Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 1 rejtett és 1 vendég

Garew Towryk

A legtöbb felhasználó (19 fő) Szomb. 24 Nov. 2018 - 3:35-kor volt itt.

Halottas ház

Go down

Re: Halottas ház

Témanyitás by Garew Towryk on Szer. 18 Júl. 2012 - 11:32

Játék vége. Játéktér szabad!
NJK
NJK

Garew Towryk
avatar

Rangom : noctis njk

Vissza az elejére Go down

Re: Halottas ház

Témanyitás by Reaper on Szer. 18 Júl. 2012 - 1:30

Nézelődök, és ahogy elnézem van itt egy nekem való meló. A Sestroretsky Kurort Sanatorium takarításra szorul, legalábbis az egyik szárnya. Itt tartják az antiszociális őrülteket, és van köztük kettő akik fellázították a többieket. El kell őket fognunk mielőtt még nagyobb bajt csinálnak. Akkor, irány a szanatórium.
-A Sestroretsky szanatórium jó lesz. Takarítsuk ki Leningrádot, utána húzzunk a vérbe kocsmázni!
Demon IV.


Reaper
avatar

Rangom : Planetarius Diabolus

Vissza az elejére Go down

Re: Halottas ház

Témanyitás by Karel van der Rohe on Szer. 18 Júl. 2012 - 0:12

Mr. Norris jobb világba szenderült, és a leskelődőkre is hasonló sors várt. Érthető, nem hagyhattunk szemtanúkat. Valamelyik még a végén köpne, és akkor hol maradna a meglepetés ereje? Reaper visszament az épületbe, hogy felkutassa a szemtanúkat.

Rossio egy szemetes tetején gubbasztott és egy lábszárcsonttal játszadozott. Messziről lerítt róla, hogy unatkozik.
-Na lássuk azt a híres előadást. - szóltam a lánynak.
-Komolyan? - ugrott fel örömében és az összetákolt bábszínháza mögé kotort. Előhalászta a darab szereplőit. A fa egy hosszú csontos ujjú női kéz volt, a barlangot egy férif koponyája jelképezte. Kreatív a kislány, meg kell hagyni. A főszereplő a patkány volt, de már nem élt, mégis olyan élethűen tologatta a deszkán, mintha még élt volna. Fél órás rögtönzött előadása után felálltam és megtapsoltam Rossiot, aki büszke mosollyal az arcán hajlongott. Mint egy kis díva.

-Tetszett? - kérdezte már a karomról csüngve.
-Jó volt. - hazudtam neki. Egy árva szót nem értettem az egészből. Zavaros volt. Azt sem tudtam miről szól a történet. Csak az volt világos belőle, hogy mindenki meghal a végén. Erre is csak a mindent beborító piros festékből jöttem rá.
-Miről is szólt? - Rossio rögtön rávágta, hogy ez a Rómeo és Júlia újragondolt horrorváltozata volt.
-Így már minden világos.
Rossz hatással voltam a lányra, és ezért büszke voltam magamra. A végén még egy isteni csapást formálok belőle.

Az épületből kiáltások szűrődtek ki. Reaper munkálkodott odabent. Az üvöltés erősödött, hogy az ember menekülőre fogta. Ki sem nyitotta az ajtót, olyan iramban hagyta el a hullaházat. A kilincs pontosan a lábam előtt landolt.
-Egy szemtanú volt. - mondta.
-Ha mégis, többet nem lesz oka kiáltozni. Szépen dolgoztál, választhatsz még egy helyszínt. - nyújtottam neki a listánkat.
Halott


Karel van der Rohe
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Halottas ház

