Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (19 fő) 2018-11-24, 15:35-kor volt itt.

Fekete-mocsárvidék

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Garew Towryk on 2013-09-03, 17:21

Helyszínváltás. Játéktér szabad!
NJK
NJK

Garew Towryk
avatar

Rangom : noctis njk

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-09-03, 02:44

Úgy éreztem minden összedőlt körülöttem, a fiamat elrabolták, apám és Welora pedig haldokoltak. Fogalmam se volt mit tegyek, csak zokogtam. Úgy éreztem megszakad a szívem. Shade hangját hallottam a hátam mögül, Braesas-t hívta. A banya meg is jelent és apám mellé térdelt, hogy ellássa a sérüléseit. Mikor azt mondta pár óra múlva rendbe jön, egy pillanatra felnéztem, de cseppet sem éreztem úgy hogy rendbe jönnek a dolgok. Súlyosan megsérült és Welora is, bár Brae mindkettőjüket meggyógyítja. Fiam pedig…ki tudja mit tesznek vele? És én? Én csak szórakoztam meg pihengettem, mialatt ők az életükért és első sorban Áronért küzdöttek. Shade felhúzott magához és elmondta, hogy hadüzenetet kapott a boszorkányoktól. Azzal fenyegették, hogy Áronnak baja esik, ha nem hódol be. Azt is megmondta hogy a megadásról szó sem lehet. Mikor ezt kimondta, megrogytak a térdeim. Úgy éreztem vége mindennek. Aztán hirtelen abbahagytam a sírást.
- Hát persze…csak képzelődöm. – mondtam zavarodott arccal nézve férjemnek.
- Hiszen nem történt semmi. – tettem hozzá és a rácsoságy felé fordultam.
- Shade, maradj csendben, Áron alszik. – mosolyodtam el. Tényleg úgy láttam hogy fiam az ágyban fekszik. A hullák eltűntek és a ház újra olyan kis otthonos volt mint mindig.
- Apa is elaludt…de buta vagyok…mindenfélét beképzelek magamnak. – mondtam kuncogva. Hirtelen Brae lépett elém.
- Niiv…térj észhez! – mondta inkább döbbent mint dühös arccal.
- Brae, ne kiabálj! Felébreszted őket. – szóltam a banyára szigorúan. Brae ideges arccal nézett rám.
- Francba…- mondta, a kezét az arcom elé tette és a következő percben elsötétült a világ.
- Shade, Niiv erős sokkot kapott, megbomlott, remélem csak átmeneti időre, míg el nem múlik a sokkhatás. De mindenekelőtt vissza kell térnetek Bradenburgba. – közölte komoly arccal a banya.

- Visszaviszlek titeket, aztán visszajövök és rendet teszek itt. A Gerusia már vár. – tette hozzá.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-09-03, 02:18

Éppen készültünk a parton kipihenni a tóban töltött idő fáradalmait, amikor társaságunk akadt. Ábel tűnt fel egy fajtámbelivel, ami nem kis meglepetést okozott. Láttam a kölykön, hogy palotabeli. Fel is merült bennem a kérdés, hogy mit keres itt. Bizonyára fontos lehet, ha képes volt idáig eljönni. A vámpír elmondta, hogy a Gerusia küldte és fontos üzenetet hozott. Azzal át is nyújtott egy hivatalosnak látszó levelet. A kölyök zavarban volt, ezért nem nagyon mert ránk nézni. Míg a küldönccel foglalkoztam, addig asszonykám kiszúrta az apja farkasát a nádasban. Elég rossz állapotban volt. Niiv egyszer csak felkiáltott, hogy haza kell mennünk. Szerinte az apja nagy bajban van. Meg sem várt, rögtön futásnak eredt. Nem akartam egy szál alsóban futkosni a városban, ezért gyorsan felöltöztem. Suhanással meg pillanatok alatt utolérem az asszonyt. Mielőtt utána eredtem volna felbontottam a levelet. Sok mindenre számítottam, de amit benne láttam, arra pont nem. Egy narleni boszorkány hadüzenetet küldött nekem. Majd a levél végére titkos írással odabiggyesztette, hogy "amúgy elraboltuk a fiad, gyere szerezd vissza!". Először fel sem fogtam, amit olvasok. Már a háború is elég képtelen ötletnek látszott. Áron viszont tudtommal biztonságban volt, a nagyapja vigyázott rá. Aztán eszembe jutott a farkasa. Nem húztam az időt, én is visszamentem a városba. Amikor befordultam az utcába, szinte lefagytam. Mintha egy háborús zónában léptem volna. Mindenfelé halottak, vér és gazdátlan testrészek hevertek.
-A rohadt életbe! - morogtam, mert rossz előérzetem támadt, ahogy közeledtem Niivék háza felé. A szemeim elvörösödtek, nagyon irritáló volt ez a rengeteg vér. Arra léptem be a családi ház ajtaján, hogy Niiv Áront keresi és az apja félholtan a falnak támaszkodva közli a boszorkányok elrabolták.
-Hát mégis igaz... - gondoltam magamban. Feleségem bolhazsákja is ramaty állapotban volt. Fiam kiságya mellett hevert és csak szuszogott, mint aki a halálán van. Niiv teljesen kétségbe esett. Sokszor hallottam már sírni. Sokszor, mi több rengetegszer, de ilyen keservesen még soha az életben.
-Braesas. - szólítottam az árnybanyámat, aki rögtön ott termett mellettem. Nem kellett mondanom semmit. Elég volt neki körülnéznie. Kezébe varázsolta az eszközeit, majd apósom mellé térdelt, és ellátta a sérüléseit.
-Nem lesz baj, pár óra múlva minden sérülése meggyógyul. - magyarázta, miközben valami fertelmes szagú krémmel kente be a férfit. Normál esetben hosszú hetekig, akár hónapokig tartana, hogy felépüljön. A nomádok sokkal lassabban gyógyulnak, mint mi.
-A dögöt is. - mutattam rá Welorára. A banya bólintott, majd ellátta az állat sebeit is.
-Niiv. Nyugodj meg. - fogtam meg a karját, majd felhúztam a földről és magamhoz öleltem.
-Nem lesz baja Áronnak. - mondtam határozottan, mintha tudnám, hogy egy haja szála sem görbül meg. Felesleges lett volna titkolnom, ezért röviden elmondtam, hogy egy boszorkány háborúval fenyegeti az otthonunkat. Áront pedig azért rabolta el, hogy jó döntést hozzak, és minél előbb döntsek. Ha behódolunk, akkor visszakaphatjuk a fiunkat. Ha harcba szállunk, csak akkor, ha legyűrjük a banyákat.
-Azt hiszem nem kell mondanom, hogy megadásról szó sem lehet. - jelentettem ki, amiből az következett, hogy hamarosan háborúra kerül majd sor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-09-03, 01:30

