HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépésHáború tör ki a vámpírok és a boszorkányok között. Narlen városa elbukik, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre kerül. Theradin békét köt a vérszívókkal, így a város megőrzi függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödik és kihasználva szomszédai csatározásait, elfoglalja Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződnek, ezért a vadászokra még nagyobb szükség van, mint valaha.
• • •
Lépj be Noctis világába, ismerd meg a varázslattal teli, napfényes Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok és védák lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol a vámpírok, emberek és vérfarkasok élnek. Ismerd meg Caelestis vidékét, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.

Login
Username:
Password:
Auto Login: 
:: Hopsz! Elfelejtettem a jelszavam!
* * *
CHATBOX

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!
FRPG Top Sites - Magyarország

***
BANNER

AZ oldal bannerjáért Kattints: ide!


***
TÁRSOLDALAK

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!Share | 
 

 Dreamers's Fantasy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Josephus Nigrum
HalálHalál
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Dreamers's Fantasy   2013-10-22, 04:49Dreamer's Fantasy
Jelen: 2080

Három kolóniát hoztak létre az Űrben: Nüxon, Nephferie, Anaira a nevük. A legnagyobb és a központ Nüxon lett, de mindegyik kolóniának meg van a védjegye és mindegyikben több nagyváros mintaképére alkotott város található. De minden kolónia felett egy hatalmas bura található, ami napszaknak megfelelően változik, így tartják fent a napszakok illúzióját. .
A városok teljesen olyannak, mint a földön voltak, ezzel is az itt élést akarták megkönnyíteni. Van itt minden, műföld, amiben termelnek, vannak irodák, médiák és még bankok is. Az emberek tejesen úgy viselkednek mintha mi sem történt volna, pedig már nem a földön vagyunk, hanem kint az űrben, ahol rajtunk kívül mások is élnek a kolóniánkban.
Arra is emlékszem, hogy régen mindig azt mondták, hogy a szörnyeket csak álmodjuk és a képzeletünk szüli, de mostanra kiderült hogy ez nem így van. Köztünk élnek, némelyik a városban, mások meg az erdőkben, de mindenki tart tőlük, hiszen nem tudjuk mikre is képesek. Vajon ők mit akarnak itt?! Csak élni szeretnének vagy esetleg bosszút állni, amiért elpusztítottuk az otthonukat és ők is ide kényszerültek?! Az emberek közül néhányan üldözni kezdték őket, így egyre több a harc és a háború itt és mindenhol.
Mi az igazi éned?!
Vajon Te mi vagy?! Egy ember, aki még mindig azt hiszi csak képzelődik és a képzelete szüleménye a lények és ez az egész?! Vagy egy vagy a kicsit bosszús és talán békés lények közül? Mi is az igazi arcod?!
-Ismeretlenszemély naplójából-

Csatlakozz!

Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
 

Dreamers's Fantasy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Fantasy szerepjáték
» Skorpiók Kódexe
» Előtörténet sablon, fajok, kasztok, előnyök, hátrányok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Kapcsolat :: Társoldalak, vendégkönyv :: Saját világ-