Welcome to Noctis

Történetünk 8328-ban játszódik.

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX

The sound of silence


Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) 2018-12-11, 22:51-kor volt itt.

Valkyrie

Go down

Re: Valkyrie

Témanyitás by Kadosha Shaebi on 2018-12-22, 19:25

EINHERJAROK KÖRÉNEK TAGJAI

SZABAD
PB ► Szabadon választható
KOR ► Userekre bízva (1000 évnél egyik se legyen idősebb!)
FAJ, ALFAJ ► Valkyrie(Aranea, Hydra, Scorpius)
RANG ► 10 Einherjar
FOGLALKOZÁS ► Einherjar és még amit szeretnél
VÁRJÁK ► Adminok
ISMERTETŐ ► Tíz fő Einherjar kerestetik 1-ről 12-ig. Asasara Dreaclan és Iyara Mondracor keresettek is a kör tagjai, de nincs lefoglalva, hogy hanyadikak a sorban, velük együtt jön ki a 12. Rajtuk kívül a többi Einherjar neme, kora, alfaja és élettörténete nem megkötött.
MEGJEGYZÉS ► Egy userhez csak egy Einherjar tartozhat! Várjuk az egyéni, ötletgazdag karaktereket!

Disir

Disir

Kadosha Shaebi

avatar

Rangom : 13. Einherjar

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Valkyrie

Témanyitás by Kadosha Shaebi on 2018-12-22, 19:06

IYARA MONDRACOR SHAEBI

SZABAD
PB ► Eiza González
KOR ► 720 éves
FAJ, ALFAJ ► Valkyrie, Hydra
RANG ► Az Einherjarok körének a tagja (nincs megadva, hanyadik a 12-ből)
FOGLALKOZÁS ► Einherjar és a 2. asszonyom
VÁRJÁK ► Egyelőre csak én
ISMERTETŐ ► Nem volt kellemes gyerekkorod, pedig mindig bizonyítani akartál, tudtad, hogy többre vagy hivatott, mint amit az élet osztott. Az anyád eldobott magától, mert erőszakból fogantál és az apád nem Valkűr volt. Az utcán tengődtél, lopásból és prostitúcióból tartottad el magad már egész fiatal korodtól kezdve, de közben szorgosan tanultál. Én megláttam benned a lehetőséget, kiemeltelek a nyomorból, megadtam neked az esélyt a bizonyításra. Később be is bizonyítottad a rátermettséged. Bekerültél az Einherjarok körébe. Erős vagy, kitartó. Annyira megkedveltelek, hogy a második asszonyommá tettelek. Nem volt ellene kifogásod, azonnal igent mondtál, mikor felvetettem az ötletet. Asasarával, az első asszonyommal jó viszonyt ápoltok,  nem zavar titeket, hogy közös férfin osztozkodtok. (Lehet néha ti is megosztjátok egymással az ágyatok, ezt csak ti tudhatjátok, engem az sem zavarna.) Két közös fiunk van, Ossian és Kayanu.
MEGJEGYZÉS ► Ez a karakter kicsit kötöttebb, de ha érdekel, közösen meg tudjuk tárgyalni a részleteket.

Disir

Disir

Kadosha Shaebi

avatar

Rangom : 13. Einherjar

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Valkyrie

Témanyitás by Kadosha Shaebi on 2018-12-22, 17:54

ASASARA DREAKLAN SHAEBI

SZABAD
PB ► Mahafsoun
KOR ► 832 éves
FAJ, ALFAJ ► Valkyrie, Hydra
RANG ► Az Einherjarok körének a tagja (nincs megadva, hanyadik a 12-ből)
FOGLALKOZÁS ► Einherjar és  az 1. asszonyom
VÁRJÁK ► Amarilla Dreaklan és természetesen Én
ISMERTETŐ ► Születésed óta ismerlek, a családjaink generációk óta összetartanak, előttem apád volt a 13. Einherjar. Már gyerek korodban is eszes kis kígyó voltál. Azt mondogattad, hogy egyszer majd a feleségem akarsz lenni, én pedig ígéretet tettem neked, de előtte kikötöttem, hogy ha 20 évvel később is úgy gondolod, akkor megvárom, hogy házasulandó korba kerülj és te leszel az első asszonyom. Így is történt. Én megvártalak és érdemes volt rád várni. Lenyűgöztél kívül-belül egyaránt, eszes, céltudatos, szenvedélyes nő vagy, senki sem tud elmenni úgy melletted, hogy ne járjon a csodádra. Méltó asszony vagy az oldalamon. Mindig is gondoskodó testvér voltál, Amarilla húgod tette meg a kör a Valkűrök nagykövetévé, hogy képviseljen bennünket a vámpírokkal való diplomáciai lépésekben. 4 testvéred van, Amarilla a legfiatalabb. Van egy közös lányunk, Lenore és volt egy fiunk, Sindai, aki a 3 évvel ezelőtti vámpír-boszorkány háborúban esett el.
MEGJEGYZÉS ► A PB adott, nem szeretnénk rajta változtatni, én tudok avikat és gifeket is adni a karakterhez bőven. Az ET szempontjából nincs több megkötés, szabadon formálhatod, hol tanultál, hogyan kerültél az Einherjarok körébe, stb. Azért az ET-m és Amarilla ET-je is sok infóval szolgálnak. Bármilyen kérdésed van, állok a rendelkezésedre (és Amarilla is).

Disir

Disir

Kadosha Shaebi

avatar

Rangom : 13. Einherjar

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Valkyrie

Témanyitás by Kadosha Shaebi on 2018-12-21, 22:40

***
Disir

Disir

Kadosha Shaebi

avatar

Rangom : 13. Einherjar

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Valkyrie

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.