Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Garew Towryk

A legtöbb felhasználó (19 fő) Szomb. 24 Nov. 2018 - 3:35-kor volt itt.

Lothine forrása

Go down

Re: Lothine forrása

Témanyitás by Garew Towryk Today at 11:44


Játék vége. Játéktér szabad!

NJK
NJK

Garew Towryk
avatar

Rangom : noctis njk

Vissza az elejére Go down

Re: Lothine forrása

Témanyitás by Avise on Szer. 23 Jan. 2013 - 0:34

A gyerek egy kicsit félénk lehetett mert eltelt pár perc mire meghallottam a bokrok zörgését. A hang irányába fordulva vártam a gyerőcöt, ám legnagyobb meglepetésemre egy nálam valamivel idősebb nő állt előttem.
- Jaj el....- kezdtem bocsánatkérően, ám a nő a szavamba vágott, hogy milyen klassz és elkezdett kérlelni, hogy had simogassa meg. " Hú ez meg mi bármi is ez nagyon ijesztő. Lehet hogy őrült és megszökött valahonnan" gondoltam miközben a nőt hallgattam. " Lehet hogy haza kéne vinnem. Elég gazdagnak látszik talán a család ad valami megtalálói jutalmat!"
- Megsimogathatod, de csak óvatosan.-mondtam gügyögve mintha csak egy kisgyerekhez beszélnék
-Meg tudod mondani hogy hol laksz. Biztos aggódnak már érted?
Venator VI.


Avise
avatar

Rangom : uranicus beliator

Vissza az elejére Go down

Re: Lothine forrása

Témanyitás by Inanis Pearl on Csüt. 17 Jan. 2013 - 4:47

Ahogy üldögéltem, hirtelen furcsán kezdtem érezni magam. Gyorsan visszaszámoltam fejben és rögtön rájöttem mi a gond. A 9. nap következett a periódusban. Ez azt jelentette, hogy most a kislány jött a sorban. Lemondóan sóhajtottam. Lehet, hogy csak egy kis takony, de legalább vele nincsenek nagy problémák, ő szófogadó gyerek.
Benne jártunk már az éjszakában, nem lehetett több hátra éjfélig, csak egy-két óra. Nemsokára egy nő jelent meg valami sárkánnyal. Össze-vissza utasítgatta a nagy gyíkot, de nem igazán érdekelt a dolog. Letudtam annyival hogy edzenek. Épp újra a gondolataimba mélyedtem volna, mikor az óra éjfélt ütött.

Nagy szemekkel pislogtam a lány és a sárkánya felé, nagyon kíváncsi voltam rá mit csinálnak. Odamenni viszont nem mertem. Anya mindig azt mondta nem szabad idegenekkel szóba állni. A lány egyszer csak megszólalt, megkérdezte szeretnék- e közelebb menni. Meg hogy a sárkánya sok trükköt ismer. „Végülis, nem is tűnik annyira idegennek a néni. Biztosan láttam már valahol, szóval szóba állhatok vele.” nyugtattam meg magamat és odaszaladtam mellé.
- Húúúú de klassz! – mondtam kerekre tágult szemekkel nézve a sárkányt.
- Megsimogathatom? Lééééégysziii! – kérleltem a lányt. Még sose láttam élőben ilyen repülő sárkányt.
Vampire IX.

Vampire IX.

Inanis Pearl
avatar

Rangom : nox latro

Vissza az elejére Go down

Re: Lothine forrása

Témanyitás by Avise on Kedd 25 Dec. 2012 - 20:42

A tél beálltával visszatértem Plagába. Nagyon megkedveltem ennek a helynek a klímáját és hangulatát. Az utolsó munkámért kapott pénzből ki is húzom itt a tél végéig. egyetlen problémám volt csupán, unatkoztam. Az első hét után már úgy éreztem muszáj lesz találnom valami megbízást mert menten becsavarodok az unalomtól. A mai napon elterveztem hogy gyakorlatozok egy kicsit Jerdekkel. De Ő sem volt az igazi, keveset mozgott mostanában és nem lehetett vele bírni mikor megidéztem. Úgy döntöttem, hogy nem lehet tovább bezárva tartani, muszáj lesz röpülni vele egy kicsit. Mikor már szürkülni kezdett kisétáltam vele Lothine forrásához ez a terület eléggé nyitott ahhoz, hogy gyakorolhassak egy ekkora lénnyel. Mire odaértem már szinte teljes volt a sötétség. Egy pillanatig olyan érzésem volt mintha lenne még valaki itt, körbenéztem, de senkit nem láttam. Nem is zavart a dolog mivel ha démon akkor Jerdek úgyis megérzi, az itteniek pedig pontosan tudják hogy vadász vagyok és a sárkányomat is látták már a legtöbben. Gyorsan megidéztem Jerdeket fölpattantam a hátára és már repültünk is. Jó fél órát repültem és igen elégedett voltam a fejlődéssel és a tagjaim is rettentően elgémberedtek a hidegben ezért levezényeltem a sárkányt.
- Ügyes vagy! Most még gyakorlunk egy kicsit úgy, én itt maradok a földön. – mondtam az állatnak, aki rögtön föl is szállt én pedig fölálltam egy kőre és elkezdtem neki utasításokat kiabálni. Még mindig éreztem, hogy nem vagyok egyedül. Az idő már elég hűvös volt így nem tartottam valószínűnek, hogy csak szórakozásból üldögél itt valaki.
- Ha annyira érdekesnek találsz minket, hogy itt fagyoskodsz, gyere ide innen jobban látod a sárkányt. Rengeteg trükköt ismer! – mondtam kedvesen, mert arra tippeltem, hogy valamelyik helybéli gyerek leselkedik a bokrok között. Az ilyesmi gyakran előfordult Jerdek igazi sztár volt a gyerekek között.
Venator VI.


Avise
avatar

Rangom : uranicus beliator

Vissza az elejére Go down

Re: Lothine forrása

Témanyitás by Inanis Pearl on Szer. 19 Dec. 2012 - 4:05

Avise


Semmi kedvem nem volt dolgozni. A tél beálltával jött a hideg is, én pedig ilyenkor legszívesebben nem csináltam semmit. Így le is szüneteltettem a megbízóimat. Úgysem szerettem már túlzottan a munkámat, mióta ez az átok sújtott. Nem gyilkolhattam kedvemre, így már nem is leltem benne örömömet. Unalmas folyton futkosni a gyenge kis senkik után és magammal cipelni a megbízókhoz. De sok választásom nem volt. Valamiből meg kell élni…
Minden esetre nagy nehezen összeszedtem annyi pénzt, hogy télre kivegyem az önkéntes szabadságom. A szajha és a csirkefogó is hasonlóan gondolkozhattak talán mert nem verték el a pénzem. Micsoda kellemes meglepetés. Az a nő a ki néha a testemben tanyázik, folyton méregdrága ruhákat vásárol, a semmirekellő férfi meg eljátssza kártyán a maradékot. De most az egyszer megúsztam őket is. Leültem egy padra és elbambulva néztem a forrást.
Vampire IX.

Vampire IX.

Inanis Pearl
avatar

Rangom : nox latro

Vissza az elejére Go down

Lothine forrása

Témanyitás by Shade von Narrath on Csüt. 1 Júl. 2010 - 13:07A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 23 Nov. 2018 - 21:35-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Lothine forrása

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.