Shade azt mondta ő is el tud fáradni, és hogy most is fáradt, de ez nem látszott rajta. Kis ideig elhúzott szájjal fürkésztem őt nem-e ugrat, de nem úgy tűnt.
- A vámpír létnek megvannak az előnyei…- dörmögtem az orrom alatt. Ettől függetlenül nem akartam vámpírrá válni. Féltem a haláltól, és taszított hogy ehhez meg kéne halnom. Mi van ha valami rosszul sül el és tényleg kipurcannék? Na azt már nem. És a napfény…anélkül nincs is értelme élni, meg a finom ételek…és a végtelenségig tudtam volna sorolni, hogy miért nem akarok vámpír lenni.
Shade végül javasolta hogy másszunk ki a vízből és én támogattam az ötletet. Kimásztam a partra és felhúztam a fehérneműmet, mivel a ruháim még nedvesek voltak.
- Inkább csak henyéljünk egész nap... – javasoltam elnyúlva a füvön. Épp arra gondoltam, hogy ennél nyugodtabb, pihentetőbb délutánunk nem sokszor van, mikor zörejek hallatszottak a nádas felől. A hang irányába fordultam és Ábelt láttam meg, aki egy vámpír katonával tartott felénk.
- Mi történt? – kérdeztem kíváncsian. Biztos voltam benne, hogy történt valami, ha exem hajlandó volt egy vérszívó katonával sétára indulni.
- Ez az alak a férjedet keresi. – válaszolta Ábel morcos arccal.
- Felforgatta az egész várost, valahogy gondoltam hogy itt lesztek. – mondta lemondó sóhajjal. A kiskatona meghajolt és Shade felé nyújtott egy levelet.
- A Gerusia küldött, ezzel a nagyon fontos és sürgős üzenettel uram. Azt mondták a föld alól is kerítsem elő, másképp nem zavarnám a pihenését. – mondta a fiú kissé idegesen. Azok közé tartozott akik még nem találkozhattak az uralkodóval, és ezért félik a nevét. Hálát adtam az égnek, hogy nem mer felpillantani ránk, mert fehérneműben üldögéltem. Gyors bebújtam a fa mögé és magamra rángattam a ruháimat. Épp végeztem a felöltözéssel, mikor Ábel hangját hallottam.
- Niiv, nézd! – szólt csodálkozva és az ösvényre mutatott. Nodam állt az úton, apám hatalmas szürke farkasa.
- Nodam, gyere – szóltam neki és intettem, talán üzenetet hozott. Ám a farkas csak halkan nyüszített és imbolyogva próbált közelebb jönni.
- Mi van veled? – kérdeztem döbbenten. Nodam-ot még sose hallottam nyüszíteni és imbolyogni se láttam. Odasiettem az állathoz, hogy megnézzem mi baja. Amint hozzáértem végigjárta az ereimet a félelem. Súlyosan megsérült. Ábel is mellettem termett és ahogy meglátta mi a helyzet már ő is tudta hogy baj van.
- Shade…menjünk, apa bajban van. – Ugrottam fel a farkas mellől. Ábel majd ellátja Nodam-ot. Futásnak eredtem, nem néztem hátra és csak rohantam át a lápon, át a városon, egészen a házunkig. Az ereimben ott dübörgött a pánik és a félelem. Az utcában csend honolt, talán túl nagy csend is…ahogy elszaladtam a házak mellett eszméletlen embereket láttam, a padon, a virágoskertekben, a verandákon, mindenhol eszméletlen emberek feküdtek, mintha valaki elaltatott volna mindenkit. Meg sem álltam a házunkig. Ahogy a kertbe értem megfagytam. Még sose láttam ilyesmit. Mindenhol vér, hullák, testrészek szanaszét. Mintha egy miniháborút vívtak volna. A ház fele ledőlt, mintha egy óriás rácsapott volna. Reszketve ugrottam át a hullákon és az ajtóig szaladtam, a küszöbön ismerős nő feküdt átharapott torokkal. Norah volt az, az új szomszéd. Bementem a házba…már ami maradt belőle. Apám a földön ült, a falnak támasztotta a hátát. Körülötte hatalmas vértócsa éktelenkedett…féltem odamenni…féltem, hogy már nem él. Úgy álltam a szoba közepén, mint aki jéggé fagyott.
- Apa…apa…- szólongattam a sírással viaskodva. Ám apám megmozdult kicsit. Felköhögött egy adag vért. Odaszaladtam hozzá és átöleltem.
- Hol van Áron? – sírtam el magam. Gyengének éreztem magam. Úgy éreztem én is haldoklom, pedig semmi bajom nem volt.
- Elvitték…boszorkányok voltak. Levágtam őket, kettő mégis meglógott. Welora leharapta az egyik kezét. Épp olyan bolond mint te, nem győzhetett…még Nodam-nak is túl erősek voltak. – suttogta, majd még egy adag vért köhögött fel…lefagytam. A fiam…a kisfiam elvitték. Ellopták tőlem. Úgy éreztem végem van, vége mindennek. Welora a rácsos ágy mellett feküdt, nem mozdult, mintha nem is lélegzett volna. Édesapám pedig haldoklott. Átöleltem magam  és és fejem a combjaimra hajtottam. Csak zokogtam és zokogtam, nem tudtam mit kéne tennem. Ha itthagyom őket és fiam után futok, akkor meghalnak, de ha itt maradok, akkor ki tudja mit tesznek Áronnal.