Témanyitás by Reaper on Kedd 17 Júl. 2012 - 1:07

Szóval nem kell szemtanú. Rendben.
-Szemtanú mentesítés elindul.
Szétterjedek a hullaházban és keresgélek. Sehol senki, eddig. Aztán ordítozásra leszek figyelmes. Ugyanott ahol a figurát megöltem. Egy régi fagyasztókamrában. Kihúzom a tálcát és egy embert találok. Nem érzek körülötte semmilyen aurát szóval nem vadász. Amikor kihúzom elkezd hálálkodni.
-Ahh. Köszönöm! KÖSZÖNÖM!
-Mi a neve?
-Francois Dellamorte. Hahh....Hallod. Köszönöm hogy kijuttattál, azt hittem itt pusztulok el!
Dellamorte? Ki ez?
-Dellamorte?
-Igen!
-Anton Dellamorte a rokonod?
Felkapja rám a fejét.
-Igen! Az volt! 270 éve halt meg valahogyan. Az ő apja az én dédapámnak az apja volt. Onnan tudom hogy a családom régóta viseli a terhét.
Érdekes. Miről beszél?
-Milyen terhet?
-Hahh...Te nem hallottál róla?
-Miről?
-Milyen vadász vagy te? Ettől hangos még most is minden! Amikor megtalálták Anton hulláját találtak mellette egy rakat tiltott nekromanciával foglalkozó könyvet! Ez volt a legnagyobb fogás eddig amit vadászok valaha tettek. Olyan könyvek amiknek a létezéséről egyáltalán nem tudtak! Lefoglalták és elégették mindet. Semmi nem maradt belőlük. Emiatt halt meg ő is! Elbaltázott valami varázslatot. A teste azóta ott rohad egy mágikus burokkal lezárt kriptában.
Hmm. Érdekes. Ezért nem tudok visszamenni a testemhez. Mert el van zárva.
-Ki zárta le?
-Ezt sem tudod? A venatorok felkérték az Elveket hogy zárják le valamilyen mágiával, de piszok erős. Nem lehet a testhez jutni. Eddig sokan próbálkoztak de lehetetlen. De az mutatja mekkora erő van benne hogy a gát zsugorodik.
-Zsugorodik?
-Szívja magába a mágikus energiát a test. Minden évben fel kell tölteni, különben eltűnik.
-Értem.
-Amúgy, te hogy-hogy nem tudsz erről? Mi vagy te?
-Láttál képet Antonról?
-Igen. Miért?
Lassan átölel a fekete köd és leolvad rólam az álca. Most visszaalakulok önmagammá. Anton Dellamorte megjelenik a titkos rokon előtt. Mikor visszaváltozok lecsitítom a füstöt.
-Mi a? TE? De te...
-Több mint 270 éve halott vagyok. Igen. És itt állok? Mégis ez hogy lehet? Adj rá választ te!
Elkezd remegni a térde.
-Dehát te! Úr isten. A mágia sikerült!
-Nem úgy ahogy elterveztem, de sikerült. Halhatatlan lettem. Diabolus Planetarius képében, de halhatatlan.
-Úr isten! Te! TE!
-Igen. Én! Anton Dellamorte élek!
Maga alá vizel.
-Most pedig menj! Menj vissza abba az ótvar mocskos városba ahonnan jöttél, és mondd meg mindenkinek hogy Anton Dellamorte él, és aki ki akarja deríteni az kiderítheti! Jöjjenek nyugodtan! Erőm ötvenszer nagyobb mit mikor ember voltam, és nem fogok megállni! Gyertek! Hozzátok a csahos kutyáitokat meg a talpnyalóitokat! De ha jöttök ezrével gyertek mert úgy talán van esélyetek! Gyertek!
A kis monológ végére már felkelt és elkezdett rohanni. Adok egy kis emléket neki.
-Inferno!
Egy vörös csík kúszik a hátára és belekarcolja a feliratot:
"Anton Dellamorte él, gyertek és keressetek meg!"
Előrezuhan a fájdalomtól és fetreng. Majd erőt vesz magán és elkezd rohanni kifelé. Kifut a hullaházból és a határ felé indul. Még mögé kúszok fekete füstként és őrült, csontig hatoló röhögésben török ki.
Visszamegyek a főnökhöz.
-Egy szemtanú volt, de az egy ember volt. Elintéztem, nem jön vissza többet és nem köp.
Demon IV.


