Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 1 rejtett és 1 vendég

Garew Towryk

A legtöbb felhasználó (19 fő) 2018-11-24, 15:35-kor volt itt.

Evans farm

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Garew Towryk on 2014-06-22, 16:11

Helyszínváltás. Játéktér szabad!
NJK
NJK

Garew Towryk
avatar

Rangom : noctis njk

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2014-03-17, 02:02

Rettentő furán éreztem magam, mintha nem is önmagam lettem volna. Az öreganyámhoz érve kijelentettem, hogy nem akarok itthon ülni, intézze el, hogy a palotába költözzek, mint társalkodónő vagy bármi más. A palotába akartam menni, még én is alig hittem el. Az volt az utolsó hely ahová eddig vágytam, de most mégis…
Persze az öreglány örül. Hogy végre igazi nemes kisasszonyként viselkedek. Egy órára elment aztán vidám fejjel tért vissza.
- Mehetsz a palotába. Az a megtiszteltetés ért, hogy te lehetsz a trónörökös dajkája. – jelentette ki büszkén az öreganyám. Gyerekcsősz??? Na neee. Egész életemben utáltam a kölyköket. Most valahogy mégis mintha örülnék. Mi ez az egész…
Felkelek a fotelből és elindulok, de nem csomagolni, hanem ahhoz a boszorkányhoz. Meg akarom tudni mi történik velem.
- Mit csináltál banya? – kérdezem a vénasszonytól dühösen. - Megölted a nőt ugye??
- Megölni? Nem.neeem… - mondja vihogva.
- Azt kérted szakítsam ki a lelkét a testéből és én megtettem. – mondja és ravasz vigyor ül ki a képére.
- Igen és ez azt jelenti hogy meghal. – mondtam, de inkább kérdésnek szántam.
- A teste meghalt. De a lelke, most valaki más testébe költözött. – mutatott rám. Egy pillanatra elfehéredtem. Rádöbbentem mi folyik itt.
- Te belém költöztetted azt a nőt???? – sikítottam magamból kikelve.
- Azonnal szedd ki belőlem, vagy feldarabollak!!! – ragadtam meg a ruhája nyakát és a falhoz vágtam.

- Azt nem lehet. Majd eldől melyikőtök az erősebb. – vihogott, aztán köddé vált.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Shade von Narrath on 2014-03-17, 01:38

Niiv halottnak tűnt. Nem sokat tudtam a nomádok haláláról, csak legendákat hallottam róla. Közelről még sohasem láttam ilyet. Először Braenek szóltam, de ő nem jelentkezett. Az árnybanyám a fáradtságtól kimerülten szunyókált az egyik díványon, mellette pedig Áron húzta a lóbőrt. Nem számított rá, de Brae úgy lefáradt az elmúlt négy napban, hogy arra sem maradt energiája, hogy ébren maradjon. Nem bíztam a véletlenre az öregembert hívtam. Próbált lekoptatni, hogy most nem ér rá, mert az agysérült családját ápolja, de nem hatott meg. Arra kértem, hogy hívjon ide egy orvost. Egy teljes órába telt, mire felhajtott valakit. Egy nagyon öreg, de sokat látott szakembert kerített. Azt mondták, hogy a környéken ő a legjobb.
-Jó napot, jó napot. Hol a beteg? - botorkált be a doktor. Látszólag meglepte, hogy egy házba kellett jönni, de végtére mindegy volt neki a hely. A beteg volt a lényeg. Az ágyhoz lépett és ránézett az asszonykámra. Kicsit meglepődött, még szemüveget is cserélt, hogy jobban lásson. Aztán eljutott a nagy felismerésig.
-Ő nem egy ló. - vakargatta közben az állát. Kiderült, hogy a híres doktor nem embereket gyógyít. Lódoktor volt. Ennek ellenére vállalta, hogy megvizsgálja, de nem szolgált sok jó hírrel.
-A kisasszony halott. Szerintem szívroham. - állította fel a diagnőzis.
-Ilyen fiatalon? - kérdeztem vissza. Annyit azért tudtam, hogy általában idős nomádokat sújt az ilyesmi.
-Igaz, akkor...- elgondolkodott kicsit. Végigvette fejben, mi jöhet még szóba, majd rávágta, hogy agyvérzés. Nem érdekeltek a részletek. Niiv most más volt, a bőre hidegebb volt, mint az enyém. Nem volt mit tenni, üzenetet küldtem Bradenburgba, hogy a hercegnő meghalt, majd Valkryiába is elküldtem a levelet Niiv szüleinek.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2014-03-17, 01:25

