Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 1 rejtett és 1 vendég

Garew Towryk

A legtöbb felhasználó (19 fő) 2018-11-24, 15:35-kor volt itt.

Fenyvesek útja

16 / 19 oldal Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Next

Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Shade von Narrath on 2012-12-01, 13:08

Elárultam Niivnek, hogy még soha nem csináltam olyat, hogy egész napot ágyba töltsek. Kész időpazarlásnak gondoltam, pedig vámpírként időm mint a tenger egy nomádhoz képest. Ő azt mondta, hogy ők is csak ritkán csinálnak ilyesmit, majd hozzám bújt, átölelt és adott egy csókot.
-Éppenséggel maradhatunk. - válaszoltam, majd végigsimítottam az arcán és megcsókoltam. Ekkor dörömböltek az ajtón. Bárki is állt kint, türelmetlen volt.
-Megnézem ki az. - mondtam Niivnek, majd átmásztam rajta. Az ajtóhoz sétáltam és kinyitottam. Meglepetten tapasztaltam, hogy a korláton lógó nomádgyerek ácsorog a küszöb előtt. Amikor meglátta, hogy én nyitottam ajtót, sértődött arcot vágott. Épp meg akartam kérdezni, hogy mit akar, amikor kilökte az ajtót és belépett mellettem, Niivet kereste, aki a kanapén kuporgott meztelenül egy paplan alatt.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-02-09, 18:40-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2012-12-01, 00:52

Miután eltakarítottam Miksa után visszabújtam Shade mellé. Megkértem, hogy maradjunk ágyban egész nap, mire ő azt mondta hogy önszántából még sohasem csinált ilyet.
- Tényleg? – kérdeztem felhúzott szemöldökkel.
- Hát gyakran nem, mert ott a munka a család meg hasonlók, de azért egyszer-egyszer megengedhető. Válaszoltam kérdésére.
- Néha jó egy kicsit máshogy csinálni mindent. Reggel nem felkelni, munka helyett egész nap csak lustálkodni. – magyaráztam vidáman.
- Egy jó időre ki tudod így pihenni magad. – mondtam miközben hozzábújtam és átöleltem.
- És ha van hozzá társad is, akkor nagyon kellemes tud lenni. – tettem hozzá sunyi mosollyal az arcomon. Végigsimítottam az arcán, aztán megcsókoltam.
- De ha nincs kedved hozzá, akkor csinálhatunk mást is. – mondtam, majd a nyakát kezdtem finoman csókolni.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Shade von Narrath on 2012-12-01, 00:41

Hajnalban Miksa csurgatására ébredtem. Odaszóltam a kis dögnek, hogy csendesebben vizeljen, utalva arra, hogy aludnánk, de közben Niiv is felébredt. Álmosan nézett rám és hozzám bújva közölte, hogy nem akar felkelni. Igazából nem is kellett, még korán volt. Aztán felvetette, hogy mi lenne ha egész nap ágyban maradnánk, majd amikor észrevette Miksát kimászott a paplan alól és nekiállt eltakarítani a meglepit, amit a pók a konyha közepén hagyott. Amikor ezzel megvolt, visszafeküdt mellém.
-Én még soha nem feküdtem egész napot ágyban. - mondtam elgondolkozva.
-Mármint... - közben eszembe jutottak a merénylet utáni hónapok, amikor kényszerpihenőre küldtek kórházi keretek között.
-...mármint önszántamból nem. - pontosítottam az előbbi kijelentésemet.
-Ti nomádok, gyakran csináltok ilyet? - kérdeztem kíváncsian.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-02-09, 18:42-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2012-11-30, 23:26

Bebújtam Shade mellé a takaró alá és hozzábújtam. Ő végigsimított a hajamon és magához ölelt. Rögtön megnyugodtam. Nem tudtam ugyan, hogy miért költözött ki a kanapéra, de biztos voltam benne, hogy nem azért mert haragszik rám. Ha mérges lenne nem bánna velem ilyen kedvesen. Lehunytam a szemeimet és lassan álomba merültem férjem karjaiban. Reggel valami halk csörömpölésre ébredtem. Méltatlankodva nyöszörögtem és próbáltam visszaaludni, de nem ment. Úgy éreztem, hogy valamiről megfeledkeztem, de nem tudtam mi az. Lassan kinyitottam a szemeimet és álmosan néztem Shade-re.
- Jó reggelt. – motyogtam halkan.
- Nem akarok felkelni….maradjunk ágyban egész nap! Kéééérlek… - kérleltem férjemet, miközben hozzá bújtam és megcsókoltam a nyakát. Hallottam ahogy Miksa ciripelve kimászik a hálóból. A kis szőrmókra néztem, aki álmosan mutogatott a konyha felé.
- Megvan mit felejtettem el. Résnyire nyitva hagyni az ablakot Miksának. – hasított belém a felismerés. Felültem és álmosan néztem a konyha felé. Egy lábas volt középre rakva. Sóhajtva keltem fel és indultam eltakarítani a pókpiszkot. Mikor végeztem visszasétáltam és leültem a kanapéra férjem mellé.
- Na, fekszünk egész nap? – kérdeztem mosolyogva, miközben visszabújtam mellé.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Shade von Narrath on 2012-11-30, 21:51

