HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépésHáború tör ki a vámpírok és a boszorkányok között. Narlen városa elbukik, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre kerül. Theradin békét köt a vérszívókkal, így a város megőrzi függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödik és kihasználva szomszédai csatározásait, elfoglalja Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződnek, ezért a vadászokra még nagyobb szükség van, mint valaha.
• • •
Lépj be Noctis világába, ismerd meg a varázslattal teli, napfényes Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok és védák lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol a vámpírok, emberek és vérfarkasok élnek. Ismerd meg Caelestis vidékét, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.

Login
Username:
Password:
Auto Login: 
:: Hopsz! Elfelejtettem a jelszavam!
* * *
CHATBOX

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!
FRPG Top Sites - Magyarország

***
BANNER

AZ oldal bannerjáért Kattints: ide!


***
TÁRSOLDALAK

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!Share | 
 

 Passion Play

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Garew Towryk
NJKNJK
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Passion Play   2013-08-02, 12:06


passionplay.hungarianforum.com

2025. Franciaország, Párizs
A világ teljesen megváltozott mióta a vámpírok, az igézők és a vadak felfedték kilétüket, és háborút indítottak a Föld kincseit eltékozló emberiség ellen. A Nagy Háború ugyan véget ért, és megkötötték a békét, de egy koalíció sem elég, hogy a hatalmasokat nyugalomba láncolja.
Párizs a történelmi kincseiről, a hatalmi harcokról, az intrikákról és az erotikáról lett ismét híres a Nagy Háború után. Miután minden újra megszépült és kialakultak az új indulatok, melyek a mélyben dúlják fel a béke törékeny kérgét a felszínen. Párizsban pedig minden egy helyen megtalálható: hatalmi harcok, intrika, harcok, fegyverek, pénz és erotika.
Gyere velünk bátor vándor! Itt e földön illúzió csak a béke.
Nos, van bátorságot belevetni magad a párizsi éjszakába?? Vagy talán félsz egy kis szórakozástól?? Félsz a sötétben megbúvó ádáz harcukba fulladó szörnyektől?
Ha van bátorságod, de csak akkor gyere és ismerj meg egy világot, ahol soha nem ér véget a háború.
Vissza az elejére Go down
 

Passion Play

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Passion in Las Vegas
» Passion in Las Vegas
» Dorothy Yates

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Kapcsolat :: Társoldalak, vendégkönyv :: Saját világ-