HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépésHáború tör ki a vámpírok és a boszorkányok között. Narlen városa elbukik, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre kerül. Theradin békét köt a vérszívókkal, így a város megőrzi függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödik és kihasználva szomszédai csatározásait, elfoglalja Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződnek, ezért a vadászokra még nagyobb szükség van, mint valaha.
• • •
Lépj be Noctis világába, ismerd meg a varázslattal teli, napfényes Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok és védák lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol a vámpírok, emberek és vérfarkasok élnek. Ismerd meg Caelestis vidékét, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.

Login
Username:
Password:
Auto Login: 
:: Hopsz! Elfelejtettem a jelszavam!
* * *
CHATBOX

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!
FRPG Top Sites - Magyarország

***
BANNER

AZ oldal bannerjáért Kattints: ide!


***
TÁRSOLDALAK

Kérjük, hogy a társoldalas kérelmeket a Vendégkönyvben intézzétek!
Kattints a linkre!Share | 
 

 Raindor Hills

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Garew Towryk
NJKNJK
_________________________
avatar

TémanyitásTárgy: Raindor Hills    2014-02-08, 05:10


Raindor Hills Frpg

   

   
A Supernatural - Odaát című sorozat világában játszódó fórumos szerepjáték.

   Raindor Hills (vagy Raindor City) egy közepes méretű város Utah államban, az Amerikai Egyesült Államokban. Salt Lake City-től körülbelül 20 mérföldnyire található nyugati irányba.
   A várost 1821-ben alapította Johnathan Raindor, akiről a település a nevét is kapta. Raindort mindig is érdekelték a természetfeletti dolgok, a démonok és szellemek megszállotja volt, ám mindeközben hívő keresztény is. A kor legjobb tudósait maga mellé gyűjtve térképezte fel a számára legjobbnak vélt helyet a városalapításra. Megfigyelések szerint itt történt a legtöbb megmagyarázhatatlan jelenség, így Raindor nemes egyszerűséggel "ideköltözött".
   A Betty Parris Egyetemet - mely nevét a salemi boszorkányperből ismert Betty Parris-ról kapta - Elisabeth Carlisle alapította 1842-ben, 21 évvel a város alapítása után. Az "egyetem" nem pontos kifejezés rá, hiszen itt nem csak oktatást és tudást kapnak a diákok, hanem fedélt is a fejük fölé. Oktatás: megtanulják használni a különleges képességeiket, hogy így ne ártsanak vele másoknak és önmaguknak. Démonokat, vámpírokat és vérfarkasokat összeereszteni a normál emberekkel nem egyszerű feladat. Az "iskolának" vannak szabályai. Ezek közé tartozik, hogy a teljesen semleges terület, szócsaták vívhatók, de a tettlegességig nem fajulhatnak a dolgok. A mostani vezető, Elisabeth Carlisle egyenesági leszármazottja is hatalmas tiszteletnek örvend a természetfeletti körökben, így többnyire nincs szükség a büntetésre. Azonban mindig akad valaki, aki megszegi a szabályokat... A Betty Parris Egyetemen a város által jóváhagyott teljes jogú, úgynevezett nemzetközösségi királyság működik, melynek uralkodója Elisabeth Raines.
   A közösségbe bárkit befogadnak, kortól, nemtől és faji hozzátartozástól függetlenül.

   Folyamatosan bővülő canon karakterekkel várjuk a játékosokat, de a Supernatural című sorozat szereplői is megalkothatók.

   

   
   

Vissza az elejére Go down
 

Raindor Hills

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Kapcsolat :: Társoldalak, vendégkönyv :: Adaptáció-