A helyemet belepő fekete szőrcsomó kiüldözött a kanapéra. Képtelen voltam elviselni. Nem is az állat zavart, hiszen a labirintusban is ott volt, viszonylag megszoktam a kis dögöt, de a potyogó szőrzete nagyon idegesítő volt. Ledőltem és megpróbáltam aludni egy keveset. Eközben a szomszédban Mari néni nyugtalanul forgolódott. Képtelen volt a fejéből kiverni a szomszédságában lakó veszélyt. Eszébe jutott, mennyit veszekedett Niivvel, és azért csak sajnálta volna, ha az éjjel egy gonosz vámpír megette volna. Hiába próbált engem elűzni, be kellett látnia, hogy kudarcot vallott. Ekkor támadt egy zseniális ötlete. Ha engem nem tud a Pokolba üldözni, Niivet fogja kimenekíteni. Felkelt, felhúzta a papucsát és a házhoz osont. A nappali ablakánál állt meg, és bekukucskált. Éppen vette volna elő az üvegvágóját, amikor zajt hallott. Niiv lépett ki a hálóból egy száll semmiben. Majdnem elsikította magát az öreglány, de gyorsan a szája elé kapta a kezét, hogy tompítsa a kiáltását. Így a hang amit kiadott egybeolvadt a tücsökciripeléssel. Elmondott egy rövid imát, majd vetett pár keresztet.
-Elkéstem. - ejtette ki a kezéből az üvegvágót.
-Niiv menthetetlen. - csalódottan ment vissza a házába. Nyöszörögve nyitottam résnyire a szememet, amikor a feleségem lefeküdt mellém és hozzám bújt. Félálmomban az egyik karommal végigsimítottam a haján, majd átöleltem, és úgy aludtam tovább hajnalig. Olyan hat óra tájban felébredtem, Niiv még aludt, Miksa meg kaparta az ajtót. Ki akart menni pisilni, de nem talált kiutat. Kétségbeesésében egy lábast kapott elő a konyhából és abba csurgatott. Felsóhajtva, az edényt a konyha közepén hagyva mászott vissza a hálóba.A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-02-09, 18:43-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2012-11-30, 21:10

Valamikor éjjel ébredtem fel. Nyűgösen nyújtottam a kezem magam mellé, de csak az üres ágyat tudtam kitapintani. Férjem sehol nem volt. Fáradtan ültem fel. Shade sehol nem volt, hiába kerestem a szememmel a szobában. Kikeltem az ágyból és kisétáltam a nappaliba. Ott feküdt a kanapén. Pár pillanatig csak néztem ahogy alszik, aztán a falnak dőltem és potyogni kezdtek a könnyeim. Mégiscsak haragszik rám? Odasétáltam a kanapéhoz, leültem férjem mellé és végigsimítottam az arcán. Lassan hajoltam hozzá és gyengéden megcsókoltam. Nem akartam felébreszteni, csak attól féltem, hogy ezután már nem tehetem meg ezt. Nagyon kezdtem fázni, így óvatosan bebújtam mellé a takaró alá és hozzábújtam. Lehunytam a szemeimet és megpróbáltam elaludni.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Shade von Narrath on 2012-11-30, 20:36

Niiv elmesélte, hogy miért sírt, aztán fáradtan feküdt le aludni. Miksa a nyakához telepedett és ő is elaludt. Levettem én is a ruháimat, és átöltöztem. Közben elszívtam még egy szál cigit. A szomszédasszony még egy ideig zajongott odakint, aztán amikor megunta elvonult aludni, én is követtem a példáját. Épp be akartam feküdni az ágyba a feleségem mellé, amikor észrevettem egy nagy szőrcsomót a párnámon.
-A fenébe ezzel a döggel. - morogtam. Megfogtam a párnámat és leráztam róla a pókszőrt, majd egy paplant is zsákmányoltam magamnak. Az ágyneművel együtt kiköltöztem a nappali kanapéjára. Alig, hogy elfeküdtem, szinte azonnal el is aludtam.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-02-09, 18:37-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2012-11-30, 19:58

