ismerd meg Caelestis vidékét, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.

Login
Username:
Password:
Auto Login: 
:: Hopsz! Elfelejtettem a jelszavam!
* * *
CHATBOX

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!
FRPG Top Sites - Magyarország

***
BANNER

AZ oldal bannerjáért Kattints: ide!


***
TÁRSOLDALAK

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!Share | 
 

 A hold fia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jákob és az angyalok
MesélőMesélő
_________________________
avatar
Rang : noctis narrator


TémanyitásTárgy: A hold fia   2012-05-06, 01:37
Üdvözlünk az oldalunkon!
Volt idő, mikor emberek uralták a kontinenst, ám kapzsiságuk és hatalom éhségük egymás ellen fordította őket. A velük élő különleges lények, mint a tündék és az őrangyalok – vagy ahogy ők nevezik magukat nîfseidiarok- próbálták jobb belátásra bírni őket, de erőlködésük hiába való volt. A büszke emberek kiirtották egymást, s a megmaradt maroknyi csoport szégyenében száműzetésbe vonult. Így virradt fel Maeronth új hajnala. Az eddig az emberek árnyékában élő teremtények átvették az uralmat a világon. Béke és boldogság költözött Maeronth-ra. Legalábbis így tűnt. Új királyságok születtek, s az idők folyamán új fajok fejlődtek ki, illetve régiek buktak el.
Az emberek bukása után nem sokkal varázslók érkeztek a szigetre, akiknek hála vagy éppen átok megváltozott az ott lakó lények élete. A varázslók keveredtek a tündékkel, így alakultak ki az olenik, a tündék, akik nagy mágikus hatalmat birtokolnak a kezükben. Ám azt a tündék sem tudták, miért jöttek ide a varázslók. Mint később kiderült ők is menekültek fajtájuk sötét, elkorcsosult tagjai elől, akik Maeronth oltalmában saját gonoszságuk és mágikus erejük martalékaivá váltak. Eltorzultak, átalakultak, s megszülettek a vámpírok és a démonok. Ők a külső szigeteken telepedtek le. A démonok a saját szigetükön hirdették fenségességüket és erejüket, míg a vámpírok kihasználva az emberek tudatlanságát, elrejtőztek közöttük. Az olenik mellett sötét tündék törtek uralomra, mialatt valami hatalmas mozgolódott a földön. Háború robbant ki a nîfseidiarok és a démonok között. Utóbbiak az angyalok hatalmas elemi erejére éhezve szövetséget kötöttek a vámpírokkal, s egy titkos fegyverrel le is győzték a nemes fajt. Natriwoth életben maradt gyermekei, az angyalok pedig elmenekültek.
Ám történetünk ennyivel nem ér véget. Az erdőben, amelyet az emberek akartak igáik alá hajtani furcsa lények születtek újjá. Ők a rotano-k, akik nem mások, mint az egykor élt vérfarkasok leszármazottai. Az angyalok bukása után ők váltak a kontinens legerősebb fajaivá, mégis titokban élnek, lépteiket homály fedi, s csak a rossz útra tévedt vándor hallhatja éji vonyításukat halála hívószeleként. Hisz létünk nem kerülhet napvilágra.
Az ősi titkok, a régi legendák, elveszett ereklyék, varázslatos történetek várnak új felfedezőkre, míg régi gonosz förtelmek éheznek a visszatérésre, hogy így vagy úgy, de leigázzák a világot. Ezekben az időkben pedig hősökre van szükség. Hősökre, akik a saját életükkel sem törődve szállnak harcba a becsületért, a világért, a szerelemért, a családért és az igazságért…

Az emberek uralmának vége. Helyettük megannyi más lény koptatja Maeronth útjait. A kontinens sok titkot rejt, õsi legendák, s soha nem látott fajok kelnek életre. Térj be hozzánk, válasz a rengeteg faj és kaszt közül, s hódítsd meg a világot!
Vissza az elejére Go down
http://noctis-parvulus.forummotion.com
 

A hold fia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Faj: Vámpírok
» Kék Körzet (Hold)
» Hold, Kék Körzet

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Kapcsolat :: Társoldalak, vendégkönyv :: Saját világ-