Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 1 rejtett és 1 vendég

Garew Towryk

A legtöbb felhasználó (19 fő) Szomb. 24 Nov. 2018 - 3:35-kor volt itt.

Fenyvesek útja

19 / 19 oldal Previous  1 ... 11 ... 17, 18, 19

Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Niiv von Narrath on Vas. 25 Nov. 2012 - 3:43

A szomszéd néninek nem tetszett, hogy újra itthon vagyok, de hogy egy vámpírt is hoztam, meg egy nyűgös kisbabát az már sok volt neki. Szitkozódva vonult be a házába, becsapva maga után az ajtót. Shade megjegyezte, hogy ráférne egy jeti. Elkerekedett szemekkel néztem rá.
- Shade! Ne beszélj így a fiam előtt! Ő még kicsi! – mondtam rosszallóan. Megmutattam férjemnek a fürdőt, aztán leültem dajkálni a kisfiamat. Férjem nemsokára visszatért és megkérdezte, tudom-e hogy egy nő távcsővel kukkol a fürdőbe.
- Mi van? – hülledeztem.
- Azt tudtam, hogy van egy kukkoló férfi, de hogy egy nő is azt nem! – mondtam felháborodva.
- Te nem húztad el a függönyt? Mondjuk elfelejtettem szólni a veszélyekről, bocsánat. – morogtam mérgesen.
- Ráadásul ezek még csak nem is szégyellik magukat. Más legalább úgy kukkol, hogy elbújik, de ők teljesen természetesnek tartják a dolgot. – jegyeztem meg szinte sértődött hangon.
- Ha kész vagy mehetnénk a szüleimhez. – mondtam sóhajtva. Közben a szomszéd néni óbégatni kezdett Cinciért, a dagadt sárga macskájáért. De hiába kiabált, az csak nem jelent meg. Felálltam és épp ki akartam nézni az ablakon, mikor a könyvespolc tetejéről, valami nagy sárga ugrott Shade nyakába.
- Cinci! Neked ide nem szabad bejönnöd! A szomszéd néni ki fog nyírni ezért engem! – pislogtam aggódó képpel a férjem vállába kapaszkodó állatra.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Shade von Narrath on Vas. 25 Nov. 2012 - 3:24

A kölyök számomra érthetetlen módon, de a karomba akart mászni. Amikor látta, hogy erre semmi esélye anyját megszégyenítő hisztibe kezdett. Azt hittem, hogy Niivet senki és semmi nem múlja felül, úgy látszik tévedtem. Az asszony megpróbálta elhallgattatni a gyereket, de az csak nem hagyta abba. Ekkor megfogta a kezemet és a fiú arcára tapasztotta. Úgy tűnt ettől megnyugszik. Azonnal abbahagyta a sírást, és bekapta az egyik ujjamat. Egy kicsit meg is rágcsálta.
-Lehet, hogy kéne a gyereknek egy rágóka. - vetettem fel az ötletet. Közben a feleségem korábbi lakhelyére érkeztünk. A híres szomszédasszony, akiről már annyit hallottam épp a kertet túrta vidáman. Öröme csak addig tartott, míg a nomádlányt meg nem látta, és amikor észrevette, hogy nem egyedül közeledik öröme azonnal elszállt. Eltorzult arccal, dühösen kiabált felénk.
-A vén szatyorra is ráférne egy jeti. - jegyeztem meg, miközben az öregasszony bevonult a házába nagy ajtócsapkodások közepette.
-Emlékezz csak...Szaporáné is hogy kivirult. - mondtam. Bementünk a lakásba, Niiv meg is mutatta, hol találom a fürdőt. Rögtön be is támadtam. Jól esett a meleg zuhany. Miután lefürödtem és magamra kaptam néhány ruhát, visszatértem a nappaliba.
-Niiv, tudtad, hogy a hátsó szomszédban egy fiatal szőke nő idetávcsövezik és látja, ha fürdesz? - kérdeztem helyet foglalva az egyik fotelbe.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 9 Feb. 2013 - 7:38-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Niiv von Narrath on Vas. 25 Nov. 2012 - 2:57

