HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépésHáború tör ki a vámpírok és a boszorkányok között. Narlen városa elbukik, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre kerül. Theradin békét köt a vérszívókkal, így a város megőrzi függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödik és kihasználva szomszédai csatározásait, elfoglalja Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződnek, ezért a vadászokra még nagyobb szükség van, mint valaha.
• • •
Lépj be Noctis világába, ismerd meg a varázslattal teli, napfényes Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok és védák lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol a vámpírok, emberek és vérfarkasok élnek. Ismerd meg Caelestis vidékét, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.

Login
Username:
Password:
Auto Login: 
:: Hopsz! Elfelejtettem a jelszavam!
* * *
CHATBOX

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!
FRPG Top Sites - Magyarország

***
BANNER

AZ oldal bannerjáért Kattints: ide!


***
TÁRSOLDALAK

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!Share | 
 

 Aureus ora - Aranypart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Sheera Kauryn
Elf V.
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-16, 12:24

A férfi kis ideig gondolkozott, aztán megfordultunk és elindultunk arra amerről jöttünk. Sóhajtottam egyet, mikor elmentünk a kocsma előtt.
Ezután már gyanakodva álltam a férfihez. Még azt is el tudtam képzelni, hogy megint rossz irányba visz. Aztán egy olyan városrészre értünk amit ismertem. Minden olyan volt mint régen. Mintha nem történt volna meg az a sok szörnyűség. Tudtam hogy a részegség miatt volt, de elérzékenyültem. Emlékeztem melyik családok lakták azokat a házakat még olyan nagyon régen. Aztán megláttam egy ódon nagy házat. Anno sötételf rezidencia volt.
- öhm…csak egy pillanat…- mondtam és megálltam a ház előtt, szinte el se tudtam hinni, hogy még nem omlott össze. Az egyik ablakban fény pislákolt. Abban a házban ahol felnőttem, most nemes elfek laktak. Egy pillanatig eljátszottam a gondolattal, hogy bemegyek és kiírtok bent mindenkit, aki megszentségtelenítette a helyet. De aztán lenyugtattam magam és megfogadtam, hogy vissza fogom szerezni.
Tovább indultunk és elhagytuk a várost. Most fás területen vágtunk át. Épp meg akartam kérdezni, nem-e megint rossz felé haladunk, de a férfi megelőzött. Bizonygatta hogy jó felé megyünk. Nem firtattam a dolgot. Aztán feltűnt előttünk egy hatalmas épület. Ehy kastély volt.
- Már megint rossz helyre vezettél… - jegyeztem meg, de egy nő lépett hozzánk. Úgy tűnt ez tényleg a férfi háza. Még a lélegzetem is elakadt annyira megdöbbentem. Besétáltam a tágas előtérbe. Úgy néztem mintha nem hinnék a szememnek.
- Mit is…mit is mondtál hogy hívnak? – néztem hirtelen a férfire.
Vissza az elejére Go down
Sehro Lucis Ashwise
Ater elves
Ater elves
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-16, 12:37

Nem láttam, mert túlságosan el voltam foglalva azzal, hogy ne aludjak el állva. De a lány döbbenten nézte a házamat. Gondolom, amikor a szabad kanapéről beszéltem,nem egészen ilyesmire gondolt. Leültem az egyik fotelbe, hátradőltem és lehunytam a szememet pár percre. Nagyon jó érzés volt újra leülni.
-Én nem mondtam, mert nem kérdezted. - feleltem félig aludva.
-Kisasszony, elkészült a szobája. - jelent meg az ajtóban Rora, kezében néhány törölközővel. A házvezetőnő addig nem tágított, míg a vendégünk nem követte őt.
Erőt vettem én is magamon, felkeltem és felmentem a szobámba. Csak kényelmesebb a saját ágyamban kialudni a tündérszörpöt.

Másnap reggel már nyoma sem volt az esti italozásnak. Felkeltem, vettem egy meleg fürdőt, majd kiültem a teraszra olvasni. Rora épp a reggelihez készült elő.


