Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 1 rejtett és 1 vendég

Garew Towryk

A legtöbb felhasználó (19 fő) 2018-11-24, 15:35-kor volt itt.

Fekete-mocsárvidék

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-08-29, 04:00

Már nem is emlékeztem rá mikor csókolt meg utoljára a férjem, olyan régen történt ilyesmi. Nem panaszkodtam ugyan a hiánya miatt, de rá kellett jönnöm, hogy nagyon hiányzott a gesztus. Olyan jól esett, hogy azt kívántam bárcsak hosszú órákig tartana, bár tudtam, hogy ez lehetetlen. Úgy is volt, elvált az ajkaimtól, de meglepetésemre nem engedett el. Magához ölelt. Meglepettségemben, kis fáziskéséssel viszonoztam az ölelését. Ekkor viszont azt kérdezte gonosznak tartom-e.
- Nem tartalak gonosznak. – mondtam értetlenül.
- Csak nem tudok kiigazodni rajtad. Nem tudom hogy pontosan mit utálsz mit nem utálsz annyira. Próbáltam megfigyelni a dolgot, a viselkedésedből próbálom levonni a következtetéseimet. – magyaráztam el neki.
- Ha gonosznak tartanálak, most nem lennék itt. – tettem hozzá.
- Könnyebb lenne ha tudnék olvasni a gondolataidban, de nem tudok. – sóhajtottam.
- Mostanában egészen békésen elvoltunk egymással és félek hogy valahol elrontom, mert nem tudom mikor bosszantalak fel. – mondtam a nyakához bújva.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-08-29, 02:45

Hoztam a formámat. Megint sikerült érdekesen fogalmaznom. Nem egészen az jött át, mint amit ki akartam fejezni.
-Ez reménytelen. - állapítottam meg magamban. Úgy éreztem, soha nem fogom megtanulni, hogy is kell ezt. Niiv szemmel láthatóan maga alatt volt. Szerencsétlennek érezte magát, mert folyton olyan dolgokat tett, aminek nem örültem.
-Túlreagálod. - tudtam le ennyivel. Sok mindenért morogtam, de egyáltalán nem volt olyan tragikus a helyzet, mint ahogy gondolta.
Nem láttam sok értelmét ezen rágódni, inkább átöleltem és megcsókoltam, ő pedig átkarolta a nyakamat és viszonozta. Közben finoman beletúrtam a hajába. Nem is emlékeztem rá, mikor csókoltam meg őt utoljára, úgy rendesen. Talán az esküvőnkön. De annak is már jó ideje. Míg ott álltunk a tó vizében, és csókolóztunk, lassan leázott rólunk a sár. Szinte magától váltak le a ruhámra száradt sárdarabok. Mosni sem kellett ezután.
-Nem haragszom rád. - mondtam, miután elváltam ajkaitól, majd magamhoz öleltem. Átgondoltam mindazt, amit Niiv az elmúlt percekben mondott.
-Tényleg ennyire gonosznak tartasz? - kérdeztem kíváncsian. Tudtam magamról, hogy nehezen tűröm mások közelségét és hosszasan lehetett volna sorolni a hibáimat. De sokkolt, mikor asszonykám félve fogta meg a kezemet, nehogy megharagudjak ezért. Elgondolkodtatott, tényleg ennyire rideg lennék?
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-08-29, 02:19

Shade azt mondta tőlem eltűri ha közeledem hozzá.
- Pont erről van szó…- mondtam zavartan.
- Eltűröd, de egyáltalán nem szereted a dolgot. Észrevettem, csak néha nagyon önző vagyok… - magyaráztam kétségbeesetten. Próbáltam visszafogni magam, de néha hiányzott a testi kontaktus.
Azt mondta nem haragszik rám, mire értetlenkedve néztem rá.
- De…de én folyton valami olyat csinálok ami nem jó neked. Összesározlak például, vagy végigcsúszok a gerusia asztalán és az ismerőseid se szeretnek, mert én olyan vagyok amilyen.  – görbült le a szám. Szerettem volna elmagyarázni neki, hogy miért pánikolok. A baj az volt, hogy láttam a különbséget, tudtam, hogy milyennek kéne lennem, de nem tudtam olyan lenni. Shade magához húzott és azt mondta bolond vagyok, aztán megcsókolt. Átöleltem a nyakát és viszonoztam a csókot. Olyan jól esett, nem is akartam volna soha elválni tőle, bár nagyon jól tudtam hogy körülbelül 3 másodperc múlva már el is fog húzódni tőlem.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-08-29, 01:54