Kisfiam fejébe vette, hogy férjem karjaiba akar kerülni. Egyáltalán nem tartottam jó ötletnek a dolgot, de kicsim megmakacsolta magát. Mikor rájött, hogy nem fogom őt átadni, rázendített a sírásra. Shade persze meglepődötten kérdezte, hogy miért akar hozzámenni.
- Mert tetszel neki. – magyaráztam miközben Yangint dajkáltam, hátha befejezi a sírást. Shade azt sem értette, hogy miért zendítet rá kisfiam a zokogásra.
- Azért mert nem adtam át neked. – mondtam váll rándítva. Kisfiam makacsul üvöltött, és hadonászott kis kezeivel. Csak azért is férjemet akarta.
- Nem lakom messze, csak végig kell mennünk ezen az utcán. – magyaráztam kicsit gondterhelten. Zavaró volt, hogy nem tudom megnyugtatni gyermekem. Elindultam a megfelelő irányba, de fiam olyan balhét vágott ki hogy kezdett mindenki minket nézni. Hirtelen megálltam, elkaptam férjem kezét és Yangin könnyes kipirult arcára tettem. Kisfiam kikerekedett szemekkel hüppögött kettőt, aztán elkapta Shade egyik ujját és szinte azonnal a szájába tömte. Kicsit megrágogatta fogatlan ínyével, úgy tűnt ha nem is érte el a célját kicsit többet kapott mint a semmit, mert megnyugodott. Az út hátralevő részében nyugodtan gőgicsélt. Mikor a kertbe értünk a szomszéd néni szikrázó szemekkel nézett fel ránk a kerti munkájából. Ám mikor meglátta Shadet az volt az utolsó csepp úgy tűnt.
- Nem elég hogy vissza pofátlankodik ide, még egy mocskos vérszívót is idehoz, meg egy vonyító kölyköt. – szitkozódott miközben bevonult a házába és bevágta maga után az ajtót.
- Nem értem hogy miért utál ennyire…- mondtam férjemnek legörbülő szájjal. Besétáltam az ajtón és megmutattam férjemnek a fürdőt, aztán leültem kisfiammal az egyik fotelba.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Shade von Narrath on Szomb. 24 Nov. 2012 - 15:17

Niiv meglepődött, amikor megemlítettem, hogy volt már öt napig tartó tárgyalássorozatom is.
-Igen. Pár órás megszakítással. - feleltem. Kérdésemre Niiv elmagyarázta, hogy miből gondolja, hogy kedvel a kölyök.
-Értem. - gondolkodtam el közben, majd arra a megállapításra jutottam, hogy még mindig furák a nomádok. Az asszony két lehetőséget ajánlott, vagy hozzá megyünk először, vagy pedig a szüleihez.
-Egy jó meleg fürdő jól esne. - jegyeztem meg, ezzel eldöntve merre is menjünk. A kis kölök felém nyújtózkodott és nyűgösen mocorgott anyja kezében. Értetlenül néztem, ahogy a kezeit felém emelgeti.
-Hozzám? Mégis miért? - kérdeztem vissza. Amikor a kölyök rájött, hogy hiába fészkelődik, Niiv nem adja át nekem, elbőgte magát.
-Most meg miért sír? - nem értettem, miért kezdett rá a gyerek.
-Niiv, messze laksz még? - érdeklődtem.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 9 Feb. 2013 - 7:37-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Niiv von Narrath on Szomb. 24 Nov. 2012 - 14:54