Vissza az elejére Go down
Sheera Kauryn
Elf V.
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-16, 13:00

A férfi konkrétan egy kastélyban élt. Számomra megdöbbentő és felháborító volt. Ez lenne a nagy büntetés a népirtásért? Ezt elfogadhatatlannak, feldolgozhatatlannak tartottam. Tudni akartam a férfi nevét, de kitért a válasz alól. Nem is volt lehetőségem faggatózni, mert a szolgálónő kitessékelt. A szobám pazar volt. Puha ágy antik bútorok, minden ami csak kell a kényelemhez. Ahogy körbenéztem egyre csak dühösebb lettem. Ám ugyanennyire fáradt is voltam épp csak annyi erőm volt, hogy a falhoz vágjak egy vázát. Aztán leültem az ágyra. Ekkor jöttem rá, hogy még csak pizsamát se hoztam magammal. Ám a szolgáló erre is gondolt. Volt egy selyemhálóing az éjjeli szekrényen összehajtogatva, továbbá köntös és törölközők. Levetkőztem és beálltam a tus alá. Miután lezuhanyoztam felhúztam a hálóinget és lefeküdtem.
Másnap reggel fájós fejjel ébredtem. Felkeltem és felhúztam a köntöst, a medálomat és megállapítottam milyen fura ilyen nőies ruhákat hordani, aztán kiléptem a szobából, gondoltam először is kerítek kávét magamnak. Aztán jöhet minden más. A kastély hatalmas volt, fogalmam se volt, hol keressem a konyhát. Aztán ahogy elhaladtam egy üvegajtó előtt megláttam a szolgálónőt. Valami teraszon terített éppen reggelihez.
- Elnézést de hol találok kávét? – kérdeztem a nőtől.
Vissza az elejére Go down
Sehro Lucis Ashwise
Ater elves
Ater elves
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-16, 13:13

Rora meghallotta, hogy a vendégünk felkelt. Kedvesen helyet kínált neki, majd töltött egy csésze erős kávét.
-Hogy aludt? - kérdeztem a lánytól.
-Elnézést a tegnapiért. Nem gondoltam, hogy a tündérszörp így hat rám. - mondtam. Bár sejthettem volna, eddig semmilyen alkohollal nem volt szerencsém. Már az is csoda, hogy egy üveg pia láttán nem részegedem le. Nem értettem soha, miért ha így rám az ital. Más elfek hordónyi mennyiségeket képesek meginni és semmi bajuk tőle. Nekem egy pohárral és a világomról alig tudok.
-És végül megnyerte az ivóversenyt? - kérdeztem, ugyanis nem sok maradt meg az estéből. Ami rémlett, az a verekedés és az, hogy valahol eltévedtünk.
-Megjegyzem, nagyon jól bírja az alkoholt. - tettem hozzá.


Vissza az elejére Go down
Sheera Kauryn
Elf V.
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-16, 13:42

A szolgáló hellyel kínált és kitöltötte a kávémat. Leültem és a csészére meredtem. Aztán valaki megszólított. A hang irányába fordultam. A nemes elf férfi pöffeszkedett ott a gondtalanságában. Legszívesebben felugrottam volna és bevertem volna neki egyet, de uralkodtam magamon.
- igen, jól aludtam. – mondtam és újra a kávémra fókuszáltam. Gondoltam, ha nem nézek rá akkor erősebb lesz az önuralmam is. A férfi bocsánatot kért tőlem azért mert berúgott.
- Ugyan, mint láthatta én is balhés tudok lenni néha napján. – mondtam színtelen hangon. Kortyolni kezdtem a kávémat, mire a férfi megkérdezte ki nyerte az ivó versenyt.
- nem tudom. Nem volt türelmem kivárni még kidőlt, sajnos sürgősen át kellett rendeznem az arcát a kis szájhősnek. – mondtam elhúzott szájjal. Megjegyezte hogy jól bírta az alkoholt.
- Volt is vele problémám a múltban. Miután itthagytam elf földet minden nap megittam azt az adagot mint tegnap. De aztán Morgane, a dajkám azt mondta hogy kizár éjszakára ha még egyszer részegen megyek haza. – mondtam lassan. Ezután csendben ültem és ittam a kávémat. Nem mertem megszólalni nehogy olyat mondjak amit megbánok. Nagyjából a kávém végéig bírtam uralkodni magamon.
- Mi a foglalkozása? - kérdeztem csendesen.
-Csak mert egy palotában él...
Vissza az elejére Go down
Sehro Lucis Ashwise
Ater elves
Ater elves
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-17, 02:39