- Shade…Shade, csinálj valamit, kérlek…- zokogtam tehetetlenül.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-09-02, 21:23

Visszaültünk a sziklára, hogy kipihenjünk a testmozgás kellemes fáradalmait. Asszonykám megjegyezte, hogy sűrűbben eljöhetnénk erre a mocsaras vidékre.
-Miért is ne. Egész kellemes környék. - ismertem el. Csendes volt és nyugalom, nem sokan jártak erre. Én meg mindig is szerettem az olyan helyeket, ahol kevés a nyüzsgés. Tenyerét az arcomra simította és megkérdezte, hogy elfáradtam-e.
-Hm? - felvontam a szemöldököm. Ez meg mégis miféle kérdés? Ilyet is csak Niiv tud kérdezni. Kíváncsian nézett rám, nagyjából úgy, mintha nem hinné, hogy képes lennék kimerülni. Bár az igaz, hogy kevésbé látszik úgy rajtam, mint rajta, ha fáradt vagyok.
-Természetesen el tudok fáradni én is. - feleltem.
-És most érzem is, hogy tudnék pihenni egy keveset. - tettem hozzá.
-Bár én jóval gyorsabban kipihenem magam, mint te. - simítottam végig a haján. Egy magamfajta vámpírnál néhány óra és újra fitt vagyok, míg egy nomádnál 6-8 óra biztosan kell, hogy visszanyerje az erejét.
-Ahh...ideje lenne kimásznunk innét. - javasoltam, majd felállítottam feleségemet az ölemből, és a mögöttem lévő szikla felé nyúltam, amin az alsóm lógott. Kiléptem a partra és magamra kaptam. A fához sétáltam, ahol a ruháink száradtak, még nedvesek voltak, ezért csak a kabátom zsebébe nyúltam bele a bagómért. Leültem a fa tövébe, hátamat a törzsnek döntöttem, majd rágyújtottam.
-Akarsz még maradni? Vagy inkább menjünk vissza? - kérdeztem két slukk között.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-09-02, 02:14

Sokáig voltam a csúcson, de ennyi idő után ez nem is volt olyan meglepő. Éreztem hogy Shade is elment, így leálltunk. Fáradtan kapkodtam a levegőt. Shade megsimogatta az arcom és megcsókolt. Átöleltem a nyakát és viszonoztam a csókot. Fáradtnak éreztem magam, de Shade most pont olyan gyengéd volt, mint amire szükségem volt. Átölelte a derekam és leemelt a sziklaperemről, aztán visszaült eredeti helyünkre. Az ölébe húzott és fejemet a mellkasára hajtotta. Átöleltem és elmosolyodtam.
- Gyakrabban kéne ellátogatnunk ide. – jegyeztem meg még mindig kicsit kapkodva a levegőt. Felemeltem a kezem és tenyerem az arcára simítottam.
- Elfáradtál? – kérdeztem elmosolyodva nézve rá. Igazából kettőnk közül rajtam jobban látszott a fáradtság mindig. Shade…őt még nem is láttam talán sosem igazán fáradtnak.