Shade azt mondta nem fáradt, volt olyan tárgyalása, ami öt teljes napig tartott.
- Öt napig? Folyamatosan? – kérdeztem elhűlten. Közben fiam elkapta férjem egyik hajtincsét és lelkesen markolászta. Megmosolyogtam a jelenetet, Shade viszont nem lelkesedett a dologért ennyire.
- Onnan, hogy barátságosan áll hozzád. Megérint és még mosolyog is. – fejtettem ki férjemnek, hogy miből gondolom, hogy fiam lelkesedik érte. Shade megkérdezte hová megyünk.
- Hozzám. Gondolom szeretnél lefürödni meg ilyesmik. – mondtam vidáman.
- De ha szeretnél, mehetünk anyuékhoz is. Azt üzenték, hogy szeretnének látni. – mondtam és megálltam, hogy megvárjam férjem döntését, ugyanis a szüleim a másik irányba laktak. Közben fiam nyűgösen mocorogni kezdett a karjaimban. Shade felé nyújtogatta apró kezeit és akaratosan dőlöngélt férjem felé. Mindenáron át akart kéredzkedni az ő kezébe.
- Úgy tűnik jobban hasonlít rám mint gondoltam. – kuncogtam Yangint nézve. Már megfigyeltem, hogy fiamnak pont ugyanolyan szemei voltak mint nekem, de úgy tűnt ízlésre is rám ütött. Minden esetre úgy gondoltam, Shade nincs felkészülve rá, hogy csecsemőt nyomjak a kezébe, így dajkálgatni kezdtem fiamat, hogy eltántorítsam a tervétől.
- Szeretne hozzád menni. – magyaráztam férjemnek. Kisfiam viszont úgy tűnt makacsságban is rám hajazott. Mikor megérezte, hogy nem akarom átadni őt, hadonászni kezdett és rázendített a sírásra.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Shade von Narrath on Szomb. 24 Nov. 2012 - 13:34

Két nap bezártság után kifejezetten jól éreztem magam a szabadban. Épp elnyomtam a csikket, amikor Niiv feltűnt, a karján a kölyökkel. Letelepedett mellém és megcsókolt.
-Igen, kicsit elhúzódott, de megesik. - vontam meg kicsit a vállamat.
-És nem vagyok igazán fáradt. Volt már olyan tárgyalásom is, ami öt napig tartott. - jegyeztem meg, amikor a kis takony elkapta az egyik tincsemet. Nagyon élvezte, hogy a hajamba kapaszkodhat, pont úgy, mint amikor Niiv anyja látogatást tett nálunk és a gyereket a kezembe nyomta, hogy beszélhessen a lányával. Akkor is belém csimpaszkodott és ugyanilyen széles vigyorral játszadozott a hajammal. Niiv mosolyogva szabadított ki a gyerek ujjai közül, majd hozzátette, hogy szerinte kedvel a kis nomádkölyök.
-Ezt a hajrángatásból gondolod? - kérdeztem vissza, miközben felkeltem a padról, és az asszony után mentem.
-Hova is megyünk pontosan? - tettem fel egy újabb kérdést.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 9 Feb. 2013 - 7:35-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Niiv von Narrath on Szomb. 24 Nov. 2012 - 13:19