Reaper
avatar

Rangom : Planetarius Diabolus

Vissza az elejére Go down

Re: Halottas ház

Témanyitás by Karel van der Rohe on Hétf. 16 Júl. 2012 - 23:54

Jó helyen jártunk. A hullák levedlő bűzét, már messziről kiszúrtuk. Én kint várakoztam, Reaper feladata volt, hogy gondoskodjon Mr. Norris sorsáról. A fiú berohant a pusztuló épület falai közé, hosszasan tekergette a sötét folyosókon, míg rá nem lelt. Lehunytam a szememet, hogy lássam mi történik odabent. Mr. Norris egy hullából falatozott.

-Mester, mester. - szólt egy vékony hang. Rossio volt és ruhám ujját rángatta. A szemetes mellett egy rögtönzött bábszínházat állított fel, azt szerette volna, ha megnézem.
-Megnézi az előadásomat? - kérlelően nézett és a feje fölé emelt egy lábszárcsontot.
-Rossio. Most nem érek rá. Menj játszani. - hessegettem el a kislányt.
-Gonosz! - hozzámvágta a lábszárat és elrohant.

Reaper kezelésbe vette a démont. Az utcáról is tisztán lehetett hallani, ahogy jelentéktelen életéért könyörög. Nyavalyás féreg, több gondot nem okoz. A fiú sáskajárást zúdított rá. Az egyik kedvenc halálnemem. Olyan fájdalmat okoz, ami csontig hatol. Nincs is ennél szebb halál. A démon még egy utolsót kiálltott mielőtt porrá lett. Reaper teljesítette, amivel megbíztam, majd visszatért.
-Szép munka. Fésüljük át a környéket. Ne hagyjunk szemtanúkat. - mondtam a fiúnak.
-Rossio. Hagyd azt a patkányt és gyere. - szóltam oda a kislánynak, aki egy koponyába préselt bele egy rágcsálót.
Halott


Karel van der Rohe
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Halottas ház