Vendégem kíváncsi volt arra, mivel is foglalkozom. Azt sejthette, hogy nem utcaseprő vagyok, ha már ilyen helyen lakom.
-Az elftanács felsőházában dolgozom. Mondjuk úgy, hogy hivatalnok vagyok. - feleltem. Direkt nem árultam el, hogy én vagyok a város márkija. Ritkán találkozom olyannal, aki nem tudja ki vagyok, ezért ha találkozok olyannal, aki nem vágja le fél perc alatt, azt kiélvezem.
Elgondolkodva néztem a lányt, miközben a kávémat kortyolgattam. Volt benne valami fura. Nem is tudom, talán a viselkedésében. Nem egy tipikus nemes elf nő volt, annyi biztos. Néha olyan érzésem volt, mintha utálná a nemes elfeket. Erre két oka lehetett, vagy a boszorkányföldön töltött évek hozták ki belőle, vagy....vagy ő nem is nemes elf, mint ahogy gondoltam.
-Mennyi ideig marad Tenebriluxban? - érdeklődtem.


Vissza az elejére Go down
Sheera Kauryn
Elf V.
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-17, 02:58

Megkérdeztem mi a foglalkozása, mire közölte, hogy az elftanács felsőházában dolgozik. Egy pillanatig összeszorított fogakkal ültem.
- A felsőházban? – kérdeztem vissza szinte sziszegő hangon.
- Áruld már el nekem kérlek, hogy kerülhet egy nemes elf a felsőházba? – fordultam felé kihívó és dühös tekintettel.
- Úgy tudtam, hogy egy nemes elf se kerülhet be a felső vezetésbe. – fontam karba a kezeimet.
- Vagy ez csak egy mese amit a külvilágnak közvetítenek innen Tenebriluxból? – húztam fel a szemöldököm.
A férfi megkérdezte meddig maradok a városban.
- Csak amíg feltétlenül szükséges. – feleltem kurtán.
Vissza az elejére Go down
Sehro Lucis Ashwise
Ater elves
Ater elves
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-17, 03:31

A lány dühösen nézett rám, szinte szikrákat szórt a szeme, amikor megtudta, hogy a tanácsban dolgozom. Nem értettem, miért kapta így fel a vizet. Csak azért mert a hivatalban dolgozom? Arra tudtam gondolni, hogy nem szereti a politikát, vagy összetűzése volt a törvénnyel. Végignéztem a nőn. Pedig nem tűnt börtönviseltnek. Azt mondják hogy a rácsok mögött töltött idő, meglátszik az emberen.
-Úgy érzem, nincs oda a politikáért. - jegyeztem meg hátradőlve a székemen. Megkérdeztem, mennyi időt szándékozik Tenebriluxban tölteni, de őt szűkszavúan válaszolt. A lány nem volt valami beszédes kedvében, ezt betudtam a másnaposságnak.
-Miért utálja ennyire a nemes elfeket? - kérdeztem meg nyíltan. Eddig csak sejtettem, de most már biztos voltam benne.


Vissza az elejére Go down
Sheera Kauryn
Elf V.
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-17, 04:11