- Ugye te is el tudsz fáradni, - kérdeztem kíváncsian méregetve.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-09-01, 17:30

+18

Élveztem az együttlét minden pillanatát. Talán most még jobban, mint eddig bármikor. Asszonykám halkan sóhajtozott alattam. Mozgásunk ekkora már teljesen összehangolódott és mindketten közel jártunk a csúcshoz. Pár határozott lökés és én is elmentem. Mélyeket szuszogtam, majd arcára simítottam a tenyerem és lágyan megcsókoltam. Karommal átfontam a derekát és leemeltem a szikláról. Letelepedtem vele oda, ahol korábban üldögéltünk, őt pedig az ölembe húztam. Kezemet a tarkójára simítottam, majd fejét a mellkasomnak döntöttem. A tincseivel játszadoztam, miközben légzésem és szívverésem szépen lassan helyreállt. Beletelt egy kis időbe, míg a testem lenyugodott.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-09-01, 04:27

+18
 

Shade belemarkolt a fenekembe és közelebb húzott magához. Teljes testemmel hozzásimultam. Végigsimított a hátamon, aztán elvált az ajkaimtól és a nyakamra tért át. A heves mozdulatai amivel ostromolta a testem szinte lázassá tettek. A testem csak úgy lángolt, Shade hűvös bőréhez képest. Halk sóhajok hagyták el az ajkaimat. Nem tudtam mennyi ideje lehettem ebben a szédületes állapotban és az érzés minden mozdulattal egyre fokozódott és orgazmusba torkollott. Ám meglepő módon ez most más volt, Nem csak egyszerűen feljutottam a csúcsra, de ott is maradtam, nem tudom pontosan meddig, de nem kevés ideig. Nem igazán tudtam magamról csak ösztönösen mozogtam.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-09-01, 02:47

+18

Felkaptam asszonykámat és az egyik közeli szikla szélére ültettem. Végigsimítottam a testén, tűzforró volt és hevesen csókoltam, miközben újra utat találtam szélesre nyílt lábai között. Gyorsan felvettük a korábbi ritmust. Lábait a csípőmhöz emelte, majd körbefonta a derekam körül. Végigsimítottam a combján a fenekéig, és finoman belemarkolva húztam közelebb magamhoz. Teste teljesen hozzásimult az enyémhez. Egyik kezemet a combján tartottam, a másikkal végigsimítottam a hátán egészen a tarkójáig. Félresöpörtem a haját, és miután elváltam ajkaitól a nyakát csókoltam végig. Vad szexbe kezdtünk. Ahogy fokozódott a tempó, egyre szaporábban kapkodtam a levegő után és mozdulataim is egyre határozottabbá váltak. Minden egyes lökéssel egyre közelebb jutottam a csúcshoz.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-09-01, 01:55

+18
 

A szívem kétszeres gyorsaságban kezdett kalapálni, miközben mozogni kezdtem férjemen. A testem ösztönösen mozdult. Hallottam hogy ő is egyre jobban kapkodja a levegőt, ettől csak mégjobban feltüzelte a vágyam. Ám hirtelen megállított és azt mondta várjak. Felkapott és egy sziklára ültetett, aztán megcsókolt. Átöleltem a nyakát és viszonoztam a csókját, miközben végigsimított a combomon és szélesebb terpeszre nyitotta a lábam. Ismét belém hatolt. Lábaimat körbefontam a csípőjén, miközben egyik kezemmel a hajába markoltam. Másik kezemmel végigsimítottam a hátán, miközben szenvedélyesen csókoltam ajkait.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-08-31, 19:50

+18

Amikor egymásra hangolódtunk és mindketten kellő izgalomba jöttünk lassan beléhatoltam. Egy pillanatra kéjesen felnyögött, majd újra megcsókolt. Lassan kezdett mozogni rajtam, majd fokozatosan gyorsított a tempón. Kezeimmel közre fogtam a csípőjét, ezzel segítve őt ütemes mozgásában. A nyakamhoz hajolt és csókokkal halmozott el. Egyre mélyebbeket szuszogtam, nagyon jól esett a kényeztetése. Nagyon élveztem a helyzetet, de valahogy nem volt az igazi. Kezdett kényelmetlen lenni a póz.
-Várj egy percet. - állítottam le. Egyik kezemet a gerince mentén a lapockájára simítottam, másikkal a combja alá nyúltam és - egy határozott mozdulattal megemelve őt - felkeltem a kőről. Tettem két lépést és egy magasabb, de viszonylag keskeny sziklaperemre ültettem. A hátát a sziklafalnak döntöttem, majd megtámaszkodtam a peremen és előre hajoltam, hogy megcsókoljam. Miközben szenvedélyesen csókoltam ujjaim végigfutottak a combján, majd térdénél megpihentek. Nagyobb terpeszre nyitottam szét a lábait, csak hogy jobban közé férhessek. Újra birtokba vettem asszonykám testét. Először lassabb mozdulatokkal mozogtam benne, majd fokozatosan gyorsítottam.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-08-31, 04:26

