Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Garew Towryk

A legtöbb felhasználó (19 fő) Szomb. 24 Nov. 2018 - 3:35-kor volt itt.

Erődrendszer

Go down

Re: Erődrendszer

Témanyitás by Garew Towryk on Szer. 18 Júl. 2012 - 11:31

Játék vége. Játéktér szabad!
NJK
NJK

Garew Towryk
avatar

Rangom : noctis njk

Vissza az elejére Go down

Re: Erődrendszer

Témanyitás by Reaper on Szer. 11 Júl. 2012 - 10:44

Odaadott egy papírt amire célpontok voltak felírva. No, aszongya hogy. Egy a hullaházban, itt a közelben van egy húsevő dög aki elég sok vizet zavar. Tekintve meglovasított némi pénzt. Meg kell ölni. Ami megtetszett a dologban hogy azt írták el kel tüntetni. Ismerek egy varázslatot ami jó lehet ide. A neve locusta incursio. Sáskajárás. Érdekes név, még használni soha nem használtam de jókat olvastam róla. Leeszi a húst a csontokról, a maradéknak csak a száraz, porladó csont marad. Azt meg felszippantja a tőröm. Bár most fel van töltődve eléggé, de nem árt ha többet teszek bele.
-Ez jó lesz! A hullaház! Mehetünk!
Demon IV.


Reaper
avatar

Rangom : Planetarius Diabolus

Vissza az elejére Go down

Re: Erődrendszer

Témanyitás by Karel van der Rohe on Kedd 10 Júl. 2012 - 22:36

Éjfélre dögszag töltötte meg a levegőt. A leölt hullák a forróság miatt mumifikálódni kezdtek. Reaper még körbe járt és megadta a kegyelemdöfést a szenvedőknek.
-Büszke vagyok rád, fiam. - mondtam, ahogy az utolsóban megforgatta a tőrét.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen remek szolgálatot fog teljesíteni. Komolyan elgondolkoztam rajta, hogy állandó munkát ajánlok fel neki. Egy ilyen tehetséges gyilkos mindig jól jön. Alapos és gyors.
-Válassz te. - nyújtottam oda a listát. Megengedtem neki, hogy ő bökjön rá a következő helyre, ahol pusztítani fogunk.
Halott


Karel van der Rohe
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Erődrendszer

Témanyitás by Reaper on Pént. 1 Jún. 2012 - 20:49

No, ezzel készen is vagyunk. Átkutattam a hullákat, és aki még élt azt a lélekszipka tőrrel elintéztem. Könnyű volt, és tiszta. Leginkább az foglalkoztat most hogy mi lesz a következő állomás.
-Főnök? Most mi legyen?
Demon IV.


Reaper
avatar

Rangom : Planetarius Diabolus

Vissza az elejére Go down

Re: Erődrendszer

Témanyitás by Karel van der Rohe on Szomb. 7 Ápr. 2012 - 22:57

Csendes figyelemmel hallgattam a vezető szavait, amint világuralmi terveit részletezte előttünk. Ostoba és szerencsétlen. Ez a két szó jutott eszembe először. Kétségtelen, voltak érdekes részek a tervében, de több sebből vérzett. Azonban mikor egy titkos fegyverről kezdett halandzsázni, felkaptam a fejemet. Nem árult el konkrétumokat, de megnevezett egy alakot, aki én a társának gondoltam.

Reaper azt javasolta intézzük el őket egy füst alatt. Magára vállalta az eltakarító szerepét. Lelkesnek tűnt, hát hagytam, hogy játszon a kölyök. Ahogy javasolta a sikátorok felé vettem az irányt. Leültem egy kőre és onnan néztem végig a műsort. A démoni kör tagjai kék fény kíséretében csapódtak falnak. Némelyik elég rosszul esett, a földet érve nyakát törte. A kölyök felém kiáltott: Mehetek! Elmosolyodtam, amint végignéztem a porban fetrengő, jajgató démonokon.
-Szép munka! - mondtam elismerően, elégedett félmosoly kíséretében.

Ekkor a hátam mögül neszt hallottam, rögtön a zaj irányába fordultam. Rossio volt az, visítva rohant felénk.
-Utolért bennünket! - néztem a közeledő kislány felé. Először morcosan nézett rám, amiért a díványon a hányástól kimerült állapotban hagytam, aztán a tekintete Reaperre tévedt, rá még mérgesebben nézett. Haragudott, amiért úgy megreptette, hogy a vukot sétáltatta utána.
-Gonosz! - vakkantotta a kölyök felé. Szemei azt mondták, hogy ezt még kamatostól visszafizeti.
-Ezekkel mit csináltok? - guggolt le az egyik félájult csuklyás mellé, és gyermeki kíváncsisággal pislogott felénk, miközben egy faággal piszkálta az alakot.
-Megkínozhatom? Légyszi. - nézett rám csillogó szemekkel. Rossio kislányos külseje mögött komoly évszázadok állnak. Első blinkre senki nem hinné róla, hogy egy vén csoroszlya. Halála után lelke ebbe a halhatatlan gyermektestbe vándorolt, ami hajdanán egy fiatal vérszívójé volt.
-Felőlem! - vontam meg a vállam.
-Jaj, de jó! - ugrált örömébe. Aztán a kölyökre nézett, nyelvet öltött rá, majd megfogtad a férfit, akit előbb még bottal bökdösött és a ház mögé húzta.
-Gyerekek. - ingattam meg a fejemet.
Halott


Karel van der Rohe
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Erődrendszer