A férfi nem válaszolta meg a kérdésemet. Teljesen elvakított a düh és a gyűlölet. Elvileg a nemes elfeknek az volt a büntetése hogy nem szólhatnak bele a politikába. Elveszik vezetői posztjukat és egy sötét elf irányítása alatt kell élniük.
Erre most tessék! Itt ez a férfi fulladozik a jólétben, a felső vezetés tagja és nem érti hogy mi bajom ezzel.
Betelt a pohár, a boszorkányföldön hírhedt dührohamaim egyike volt készülőben kitörni. 
- Hogy utálom őket? Ó ne beszéljen már ilyeneket. – sziszegtem dühtől remegve.
- Amit én érzek az sokkal mélyebb a szimpla gyűlöletnél. – kirúgtam magam alól a széket úgy pattantam fel és akkorát csaptam az asztalra, hogy a lapja félbetört.
- Már az is bűn hogy egyáltalán élhetnek ilyen lények a földön! Pöffeszkednek itt a jólétben és azt gondolják bármit megtehetnek. Mert felsőbbrendűek vagytok nem igaz?! Kipusztíthattok teljes fajokat teljesen büntetlenül! – kiabáltam magamból kikelve.
- De tudod mit? Eljön majd az idő amikor a sárban, térden csúszva fogtok könyörögni az életetekért! – sziszegtem a fogaim között. Egészen közel léptem hozzá.
- Jól figyelj, mert amit most látni fogsz az lesz az utolsó kép a halálod előtt. – mondtam miközben megragadtam a ruhája nyakrészét. Megfogtam anyám medálját és leakasztottam a nyakamból.
- Nézz meg jól…és most tégy meg egy szívességet nekem és dögölj meg! Hátralendítettem a kezem, hogy beverjek neki egy nyolc napon túl gyógyulót.
Vissza az elejére Go down
Sehro Lucis Ashwise
Ater elves
Ater elves
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-17, 04:24

A lány egyik pillanatról a másikra elborult. Olyan gyűlölettel és megvetéssel nézett rám, ha a szemmel ölni tudna, már egészen biztos nem élnék. Nem tévedtem, szívből gyűlölte a nemes elfeket, csak eddig még az nem volt világos, hogy mégis miért? Egyre agresszívebb lett, ahogy belelovalta magát a saját dühébe. Akkorát vágott az asztalra, hogy az kettétört.
-Ez egy antik darab volt, a 14. századból. - jegyeztem meg mellékesen a vastag hasadást figyelve. Majd közelebb lépett, megragadta a ruhámat a nyakamnál és beígért egy tuti élményt a halálom előtt. Nem tehettem róla, elmosolyodtam. A halál elképzelhetetlen volt nekem. Ő nem tudta, hogy halhatatlan vagyok. Így megmosolyogtató volt azzal fenyegetnie, hogy átküld a másvilágra. Néha eljátszottam a gondolattal, mi lenne, ha tényleg meghalnék, de nem tehettem róla, hogy a másvilág nem fogad be. Ekkor kiemelte a nyakában lógó láncot és a lány külseje teljesen megváltozott.
-Hát ez meg? - néztem rá meglepetten.


Vissza az elejére Go down
Sheera Kauryn
Elf V.
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-17, 04:43

Feltett szándékom volt kinyírni a férfit, de azt is akartam hogy tudja miért hal meg. Megmutattam neki az igazi arcomat. Ahogy lehúztam a nyakláncom, bőröm kifehéredett, hajam éjfeketén omlott a vállamra, kék szemem elfeketedett. Ebben a formámban le se tagadhattam hogy aranyló sötét elf vagyok.
Aztán hátralendítettem a karomat és teljes erőből behúztam neki. Hallottam ahogy betörik az orra. Aztán két tenyerem közé szorítottam a fejét és egyetlen erős mozdulattal eltörtem a nyakát. Hagytam hogy a test a földre puffanjon.
- Egyel kevesebb. – mondtam és átléptem a hullán. Gondoltam jobb ha minél előbb távozom.
Vissza az elejére Go down
Sehro Lucis Ashwise
Ater elves
Ater elves
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-17, 04:57