+18

Fenekemről a kezét a melleimre simította és gyengéden kezdett masszírozni. Ösztönösen homorítottam kicsit, jól esett az ügyködése. Én se voltam tétlen, kényeztetni kezdtem és a hatás nem maradt el. Nagyon is kívánt engem és én se voltam másképp. A vágy szinte szétvetette a testemet. Akartam őt, mindennél jobban. Mikor már úgy éreztem az élvezettől szinte elolvadok, megfogta a kezeimet és a vállaira tette. Átöleltem a nyakát és megcsókoltam, közben éreztem hogy kissé megemel és belém hatol. Akaratlanul is elváltam az ajkaitól és kéjesen felnyögtem. Újra megcsókolt én pedig lassan, ütemesen mozogni kezdtem rajta. Azt hittem eddig már ismertem az extázis legmagasabb fokát, de sosem gondoltam volna hogy az eddigieknél is lehet jobb, pedig most az volt. Ahogy a vágy fokozódott úgy gyorsítottam kicsit a tempón is, közben a nyakához hajoltam és csókokkal borítottam el selymes bőrét. Halk kéjes sóhajok hagyták el ajkaimat lökései nyomán.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-08-31, 03:14

+18

Ujjaimat lassan húztam végig a bőrén. Teste azonnal válaszolt az érintésemre. A nőiességéhez érve lábai ösztönösen nyíltak széjjelebb, mialatt szíve gyorsabban kezdett dobogni és a levegőt is szaporábban vette. Elhúztam a fenekéről a kezem, végigsimítottam az oldalán, majd ujjaim a melleire vándoroltak. Finoman, de határozott mozdulatokkal kezdtem masszírozni őket. Először az egyiket, aztán a másikat. Nem kerülte el a figyelmemet, hogy most sokkal nagyobbak voltak, mint legutóbb. Szenvedélyesen csókolt, miközben ujjai elindultak lefelé a hasfalamon, majd a férfiasságomhoz érve elidőztek odalent. Először lassan járt a keze, majd fokozta a tempót. Az én légzésem is felgyorsult. Élveztem a kényeztetést, ezt nem is tagadhattam, ahogy azt sem, hogy egyre jobban kívántam az asszonyt. De az én kezem sem tétlenkedett a lábai között. Mikor úgy éreztem, hogy mindketten kellően izgalomba jöttünk. Megfogtam a kezeit és a vállamra helyeztem. Kezeimmel közre fogva csípőjét kicsit megemeltem és lassan beléhatoltam, majd újra megcsókoltam.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-08-31, 02:35

+18
 

Elkezdtem róla lefejteni az alsóját, de nem ment olyan könnyen, így segített nekem. Nem telt sok időbe hogy mindketten meztelenek legyünk. Belemarkolt a fenekembe, miközben másik kezével végigsimított a belsőcombomon egészen nőiességemig. Megcsókolt és lassan végigsimított rajtam. A testem ösztönösen megvonaglott kicsit, a lassú mozdulat szinte az őrületbe kergetett. Szinte észre se vettem hogy lábaimat kicsit szélesebb terpeszre nyitottam és hozzásimultam. A szívverésem felgyorsult és a levegőt is gyorsabban kezdtem kapkodni a felszabaduló szenvedélytől. Élveztem az érintéseit. Egyik kezemet az arcára simítottam és egyre szenvedélyesebben csókoltam. Másik kezemmel gyengéden cirógattam végig a hasfalát lassan, egészen férfiasságáig. Kényeztetni kezdtem először csak lassan, aztán fokozatosan gyorsítva a tempón. Közben csókokkal borítottam el a nyakát és a vállát.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-08-30, 18:30

+18

Átölelt és a hajamba tűrt, miközben loptam tőle pár korty vért, majd megcsókoltam. Csók közben éreztem, hogy végigsimít a felsőtestemen, majd az ujjai az alsóm korcánál állapodnak meg. Szépen lassan elkezdte lefejteni rólam a feleslegesnek ítélt ruhadarabot. Derekáról elemeltem a kezem és segítettem neki a műveletben. Letoltam magamról a gatyám, majd a hátam mögötti sziklára dobtam, nehogy elvigye a víz. Most pillanatnyilag nem volt rá szükségem, de később még jól jöhet. Azzal nem kellett az időt töltenem, hogy őt is levetkőztessem. Niiv még a parton megszabadult minden anyagdarabtól, és pucéran mászott be mellém a vízbe és az ölembe telepedett. Egyik kezemmel belemarkoltam a fenekébe, másikkal a combját simítottam. A belső combján keresztül a nőiességéig. Ujjaimat kínzó lassúsággal húztam rajta végig, miközben ajkaihoz hajoltam és újra megcsókoltam.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-08-30, 04:56

Gyengéd csókok, érintések, simítások, a víz kellemes melegsége és Shade hűvös ölelése, mind olyan mámorító volt. Ujjaival végigsimított a nyakamon és egészen közel hajolt hozzám. Tudtam mire készül, de nem bántam. Apró fájdalmat éreztem, de egyáltalán nem esett rosszul ahogy Shade ivott a véremből. Nem tartott sokáig, csak pár röpke pillanatig. Átöleltem a nyakát és a hajába túrtam. Akinek nem vámpír a férje az biztos nem tudná átérezni a dolog intimitását, pedig mikor Shade ivott belőlem, abban mindig volt valami különleges. Kihúzta belőlem a fogait és éreztem hogy lágyan végignyal az aprócska seben. Azt mondta finom a vérem, és ez valahogy örömmel töltött el, mintha legalábbis azt mondta volna, hogy nálam szebb nő nincs a földön. Magához húzott és megcsókolt, éreztem a vér vasas ízét a számban, de nem zavart, nem is érdekelt. Belefeledkeztem az ajkaiba. Egyik kezemmel lassan végigsimítottam a mellkasán egészen az alsójáig és elkezdtem megszabadítani a ruhadarabtól. Csak útban volt és zavart az anyag.