- Marion kisasszony! Kisasszony, ébredjen! – hallottam valahonnan az ágyam mellől. Reggel volt, egy újabb nap, de ki szólítgat? Kinyitottam a szemem és egy szolgálólány állt mellettem.
- Hol vagyok? – néztem körül, aztán eszembe jutott hogy otthon. De valahogy mégis fura érzésem volt. Mintha össze lettem volna zavarodva. Hol vagyok? Mi történt?
- Tegnap elájultál, nagyon aggódott érted mindenki. – mondta a szolgálólány. Tényleg, tegnap este történt. Felbéreltem egy boszorkányt, hogy ölje meg a hercegnőt. Egyszerű dolog volt, csak ki kellett tépni a nő lelkét a testéből. Így álltam bosszút a hercegen. Ha nem indítja el azt az értelmetlen háborút, a jegyesem most nem lenne halott. De mégis, olyan furán érzem magam. Olyan zavarodott vagyok, olyan fura ez az egész.  Ahogy belegondolok, tegnap még gyűlöltem a herceget, ma meg…mintha szeretném. Talán azért érzek így mert bosszút álltam. Minden esetre nagyon fura. Felkeltem és felöltöztem, aztán elindultam az öreganyámhoz. Valamiért úgy éreztem a palotába kell mennem. Ott akartam lenni, ki akartam élvezni a bosszúm minden pillanatát…vagy csak látni akarok valakit…igen! Látnom kell valakit, tudnom kell hogy jól van-e. De kit? Afejemre szorítom a kezem. Mi ez az egész? Mi történik velem?


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Shade von Narrath on 2014-03-17, 01:12

Több minden járt a fejemben, de nem akartam róla beszélni, így elintéztem annyival, hogy semmi fontos. Niiv szeretett velem lenni, és meglepő, de én is élveztem a társaságát. Egészen megszoktam az évek alatt, pedig az elején nagyon bosszantó volt. Amikor üzletet kötöttünk és elvállalta a feleség szerepét, nem gondoltam, hogy ilyen jól kijövök majd vele. Eddig minden szerencsésen alakult. A következő nap olyan volt, mintha fejbe vertek volna. Sivár-nap volt és nem tehettem ellene semmit. Csak reméltem, hogy nem teszek olyasmit, amit később megbánnék. Az igazak álmát aludtam, miközben pár lépésre tőlem az asszonykám fulladozott. Semmit nem vettem észre belőle. Egyszer átfordultam ugyan a másik oldalamra, és feljebb húztam a takarót, de nem ébredtem fel. Már fent volt a nap, amikor ásítva ültem fel az ágyban és nagyot nyújtóztam. Magam mellé néztem, de Niiv nem volt sehol. Aztán megpillantottam a fotelben, kicsit lehetetlen pózban szunyókálni. Nem értettem, miért mászott el, de nem keltettem fel. Halkan kikeltem az ágyból, és a szokásos reggeli rutinjaimat végeztem. Lezuhanyoztam, közben lefőtt a kávém, és amikor kiszálltam a tus alól, egy szál cigi kíséretében megkávéztam. Már egy órája fent voltam, de Niiv még mindig aludt.
-Niiv ideje felkelned. - léptem mellé, de semmi reakció.
-Niiv. - megfogtam a válát, ekkor szabályosan kizuhant a székből és arccal borult a járólapra. Kicsit megilletődtem. Még nem láttam senkit ennyire aludni.
-Jól vagy? - kérdeztem, miközben gyanakodva mértem végig. Volt rajta valami furcsa, de meg nem mondtam volna így hirtelen, hogy mi. Aztán egyet gondoltam. Csak nem hagyhatom, hogy parlagon heverjen a feleségem. Lehajoltam, hogy a karomba vegyem és visszategyem az ágyba, amikor észrevettem, hogy halott.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2014-03-17, 00:55