Zokogva vallottam színt férjemnek és szomorúan kérdeztem, hogy utál-e engem. Ő azt mondta fejezzem be a sírást és hogy nem utál, feküdjek le aludni.
- Biztos? – kérdeztem kissé kételkedve. Mégiscsak más csókolt meg. De úgy tűnt tényleg nem utál. Kicsit megnyugodtam és úgy döntöttem most az egyszer szót fogadok és lefekszem. Amúgy is fáradt voltam a sok sírástól. Ledobtam magamról a ruhámat, még arra se volt erőm, hogy felvegyem a hálóingem. Csak bebújtam a takaró alá. Miksa a nyakamhoz bújt.
- Jó éjt Shade. – mondtam halkan, aztán mély álomba szenderültem.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Shade von Narrath on 2012-11-30, 19:26

Hiába kértem, Niiv csak a fejét rázta. Nem akart beszélni a történtekről. Aztán hirtelen meggondolta magát, mégis el akarta mondani. Megfogta a kezem és lehúzott maga mellé. Sírva vallotta be, hogy megcsalt. Felvontam a szemöldökömet.
-Azalatt a 10 másodperc alatt, míg bementél? - kérdeztem meglepetten. Ez rekord idő. Még arra sem elég, hogy a ruháitól megszabaduljon valaki. Niiv elmesélte, hogy Ábel akarata ellenére megcsókolta, ezért lökte át a korláton.
-Értem. Szóval ezért csimpaszkodott ott a kölyök. - néztem a feleségemre. Szomorúan nézett rám, és azt kérdezte, hogy utálom-e ezért.
-Először is, hagyd abba a sírás. - fordultam felé. Ekkor Miksa is előbukkant, nagy szomorú szemekkel nézett a lányra és egy félig használt zsepit nyújtott felé.
-És nem...nem utállak. - válaszoltam a kérdésére.
-Jobb lesz, ha most lefekszel és kialszod magad. - tanácsoltam neki.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-02-09, 18:36-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2012-11-30, 18:54

A párnák közé fúrtam a fejem és csak zokogtam. Kis idő múlva Shade megkérdezte, hogy elmondom- e mi történt. Először ijedten néztem rá és megráztam a fejem, hogy nem akarom elmondani. De aztán rájöttem, hogy amíg nem vallok színt addig pocsékul fogom érezni magam. Így megfogtam a kezét, lehúztam magam mellé és megöleltem.
- Én…én azt hiszem megcsaltalak….de nem akartam. – zokogtam kétségbeesetten a vállába.
- Az a szemét, csak úgy elkapott és megcsókolt. Én meg átlöktem a korláton, de már teljesen mindegy volt. – panaszoltam szomorúan.
- Most nagyon utálsz engem? – majd meg szakadt a szívem mikor arra gondoltam, hogy most annyira megharagszik rám, hogy soha többé szóba se áll velem.
- Én tényleg nem akartam… - próbáltam megmagyarázni a dolgot.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Shade von Narrath on 2012-11-30, 18:44

Niiv az arcát a tenyerébe temette és a falnak dőlve sírdogált. Amikor meglátta, hogy mellette állok, ijedt arckifejezéssel nézett rám. Felkelt és átölelt. Sírva kért arra, hogy menjünk haza. A körülöttünk lévők értetlenül suttogtak, nem értették mi történi.
-Rendben. - bólintottam. Rákérdeztem, hogy mi lesz a kölyökkel, de Niiv dühös szavaiból azt szűrtem le, hogy akár maradhat is ott.
-Segítsetek! - nyöszörögte az a szerencsétlen. Nem volt nehéz összeraknom, hogy a feleségem a nomád miatt borult ki és nem Miksa bokorba repülése akasztotta ki. Hagytam a korláton lógni a férfit, majd odaszóltam az egyik öreg tanácsosnak, hogy Ábel kicsit szellőzik odakint, azért nézzenek rá később. Hazasiettünk. Útközben Niiv egy szót sem szólt. Belépve a lakásba elnyúlt az ágyon és a párnák közé feküdt. Egy ideig hagytam, hagy pihenjen. Később viszont én is bementem a hálóba.
-Elmeséled mi történt? - álltam meg az ágytól nem messze.
-Hazajött a sátáááán! Újra itt van, megöl mindenkit! - üvöltözött odakint Mari néni egy foghagymafűzért pörgetve a feje felett.
-Küldjük vissza a Pokolba míg nem késő! - folytatta torkaszakadtából, mire valaki kiordibálta neki, hogy "Kuss! Aludni szeretnének". Elhúztam a függönyt és újra az asszonyom felé fordultam.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-02-09, 18:34-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2012-11-30, 18:13