Végigcsókoltam a nyaka ívén, majd áttértem a mellkasára. Kezeimmel közben végigsimítottam a hasfalán.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-08-30, 04:25

Rákérdeztem a csíkokra. Valamiért nem tudtam másra asszociálni, mint egy fekete-fehér csíkos zebrára. Nehéz volt elképzelnem az asszonyt zebracsíkokkal. Ő viszont gyorsan elmagyarázta, sőt meg is mutatta miről van szó. Hát nem arról, amire gondoltam. Épp csak egy halovány csík látszott a bőrén.
-Jah, értem. - világosodtam meg. Ezután gyorsan elmagyaráztam a dajkás történetet, amire kíváncsi volt. Jól sejtettem. Feleségem maga akarta nevelni Áront, nem volt szüksége dadára. Valahogy nem bántam.
Végigcsókoltam a nyakán, mire ő végigsimított a hátamon, majd gyengéden megcsókolt. Meglepett, hogy mennyire vágytam asszonykám közelségére. Benne volt talán az is, hogy nagyon rég voltunk utoljára együtt. Utoljára a nászéjszakánkon. Meg akartam kapni őt, és most az sem érdekelt, hogy hány huhogó bagoly tűnik még fel mellettünk biciklivel és zuhan bele egy szakadékba. Ujjaimmal végigsimítottam a nyakán, ott ahol pár pillanattal ezelőtt végigcsókoltam. Előhúztam a szemfogaimat és finoman belemélyesztettem a bőrébe. Ittam belőle pár nagyobb kortyot, majd visszahúztam a fogaimat.
-Még mindig nagyon finom a véred. - mondtam dicséretként, bár ő ezt aligha tudta úgy értékelni mint én. Az apró sebekből, amit az agyaraim ejtettek még szivárgott a vér. Hogy ne vesszen kárba, végignyaltam a bőrén. Ezután a tarkójára simítottam a kezemet, majd magamhoz húzva újra megcsókoltam.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-08-30, 03:53

Shade döbbenten kérdezett vissza a csíkjaimra. Már ismertem annyira hogy tudjam ezt sürgősen tisztáznom kell, különben még a végén azt hiszi fekete-fehér csíkjaim voltak.
- Igen. Itt még látszik egy. – mutattam meg neki a halvány vékonyka világos kis csíkot a bőrömön.
- Ha ilyen gyorsan tágul a bőre az embernek akkor annak nyoma marad. – magyaráztam el neki.
- De hamarosan el fog tűnni ez is. – tettem hozzá mosolyogva.
- Brae nagyon hamar kigyógyított a terhesség utáni nyavalyákból. – mondtam vidáman. Megcsókoltam Shade-et de valami fura huhogás szerű hang elvonta a figyelmemet. Shade azt mondta biztos az itteni baglyok.
- lehet. – mondtam megvonva a vállam. Megkérdeztem tőle, hogy hogy is működik ez a gyereknevelés dolog náluk. Azt felelte tényleg sokan igénybe vesznek egy állandó dajkát, de ez nem kötelező. Csak akkor kell, ha az anya nem akar időt fordítani a gyerekére.
- Nem. Azt hiszem nekem ilyesmire nem lesz szükségem. – bólintottam egyetértően.

Shade végigcsókolt a nyakamon, és én úgy éreztem menten elolvadok. Hazudtam volna, ha azt mondtam volna hogy nem hiányzott testileg is férjem. Végigsimítottam a hátán és hozzásimultam egész testemmel. Egyik kezemet az arcára simítottam, magam felé fordítottam az arcát és gyengéden megcsókoltam. Ajkairól szép lassan levándoroltam a nyakáig, közben lassan és lágyan végigsimítottam az oldalán.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-08-30, 02:55