Miután mindketten eljutottunk a csúcsra Shade felhúzott magához, aztán megcsókolt.
- Min gondolkozol? – kérdeztem, mert láttam hogy kis ideig elgondolkozva néz rám. A nyakához hajtottam a fejem és kicsit szorítottam az ölelésemen.
- Veled fogok maradni örökre. – mondtam halkan.
- Mindig együtt leszünk és mindig jól fogjuk magunkat érezni. – mosolyodtam el. Valahogy úgy éreztem összetartozunk mi ketten. Nagyon különbözőek voltunk, mégis úgy működtünk mint egy kirakós játék darabjai. Kiegészítettük egymást. Pótoltuk azt ami a másikból hiányzott. Sokaknak nem adatik meg ilyen kapcsolat az életben, de én úgy gondoltam mi ketten nagyon szerencsések vagyunk.
A következő három napot tényleg ágyban töltöttük. Lustálkodtunk és szerettük egymást. Valahogy olyan volt, mint egy második nászút. Nem is nagyon akartam hogy vége legyen. Brae-től minden nap kaptam egy nyugtató levelet, hogy fiammal minden rendben van, így nem aggódtam Áron miatt sem, bár nagyon hiányzott. Minden esetre nem akartam, hogy találkozzon Marekkel.
Eljött a teliholdas éjszaka is. A sivárral most nem volt annyi gondom, mint általában, mert itt a puszta közepén nem nagyon tudott mit csinálni. Az éjszaka nyugodtan telt, már amennyire Marek mellett nyugalom van. Aztán hajnal körül elaludt és én is fellélegezhettem. Tudtam, hogy ha felkel akkor már újra a férjem lesz. Ám valahogy kezdtem rosszul érezni magam. Leültem a fotelbe, mert képtelen voltam állni. Mintha elhagyott volna az összes erőm. Egyre rosszabbul voltam. Kis ideig kapkodtam a levegőt, úgy éreztem menten megfulladok, aztán elkezdett fájni mindenem. Nem volt erőm már sikítani sem, csak halkan nyöszörögtem, aztán elvesztettem az eszméletemet. A szívem dobbant még párat, aztán leállt. Egy óra múlva a reggeli fény megvilágította az alakomat, olyan volt mintha aludnék, csak az arcom árulta el, hogy már nem élek. Teljesen sápadt voltam, a szám is elfehéredett és teljesen mozdulatlan voltam. Már nem vettem többet levegőt. Csak a testem ült a karosszékben, a lelkem valahol messze járt.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Shade von Narrath on 2014-03-17, 00:19

+18

Niiv hozzám simult, beletúrt a hajamba és élvezte ütemes lökéseimet. Az idő meg csak telt közben. Asszonykám nagyokat sóhajtott és én is egyre mélyebbeket szuszogtam, ahogy közeledtünk a csúcs felé. Néhány perccel később a teste megfeszült és kéjesen felnyögött. Nem sokkal ezután én is követtem őt. Néhány apró lökés és én is elélveztem. Karomat átfontam a dereka alatt és felhúztam magamhoz. Végigsimítottam az arcán, elgondolkodva ránéztem, majd megcsókoltam.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2014-03-16, 23:14

+18
Shade minden gyengéd érintése tovább szította a tüzet a testemben. Melleimről keze lassan lejjebb vándorolt a lábaim közé. Egyre szaporábban vettem a levegőt és éreztem, ahogy az ereimben csak úgy dübörög a vérem. Nagyon kívántam férjem és végülis nem is kellett sok idő, hogy egymáséi legyünk. Shade egy pillanatra elvált az ajkaimtól és szélesebbre nyitotta a lábaimat. Aztán lassan belém hatolt. Kéjes nyögés hagyta el az ajkaimat. Ahogy lassan mozogni kezdett bennem a szenvedély szétáradt a testemben. Kis idő múlva, kicsit gyorsított a tempón én pedig hozzásimultam, és szenvedélyesen csókoltam. Aztán nyakához hajtottam a fejem és élveztem minden egyes lökést. Egyik kezemmel végigsimítottam a hátán és beletúrtam a hajába, másikkal belemarkoltam a fenekébe.
Nem tudtam mennyi idő telhetett el, mióta élvezhettem férjem kényeztetését. A világ megszűnt körülöttünk. Hamarosan mozdulataim egyre határozottabbá váltak, éreztem, hogy nem messze vagyok a csúcstól. Pár pillanat kellett csak és orgazmusom volt. Kéjes nyögések hagyták el az ajkaimat, a testem kissé megfeszült és csak élveztem.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Shade von Narrath on 2014-03-16, 22:52