Pillanatok alatt történt. Egy jobb egyenes, egy orrtörés, aztán a nyakam reccsent. Ahogy a testem erőtlenül zuhant a földre, három szó jutott az eszembe: Fenébe, már megint. Érzékeltem, ahogy átlép a testem felett. Lefogadom elégedett volt magával. Kinyírt egy "nemes elfet". Mint aki jól végezte dolgát, meg akart lépni, még mielőtt valaki lefüleli. Pechére Rora lépett be egy tálca süteménnyel. Majd, szinte azonnal a padlóra is ejtette, és hangosan felsikoltott, amikor meglátott a székem mellett kitört nyakkal.
-Mit művelt? - kérdezte Rora megsemmisülve, majd a tenyerébe temetkezett és hangosan sírni kezdett.
-Maga egy szörnyeteg. - vágta a vendégünk fejéhez.
-Semmi gond, Rora. - nyugtattam meg, feltápászkodva a földről. Miközben hangos reccsenések között helyretettem a nyakamat.
-Elismerem, ez váratlan volt. - töröltem le a vért az orromról.


Vissza az elejére Go down
Sheera Kauryn
Elf V.
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-17, 05:08

Elindultam kifelé de az utamat állta a szolgáló. Azonnal visítani kezdett és a fejemhez vágta hogy szörnyeteg vagyok. Nem volt sok választásom, őt is meg kellett ölnöm. Már épp nyúltam a nyaka felé, mikor megszólalt valaki a hátam mögül. Döbbenten fordultam meg és azt kellett látnom, hogy a férfi felül és törött nyakát visszatekeri a helyére.
- Mi az isten? – néztem rá döbbenten. Biztosan tudtam hogy kitörtem a nyakát. Nem hibáztam el. De akkor meg hogy a fenébe kelhet csak így fel, mintha semmi se történt volna? Talán mégis elhibáztam, de nem baj, másodszorra nem ússza meg.
- Aki halott az maradjon is az. – jelentettem ki, felkaptam egy kést asztal romjai közül és elindultam, hogy befejezzem amit elkezdtem.
Vissza az elejére Go down
Sehro Lucis Ashwise
Ater elves
Ater elves
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-17, 05:26

Még idejében éledtem fel. A lány Rora életére akart törni. Visszatérésem nem kis döbbenetet váltott ki a vendégemből. De nem jött zavarba, felkapott egy kést és felém indult, hogy befejezze, amit elkezdett. Már csak egy karnyújtásnyira volt tőlem, amikor egyik kézzel a késtartó kezét, másikkal a nyakát ragadtam meg. Felemeltem és nekiszorítottam a falnak. Nem kíméltem őt. Erősen szorítottam, de annyira nem, hogy meg is fulladjon. Csak, hogy fájjon neki a levegővétel. Közben az én külsőm is megváltozott. A bőröm elsötétedett, a hajam kifehéredett. Nagyon kevesen mondhatják el, hogy látták az igazi alakomat. Mérgesen, halvány szemekkel néztem a támadómra.
-Igazán egy hálátlan nő vagy... - itt a nevét akartam mondani, de eszembe jutott, hogy elfelejtettem megkérdezni, hogy hívják.


Vissza az elejére Go down
Sheera Kauryn
Elf V.
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-17, 05:38

Gondoltam befejezem amit elkezdtem. Megfogtam egy kést és elindultam a férfi felé. De mielőtt beleállíthattam volna a pengét a szívébe, egyik kezével elkapta a karomat, a másikkal a nyakamat ragadta meg. A levegőbe emelt és falhoz csapott. Nagyon erős volt, ez az erő nem vallott egy nemes elfre. Épp arra készültem hogy hasba rúgjam, mikor a külseje megváltozott. A bőre besötétedett, a haja hirtelen megőszült. Nem akartam hinni a szememnek. Ő nem volt nemes elf. Ő sötételf volt. A felismerés olyan erővel ütött fejbe, hogy elfelejtettem a dühömet is.
- Sehro, eressz el. Most már tudom, hogy nem vagyunk ellenségek. – mondtam halkan.
Vissza az elejére Go down
Sehro Lucis Ashwise
Ater elves
Ater elves
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-17, 05:52

Ez az orvtámadás feldühített, főleg, hogy a saját otthonomba akartak eltenni láb alól. Mérgemben felfedtem a lány előtt valódi alakomat. Szemmel láthatóan meglepte a dolog, és már nem is akart, annyira a sírban tudni. Lenyugodott, és ezért én is visszább vettem. Engedtem a szorításom, és letettem őt a földre. Amikor elengedtem a nyakát, az ujjaim nyomai még ott látszódtak a fehér bőrén. Rora nem bírta az izgalmakat, és már akkor hanyatt vágódott, amikor a lány kést ragadott és megindult felém. Leültem a székemre és kifújtam magam.
-Ha jól sejtem azért jött a városba, hogy elintézze a nemes elfeket. - pillantottam a lányra.
-Merész vállalkozás végezni minddel. - jegyeztem meg.