Nem tudtam hova tenni asszonykám viselkedését, ezért rákérdeztem, mi baja van. Azt gondoltam elrontottam valamit, ez tőlem egyáltalán nem lett volna meglepő. Ahogy az sem, hogy még csak fel sem tűnik, ha elcseszek valamit. Kérdésemre azt felelte, hogy megijedt, mert azt hitte, hogy haragszok rá.
-Ez most komoly? - kérdeztem vissza. Tudtommal nem csinált semmit, amiért haragudnék rá.
-Ilyen ijesztő lennék? - néztem rá értetlenül. Aztán kifejtette bővebben, miért hiszi azt, hogy neheztelnék rá. Amikor a kézfogást emlegette megszólalni sem tudtam.
-De hát...tőled eltűröm...még ha néha morgok is....Niiv...a feleségem vagy. - magyaráztam neki megsemmisülve. Talán ő volt az egyetlen, akitől elviseltem ezt. Persze tudtam, mert Karmen felhomályosított, hogy a nomádoknak nagyobb a szociális igényük mint nekünk, vámpíroknak. Igénylik a törődést, és ez Niivre különösen igaz volt. De úgy gondoltam, hogy foglalkozok én vele eleget. Még a munkámat is félbehagytam, csak hogy vele legyek a terhesség alatt.
Niiv azt mondta, hogy tudja, hogy haragszom rá.
-Ha haragudnék, akkor hidd el, megmondanám. - jegyeztem meg. Feleségem elég zaklatottnak tűnt. Tudtam, hogy nagyon könnyen belelohalja magát dolgokba. A fene tudta, hogy most mit vett így a szívére, de nagyon felspanolta magát.
-"Bolond" asszony! - ingattam meg a fejemet, majd közelebb hajoltam hozzá és megcsókoltam.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-08-29, 01:35

Sikerült Shade-et magammal rántanom a vízbe. Nagyszerű, már csak ez hiányzott a sorból. Biztos voltam benne, hogy most nagyon mérges rám. Szinte pánikoltam, ijedten kezdtem bocsánatot kérni, de ő átölelte a derekam, magához húzott és az állam alá nyúlva megemelte a fejem. Azt kérdezte félek-e tőle, mert furán viselkedek. Nem értettem, hiszen biztos voltam benne hogy mérges rám.
- Nem…én csak…- elgondolkoztam mit mondhatnék.
- Én megijedtem. Hogy haragszol rám.  – motyogtam szomorkás arccal.
- Hiszen az egész napodat elrontom. Reggel megvádoltalak, aztán idefelé megfogtam a kezed, pedig tudom, hogy utálod ha huzamosabb ideig hozzád érek és összesároztalak, meg belerántottalak a v ízbe. – kezdtem el hadarni pánikolva.
- Tudom hogy haragszol rám, de nem mondasz semmit…így nem tudok rendesen bocsánatot kérni se…- mondtam levegő után kapkodva. A pánik kezdett eluralkodni rajtam, fogalmam se volt mit kéne csinálnom.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-08-29, 01:20

