HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépésHáború tör ki a vámpírok és a boszorkányok között. Narlen városa elbukik, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre kerül. Theradin békét köt a vérszívókkal, így a város megőrzi függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödik és kihasználva szomszédai csatározásait, elfoglalja Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződnek, ezért a vadászokra még nagyobb szükség van, mint valaha.
• • •
Lépj be Noctis világába, ismerd meg a varázslattal teli, napfényes Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok és védák lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol a vámpírok, emberek és vérfarkasok élnek. Ismerd meg Caelestis vidékét, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.

Login
Username:
Password:
Auto Login: 
:: Hopsz! Elfelejtettem a jelszavam!
* * *
CHATBOX

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!
FRPG Top Sites - Magyarország

***
BANNER

AZ oldal bannerjáért Kattints: ide!


***
TÁRSOLDALAK

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!Share | 
 

 Vendégkönyv

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
SzerzőÜzenet
Cyber Z.
Vendég
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Vendégkönyv   2010-07-22, 05:46

Szaiasztok

Ganneretek LINK-kel és egyéb nyalánkságokkal kihelyezve a társoldalak közé.

Link:
Kód:
http://cyberpunk.hungarianforum.net/vendegkonyv-chatforum-f4/tarsoldalak-t5-20.htm#524

További minden jót nektek Cyberpunk Team.
Vissza az elejére Go down
Shade von Narrath
Vampire I.
Vampire I.
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Vendégkönyv   2010-07-22, 05:32

Szia!

Természetesen benne vagyunk a bannercserében. Bannereteket már ki is tettem a társoldalak közé. A miénket pedig betettem hozzátok.

Shade
Vissza az elejére Go down
http://noctis-parvulus.forummotion.com
Cyber Z.
Vendég
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Vendégkönyv   2010-07-22, 04:38

Sziasztok

Szeretnénk egy kölcsönös bannercserét kérni a Cyberpunk 2020 oldalnak.

Üdvözlettel Cyberpunk Team

A mi bannerünk:
Cyberpunk

Szerepjáték a sötét jövőben


Felhőkarcoló-erődjeikből multinacionális cégek irányítják a világot, akaratuknak kibernetizált zsoldosok hada szerez érvényt. A lepusztult városi vadon utcáin Booster-bandák gyilkolnak és fosztogatnak, fotómodellé plasztikázott technikusok nyomulnak páncélozott országúti harcosokkal vállvetve a Posztholokauszt innenső oldalán: a legforróbb klubokban, a leglazább bárokban, a legsötétebb sikátorokban. a világ egyetlen szűnni nem akaró mulatozásban tobzódik.... A Jövő még sosem volt ennyire ijesztő.

De Te megváltoztathatod. Mert interface aljzatokat hordasz a csuklódban, fegyvereket a karodban, lézereket a szemedben, bio-chip programok üvöltenek az agyadban. Harcra vagy drótozva, felcuccolva - életveszélyesen élsz ott, ahol csak a legkeményebbek és legvagányabbak maradhatnak életben.
Mert CYBERPUNK vagy.

CYBERPUNK: a sötét jövő szerepjátéka. Vállalati bérgyilkosok, heavy-metal hősök és önpusztító konzolcowboyok világa, megspékelve jókora adag élvonalbeli technikával, brutális utcai harcokkal, és sodró lendületű cselekménnyel.

Idővonalak:
-Cyberpunk 2020
-Mars 2092 (kolonizáció után)

Hangulatkeltők filmek:
Blade Runner, Natural City, Különvélemény, A Sziget, Emlékmás, Ghost in the shell 1-2, Applesheed......

