Welcome to Noctis

Történetünk 8328-ban játszódik.

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX

The sound of silence


Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Shade von Narrath

A legtöbb felhasználó (20 fő) 2018-12-11, 22:51-kor volt itt.

Lenore Shaebi

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Go down

Lenore Shaebi

Témanyitás by Kadosha Shaebi on 2019-01-03, 13:12

LENORE SHAEBI

SZABAD
PB ► Dove Cameron
KOR ► 20-100 éves kor között
FAJ, ALFAJ ► Valkyrie, Hydra
RANG ► -
FOGLALKOZÁS ► Tanuló
VÁRJÁK ► Egyelőre csak Én
ISMERTETŐ ► Asasarával közös lányunk vagy, volt egy fivéred is, Sindai, aki a 3 évvel ezelőtti vámpír-boszorkány háborúban esett el. Te vagy a birodalom kis hercegnője, bájos arcoddal és ragyogó természeteddel elvarázsolod a környezeted. De nem minden a látszat...
MEGJEGYZÉS ► Nem szeretnék sok mindent megkötni a karakterrel kapcsolatban, eléggé személyre szabható, de a PB-hez és a fentebb említett információkhoz ragaszkodom. Ha érdekel a karakter, keress meg bátran, a részleteket megbeszéljük!

Disir

Disir

Kadosha Shaebi

avatar

Rangom : 13. Einherjar

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.