Niiv nagyon furán viselkedett. Kezdett az a fura benyomásom lenni, hogy fél tőlem. Mióta elindultunk magyarázkodik, és olyan rémült fejet vág, mintha csak meg akarnám enni vagy hasonló. Asszonykám megcsúszott és derékig elmerült a sárba, de kihúztam. Miután ügyesen összemaszatolt, kitalálta, hogy menjünk a közeli tóhoz és mosakodjunk meg. Nem volt ellenvetésem, nem akartam egész nap mocsárfoltos ruhában lenni. A tónál elkérte a ruháimat. Mielőtt levehettem volna magamról bármit is a tóban kötöttem ki. Niiv elvesztette az egyensúlyát és belém kapaszkodva magával rántott a vízbe.
-Ez elég meleg. - állapítottam meg, miután feljöttem a vízfelszínre. Kisöpörtem az arcomból a vizes hajamat, majd a nomádlányra néztem. Még ijedtebb fejet vágott mint eddig. Gyanakvóan néztem rá.
-Neked meg mi bajod? Talán...félsz tőlem? - kérdeztem meg. Tudtam magamról, hogy elég nehéz eset vagyok és nem kevés jellemhibám van. Vámpírként egy nomádnak meg még nehezebb dolga lehet velem. De azt nem gondoltam, hogy olyan rossz lenne a helyzet, hogy rettegnie kelljen tőlem. Egyik kezemmel átöleltem a derekát, és magamhoz húztam, a másikkal az álla alá nyúltam és kicsit megemeltem a fejét.
-Furán viselkedsz. - állapítottam meg az arcát figyelve. Felmerült bennem a kérdés, hogy mi a fenét rontottam el már megint.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-08-29, 00:52

Egyre rosszabbul alakultak a dolgok. Reggel megvádoltam Shade-et, aztán megfogtam a kezét pedig tuti nem tetszett neki a gesztus, és most még össze is sároztam.  Mostanra már biztosan nagyon elege van belőlem és csak azt lesi mikor léphetne le. Megpróbáltam javítani a helyzeten, felajánlottam neki, hogy kimosom a ruháit. Még a szokásosnál is furább volt, nem morgott. Ez csak egyet jelenthetett: most nagyon utál.
Nemsokára a tavacskánál voltunk. Férjemre pillantottam kissé összehúzva magam.
- Ha odaadod a ruháidat akkor gyorsan kimosom őket. – mondtam és léptem egyet felé, de megcsúsztam és hogy el ne essek Shade-be kapaszkodtam reflexből. Nem volt jó ötlet, mert így mindketten belecsobbantunk a vízbe. Vettem pár mély levegőt, aztán tudatosult bennem mit csináltam.
- Jaj! ne haragudj, nem direkt volt, tényleg!!! – hadartam ijedt arccal.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-08-29, 00:03

Gyorsan kihúztam az asszonyt a sárból, mielőtt végleg elnyelné a mocsár. Amikor újra szilárd talajra érkezett nekem ütközött és nekem dőlve összesározott.
-A fenébe. - néztem végig magamon, majd rá pillantottam. Niiv olyan ijedt fejet vágott, hogy morogni is elfelejtettem. Elmondta, hogy a közelben van egy tó, ahol ki tudja szedni a sárfoltokat.
-Niiv...ez csak sár. - mondtam vállat vonva. Valahogy egész nyugodtnak éreztem magam. Lehet, hogy a hely miatt, vagy csak mert előző este jót aludtam, de úgy éreztem, hogy most semmi nem képes felbosszantani.
-Szóval van itt egy forrás. Rendben. - bólintottam rá, majd elindultunk a meleg vizű tó irányába. Tényleg nem volt messze, tíz perccel később már a tavacska partján álltam.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-08-28, 23:29

Beleléptem a mocsárba véletlenül és rögtön el is merültem derékig. Shade kihúzott, de talán túl könnyedén is. Talajt éréskor a lendület tovább sodort, egyenesen férjemnek ütköztem.
- Jajj, ne haragudj…- mondtam ijedten. Tiszta sár lett ő is és tudtam hogy ezt utálni fogja. Morogni fog és mérges lesz rám.
Átkoztam magam azért mert nem tudok egy kicsit sem olyan kis ügyes és kecses lenni mint azok a vámpírnők az udvarban. Pedig már egészen jól indult a nap erre tessék, mindjárt jön a morgás és a legszörnyűbb, hogy jogosan.
- Tu…tudod van nem messze egy melegvizes kis forrás tavacskával… - mondtam gyorsan a mentő ötletet.
- ott ki tudom mosni neked…- tettem hozzá gyorsan.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-08-28, 22:53