Niiv gyorsan visszanyerte az alakját. Megjegyzésemmel arra próbáltam utalni, hogy csinos. Reméltem érti mire gondolok. Asszonykám kuncogni kezdett és annyit mondott, hogy ezt az árnybanyámnak köszönheti. Kapott tőle krémet, amitől eltűntek a csíkjai.
-Micsoda? Csíkos voltál? - kérdeztem döbbenten. Nem tűnt fel ilyesmi, mondjuk jó ideje nem láttam már ruha nélkül. Nem tudom, de hirtelen egy zebra ugrott be. Nem foglalkoztam sokat a dologgal, inkább viszonoztam Niiv csókját. A legjobbkor tűntek fel, majd tűntek el a biciklisek. A hangfoszlányokra asszonykám is felfigyelt.
-Csak a helyi baglyok. - mondtam, nem sokat törődve a szerencsétlenül járt emberekkel. Feleségem kíváncsi volt, hogy igazak-e a híresztelések. Miszerint a vámpíroknál dajka pesztrálja a kölyköket.
-Igen, gyakran előfordul. - bólintottam.
-De csak akkor ha a vámpírnő nem tart igényt ilyesmire. - tettem  hozzá. Ha az anya minimális időt hajlandó foglalkozni a gyerekkel, akkor jön képbe a dajka.
-Ha hajlandó törődni a gyerekével, akkor rájuk nincsen szükség. Esetleg néha besegítenek, de nincs sok feladatuk. - vontam meg a vállamat. Fura lehetett ez neki. Úgy vettem észre, hogy a nomádasszonyok szeretnek az utódjaikkal törődni, sőt még az utódaik utódjaival is.
-A családunkban nem jellemző az ilyen. Karmen talán az egyetlen, aki időt áldozott a gyereknevelésre. - fűztem hozzá.
-Gondolom te sem tartasz igényt állandó dajkára. - hajoltam közelebb a nyakához, majd a nyaka ívét csókoltam végig.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-08-30, 22:00-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-08-30, 02:34

Megegyeztünk Shade-del hogy a nap hátralevő részét azzal fogjuk tölteni, hogy áztatjuk magunkat a meleg vízben. Shade azt mondta nem látszik rajtam hogy szültem, mire kuncogni kezdtem.
- Ez nem az én érdemem, hanem Braesas-é. Adott valami bogyót amitől gyorsan visszafogyok és egy krémet, ami eltűnteti a terhességi csíkokat. – mondtam vidáman, miközben az ölébe másztam. Elmondtam neki, hogyszerintem nem rossz férj, de úgy tűnt nem lehet ilyen könnyen meggyőzni, viszont azt hozzátette a maga módján hogy ő is szereti a társaságomat élvezni. Örültem az információnak. Megöleltem és megcsókoltam, de valami zajt hallottam. A hang irányába fordultam de nem láttam semmit.
- Te nem hallottál valamit? Mintha huhogtak volna….- mondtam elgondolkozva.
- Mindegy, biztos egy állat volt. – tudtam le ennyivel a dolgot és visszatértem a kellemes időtöltésemhez. Újra megcsókoltam Shade-et.

- Mondd csak, nálatok tényleg a dajkák foglalkoznak a gyerekekkel az anyukák helyett? – jutott eszembe a kérdés. Szerettem volna kicsit tisztába lenni a dolgokkal.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-08-30, 02:09

Niiv félreértett engem, de felhomályosítottam, hogy téved. Nem volt tervben, hogy elhagyjam. Nem volt rá különösebb okom, hogy ilyet tegyek. A ruhámról leázott a sár, ezért kiszálltam a vízből, hogy levetkőzzek és megszárítsam. Asszonykám azt javasolta, hogy áztassuk magunkat a tóban, úgyis kellemesen meleg volt a víz.
-Rendben. - egyeztem bele. Leültem a sziklák közelében és elmerültem benne. Nem sokkal utánam Niiv is megszabadult a ruháitól és csatlakozott hozzám. Ahogy sétált felém végignéztem rajta.
-Meg sem látszik rajtad, hogy nem rég szültél. - jegyeztem meg, miközben ő az ölembe telepedett. Kérdésére csak megvontam a vállamat.
-Tudom miben vagyok jó és miben nem. - mondtam. És tudtam, hogy a házasság terén erős hiányosságaim vannak. Azt mondta,  hogy tudja hogy nem vagyok egy szociális típus, de szeret velem lenni.
-Fura. Én is egészen hozzászoktam, hogy a közelemben nyüzsögsz, pedig a labirintusban....na ott más volt a helyzet. - emlékeztem vissza, hogy szó nélkül megpattantam, amikor kezdett sok lenni. És volt olyan időszak, hogy hosszabb időre eltűntem. Ezzel az őrületbe tudtam kergetni. Bár volt, amikor nem direkt csináltam. Jutott eszembe a madár, ami hirtelen felkapott és mérföldekre elvitt. Kicsit elgondolkodtam, milyen érdekes is a mi kapcsolatunk, és mennyivel másabb, mint amilyen Karoline-nal volt. Asszonykám közben átölelte a nyakamat és hozzám simult, majd megcsókolt. Ösztönösen öleltem magamhoz és csókoltam vissza. Fél füllel hallottam, ahogy a magasabb szikláknál emberek huhognak. Felnéztem egy pillanatra és láttam, hogy két ember egy biciklin nekünk integet. Annyira bámultak minket, hogy nem vették észre az előttük tátongó szakadékot, így cangástól beesettek egy elég mély repedésbe. Kell nekik kukkolni.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-08-30, 01:31

Kétségbeestem, mert azt hittem Shade el akar hagyni, de úgy tűnt megint félreértelmeztem a szavait. Shade azt mondta meg van elégedve velem és hogy nem akar elhagyni. Akkor csak egyszerűen azt hitte hogy nem jó férj és nem is lesz jó apa talán. Csendben figyeltem ahogy kilép a partra és levetkőzik.
- Francba…hogy lehet valakinek ennyire vonzó teste? – suttogtam egyre lejjebb merülve a vízben. Úgy éreztem magam mint egy kukkoló. Shade leült egy sziklára, most hogy a víz eltakarta a testét tudtam koncentrálni másra is.
- Kikapcsolódhatnánk, és áztathatnánk magunkat egész álló nap. – javasoltam elmosolyodva. Kimásztam és én is kitettem a ruháimat száradni, aztán visszacsobbantam férjem mellé és belekucorodtam az ölébe.
- csak azt nem tudom honnan vetted hogy nem vagy jó férj? – néztem rá elgondolkozva.
- Nem vagy egy szociális alkat ez igaz, de attól még jó veled lenni. – mondtam elmosolyodva.