Vissza az elejére Go down
Sheera Kauryn
Elf V.
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-17, 06:15

Sehro elengedett és leült. Átlátott a terveimen, de ez nem is lepett meg. Végül is én árultam el neki mi a célom.
- Én csak azt teszem amit magának kellett volna már évezredekkel ezelőtt. – mondtam közömbös hangon.
- Ez … - mutattam a város felé – nem méltó büntetés.
- Lehet hogy maga meg tudott bocsátani nekik, de én nem tudok. – jelentettem ki.
- Pusztulniuk kell!
Vissza az elejére Go down
Sehro Lucis Ashwise
Ater elves
Ater elves
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-17, 06:33

A lány úgy gondolta, hogy a nemes elfek nem méltóak az életre. Tény, hogy ők tehettek róla, hogy a fajunk lényegében kihalt.
-Nem bocsátottam meg nekik. - jelentettem ki határozottan.
-Mégsem gondolom azt, hogy ki kellene irtanunk őket. Akkor mivel lennénk jobbak, mint ők? - kérdeztem költőien.
-A régi időből már csak nagyon kevesen élnek. A fiatalok semmit nem tudnak a háborúkról. Nagyjából annyit, amit a tankönyvekben olvashatnak. - kortyoltam bele a kávémba.
-Úgy hiszed, hogy kellő elégtétel lenne, ha az apáik bűneiért a halálukkal fizetnének? - néztem a lányra kérdően.
-Van nagyobb büntetés a halálnál. - tettem hozzá.
-Nézzen rám. Egyedüli vagyok a fajtámból. Ez sem jobb. - vontam meg a vállamat. Aztán elgondolkodtam. Kela"ila azért adott örök életet, hogy felügyeljem a nemes elfeket és fenntartsam az egyensúlyt. Aztán a lányra néztem. De ha nem lennének a nemes elfek, akkor nekem sem lenne többé feladatom, és akkor talán csatlakozhatnék a családomhoz a túloldalon.


Vissza az elejére Go down
Sheera Kauryn
Elf V.
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-17, 07:42

Sehro ugyan azt mondta nem bocsátott meg a nemes elfeknek, de úgy gondolta ha lemészárolja őket, nem lesz jobb mint ők. Meg hogy már alig él olyan elf aki anno a mészárlásban benne volt.
- Sehro, a vér nem válik vízzé. – mondtam elhúzott szájjal.
- Azt hiszed hogy örökké így akarnak majd élni? Ezek felsőbbrendűnek érzik magukat. Szomjaznak a hatalomra. És ők is, ahogy csak az elődeik csak a pillanatra várnak, hogy eltegyék magát az útból. – magyaráztam résnyire szűkülő szemekkel.
- És ha ez megvolt más népeket is a sötételfek sorsára juttathatnak. Tényleg azt hiszi hogy ez lehetetlen? Hogy nem találhatják meg a módját annak, hogy hatalomra jussanak? – néztem a férfire.
- Ha rajtam múlik én védem az enyéimet. És ha ehhez arra van szükség, hogy kiírtsuk a nemeseket, hát megteszem! – mondtam magabiztosan.
Vissza az elejére Go down
Sehro Lucis Ashwise
Ater elves
Ater elves
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-17, 07:58