Megkerestem farkasomat, aki megérezte, hogy hazatértem, így elém szaladt. Vidáman öleltem meg Welorát, aztán hazasétáltam. Mikor a szomszéd néni meglátott, majdnem elájult, de én csak vidáman mosolyogtam rá. A házba érve lepakoltam a táskámat, lefürödtem és átöltöztem. Ezután megnéztem Welora kölykeit. Nagyon helyes kis farkasok voltak, ráadásul mindegyiknek volt már nomádja. Mikor kijátszottam magam a kicsinyekkel, meglátogattam a szüleimet. Kis beszélgetés után visszasétáltam a megbeszélt helyre, hogy találkozzak Shade-del, de csak egy öregasszony volt ott, aki azt mondta, férjem még javában tárgyal. Meghagytam neki, hogy majd értesítsenek, ha befejezték a munkát. Aztán Ábel háza felé vettem az irányt. Ex-jegyesem nem volt otthon, mert ő ottmaradt a tárgyalókat vigyázni. Egy idegen lány nyitott ajtót, egy nagyon szép kisfiúval a karján. Azonnal tudtam, hogy az én gyermekemet tartja.
- Jónapot! Tessék? – kérdezte a lány, de én csak elsírtam magam és kezeimet nyújtottam Yangin felé. A lány egy pillanatig meglepetten nézett rám, aztán a kezembe adta fiamat, én bedig magamhoz öleltem a csöppséget.
- Te ugye Niiv vagy? – kérdezte csendesen a lány.
- Én Emma vagyok, Ábel felesége és Yangin mostohaanyukája. – mondta apró mosollyal. Beinvitált a házba és leültünk beszélgetni. Nagyon kedves lány volt, szinte mindent elmeséltem neki ami a múltban történt és ő megértően bólogatott. Végül összecsomagolta kisfiam holmiját és azt mondta amíg itthon vagyok, addig maradjon velem, hogy kicsit tudjam pótolni a kimaradt időt. Vidáman sétáltam haza kisfiammal. Két napig alig aludtam, ugyanis Yangin nehezen viselte a környezetváltozást, de azért ahhoz képest gyorsan megszokta. Két nap múlva üzenetet kaptam, hogy a tárgyalások befejeződtek. Kisfiammal karomon indultam a városközpontba. Nemsokára megláttam férjemet egy padon üldögélt és dohányzott. Odasétáltam és leültem mellé.
- Ez tényleg hosszú volt. Fáradt vagy, igaz? – kérdeztem, miközben odahajoltam hozzá és megcsókoltam.
- Gyere! Menjünk haza. – mondtam. Közben Yangin addig-addig nyújtózkodott, míg végül sikerült elkapnia férjem egyik hajtincsét és hatalmas lelkesedéssel kezdte el rángatni, miközben teli szájjal nevetgélt. Kuncogva szedtem ki a kis kezekből a sötét tincset.
- Yangin kedvel téged. – mondtam vidáman, aztán felálltam.
- Mutatom az utat.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Shade von Narrath on Szomb. 24 Nov. 2012 - 12:52

Mondtam Niivnek, hogy elnyúlhat a tárgyalás, addig próbáljon valami elfoglaltságot találni magának. Nem gondoltam, hogy unatkozni fog, elvégre itthon van, feltalálja magát. Két férfi lépett elénk. Megérkezett a fogadóbizottság. Az egyik megjegyezte, hogy nem tudták, hogy nem egyedül jövök. Niiv és a férfi ismerték egymást. Aztán kiderült, hogy pont az a nomád jött ki elém, akit az asszony faképnél hagyott az oltárnál. Milyen ironikus. Ábel meg az a másik is értetlen nagy szemekkel néztek hol rám, hol az asszonyra.
-Rendben. - bólintottam Niiv szavaira, majd követtem a sértődött nomádot. A városházára kísért, ahol szinte rögtön neki is kezdtük a szerződések átbeszéléséhez. Éreztem, hogy a tárgyalópartnereim kicsit feszélyezve érezték magukat, hiszen még a legidősebbeknek sem volt tapasztalata, hogyan álljon a magam fajtához. Vámpírokkal üzleteltek már, de a családom egyetlen tagjával sem folytattak még személyesen tárgyalásokat. Arra kértem őket, foglalják össze az elmúlt háromszáz év történéseit. Az órák csak teltek, de nagyon lassan haladtunk. Eszembe jutott Niiv, ezért az egyik ott lévő asszonnyal üzenetet küldtem neki, hogy késni fogok, 2-3 órát biztosan. Ahogy gondoltam a tárgyalások elhúzódtak, de tovább tartott, mint gondoltam. Egészen pontosan két nappal tovább. Amikor végeztünk mindennel, kiültem a székház előtti parkba, és rágyújtottam egy szál cigire.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 9 Feb. 2013 - 7:34-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Niiv von Narrath on Szomb. 24 Nov. 2012 - 12:28