- és a fenébe is, hogy lehetsz már ennyire vonzó? – ennyi volt, eddig bírtam a józanabbik eszemmel a társalgást. Túl kevés ruha volt rajta én pedig túl régóta éheztem. Átöleltem, hozzásimultam a testemmel és megcsókoltam.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-08-30, 00:53

Elmondtam Niivnek, hogy reménytelennek érzem, hogy valaha is normálisan álljak ezekhez a dolgokhoz. Egy nomád biztos ügyesebb lenne nálam. Nem tudom, hogy hangozhatott amit mondtam, de asszonykám szinte kétségbeesett. Belekapaszkodott az ingembe és rémülten nézett rám. Azt bizonygatja, hogy nem vagyok olyan rossz, mint ahogy gondolom. Majd hozzátette, hogy nem bosszant többet, csak ne hagyjam el. Se őt, se Áront. Meglepett és értetlen arcot vágtam.
-Niiv..de hát én...nem akarlak elhagyni, nem azért mondtam...én...elégedett vagyok veled... - néztem rá komolyan.
-...szóval nyugodj meg. - tettem hozzá, majd megsimítottam az arcát.
-Inkább csináljunk valamit. - javasoltam, majd végignéztem magamon. Csurom víz voltam. Elengedtem Niivet, majd kimentem a partra. Levettem a felsőmet és a nadrágomat, majd felakasztottam egy faágra száradni. Ezután visszamentem a vízbe a sziklákhoz és elmerültem a meleg vízben.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-08-30, 00:13

A vízben álltunk és öleltük egymást. Olyan jó érzés volt, megnyugtató és kellemes. Olyan semmihez se fogható, legszívesebben soha el se engedtem volna. Elmondtam neki miért vagyok megijedve és ő türelmesen végighallgatta. Aztán kis idő múlva megszólalt. Azt mondta ez neki nem megy. Egy pillanatig csak megkövülten álltam. Ismertem ezt a mondatot, minden szakítós szöveg így kezdődik. Azt mondta nem tud ráérezni a férjszerepre, se az apaságra, hogy analfabéta hozzá. Majdnem belerogytam a vízbe.
- Nem! – néztem fel rá hirtelen.
- E-ez nem igaz! Nem vagy rossz férj, mindig megvédesz mindentől és…mostanában még kedves is vagy sokszor. Vigyázol rám és tudod kezelni a butaságaimat. És biztos hogy apának se leszel rossz. – hadartam kétségbeesve.
- De ne hagy itt minket csak azért mert szerinted neked ez nem megy. – kapaszkodtam bele az ingébe.

- Kérlek…nem csinálok több bosszantó dolgot, igyekezni fogok. – egyre jobban kétségbeestem. Képtelen lettem volna elviselni hogy elhagyjon, nem az lehetetlen, abba belebolondulnék.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-08-29, 04:28

Miután elváltam az ajkaitól magamhoz öleltem. Fura, de inkább kellemes és nosztalgikus érzés volt. Meglepődött, de ezen nem csodálkoztam. Ritkán ölelem magamhoz, mostanában meg még ritkábban tettem. A nyakamhoz bújt és azt mondta, hogy fél. Attól tartott, hogy elrontott valamit. Nem értettem miről beszélt, de abban egyet kellett vele értenem, hogy az utóbbi időben jól kijöttünk. Hozzátette, hogy nehezen tud kiigazodni rajtam. Próbál rendszert találni bennem, de nem sok sikerrel. Még néha én sem értem magamat, szóval ezen sem csodálkoztam el.
-Azt hiszem, hogy nekem ez nem megy. - jegyeztem meg. Karmen is folyton a fejét fogta, és akár kértem, akár nem, tanácsokkal látott el mit kellene máshogy csinálnom. Hiába ehhez a férjes dologhoz nem értettem. Bele se mertem gondolni, mi lesz, ha apaként kell majd viselkednem. Ha legalább lett volna valami jó példa előttem, mégis mihez igazodjak. De nem volt. A családom nem remekelt az ilyesmiben. Barnabas nagyapa volt talán az egyetlen, aki jó példával szolgálhatott volna. De neki is akkor kellett elásódnia, amikor én voltam gyerek. Hiába a tudása, a föld alatt nem sokat ér.
-Reménytelen, hogy valaha is ráérezzek erre a férjes-apás dologra. - mondtam.
-Nem szívesen ismerem be, de analfabéta vagyok az ilyesmihez. - tettem hozzá.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.