Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Garew Towryk

A legtöbb felhasználó (19 fő) Szomb. 24 Nov. 2018 - 3:35-kor volt itt.

Vörös Fácán Klub

Go down

Re: Vörös Fácán Klub

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on Pént. 18 Júl. 2014 - 10:51

Nem volt érzékem a szerencsejátékokhoz, ezért sem osztottam a lány lelkesedését. Végignéztem rajta, és megláttam benne valami sunyiságot.
-Kabalababa? - kérdeztem vissza.
-Nem is tudom...én nem hiszem, hogy jó lennék ilyesmire. - mondtam, majd követtem őt. Sheera nem akart pókerezni, valami másra vágyott. Nem is kellett sokáig várnia, hamar talált megfelelő időtöltést. Egy közeli asztalhoz sétált és megkérdezte, hogy beszállhat-e. A játékosok kicsit habozva néztek az öregre, aki vállat vont jelezve, hogy neki mindegy. Azonnal látszott ki ott a főnök. Gyorsan helyet is foglaltunk, miközben az egyik játékos ismertette a játékszabályokat. Észrevettem, hogy az öreg rókák a szemük sarkából egymásra néznek. Mintha csak megegyeztek volna, hogy kifosztják az újoncot.
-Akkor játsszunk nagyban. - szólalt fel az egyik és emelte a tétet.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Re: Vörös Fácán Klub

Témanyitás by Sheera Kauryn on Pént. 18 Júl. 2014 - 10:16

A póker nem nagyon érdekelt. Az a játék azoknak való akik a szerencsére és a blöffre alapoznak. Nekem valami olyan kellett, amiben fontos a stratégia, a számolás és a pontos megfigyelés. Lapszámoló voltam, de szerencsére ezt soha senki se nézte ki belőlem. Így persze nagyon könnyen nyertem.
Sehro azt mondta ő se akar pókerezni, sőt egyáltalán nem akar játszani.
- De hát ennyi erővel nem is volt érdemes idejönnöd...- jegyeztem meg.
- Na mindegy, majd te leszel a kabalababám. - kacsintottam rá.
Aztán felhívta a figyelmem egy érdekesebb játékra.
- Nah, ez már kedvemre való. Gyere, nézd meg, hátha kedvet kapsz hozzá. - mondtam, miközben felálltam és a játékosokhoz sétáltam.
- Esetleg beállhatnék én is? Nem vagyok profi, de ez a játék érdekesnek tűnik. - mondtam olyan hangon, amiből leszűrhették, hogy hajlandó vagyok nagy tétben játszani.
Elf V.


Sheera Kauryn
avatar

Rangom : aurum ater elves

Vissza az elejére Go down

Re: Vörös Fácán Klub

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on Hétf. 30 Jún. 2014 - 11:34

A pókerasztalok felé mutattam, de Sheera valami izgalmasabbra vágyott. Megjegyezte, ha érdekel, akkor próbáljam ki, ő elkísér és szerencsét hoz nekem. Nem hittem az ilyesmiben. 
-Nem értek én ehhez. - vontam meg a vállamat.
-De azért köszönöm. - tettem hozzá, majd észrevettem egy ismerős arcot, egy tanácstagot.
-Ő nagy játékos hírében áll.. - mutattam az egyik külön álló asztal irányába, ahol egy kövér, idős férfi ült fiatal felesége kíséretében. Látszott rajta, hogy a tehetős fajtából való. Nem sokkal később újabb tagok csatlakoztak a férfi társaságához. Nagy játékhoz készülődtek, és a társaságot elnézve nem két fillérben játszottak.
-Szeretne csatlakozni hozzájuk? - kérdeztem Sheerától.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Re: Vörös Fácán Klub

Témanyitás by Sheera Kauryn on Hétf. 30 Jún. 2014 - 11:24

Sehro azt mondta népszerű helyre visz. Reméltem is hogy így lesz, mert szükségem volt pénzre. Felhúztam a nyakláncom, így most már úgy néztem ki mint egy nemes elf. Kis gyaloglás után ott is voltunk a kaszinó előtt és kiélvezhettem azt is, hogy a márkival vagyok. Semmi sorban állás, azonnal bemehettünk. Azonnal kaptunk helyet is, szóval meg voltam elégedve.
- Tényleg jó helynek tűnik. - jegyeztem meg körülnézve. Pompa és csillogás, ez kellett most nekem. Rendeltem egy pezsgőt, aztán Sehro a pókeresekre mutatott.
- A póker a kezdőknek való. - mondtam.
- Ha van kedved kipróbálhatod, oda megyek veled, de abba nem fogok beszállni. Viszont leszek a szerencsehozó tündérkéd. - mondtam egy sajátos mosollyal az arcomon.
- Addig pedig legalább bejön több vendég és a rutinosabbak elkezdik majd a bonyolultabb játékokat. - tettem hozzá.
Elf V.


Sheera Kauryn
avatar

Rangom : aurum ater elves

Vissza az elejére Go down

Re: Vörös Fácán Klub

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on Hétf. 30 Jún. 2014 - 11:05

Zavaromon elég gyorsan felülemelkedtem. Azt láttam, hogy jót mosolyog rajtam. Le mertem volna fogadni, hogy élvezte, hogy zavarba hozott. 
-Igen. Bár néhány évtizede nyílt, de nagyon népszerű hely. - meséltem, miközben elhagytuk a kastélyomat. A második kérdésére csak bólintottam. A szórakozóhely nem volt messze. Egy bő negyedórás séta után meg is érkeztünk. Már messziről láttam, hogy ma este sokan lesznek, mivel több tízméteres sor állt a bejárat előtt. Nekünk szerencsére nem kellett beállunk a várakozók közé. Csak elhaladtunk a biztonságiak mellett, és olyan simán sétáltunk be, mintha csak hazamentünk volna. Odabent sem kellett ülőhelyre vadásznunk. Volt egy fenntartott hely számunkra. 
-Szép estét! Mit hozhatok? - jelent meg egy pincér mellettünk, miután helyet foglaltunk. A terem egyik részében már javában ment a szerencsejáték. 
-Azt hiszem, az a rész érdekelni fogja. - mutattam Sheerának a pókerező kör felé.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Vörös Fácán Klub

Témanyitás by Shade von Narrath on Hétf. 30 Jún. 2014 - 10:55

Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Vörös Fácán Klub

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.