A falnak dőlve leguggoltam és a kezeimbe temettem az arcomat úgy zokogtam. Én nem akartam megcsalni a férjem, de mégis sikerült. Pedig én tényleg nem akartam. Nagyon gyűlöltem ebben a pillanatban Ábelt. Shade hangját hallottam mellőlem. Ijedten néztem fel, de férjem félreértett. Azt hitte Miksa miatt sírok. Felálltam és megöleltem.
- Menjünk haza. – zokogtam a vállába kétségbeesetten. Kiszúrta Ábelt ahogy a korlátba kapaszkodva lóg lefelé.
- Remélem leesik! – mondtam mérgesen és elindultam az ajtó irányába. Hazafelé egyetlen szót se szóltam. Nem akartam beszélni, mert attól féltem, ha elmondom Shade-nek mi történik akkor megharagszik rám. De viszont mivel nem mondhattam el fúrt a lelkiismeret, így nem bírtam abbahagyni a sírást. Mire hazaértünk már alig kaptam levegőt. Eldőltem az ágyon és a párnába fúrtam a fejem.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Shade von Narrath on 2012-11-30, 17:56

Niiv megsértődött rám, mert kicsit arrébb hessegettem a dögöt. De képtelen voltam bármiféle szőrkupacot elviselni a vállamon.
-Jól van, jól van! - mondtam. Tudtam mi következik. Újból megállapítja, hogy gonosz vagyok, amit laza 10 perces póksajnálat követ.
-Még mindig nem szeretem, ha a vállamon tanyázik, ez van. - válaszoltam vállrándítva. Niiv közölte, hogy elmegy helyrerakni a sminkjét. Míg ő befelé igyekezett, rágyújtottam egy szálra. Nem tudom mi történhetett odabent, de az ajtó közelében pletykálkodni kezdtek a hölgyek. Bepillantottam a terembe és az üvegfalon keresztül látni lehetett, hogy Niiv a földön kuporog és sír. Kíváncsian sétáltam beljebb, majd megálltam mellette.
-Azért nem kéne így a szívedre venni a dolgot. - szívtam bele a cigimbe, miközben a vállammal az ajtófélfának támaszkodtam.
-Miksának semmi baja, érte már ennél komolyabb csapás is. - fűztem hozzá, miután kifújtam a füstöt. Kicsit feljebb emeltem a tekintetemet, ekkor láttam meg Ábelt a korláton csüngeni.
-Az a szerencsétlen meg mit csinál? - kérdeztem.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-02-09, 18:53-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2012-11-30, 16:48

Miksa is szeretett volna becsatlakozni a nagy csókolózásba, de Shade ennek annyira nem örült. Felemelte a kezét és elpöccintette a kis állatot. Szegény szőrgombóc kétségbeesetten ciripelve repült bele egy bokorba. Aggódva néztem utána.
- Shade! Ez gonosz dolog volt tőled!!! – kezdtem szidni férjem.
- Mi van ha valami baja esett? – kérdeztem aggódva kihajolva a korlát felett.
- Miksa! Miksaaa! – kiabáltam le kétségbeesetten. Kis szőrmókom végül szédelegve bújt elő, aztán sértődötten hátat fordított és hazafutott.
- Most ez mire volt jó? Szegény Miksa…- néztem a távolodó szőrgolyó felé.
- Elmegyek, rendbe hozom a sminkemet. – jelentettem ki duzzogva, aztán elindultam végig az erkélyen a bejárat felé. Épp be akartam lépni mikor valaki elkapta a kezemet és oldalra rántott. A következő pillanatban az egyik sötétebb beugróban álltam, a falnak dőlve. Meglepetten pislogtam.
- Niiv…- hallottam Ábel hangját. El akartam küldeni, de amint szóra nyitottam a számat az ajkai rátapadtak az enyéimre. Ijedten löktem hátra, közben lekevertem neki egy hatalmasat. Mivel már jócskán többet ivott a kelleténél átborult a korláton és éppencsak meg tudott kapaszkodni hogy le ne essen. Én pedig magamból teljesen kikelve kezdtem szidni!
- Mégis ki engedte meg, hogy rám cuppanj? Mégis hogy magyarázom el a férjemnek, hogy valaki más csókolgatott, te! Te-te-te szemétláda! – ütöttem rá az egyik kezére az öklömmel. Aztán elsírtam magam.
- Most miattad kell magyarázkodnom Shade-nek! Pedig egy hercegnőnek sosem kéne magyarázkodnia…vagy hasonló. – temettem az kezeimbe az arcomat, visszahátráltam a falhoz és zokogni kezdtem. Ráadásul oldalról üvegfal van, bárki megláthatta, hogy mi történt.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Shade von Narrath on 2012-11-30, 14:02