A lány elég borúsan látta a jövőt és elég bosszúszomjas is volt. Életcélja lehetett a nemes elfek kiirtása és le mertem volna fogadni, hogy addig nem nyugszik, míg az utolsót is a föld alá nem juttatja.
-Ennyi erővel ki lehetne irtani a fél világot. - vontam meg a vállamat.
-A legtöbb faj, ha lehetősége nyílna rá meglépné ugyanezt. - magyaráztam. Ki ne akarna vezető pozícióba kerülni, senki nem akar elnyomás alatt élni.
-Na és, hogyan képzeli ezt? Van már valami terve, hogyan tüntet el egy egész népet? - érdeklődtem. Mert a lelkesedés az megvolt.
-Itt van, ez az a nő. - toppant be Rora két rendőrrel.
-Ő támadta meg a márkit. - nézett mérgesen a vendégemre.
-Sheera, le van tartóztatva. - lépett közelebb az egyik egyenruhás bilinccsel a kezében.
-Erre semmi szükség. - mondtam a rendőröknek.
-Volt egy kis félreértés, de már tisztáztuk. - tudtam le ennyivel a gyilkosságot és az újbóli gyilkossági kísérletet. Láttam rajtuk, hogy legszívesebben dutyiba dugták volna az elfnőt, de meggyőztem őket, hogy nincs gond, elmehetnek. Rora értetlenül toporgott az ajtóban.


Vissza az elejére Go down
Sheera Kauryn
Elf V.
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-17, 08:19

- Engem nem érdekel a fél világ. Engem csak azok érdekelnek, akik kiirtották a családomat, a barátaimat, a társaimat. Nem fogom büntetlenül hagyni a dolgot. – vágtam a szavába mikor előhozakodott a fél világ népirtókból áll érvvel. Aztán megkérdezte hogyan akarom csinálni.
- Megvan a tervem, ne aggódjon. – mondtam, de nem tartottam jó ötletnek megosztani vele. Láthatóan védte a nemeseket.
Ekkor beállított két rendőr a szolgálóval és le akartak tartóztatni. Egy pillanatig felhúzott szemöldökkel néztem őket aztán gúnyos nevetésben törtem ki.
- Méghogy ti engem? Hát ez jó poén volt. – kacagtam. Sehro elküldte őket, de én majd megpukkadtam a nevetéstől.
- Senkiházi népség. – törölgettem a szemeimet.
- Nah mindegy. Én most megyek. Ki kell pusztítanom egy fajt, nincs időm erre. – jelentettem ki és elindultam a szobám felé, hogy felöltözzek.
Vissza az elejére Go down
Sehro Lucis Ashwise
Ater elves
Ater elves
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-17, 08:46

Sheera nem osztottam meg pusztító terveinek részleteit. Nem lepett meg. Azt gondolta, hogy elfogult vagyok, talán igaza is volt. Nem voltam oda a nemes elfekért, de ilyen gyűlöletet, mint ő, nem éreztem irántuk. Én már megbékéltem a sorsommal. Volt rá pár ezer évem. Amikor megjelent a két rendőr, hogy elvigyék, nevetni kezdett. Elküldtem az egyenruhásokat, nem akartam balhét. Rorának nem tetszett. Úgy érezte, hogy kijárt volna a lánynak pár nap a hűvösön. Sheera egyszer csak felállt és kijelentett, hogy nincs ideje, mert ki kell pusztítania egy fajt.
-Kissé megszállott a nő. - jegyeztem meg magamban. Egyedül maradtam a teraszon, de a magány nem tartott sokáig, mert Rora unokái előkerültek.
-Sehro bácsi! Nézd mit találtunk. - futott felém a kislány egy fadarabbal a kezében. A fa végéről egy kukac lógott.


Vissza az elejére Go down
Sheera Kauryn
Elf V.
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-17, 10:37