Ahogy hallgattam asszonykámat feltűnt egy közös vonás bennünk. Nagyon különbözőek voltunk, majdhogynem egymás ellentétei. Ha listát kellett volna készítenünk nagyon hosszúra nyúlt volna. Épp ezért volt érdekes, hogy akadt valami hasonlóság volt. Kíváncsian nézett rám és megkérdezte, hogy mire gondolok. Én meg megmondtam.
-Tudom, de az elvet nézd. - mondtam, miközben megsimította az arcomat és adott egy csókot. Majd hátralépett, és derékig elnyelte a mocsár. Nem tűnt kétségbeesettnek, még nevetett is, miközben a kezét felém nyújtotta. Azt akarta, hogy segítsek neki onnét kimászni.
-Na gyere...- fogtam meg a kezeit, hogy kihúzzam a sárból. Még nem volt elég mélyen, így egész könnyen kivakartam.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-08-28, 22:33

Shade csendben hallgatta a beszámolómat, aztán elgondolkozva azt mondta van bennünk valami közös. Kíváncsi arccal pillantottam rá.
- És mi? – kérdeztem, mire ő azt mondta, hogy körülöttem a fák pusztultak, körülötte pedig az emberek. Egy pillanatra lesápadtam.
- Azért a kettő nem ugyanaz…- jegyeztem meg halkan. Nem lehetett könnyű gyerekkora. Megsimogattam az arcát és gyengéden megcsókoltam.
- De abban hasonlítunk, hogy egyikünknek se volt egyszerű. – mosolyodtam el halványan. Léptem egyet hátra, de óvatlan voltam és már is derékig eltűntem a sárban.
- Öhm…Shade? Kihúznál innen kérlek? – nyújtottam felé a kezem. 

- Ilyenek itt gyakran megesnek…- magyaráztam kuncogva.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-08-28, 21:26

Niiv elmesélte, hogy gyakran elmerült a sárban. Fülig sárosan pedig nem volt nehéz kitalálni merre járhatott. Tovább sétáltunk egy kitaposott ösvényen. De azért figyeltem, hogy hova lépek, nem akartam besüllyedni a sárba. Asszonykám elvezetett egy olyan helyre, ami elvileg a legszebb része volt ennek a vidéknek. Kár, hogy nem látszott. Sokkal inkább hasonlított egy katasztrófa sújtotta területre, ami most próbál éledezni. Feleségem gyerekkorában kipusztította a környék növényvilágát. Láttam rajta, hogy bűntudata van emiatt, de ültetett a régi fák helyett újakat.
-Még sok száz év kell, mire akkorára nőnek mint a régi. - jegyeztem meg, bár ezt ő is nyilván tudta.
-Niiv...- hirtelen eszembe jutott valami.
-Van bennünk egy közös. - jelentettem ki.
-...vagyis...biztos több is, de egy biztosan. - helyesbítettem.
-Te fákat pusztítottál gyerekként, mellettem meg emberek hullottak. - mondtam elgondolkodva. Meséltem neki, hogy kiskölyökként akadtak gondjaim a képességemmel és nem volt ritka, hogy egy érintéssel küldtem másokat a túlvilágra. Elég kellemetlen volt, de gyorsan feldolgoztam a traumát.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-08-28, 20:52

- Hát elég sokszor mentem haza úgy hogy a fejem búbjáig sáros voltam.  – mondtam kuncogva.
- Olyankor mindig büntetést kaptam, mert a szüleim rájöttek, hogy itt jártam.  – mondtam, miközben elindultam egy biztonságos ösvényen. Kis séta után egy kies helyre értünk. Száz méteres sugarú körben minden fa ki volt dőlve.
- Ez volt a legszebb része a lápnak…az évszázados fák egészen elérték az eget.  – mondtam lemondó sóhajjal.
- De sajnos tönkretettem. Miután az történt még nem tudtam pontosan mennyire erős az átok, hogy mire képes. Csak azt tudtam, hogy félek és ideges vagyok, én csak nyugalomra vágytam és kijöttem ide. Csakhogy a fák megtámadtak…- csóváltam meg a fejem. Akkoriban szörnyen meg voltam ijedve, nem értettem mi történik.
- De …megpróbálom rendbe hozni. – mutattam pár vékony kis fácskára.
- Ültettem az összes helyett újat. – mondtam fanyarul mosolyogva. Még mindig bűntudatom volt a történtek miatt.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-08-28, 20:11