Témanyitás by Reaper on Szer. 7 Márc. 2012 - 9:57

-Értettem.
Mondtam. Majd eszembe ötlött valami. Odakúsztattam egy kis nyalábot a főnök füléhez és a fülébe súgtam:
-Most lassan elindulunk a sikátor felé, és maga elbújik. Ami itt lesz az fel fog érni egy robbanással.
Felkelek és elindulok ki a sikátorból. Mikor kiértem megemeltem a kezem:
-Levito!
Felemelkedtem olyan magasra ahogy tudtam. Majd elmormoltam Kela'ila imáját és kék fény font körbe. Amikor elég erőt gyűjtöttem kikapcsoltam a lebegést. Még több energiát összeszedtem, és a tőrből is kiszívtam az energiát. Zuhanás közben felkészültem, és mikor eléggé közel voltam elordítottam:
-Tempestas!
És a kék fény végigáramlik a számtól, egészen a földig. A körbe álló démonok mind a falnak csapódnak, és elesnek. Néhány meghal, de a legtöbb harcképtelen. Leérkezek a földre. Ez most nem kínzott meg annyira de éreztem. Elordítottam:
-Főnök! Jöhet! Tiszta!
Demon IV.


Reaper
avatar

Rangom : Planetarius Diabolus

Vissza az elejére Go down

Re: Erődrendszer

Témanyitás by Karel van der Rohe on Kedd 6 Márc. 2012 - 0:44

A kölyök hamar összekapta magát, ellenben Rossioval, aki még mindig a kanapén hevert. Nem volt kérdés, hogy hozzuk-e vagy marad. Marad. Egyértelmű. El leszünk mi foglalva, mintsem hogy őt pátyolgassuk. Majd talán visszajövök érte, de nem biztos.

A nyomokat követve indultunk meg az éjszakába. Ki tudja mennyi ideig mentünk, de már Moscow határát is régen lehagytuk. Legnagyobb meglepetésemre a nyomok egészen Leningradig vezettek.
-Cselesek, másik városban gyülekeznek. - jegyeztem meg.
-Nézzünk szét kicsit. - javasoltam, majd beléptem a sikátorba. Sötét volt, pont úgy, ahogy egy ilyen hely lenni szokott. Néhány kanyar után viszont szokatlan fényeket pillantottam meg. De nem csak a fények ragadták meg a figyelmemet, hanem különös kántálásszerű morajok. Az nagy konténer mögé bújtam, onnét figyeltem az eseményeket. Elég távol voltunk ahhoz, hogy ne vegyenek észre bennünket, de elég közel ahhoz, hogy azért valamit a műsorból is halljunk.
-Hogy menjünk közelebb? - kérdeztem költőien. Itt a láthatatlanná válás és a füstalak semmit sem ér. Démonok közé érkeztünk. Más fajoknak nem tűnne fel, ha így közelednénk, de nekik egyből szemet szúrna. Néztem a lehetőségeket, mi mögé húzódjak, hogy még többet kihalljak. Volt egy másik nagy konténer, de tőlünk elég messze volt. Ekkor két csuhás lépett be a sikátorba.
-Ez az. - Támadt egy ötletem. Felkaptam egy fémcsövet, és vártam, hogy a gyanútlan vendég mellém lépjen. Elkaptam az egyiket, leütöttem és a testét a kukába dobtam. Mielőtt a szemét közé dobtam volna, leszedtem róla a sötét csuhát, és magamra öltöttem. A feltűnést kerülve csatlakoztunk a baráti körhöz.

Egy fejbiccentéssel köszöntöttek bennünket, majd leültünk a tűz elé. Kisvártatva megérkezett a vezető, akit csak Black-nek hívtak. Mindenki a földre borult, amint feltűnt a színen. Hogy ne lógjak ki a sorból, követtem a többiek példáját, de meg kell vallanom, nagyon nem volt ínyemre hajbókolni egy áruló előtt. Miután magához ragadta szent pálcáját, ékes szónoklásba kezdett. Először köszöntött bennünket, hű híveit, és áldást küldött ránk, na meg erőt, hogy véghez tudjuk vinni azt, amivel a Szent Sugallat megbízott bennünket. Ahogy kivettem, a tervük az volt, hogy a törékeny békét felborítsák, megöljék a konzulokat, Enkil őrzőit és a hozzá hű "embereket". Remek, én is a listáján voltam, de nem zavart, mert ő is rajta volt az enyémen.

Nagyjából 12 démon kuporgott a tűzrakás előtt bennünket és Blacket leszámítva, és ott voltak még az őrök. Mérlegeltem a lehetőségeket, hogyan bánhatnánk el ennyi démonnal. Tudtam, hogy ezek harcképzett démonok, nem lesz olyan könnyű dolgunk, mint az előző bandáknál, akik az utcán szedték össze a keménységet. A körünkben gyülekezők katonai iskolában kapták a kiképzést, és ahogy elnéztem az arcokat volt köztük egy-két igen kiváló harcos is.
-Még várunk, több infó kell. Majd jelzek, ha támadunk.- nagyon halkan mondtam, hogy csak a kölyök hallja. A terven még gondolkodtam, de úgy voltam vele, ha kölyöknek támad előbb valami használható ötlete, akkor azt alkalmazzuk.
Halott


Karel van der Rohe
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Erődrendszer

Témanyitás by Shade von Narrath on Szer. 23 Jún. 2010 - 2:39A hozzászólást Shade von Narrath összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 23 Nov. 2018 - 22:32-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Erődrendszer

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.