Niiv felvetette, hogy járjunk egyet. Benne voltam. Gyorsan átvágtunk a táncoló tömegen és az erkélyre mentünk levegőzni egyet. Niiv mosolyogva jegyezte meg, hogy legendává vált.
-Vagy inkább csak híressé. - jegyeztem meg. Úgy gondoltam, hogy a legendává váláshoz még kell egy kis idő. Feleségem átölelt és adott egy csókot. Hirtelen Miksa is megjelent. Ciripelve ugrott a vállamra, és a lány felé csücsörített egy csókért, miközben a szája sarkának egy hosszabb szőrszálán egy apró nyálcsík indult meg. A vállamra néztem és lassan emeltem meg a kezem, majd egy határozott mozdulattal pöcköltem el onnét. Ciripelve repült a bokorba, míg a nyála egy fiatal nő fejére pottyant. A nő végigsimított a fején.
-Laci, csöpög az eső, menjünk be. - karolt bele a férfiba, és visszasétáltak a bálterembe.
-Ez a dög meddig vedlik? - söpörtem le a vállamon hagyott maroknyi fekete szőrt.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-02-09, 18:54-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2012-11-30, 01:09

Shade-del tovább táncoltunk, miután rendre utasítottam a lányt és a körülöttünk legyeskedő többi férjvadászt is lelomboztam. Nem tudtam nem észrevenni, hogy Ábel folyton minket bámult. Szegény Emma egy ideig ült mellette és unatkozott, aztán inkább sóhajtva felállt és elment pletykálkodni pár másik nővel. Inkább nem is néztem volt jegyesem felé, most nem volt kedvem ilyesmiken idegesíteni magam.
- Elfáradtam. – mondtam férjemnek.
- Nem sétálunk egyet a levegőn? – mutattam a hosszú erkély felé. Megfogtam a kezét és magam és kisétáltam. Megtámaszkodtam a korláton és magamba szívtam a friss éjszakai levegőt.
- Furcsa újra itt lenni. – mondtam halkan.
- Most hogy a feleséged vagyok már teljesen más minden. Eddig csak Niiv voltam, akit ismertek jópáran, a szerencsétlenségeiről. Most viszont mindenki ismer és ahogy észrevettem nem mindenki kíván jót nekem. – utaltam a halálra való felkérésre.
- Ez most már így marad. – tettem hozzá sóhajtva.
- De tudod mit? Nem bánom, megérte. – mondtam halkan, aztán megöleltem és megcsókoltam férjemet.
- Most már legenda vagyok. – kúszott egy mosoly az arcomra. Halk ciripelést hallottam. Miksa futott végig a korláton és férjem vállára mászott, aztán csücsörített.
- Azt hiszem Miksa is meg akar csókolni. – nevettem el magam.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Shade von Narrath on 2012-11-30, 00:34

A kislány arra kérte Niivet, hogy haljon meg. Nagyvonalúan hozzátette, hogy nem muszáj neki most azonnal, ráér egy két éven belül. Niiv természetesen kiborult, és osztani kezdte a lányt. És olyanokat is mondott, amin még én magam is meglepődtem. Szerencsére a lány önszántából eloldalgott és ezzel le is zárult a halál téma.
-Ne foglalkozz velük - mondtam könnyedén folytatva Niiv-vel a táncot. Bár meglepett a nomád nők lazasága és életfelfogás, igyekeztem nem törődni vele. Észrevettem, hogy az Ábel gyerek nem élvezi a bált, mert ahelyett, hogy szórakozott volna, ahogy a fajtársai tették vagy a feleségével foglalkozott volna, aki mellett unatkozott elég látványosan, ő inkább egy sarokba dőlve, némi piával figyelt bennünket és mérgesen nézett ránk.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-02-09, 18:55-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2012-11-29, 23:55