+18

Niiv melleit masszíroztam és ő egyre szaporábban vette a levegőt. A szívverése is egészen felgyorsult. Az ujjaim a melléről tovább vándoroltak lefelé, végül a lábai között állapodtak meg. Eközben Niiv a férfiasságommal kezdett játszani, amit nagyon élveztem. Egy ideig kényeztettük egymást, majd amikor mindketten eléggé izgalomba jöttünk, egy pillanatra elváltam az ajkaitól, szélesebbre nyitottam a combjait, majd megemeltem kicsit a csípőjét és lassan beléhatoltam. Először lassan kezdtem el mozogni benne, hogy felvegye a ritmust, majd fokozatosan gyorsítottam a tempón.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2014-03-16, 22:03

+18
 
Miután Shade ivott a véremből, kissé felmelegedett a teste. Szenvedélyesen csókolt meg, és közben kikapcsolta a melltartómat. Ledobta a ruhadarabot a földre, aztán a bugyimat is lehúzta rólam. Egyik keze a melleimre vándorolt és masszírozni kezdte őket. Egyre sűrűbben vettem a levegőt, ahogy a vágy fokozódott a testemben. Végigsimítottam a mellkasán és a hasfalán, egészen férfiasságáig, aztán ott kezdtem el kényeztetni. Közben a nyakához emelkedtem és csókokkal borítottam be a bőrét. Nem siettem el semmit. Rengeteg időnk volt, hogy kiélvezzük egymást.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Shade von Narrath on 2014-03-16, 19:32

A bőrébe meresztettem a fogaimat, és kortyoltam egy keveset a véréből. Hagyta, megbízott bennem. Pár korty után éreztem, ahogy a vére szétterjed a testembe és melegedni kezd a bőröm. Kihúztam a fogaimat a nyakából, majd végignyaltam az apró seben, amiből még szivárgott pár csepp vér. Nem bántam, hogy Niiv nomád volt és nem olyan hidegvérű, mint én.
Közben asszonykám megszabadított az alsómtól, majd belemarkolt a hátsómba és közelebb húzott magához. Szenvedélyesen megcsókoltam, közben kicsit megemeltem a felsőtestét, a lapockái alá nyúltam és kikapcsoltam a melltartóját, majd a már levetett ruhái után küldtem. Lefelé haladva az oldalán simítottam végig, letoltam róla a bugyiját is. Az egyetlen ruhadarabot, ami még útban volt. Másik kezemet tarkójáról a mellére simítottam és finoman masszírozni kezdtem.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2014-03-16, 18:51

Shade lehúzta rólam az ingem és a nadrágom, aztán végignézett rajtam és elmosolyodott. Végigsimítottam az arcán. Ritkán láttam őt elmosolyodni, de annyira megváltozott ilyenkor az arca. Szerettem így látni. Shade a nyakamat kezdte el csókolgatni, aztán egyik kezét a tarkómhoz tette és elfordította a fejem. Tudtam mi következik, de egy pillanatig sem ellenkeztem. Megbíztam férjemben, tudtam hogy nem fog bántani. Apró, szúró fájdalmat éreztem, ahogy beleharapott a nyakamba. Kortyolni kezdte a véremet, mire kissé felerősödött a szívverésem. Éreztem ahogy kicsit felmelegszik a teste. Végigsimítottam a hátán, egészen az alsójáig és elkezdtem lefejteni róla, majd finoman megmarkoltam a fenekét és még közelebb húztam magamhoz. Testem teljesen hozzásimult az övéhez.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Shade von Narrath on 2014-03-16, 17:59