Témanyitás by Reaper on Hétf. 16 Júl. 2012 - 8:46

Ááááá! Itt is vagyunk. Hullákat érzek. De nem is, csak halottak, nem hullák. Tele van ez a hely bolyongó lelkekkel. Szép. A tőröm most tele van, szóval nem lesz rájuk szükségem. De azért hátha. Most meg akkor, irány befelé.
-Indulok!
Levedlem a mostani álcámat, és felfedem eredeti kinézetemet, a fekete mindent elborító füstöt. Még mielőtt elmegyek, egy fekete hosszú szemfogakkal megáldott száj materializálódik bennem.
-Bemegyek és megkeresem, majd szólok ha megvan, aztán jöjjön mert jó műsor lesz, azt garantálom!
A végét kísértetiesen elnyújtottam. Szétáradok az egész hullaházban. A tető mentén, 1-2 milliméter vastagon. Átlátszik a mennyezet szóval nem láthat engem. Meg is találom. Éppen egy hullát majszolgat. Oda összpontosulok mögé, és szellőt küldök a hátára. Megfordul.
-Ki az ott?
Elindul az ajtó felé. Lassan közeledik felé. Aztán mikor közel van kitárja. Én lassan matrializálódok mögötte vadászként.
-Hát meg vagy!
Megfordul.
-Ki vagy?
-A Consul bízott meg azzal hogy eltegyelek láb alól.
-Egy démonvadászt?
-Egy démon, démonvadászt.
-Höhh! Reggelire elég leszel!
Nekem esik. Leteper a földre, én hagyom magam. Odakap a torkomhoz és kiharap egy darabot belőlem. A torkomból egy szépet. Lenyeli. Bent vagyok hehe. Úgy tezek mintha megfulladnék.
-Na mi van? Ennyi? Hehe!
Visszatér a másik hullához. A benne lévő kis részemhez nyúlok most. Elkezdem forgatni a gyomrát. Nem telik bele fél percbe hány egyet. Kiszedem a részemet belőle és köddé válok. Mikor eltűnik a hulla mögüle teljesen elképed.
-Hol vagy? KI VAGY???
-Nehogy azt hidd hogy csak vadász vadászhat démonokra. Én is démon vagyok!
Elkezd hadonászni.
-Engem üthetsz, vághatsz, de megölni nem tudsz!
-Mutasd magad!
Materializálódok. Új formában. Fehér, élettelen bőr, állig tartó fekete haj, szürke szemek, és hozzá holt fekete pupilla. A ruházatom egy fekete, szaggatott köpeny, kapucnival ami nincs rajtam, csak lifeg hátul.
-Buuu! Hahá! Megijedtél?
Hanyatt esik.
-Mi az isten vagy te?
Fekete köddé alakulok, de halványan tartom ezt az alakot. Mellette termek.
-Én vagyok a "Ki" akit akkor hívsz mikor rákérdezel, hogy "Ki van ott".
Elkezd hátrálni. Megint előző manőver de most közvetlenül a képébe bámulok.
-Mi van? Menekülsz? Félsz? Mitől félsz? Mi elől menekülsz? Előlem? Nem kell előlem futni! Úgyis megtalállak!
Eltakarja a fejét és reszket.
-Kérlek! Nem ártottam senkinek! Hagyj magamra! Könyörgöm!
Köddé válok. Ha a góré találja meg akkor csúnyább véget jósolok neki szóval hálás lehet nekem. Felkel és elneveti magát. Lassan belekúszok a hullába amit evett előbb és várok. Megint felkel és közelít a hullához. Bele akar harapni mikor szóra bírom a hullát:
-Ne ölj meg!
Hanyatt esik. Felkelek, és lerohasztom magamról a húst.
-Itt vagyok!
-Ne! NEEE! NE!
Szívom magamba a félelmet. Jól laktam. Most jön a sáskajárás. Felemelem a kezemet és rámutatok:
-Locusta incursio
Egy fekete felhő alakul ki a teste körül majd beöleli. A figura ordítozás közepette szó szerint szétmállik. A bőre leszakad, a hús lefoszlik róla, és a csontja porrá válik. Lassan felemésztik őt a sáskák. Eltűnt. Végleg. Por se maradt belőle. Köddé válok és visszamegyek a főnökhöz.
Demon IV.


Reaper
avatar

Rangom : Planetarius Diabolus

Vissza az elejére Go down

Re: Halottas ház

Témanyitás by Karel van der Rohe on Csüt. 12 Júl. 2012 - 5:03

Kezembe vettem a listát.
-Alactor Caelum Norris. Jó választás.
Mr. Norris szebb napjaiban orvos volt. Gyerekeivel és meglehetősen szép feleségével éltek Moscva közelében. Amikor elszabadult a járvány, ő Leningradba érkezett. Hamar rájött, hogy szó sincs semmiféle járványról. Démonok lakták ezt a vidéket. Az egyik démon megfertőzte őt, a doktor pedig, mindenáron meg akarta találni a fertőzés ellenszerét. De ha nincs betegség, nincs ellenszer sem. Hetekbe telt, mire rájött, értelmetlen harcot vív. Amikor elfogadta, hogy nincs visszaút, ő is démonná változott.
-Sok gondot okoz, jobb lesz neki a halál.

Leszállt a köd, mire a halottas házhoz értünk. Utolsó hírek szerint ide ásta be magát Mr. Norris. A hullák bűze elnyomja a saját szagát, így a vadászok nem találnak rá. Okos húzás.
-Rossio. Maradj kint, és őrködj!
-Már megint én? Ez nem ér. Vigyél magaddal. - kérlelt cincogó hangon.
-Légy jó kislány, és tedd amit mondtam. Ez most a felnőttek játéka. - tenyeremet a fejére tettem.
-Maradok és őrködöm. - ült rá duzzogva egy kopott trabant tetejére, míg Reaperrel a bejárat elé mentünk.
Halott


Karel van der Rohe
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Halottas ház

Témanyitás by Shade von Narrath on Szer. 23 Jún. 2010 - 9:29A hozzászólást Shade von Narrath összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 23 Nov. 2018 - 22:32-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Halottas ház

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.