Táncolni kezdtünk férjemmel, mikor egy lány lépett mellénk. Szegényke nagyon csúnyácska volt, de ennek ellenére magabiztosan kérdezte Shadet, hogy ha én meghalok csak akkor házasodik-e újra. Mikor megerősítettük a felvetésében minden szégyenérzet nélkül kért meg rá, hogy haljak meg pár éven belül. Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam.
- Arra kérsz hogy haljak meg? – kérdeztem elhűlve. Aztán elfutott a méreg.
- Nos, erre ne is számíts. Én nem fogok meghalni még egy jó ideig. Elég sokan vigyáznak rám, köztük egy árnyboszorkány, egy szellem, több vámpír és ott van velem a farkasom is, Welora. Szóval verd ki a fejedből, hogy a közeljövőben feldobom a talpam. – mondtam szigorúan nézve a lányra. Ő persze elkeseredett. Azt ős is tudta, hogy egy árnyboszorkány és pár vámpír ellen nincs semmi esélye.
- Jah és ne felejtsük el az az apróságot sem, hogy Shade már több mint 1000 éves és én vagyok az első felesége. – tettem még hozzá, hogy elvegyem a kitartóbbak kedvét is. Észrevettem, hogy sok lány fülel ránk.
- Szóval nem olyan biztos hogy ha én meghalok újra megnősül az elkövetkezendő ezer évben. – csúszott egy kissé gúnyos mosoly az arcomra. A lány elvörösödött és eloldalgott.
- Hihetetlen. Ez már tényleg pofátlanság volt. – morogtam magamban.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Shade von Narrath on 2012-11-29, 23:20

Értetlenül néztem hol lányokra, hol a füzetre. Tudtam, hogy ez teljesen normális, Niiv is tett már említést a szokásaikról, mégis furcsa volt számomra mindez. Nem voltam ehhez hozzászokva. Niiv felvilágosított a két lány mi is a felállás felénk. Csalódottnak tűntek, az egyik még el is sírta magát. Feleségem megfogta a kezem és a tánctér felé húzott. Nem bántam, nem szerettem a nyavalygást.
-Tudom, mégis érthetetlen...- mondtam, közben átöleltem az asszony derekát és táncolni kezdtünk. Alig fordultunk párat, mellénk suhant egy vigyorgó lány egy beazonosíthatatlan külsejű nomáddal. Olyan csúnya volt, hogy nem tudtam, hogy az most nő-e vagy férfi.
-Ha jól hallottam, ti csak egy feleséget tartotok? - kérdezte kíváncsian, mire bólintottam.
-És csak akkor vesztek el másik nőt, ha az előző meghal? - kíváncsiskodott tovább, mire újból bólintottam egyet.
-Jól hallottad. - mondtam neki. Erre ravasz mosoly ült az arcára és Niivre nézett.
-Niiv, nem akarsz meghalni? - vágta be mindenféle szégyenérzet nélkül.
-Nem kell most rögtön, elég néhány éven belül. Na? - rebegtette a pilláit, nátha igent mond rá. Az első gondolatom az volt, hogy ennek a nőnek elment az esze. Ha Niiv meghalna sem venném el. Olyan természetességgel adta elő a kérését, mintha egy pár cipőt kért volna kölcsön.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-02-09, 18:51-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2012-11-29, 23:00