Niiv lehúzott magához és elkezdte lefejteni rólam az igemet, majd kibontotta az övemet és letolta rólam a nadrágomat.
Miközben végigsimítottam a combján és az oldalán feltűrve az blúzát a melléig. Könnyedén kibújtattam belőle, majd a ruhadarabot lazán az ágy mellé dobtam. Ugyanígy tettem a nadrágjával is. Föléhajoltam. Ott feküdt alattam egy szál fehérneműben. Végignéztem rajta, majd halványan elmosolyodtam. Szép volt. Ezután a nyakához hajoltam és a nyaka ívét csókoltam végig. A bőre puha és meleg volt. Éreztem az alatta lüktető ereket. És egyre nagyobb vágyat éreztem, hogy beleharaphassak. Egyik kezemet Niiv tarkójára simítottam, a fejét kicsit oldalra döntöttem, hogy jobban odaférhessek. Lassan előhúztam a szemfogaimat és finoman belemélyesztettem a bőrébe, majd ittam pár kortyot a véréből.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2014-03-16, 17:10

Végre maradt egymásra egy kis időnk férjemmel. Welora vigyázott kint a nyugalmunkra, így nem kellett az idegesítő családtól tartanunk. Megcsókoltam férjem, ő pedig felkapott és az ágyra fektetett. Lehúztam magamhoz őt és ráérős mozdulatokkal kezdtem el leszedni róla a ruháit. Miután lehúztam róla az inget, csókokkal borítottam be a vállát és a kulcscsontja mentén haladtam lefelé. Bőre mint mindig, most is selymes és hűvös volt.

Végigsimítottam az oldalán, egészen a nadrágjáig, majd kikapcsoltam az övét és elkezdtem lefejteni róla a felesleges ruhadarabot.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Shade von Narrath on 2014-03-16, 16:40

Néztem, ahogy az öreg a másik unokáját is hazacipeli. Ez még rosszabbul festett, mint az előző.
-Nem sokkal nyugodtabb a vidék, mint Bradenburg. - állapítottam meg, majd a hamutálba tettem a cigim.
-Pedig azt hittem, hogy itt nem zavarnak majd. Ennyit a pihenésről. - morogtam. Niiv közben besötétített és kulcsra zárta az ajtót. Bebiztosította, hogy egyhamar senki ne zavarjon miket. Mikor végzett, hozzámbújt és megcsókolt.
-Remélem nincs még egy harmadik unoka. Vagy ha igen, Welora majd jól megkergeti. - fűztem hozzá halvány mosollyal. A bolhás úgyis kint feküdt a tornácon, mint egy jó házőrző. Átöleltem az asszonykám derekát és visszacsókoltam, majd felkaptam, az ágyhoz léptem vele és elfektettem rajta.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2014-03-16, 15:58

Épp felvetettem, hogy kedvem lenne három napig ágyban maradni férjemmel, mikor újra megjelent Anna, hogy aztán egy szerencsétlen baleset miatt el is tűnjön jó időre. Férjem mellém lépett és átkarolta a derekam.
- Ki beszélt itt lustálkodásról? – simultam férjemhez. Már épp meg akartam csókolni, mikor feltűnt Anna húga egy vasvillával. De úgy tűnt ő még a nővérénél is szerencsétlenebb. Elesett, beütötte a fejét és még a vasvilla is beleállt a hátába.
- Elég volt ezekből. – mondtam és behúztam a sötétítő függönyöket az ablakokon, aztán kulcsra zártam az ajtót.
- Elég fura egy család ez. – mondtam, miközben visszaléptem férjemhez, átöleltem és megcsókoltam.