Hirtelen betoppant az após, hogy lássa az unokáját. Míg Niiv és az apja beszélgettek, addig magamra kaptam a kabátomat. Asszonykám felvetette, hogy látogassunk el oda, ahol gyerekként játszott. Most alkalmam nyílt arra, hogy kicsit jobban megismerjem a feleségem.
Otthagytuk a kölyköt a nagyszüleinél, náluk jó helyen lesz. Érdekesnek találtam. Niiv szüleire rá mertem bízni Áront, a saját családomra nem. Talán Wolfgang volt az egyetlen, aki értett valamit a kis taknyosokhoz a nagyanyámon kívül. Viszont Niiv nem bírta az öreglányt. Meg is tudtam érteni miért.  Lassan elindultunk Niiv kedvenc helyei felé. Lehet, hogy én sétáltam gyorsabban, vagy ő sétált lassan, de a hátam mögött kullogott. Hátranéztem, hogy megkérdeztem, miért maradt így le. Ekkor mellém lépett és megfogta a kezemet. Kicsit meglepődtem, de nem zavart a dolog. Elhagytuk a várost, majd egy erdős részen mentünk keresztül. Éreztem, amikor láposabb részhez értünk. A mocsaraknak elég jellegzetes szaguk volt. A nomádlány közben mesélni kezdett. Csendben hallgattam őt, miközben felmértem a terepet.
-Szóval itt játszott a kicsi Niiv. - pillantottam körbe.
-És sokszor süppedtél bele a mocsárba? - kérdeztem kíváncsian.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-08-28, 21:58-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-08-28, 19:32

Attól féltem Shade esetleg haragszik rám, így megpróbáltam a kedvében járni. Felajánlottam neki hogy elviszem a gyerekkori titkos helyemre. Hátha tetszeni fog neki és elfelejti, hogy milyen szörnyen viselkedtem. Közben betoppant édesapám is és rögtön megkaparintotta magának kisunokáját.
- Édes nem jött veled? – kérdeztem csodálkozva.
- De csak túl lassú volt, majd jön mikor befejezte a reggelijét. – mondta apám, miközben a magasba emelte Áront. Kisfiam hangos nevetéssel díjazta a játékot.
- Apaaaa…mégis kedves gesztus lett volna megvárni. – csóváltam meg a fejem rosszallóan.
- 30 éve mindig megvárom, egyszer kirúghatok a hámból én is, nem? – vonta meg a vállát apám. Elnéző mosoly ült ki az arcomra. Otthagytuk apámmal Áront, tudtam, hogy jó kezekben lesz, és elindultunk sétálni. Egy ideig csendesen bandukoltam kicsit lemaradva férjemtől, aztán hirtelen ötlettől vezérelve előre nyúltam és megfogtam a kezét. Nem tudtam hogy nem –e utálja az ilyesmit. Shade sose közeledett magától hozzám. Nem ölelt meg, nem adott csókot, de szerettem volna a kezét fogni valamiért. Ki tudja miért, de megnyugtató érzés volt. Végigmentünk a városon egészen az erdőn át a mocsárvidékig.
- Látod? Ez volt kicsi koromban a kedvenc helyem. – mondtam Shade-nek vidáman.
- Persze csak titokban, mert a szüleim érthető módon megtiltották hogy itt játsszak. – tettem hozzá.
- De itt tartottam felfedezőtúrákat, tanulmányoztam az állatokat, és később itt edzettem. – meséltem vidáman. Fürkésző pillantással néztem férjecskémre, kíváncsi voltam ő milyennek látja a helyet.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-08-28, 18:33

A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-11-24, 13:45-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fekete-mocsárvidék

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.