Kapcsolódó regények:
Neurorománc, Számláló Nullára, Mona Lisa Overdrive, Izzó Krom, Idoru, Virtuálfény, A Holnap Tegnapja…….(A világ jellege miatt a gyermekkorú felhasználóknak nem ajánlott a stricikről, prostituáltakról, utcai kéjelgésről, szervekért gyilkoló bandákról, és egyéb sötét üzelmekről szóló mesék; mert ugyebár a sötét jövő világában ilyesmi nem elképzelhetetlen; mondhatni a mindennapok része, de nem mi szeretnék azok lenni, aki ezzel napi szinten terheli egy gyerek pszichéjét, még ha fikcióról, kitalált történetről is van szó. A fórumra inkább a 16+ életkorú felhasználók regisztráljanak)

Kód:
[center][url=http://cyberpunk.hungarianforum.net/forum.htm][img]http://cyberpunk.hungarianforum.net/users/2512/22/09/16/album/cyberp11.jpg[/img][/url]

[b][size=18][i][color=red]Cyberpunk[/color][/i][/size]

[color=lightsalmon]Szerepjáték a sötét jövőben[/color][/b]

[color=lightsalmon] [b]F[/b]elhőkarcoló-erődjeikből multinacionális cégek irányítják a világot, akaratuknak kibernetizált zsoldosok hada szerez érvényt. [b]A[/b] lepusztult városi vadon utcáin [b]B[/b]ooster-bandák gyilkolnak és fosztogatnak, fotómodellé plasztikázott technikusok nyomulnak páncélozott országúti harcosokkal vállvetve a [b] P[/b]osztholokauszt innenső oldalán: a legforróbb klubokban, a leglazább bárokban, a legsötétebb sikátorokban. a világ egyetlen szűnni nem akaró mulatozásban tobzódik.... [b]A[/b] [b]J[/b]övő még sosem volt ennyire ijesztő.

[b]D[/b]e [b]Te[/b] megváltoztathatod. Mert interface aljzatokat hordasz a csuklódban, fegyvereket a karodban, lézereket a szemedben, bio-chip programok üvöltenek az agyadban. Harcra vagy drótozva, felcuccolva - életveszélyesen élsz ott, ahol csak a legkeményebbek és legvagányabbak maradhatnak életben.
[color=red][b]Mert CYBERPUNK vagy.[/b][/color]

[color=red][b]CYBERPUNK:[/b] [/color][color=red]a sötét jövő szerepjátéka. Vállalati bérgyilkosok, heavy-metal hősök és önpusztító konzolcowboyok világa, megspékelve jókora adag élvonalbeli technikával, brutális utcai harcokkal, és sodró lendületű cselekménnyel.[/color]

Idővonalak:
-Cyberpunk 2020
-Mars 2092 (kolonizáció után)

Hangulatkeltők filmek:
Blade Runner, Natural City, Különvélemény, A Sziget, Emlékmás, Ghost in the shell 1-2, Applesheed......

Kapcsolódó regények:
Neurorománc, Számláló Nullára, Mona Lisa Overdrive, Izzó Krom, Idoru, Virtuálfény, A Holnap Tegnapja…….[/color]

[color=red][i]
(A világ jellege miatt a gyermekkorú felhasználóknak nem ajánlott a stricikről, prostituáltakról, utcai kéjelgésről, szervekért gyilkoló bandákról, és egyéb sötét üzelmekről szóló mesék; mert ugyebár a sötét jövő világában ilyesmi nem elképzelhetetlen; mondhatni a mindennapok része, de nem mi szeretnék azok lenni, aki ezzel napi szinten terheli egy gyerek pszichéjét, még ha fikcióról, kitalált történetről is van szó. A fórumra inkább a 16+ életkorú felhasználók regisztráljanak)[/i][/color][/center]
Vissza az elejére Go down
Shade von Narrath
Vampire I.
Vampire I.
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Vendégkönyv   2010-06-18, 18:04


* * *

Vissza az elejére Go down
http://noctis-parvulus.forummotion.com
Ajánlott tartalom
_________________________


TémanyitásTárgy: Re: Vendégkönyv   

Vissza az elejére Go down
 

Vendégkönyv

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

 Similar topics

-
» Vendégszoba
» Vendéglista
» Vendéglista
» Vámpír vendégház

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Kapcsolat :: Társoldalak, vendégkönyv-