- De legalább a két csaj és az öregasszony kiütötték magukat pár napra, a papa meg ápolhatja őket. Van egy kis időnk, használjuk ki. – mondtam vidáman.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Shade von Narrath on 2014-03-16, 15:26

Brae jött, összeszedte amit kell és ment is. Niiv sérelmezte, hogy időt sem hagyott a banya a búcsúzkodásra.
-Brae már csak ilyen. - vontam meg a vállamat.
-Amúgy is, néhány nap múlva újra láthatod Áront. - tettem hozzá. Anna újra feltűnt, ezúttal egy halom papírt lobogtatott a kezében. Az önéletrajzát akarta nekem adni, de asszonykám nehezményezte az újabb felbukkanását. Erélyesen rászólt, mire a lány megijedt, megcsúszott, a fejét pedig alaposan beverte egy kőbe.
-Ez biztos fájhatott. - hajoltam közelebb az üveghez és azon keresztül pillantottam le a szétterült, vérző fejű lányra. A nagyapja is ott termett, összekaparta, majd magával vitte.
-Az biztos. - értettem egyet vele.
-Szóval lustálkodni akarsz...miért is ne...- karoltam át asszonykám derekát, mikor kiabálás hallatszott kintről. Kíváncsian pillantottam a hátam mögé. Egy felbőszült parasztlány indult meg felénk, vasvillával a kezében.
-Emma várj, ez nem megoldás. - szólt utána a nagyanyja. Gyorsan összeraktam, hogy ez a lány Anna húga és Niivet hibáztatja a balesetért. Már majdnem ideért, amikor pechére ugyanaz a kő állta útját, mint Annának. Átbotlott rajta, homlokkal verte az ablakpárkányt, a vasvilla pedig a hátába állt. Hangos visítás kísérte a mozdulatsort. A nagyapa megint ott termett és őt is összeszedte.
-Elég szerencsétlen egy család. - húztam be a függönyt.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2014-03-16, 14:58

Összecsomagoltam kisfiam holmiját, aztán gondoltam megdajkálom még egy kicsit búcsúzásképp, de pont ekkor tűnt fel Brae. Az arcán láttam, nem rajong az ötletért, hogy dadaként működjön Áron mellett, de szó nélkül elvállalta. Felkapta a fiam és Boriszt, aztán el is tűnt.
- Vigyázz, mert nőnek…-eddig jutottam, de már el is tűnt a banya.
- ….a fogai. – legörbülő szájjal néztem arra a pontra ahol az előző pillanatban még a banya és a két pöttöm voltak.
- Még azt se várta meg, hogy elbúcsúzzak. – mondtam toporzékolva.
- Hát neki nincsenek gyerekei??? – kiabáltam dühösen. Tényleg nem tudtam vajon Brae-nek vannak-e gyerekei vagy sem. De azért lehetett volna egy kicsit türelmesebb.
Shade azt kérdezte mit csináljunk az elkövetkező pár napban. Kicsit lenyugodtam és elgondolkoztam. Aztán Odaléptem az ágyhoz, leültem és kigomboltam az ingem legfelső gombját.
- Mondjuk mi lenne, ha három napig ki se szállnánk az ágyból? – ült ki egy félreérthetetlen mosoly az arcomra. Olyan régen voltunk már így kettesben, távol mindentől. De jókedvem egy pillanat alatt átcsapott dühbe. A liba már megint megjelent az ablakban és az önéletrajzát mutogatta.
- Tűnj már innen az istenért! – kiáltottam rá a lányra mérgesen. Anna úgy megijedt, hogy hátraesett, sajnos pont rosszul Beverte a fejét egy kiálló kőbe és elájult. Az öregember látta a balesetet, azonnal a lány segítségére sietett.
- Szegény, most napokig ágyban fog feküdni. Betörte a fejét. Mondta aztán elszállította a lányt.
- Hmmm…ez ciki. – jegyeztem meg kis elégtétellel a hangomban. Valójában kissé örültem, hogy kiütötte magát a lány napokra.  

- Szóval, most már nem lesz vele gondunk egy ideig. – sétáltam férjemhez.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Shade von Narrath on 2014-03-14, 22:22