Felmentem a szobámba hogy felöltözzek és távozzak. Már épp indulni akartam, mikor az ajtóban az utamat állta egy szolga.
- Kisasszony, maga tényleg aranyló sötételf? – kérdezte izgatottan.
- Na és ha az vagyok? – kérdeztem cseppet se kedves stílusban.
- Akkor…ne menjen el. – mondta gyorsan.
- Mi van? – néztem rá felhúzott szemöldökkel.
- Tudja lehet nem látszik de a márki úr nagyon magányos. Gondoltam ha egy önhöz hasonló valaki itt maradna, akkor sokkal vidámabb lenne. – magyarázta.
- Nem értünk egyet, nem maradok itt vele. – mondtam határozottan és elindultam. De a kissrác rácsimpaszkodott a karomra.
- Legyen már szíve! Olyan kevesen maradtak olyanok mint maga. Csak össze kéne tartaniuk. – kérlelt a kölyök.
- Azt hiszed szívtelen vagyok? – néztem a fiúra felhúzott szemöldökkel.
- Áll az alku kölyök! – jelentettem ki.
- Mi-milyen alku? – kérdezte a gyerek.
- Megmutatom, hogy igen is nagy szívem van, te pedig cserébe megteszel nekem pár apróságot. Bevásárolsz meg ilyesmi. – mondtam ravasz mosollyal az arcomon.
- Rendben. – mondta a kissrác. Visszamentem a teraszra. Sehro valami kölykökkel dumálgatott. Leültem mellé, nagy hirtelen átkaroltam a vállát és magamhoz öleltem. Mondjuk elég furán nézhettem ki, mert a kedvességnek a nyoma sem volt az arcomon, sokkal inkább az elszántság, hogy nekem igen is van szívem.
- Na jól van Sehro, ne legyél szomorú. – mondtam a nagy vígasztaló szónoklatot.
- meg magányos…meg egyéb.
Vissza az elejére Go down
Sehro Lucis Ashwise
Ater elves
Ater elves
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-17, 10:55

Néztem a kislányt a faággal és a rajta lógó féreggel. Nem akartam tudni merre járt, és hol szedte össze.
-Remélem tudod, hogy ezt nem hozhatod be a házba. Rora infarktust is kapna - mosolyodtam el. A gyereknek viszont más tervei voltak. Ő igenis meg akarta tartani a kukacot. Elgondolkodott majd megkérdezte, miközben győzelmi zászlóként lengette a gallyat.
-Az infarktus az fáj? - ekkor lépett ki Sheera és azt mondta, ne legyek szomorú.
-Hogyan? Én nem... - tiltakoztam, mire ő átkarolta a vállamat.
-Ki mondott ilyet? - kérdeztem zavartan. A kislány vidáman lépett elénk.
-Néni, nézd, van egy kukacom. - dicsekedett, majd jobban szemügyre vette Sheerát.
-Most már itt fogsz lakni velünk? - kíváncsiskodott. Ezt úgy kérdezte, mintha ő is itt lakna. Pedig csak a nyári szünetet tölti nálunk. Meg sem várta az elfnő válaszát. Vidám ugrált és azt ismételgette, hogy dejó itt fogsz lakni, dejó itt fogsz lakni.


Vissza az elejére Go down
Sheera Kauryn
Elf V.
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   2014-06-17, 11:15

Magamhoz öleltem Sehrot és mondtam neki hogy ne legyen szomorú, meg magányos. A kislány addig odalpett hozzám és mutatott egy kukacot. Az állat kétségbeesetten kapálózott, menekülni próbál.
- Megértelek haver. – mondtam a gilisztának.
- Te ezt nem értheted…- mondta a giliszta. A kislány közben eldöntötte, hogy itt fogok lakni ezentúl és ugrálni kezdett.
- Figyelj csak! A giliszta azt mondja haza szeretne menni a földbe. Engedd szegényt szabadon. – mondtam.
- Meg szeretnék kicsit kettesben maradni Sehro bácsival rendben? – a kislány furán nézett ránk de kiment.
- Na hol is tartottam? – gondolkoztam el egy pillanatra.
- Szóval, ne legyél magányos, majd én jól megvígasztallak. – jelentettem ki és egyetlen határozott mozdulattal a melleimre döntöttem a fejét. Egyszer egy kocsmában azt hallottam ez megnyugtatja a férfiakat.
- Tudom hogy nem értünk egyet mindenben, de azért tuti jó haverok leszünk. – fejeztem be.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
_________________________


TémanyitásTárgy: Re: Aureus ora - Aranypart   

Vissza az elejére Go down
 

Aureus ora - Aranypart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb területek :: Bestiae Volucre Alveus-