Gyorsan távoztunk a hegyi házból és nekivágtunk a hegyeknek. Jó pár órát sétáltunk mire végre Valkyriába értünk. Vidáman szökdécseltem Shade mellett a városközpont felé.
- Ugye milyen szép hely? – kérdeztem, miközben a fejemre húztam a kapucnim. Borult idő volt, és hűvös szél fújt. Megláttam egy ismerősömet, így felé fordultam, de nem szólítottam meg. Ahhoz messze volt.
- Jééé. Már Jázminnak is van gyereke? – csodálkoztam rá a kisfiút sétáltató nőre. Annyira elbambultam, hogy szinte megijedtem, mikor Shade azt mondta órákig fog tárgyalni, addig foglaljam el magam.
- Nem tudtuk, hogy hölgy vendége is lesz. Esetleg mutathatunk neki kellemes helyeket, hogy ne unatkozzon amíg Ön dolgozik. – mondta egy ismerős hang. Egy pillanatig lefagytam aztán lassan fordultam a beszélő felé.
- Á-ábel? – kérdeztem zavartan. Ex-jegyesem egy pillanatig kikerekedett szemekkel bámult.
- Niiv? Te meg mit keresel itt? Már azt hittük soha nem jössz haza! – mondta hitetlenkedve pillantva rám.
- Yangin? Hogy van? – támadtam rá azonnal a kérdéssel. Ábel csak csendben méregetett.
- Hol a férjed? Előle is megléptél? – kérdezte szinte dühösen.
- Nem! Most nem léptem meg. – motyogtam lehajtott fejjel, aztán közelebb léptem Shade-hez és megfogtam a kezét. A két elit döbbenten hőkölt hátra. Csak kimeredt szemekkel néztek hol rám, hol Shade-re.
- Menjünk! – fordult meg dühös arccal Ábel, aztán elindult a városháza felé.
- Shade, én megkeresem Welorát. Öt óra múlva itt találkozunk. – mondtam zavartan, aztán elindultam.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Shade von Narrath on Szomb. 24 Nov. 2012 - 12:09

Elborzasztott amit a konyhában láttam. Gyorsan töltöttem magamnak egy nagy bögre kávét és gyorsan vissza akartam menni a szobába. A jeti hangosan üvöltött fel, élvezte Szaporáné társaságát. Azt reméltem hogy Niiv nem veszi észre hogy hívatlan vendégeink vannak. De ő is lejött az étkezőbe, és pont elkapta, ahogy Szaporáné kikezd a szőrcsomóval. Niiv rosszul is lett a látványtól, és szorgalmazta, hogy menjünk innét.
-Menjünk. - támogattam az ötletet. Gyorsan én is összeszedtem a cuccaimat és belegyűrtem a táskámba, majd magamra kaptam a kabátomat és az ajtó felé igyekeztem. Niivvel pillanatok alatt elhagytuk a házat.
-Egy darabig biztos nem jövök ide. - morogtam. Órákat utaztunk, míg Valkyriába nem értünk. A városközpontba érve két helybéli várt, azt mondták, hogy elkísérnek oda, ahol a tárgyalni fogunk.
-Lehet, hogy sokáig elhúzódik, de te biztos elfoglalod magad. - mondtam az asszonyra pillantva.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 9 Feb. 2013 - 7:33-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Fenyvesek útja

Témanyitás by Andrés von Narrath on Szomb. 15 Szept. 2012 - 20:55

Vampire II.
Vampire II.

Andrés von Narrath
avatar

Rangom : nox equester

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fenyvesek útja

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

19 / 19 oldal Previous  1 ... 11 ... 17, 18, 19

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.