Niivet zavarta a parasztlány, aki munkáért kuncsorgott nálam. Morcos volt és gorombán elküldte térképért, majd azt állította, hogy nem féltékeny, csak osztozni nem szeret.
-Hát persze. - öleltem magamhoz a duzzogó asszonykámat.
-De kár idegeskedned. Én nem Marek vagyok. - mondtam nyugtatásképp.
-Legalábbis még pár napig egészen biztos nem. - tettem hozzá. Eldöntöttük Niivvel, hogy Brae gondjaira bízzuk Áront, hogy ne legyen Marek közelében teliholdkor. Amíg Niiv a gyerek cuccait csomagolta, iderendeltem az árnybanyát. Nem volt feldobva, hogy a kölyökre kell vigyázni, de szó nélkül bevállalta, mivel csak pár napról volt szó. Egyik karjára fektette Áront, mellé a szőrcsomót, a másik kezével felmarkolta a csomagokat, és eltűnt. Időt sem hagyott rá, hogy legalább Niiv elköszönjön tőle. Szerettem volna, ha az asszonyt is magával viszi, de ő maradni akart. Én meg nem vitatkoztam vele.
-Hát ez gyors volt. - jegyeztem meg, majd leültem az ablakpárkányra és előhúztam egy szál cigit.
-Mit csináljunk ma? - kérdeztem a feleségemre pillantva, amikor kopogtak a hátam mögötti ablaküvegen. A vállam felett hátrapillantottam és Anna mosolygott be egy papírt lengetve a kezében.
-Bocsánat, hoztam az önéletrajzomat. - mondta és közben fülig ért a szája.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2014-03-14, 00:29

Dühös voltam a kis csitrire, ezért el is küldtem rövid úton. Goromba voltam, de nem igazán érdekelt most a viselkedésem. Az jutott eszembe, hogy milyen jó lenne ha Shade nem nézne ki ennyire jól. Nem kéne folyton elviselnem, hogy a kis libák rázzák előtte magukat. Shade nem értette miért akarom átalakíttatni az arcát Brae-vel. Aztán megjegyezte hogy feleslegesen féltékenykedem és megcsókolt.
- Én nem vagyok féltékeny! – jelentettem ki morcos arccal.
- Csak nem szeretek osztozkodni. – tettem hozzá. Nyűgösen öleltem át férjemet és duzzogva fúrtam az arcom a vállába.
- Nem bírom az ilyen kiscsajokat. – morogtam rosszkedvűen. Kis ideig még durcogtam, aztán eszembe jutott mit beszéltünk meg előző éjjel.
- Hívd ide Brae-t hogy elvigye magával Áront és Boriszt. – kértem férjemet. Aztán bementem a házba és összepakoltam fiam holmiját.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Shade von Narrath on 2014-03-14, 00:07

Niiv eddig is morcos volt, de amikor megakartam csókolni és újra feltűnt Anna, ő még mérgesebb lett. Úgy ráordított szerencsétlen lányra, hogy a szennyessel teli kosarat is elejtette és úgy elfutott árkon bokron keresztül, hogy hátra sem nézett.
-Jól elijesztetted. - jegyeztem meg a távolodó lányra nézve, aki párszor el is hasalt menekülés közben. Niiv a száját húzogatta és engem méregetett. Majd arra volt kíváncsi, hogy az árnybanyám el tudná-e változtatni a külsőmet.
-Azt meg minek? - néztem vissza rá értetlenül.
-Inkább meg sem kérdezem milyenre gondoltál pontosan. - tettem hozzá. Aztán elgondolkodtam egy pillanatra.
-Nyugodj le. Feleslegesen vagy féltékeny. - mondtam vállat vonva, majd átöleltem a derekát és megcsókoltam.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2014-03-13, 23:46

Rövid úton elküldtem a libát a fenébe. Nem voltam túl kedves, de egyszerűen idegesített ahogy a lány a férjemre nézett, ahogy illegette magát neki. Shade megkérdezte mi a bajom és rögtön el is találta hogy nem jó lábbal keltem fel. Magához húzott hogy megcsókoljon de a csitri megint bezavart.
- Fogj egy térképet és nézd meg! – ripakodtam rá a nőre, aki erre ijedten szaladt el.
- Ezt nem hiszem el! – puffogtam magamban.
- Mondd Shade, Brae nem tudja átalakítani az arcodat úgy hogy kevésbé legyél jóképű? – méregettem elhúzott szájjal férjemet.
- Akkor talán nem szállnának rád lépten nyomon ezek a kis libák. – indokoltam meg a kérdést.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Shade von Narrath on 2014-03-13, 22:03