Már épp indultunk volna táncolni, mikor két 17 éves forma lány lépett mellénk és azt kérdezték Shade-től hogy nem-e venné el őket is feleségül. Adtak neki egy kis könyvet amiben minden adatuk benne volt, szó szerint minden. Ráadásul még elég alulöltözött képeket is közöltek a végén. Először csak nagy szemekkel pislogtam, aztán kuncogni kezdtem.
- Sajnálom lányok, de Bradenburgban mások a szokások. – mondtam vidáman.
- Csak egy házastársat választanak maguknak a személyek és azzal élik le az életüket. Csak akkor házasodnak újra, ha meghal a férjük vagy a feleségük. – magyaráztam el a dolgot a lányoknak, akik csalódott arcot vágtak. Az egyik még el is sírta magát.
- Jajj, ne sírj, találhatsz még annyi férjet magadnak. Nem muszáj herceghez menned. – próbáltam csitítani, de jelenleg még olyan sokkoló volt nekik, hogy esélyük sincs, hogy lehetetlen volt őket megnyugtatni. Megfogtam férjem kezét és a tánctér felé húztam.
- Sokan pályáznak most rád. – mondtam kuncogva.
- Az erkélyen is betámadott pár lány, hogy a feleségeid akarnak lenni. – mondtam vidáman.
- De ugye tudod, hogy ez itt teljesen normális. Inkább az a fura nekik, hogy te csak egyszer házasodsz. –magyaráztam gyorsan férjemnek. Azt nem tettem hozzá, hogy én nagyon örülök neki, hogy Bradenburgban nincs csoportházasság. Nem bírtam volna osztozkodni férjemen senkivel.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Shade von Narrath on 2012-11-29, 22:23

A kölyök feszegette a határait. Dühített, de higgadt maradtam. Ő viszont majd fel robbant a méregtől. Egy idős férfi lépett mellém, aki helyretette kicsit Ábelt, úgy tűnt hallgat rá, legalábbis nem mer visszaszólni. A nomád pofákat vágott, de nem szólt közbe, míg az öreg beszélt. Sértődötten vonult arrébb az asszonyával, de láttam rajta, hogy szemmel fog tartani. Ekkora Niiv is visszatért. Az öreg intézett felé pár szót, nekem dicséretnek tűnt. A feleségem megkérdezte, hogy táncolunk-e? Épp csak megfogtam Niiv kezét, amikor krákogó hang szólalt meg mögöttem. Rögtön hátrapillantottam. Két meglehetősen csinos lány állt mellettem, az egyik a haját tekergette és félszegen nézett ki a barátnője mögül. A bátrabb illegette magát szempilla rebegtetve, majd megkérdezte, hogy nem venném-e el őket is.
-Mi? - néztem rájuk meglepetten. A lány kicsit elpirult és kifejtette, hogy ők is Niiv példáját szeretnék követni. Egyáltalán nem zavarta őket, hogy a feleségem egy lépésre volt mellettem. A beszédesebb lány levegővétel nélkül fecsegett, míg a mögötte álló egyetértően bólogatott, majd egy füzetet nyomott a kezembe.
-Nézd meg! - pirult a füle hegyéig. Nem tudtam mit gondoljak sem a lányokról, sem a helyzetről. Kinyitottam a füzetet, amiben apró kis festmények voltak némi szövegezéssel. Felszaladt a szemöldököm, amikor megláttam, hogy a két lány alap adatai mellett egyéb méretei is fel vannak tüntetve. Gyorsan átlapoztam és a végében két kép volt róluk alul öltözött és sokat mutató ábrázolásban.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-02-09, 18:49-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2012-11-29, 21:50

Miután teljes erőből felpofoztam Ábelt, kiszaladtam a teremből az erkélyre szellőztetni a fejem. Meg nem akartam, hogy esetleg potyogni kezdjen a vakolat bent. Egy csapat lány gyűlt körénk, akik persze férjemre pályáztak. Ha nem én lettem volna a hercegnő ilyen eszükbe se jutott volna. Hiszen ők is tudták, hogy csak sima nomádok. De ha már az első felesége is csak egy sima nomád, akkor más a helyzet. Én viszont közöltem velük, hogy Bradenburgban nem szokás a csoportházasság. Lemondóan sóhajtottak és azt kérdezgették, hogyan tudtam befűzni Shadet. Sóhajtottam egyet és inkább elindultam vissza. Már majdnem ott voltam, mikor megláttam, hogy Ábel mellett a négy bölcs egyike áll és meglehetősen dühös képet vág.
- Ábel! Ha úgy érzed nem vagy képes vendégünkkel tisztelettudóan viselkedni, akkor távozz. A birodalom uralkodójával beszélsz! Jóval magasabban áll mint te! Tudom, hogy Niiv a te asszonyod lett volna, de nem lett az. Törődj bele és fogadd el és ne sértegesd őt se. Ha még nem jutott volna el az agyadig, ő hercegnő már. Hiába egy sima nomád ő is, feletted áll. – szidta le Ábelt az öreg, aztán elnézést kért férjemtől, az incidens miatt. Odasétáltam férjem mellé és megfogtam a kezét.
- Áh Niiv! Tudod, ha pár éve azt mondták volna hogy egyszer így jössz bálba, akkor nevettem volna. – vallotta meg az öreg nevetve. Mindig is bírtam a vénembert, így halványan elmosolyodtam. Az öreg tovább sétált, én pedig férjemhez fordultam.
- Táncolunk egyet? – kérdeztem nagy szemekkel pislogva férjemre. Szerettem volna most már jól érezni magam.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Shade von Narrath on 2012-11-29, 00:36

