HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépésHáború tör ki a vámpírok és a boszorkányok között. Narlen városa elbukik, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre kerül. Theradin békét köt a vérszívókkal, így a város megőrzi függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödik és kihasználva szomszédai csatározásait, elfoglalja Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződnek, ezért a vadászokra még nagyobb szükség van, mint valaha.
• • •
Lépj be Noctis világába, ismerd meg a varázslattal teli, napfényes Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok és védák lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol a vámpírok, emberek és vérfarkasok élnek. Ismerd meg Caelestis vidékét, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.

Login
Username:
Password:
Auto Login: 
:: Hopsz! Elfelejtettem a jelszavam!
* * *
CHATBOX

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!
FRPG Top Sites - Magyarország

***
BANNER

AZ oldal bannerjáért Kattints: ide!


***
TÁRSOLDALAK

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!Share | 
 

 I don't know

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Josephus Nigrum
HalálHalál
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: I don't know   2013-11-04, 09:36

I don't know

ahol bármi megtörténhet...


A történet 2013-ban,Turku városában játszódik.

>>Ez a világ nem teljes mérékben normális... vagy mégis? Nos... Turku nem éppen hétköznapi. Kívülről persze ugyanolyan, mint a többi finn város. De van egy dolog, ami mégsem annyira átlagos. Van egy templom, ahol minden teli van pogánynak titulált jelképekkel és szvasztikákkal, amit kívülálló másként értelmez, mint aminek valójában szánták. Ráadásul a szomszédos épület egy iskola, ami egy régi, szellemjárta házra épült...

>>Claire mindig is kilógott a sorból.... Fekete és rock imádata sokak számára ijesztő és nagyon bizarr. Miután a szülei meghaltak elindult, hogy felkeresse egyetlen élő rokonát. Csak az a gond, hogy az a bizonyos rokon Finnországban él. Ráadásul teljesen hiába való volt ez az utazás, mivel nagybátyja nem is akart hallani a lányról. Így a Taiteellinen lahjakkuus kehitys lukio koleszát választotta. De nem számított rá, hogy nem éppen mindennapi szokások és emberek vannak az épület falain belül. És ez enyhe kifejezés...


url: idontknow.hungarianforum.com
Vissza az elejére Go down
 

I don't know

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Kapcsolat :: Társoldalak, vendégkönyv :: Való élet-