Az öreglány unokája éppen állást akart szerezni nálunk, amikor feltűnt Niiv is. Meglehetősen morcos képet vágott. Gyorsan felhomályosította a kislányt a dolgok menetéről, aztán utalt rá, hogy ha ennyi volt mehet is. Anna először csak pislogott, aztán elmosolyodott. A fejében valószínű egy házisárkány képe jelent meg, ahogy a feleségemre nézett.
-Akkor ha minden igaz, hamarosan találkozunk. - kacsintott rám és elrohant, várt rá a mosás.
-Mi van veled Niiv? Rossz lábbal ébredtél? - kérdeztem, miközben elnyomtam a kerítés oldalán a bagómat.
-Nem szoktál te ilyen goromba lenni. - tettem hozzá, majd megfogtam a karját és közelebb húztam magamhoz, hogy megcsókoljam.
-Bocsánat. Elfelejtettem megkérdezni, hogy hol is van pontosan az a Bradenburg. Hogy találok oda? - tűnt fel újra Anna a legrosszabbkor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2014-03-13, 21:46

Reggel elég nyűgösen keltem. Nem tudtam rendesen kialudni magam az éjjel. Bal lábbal keltem fel. Nyöszörögve keltem fel az ágyból, mikor fiam követelni kezdte a reggelijét. Ahogy felvettem Áront, Borisz is mellettem termett, ő is nyöszörgött az ételért. Miután megetettem mindkettőt, visszatettem őket a helyükre és elkezdtem felöltözni, de semmit se találtam, mindent leejtettem és még az ágy lábába is sikerült belerúgnom. Egyre mérgesebb lettem, így jobbnak láttam kimenni a szabadba, mielőtt még a fejünkre döntöm a házat. Ahogy kiléptem az ajtón azt kellett látnom, hogy egy fiatal kis liba a férjemnek teszi-veszi magát.
- Hát ez nagyszerű! – morogtam magamban. Odasétáltam férjemhez, hogy megtudjam mit akar a fruska. Nagyon tette a szépet.
- Jó reggelt. – mondtam morcos hangon. Épp elkaptam mikor a lány előadta hogy munkát szeretne a kastélyban.
- Menj Bradenburgba a palotába és jelentkezz Jean-nál. Ő intézi a személyzet dolgait. – mondtam kedvetlenül.
- Van egy kis hiány, szóval ha tényleg szorgos vagy akkor fel fognak venni. – közöltem a tényeket és ezzel útjára is bocsátottam a lányt. Mikor hallótávolságon kívülre ért férjemhez fordultam.
- Nem hiszem el, hogy képes így illegetni magát a nyamvadt takarítói állás miatt… - morogtam nyűgösen.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Shade von Narrath on 2014-03-13, 20:30

Megpróbáltam meggyőzni Niivet, hogy menjen ő is Brae-vel, de ő ragaszkodott hozzá, hogy velem marad. Felügyelni akart Marekra. Megbeszéltük, hogy reggel üzenünkn az árnybanyámért, és ő majd magával viszi a kis taknyost. Asszonykám fáradt volt, elnyúlt mellettem és szinte azonnal el is aludt. Nekem nem ment. Sehogy sem tudtam elaludni, már hajnal felé járt, amikor végre sikerült. De pár óra múlva már újra fent voltam. Niiv még aludt, kikeltem mellőle, és kimentem elszívni egy szál cigit. A kerítésig sétáltam, és ott gyújtottam rá.
-Jó reggelt. - szólt egy női hang a szőlőtőkék mögül.
-Jó reggelt. - köszöntem vissza. Egy fiatal lány állt ott egy kosárral a kezében és teregetett. Elmesélte, miközben telerakta a kötelet a nagyanyja bugyijával, hogy itt lakik a nagyszüleinél. Aztán amikor az utolsó rongyot is felcsipeszelte, közelebb lépett és csillogó szemekkel nézett rám. Mint aki nagyon akar valamit. Azt mondta, hogy nagyon szeretne innét elszabadulni, és adnék-e munkát neki a kastélyban. Megtudtam, hogy jól ért a takarításhoz, és szívesen vállalna szobalányi feladatokat. Akik ismerik szorgoskezű Annának is nevezik.
-Szóval munka kellene. - néztem rá, miközben szívtam egy slukkot.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Evans farm

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.