Nem tetszett, hogy a kölyök beszélt velem. Nem is értettem, honnan vette a bátorságot hozzá. Rosszallóan néztem rá.
-Ne aggódj! Nem kell az asszonyod, amúgy sem tudnék mit kezdeni vele. - vontam meg a vállamat.
-Elég csak rá nézni. - pillantottam a férje mögött megbújó, ijedt nőre. Ha közelebb hajolnék hozzá, már attól elájulna a félelemtől. Ábel következő mondatában lényegében lek*rvázta Niivet, mire a lány egy hatalmas pofont kevert le a kölyöknek, majd viharosan távozott az erkély felé. A gyerek arcán még percekig meglátszott a feleségem tenyérlenyomata. Egy idősebb férfi, akivel előző nap tárgyaltam lépett aggódó arccal közénk. Látta az elviharzó Niivet, és a pofonról sem maradt le.
-Mi folyik itt? - kérdezte hol rám, hol Ábelre nézve.
-A kölyök szerint tolvaj vagyok, és a feleségem egy k*rva. - szívtam bele nyugodtan a bagómba. Nem tettem hozzá, de magától értetődő volt, hogy ez igen nagy sértés. A férfi szemei kikerekedtek, majd mérgesen nézett a nomádra.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-02-09, 18:48-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2012-11-29, 00:19

Ábel sértéseket vágott férjem fejéhez. Tolvajnak nevezte és provokálni kezdte, így nem is csodálkoztam hogy Shade egy utalással felelt, ami Emmára irányult. A lány ijedten bújt Ábel mögé, a nomád pedig dühösen nézett férjemre.
- Hagyd békén a feleségemet. Ő nem olyan könnyűvérű fruska mint Niiv. – mondta dühösen nézve ránk. Egy pillanatig lefagytam. Mi az hogy könnyűvérű kis fruska??? A kezem szinte magától emelkedett és hatalmas pofont kevertem le a fiúnak.
- Ne merészelj még egyszer így beszélni velem! – sziszegtem dühösen, aztán megfordultam és átvágva a termen kimentem az erkélyre. Annyira bántó volt ahogy beszélt velem. Mégis mit képzel ez magáról?
Kicsit levegőzni akartam, mikor mellém lépett pár lány. Vihogva mutatkoztak be, de olyan idegállapotban voltam hogy képtelen voltam megjegyezni a nevüket. Azt tudakolták, hogy Shade még hány feleséget szeretne rajtam kívül, közben pilla rebegtetve néztem befelé a terembe férjemet keresve a tömegben.
- Náluk csak egy feleséget szokás tartani…- mondtam sóhajtva, mire a lányok meglepetten néztek rám. Nem akarták elhinni hogy ilyen van.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Shade von Narrath on 2012-11-28, 23:46

Magamhoz vettem egy pohár bort, Niiv viszont a pezsgős pincért vette célba. Néhány perc múlva vissza is tért a nyomában koslató Ábel kölyökkel. Amikor meglátott engem, kiült az arcára a harag. Niiv elvesztéséért engem okolt, de egyáltalán nem érdekelt, mit gondol.
-Tolvaj? - vontam fel egy pillanatra a szemöldököm.
-Lopással vádolsz? - néztem rá hűvösen. Még soha senki nem mondott ilyet a von Narrathokról. Ez felért egy sértéssel. Vettem egy mély levegőt és inkább úgy döntöttem nem foglalkozom a kölyökkel. Nem hiányzott a balhé sem. Szánakozva mértem végig a férfit. Fél kézzel elbánnék vele. A nomád nem adta fel, tovább provokált. Megkérdezte, hogy ma kinek az asszonyát fogom lenyúlni az este folyamán. Halványan elmosolyodtam, majd elővettem a zsebemből a cigim és a gyújtóm. Ha játszadozni akar, felőlem játszhatunk.
-Nos...van egy pár igen csinos asszony, de megmaradok a bevált dolgoknál. - gyújtottam rá egy szálra, majd Emmára pillantottam.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-02-09, 18:46-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

16 / 19 oldal Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.