Welcome to Noctis

Történetünk 8328-ban játszódik.

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX

The sound of silence


Ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Shade von Narrath

A legtöbb felhasználó (20 fő) 2018-12-11, 22:51-kor volt itt.

Shikari Shaebi

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Go down

Shikari Shaebi

Témanyitás by Kadosha Shaebi on 2019-01-07, 21:57

SHIKARI SHAEBI

SZABAD
PB ► Gerard Way
KOR ► 720 éves
FAJ, ALFAJ ► Valkyrie Hydra
RANG ► -
FOGLALKOZÁS ► Userre bízva
VÁRJÁK ► Egyelőre csak én
ISMERTETŐ ► A drágalátos öcsém vagy, akit legszívesebben letagadnék. A tökéletes ellentétem. Számodra nincsenek korlátok, gyűlölöd a szabályokat, meg is szeged őket amikor csak teheted, lepereg rólad az élet, eléggé leszarom jellem vagy. Az sem foglalkoztatna, ha körülötted éppen világvége folyna, te ugyanúgy csinálnád a dolgaid, ahogy mindig is. Szeretsz borsot törni az orrom alá, rohadék módjára mindig grandiózus szarságokat gyártasz nekem, aztán persze kiakadsz, ha megfejellek. Fiatalabb kígyó korunkban sokszor rángattalak ki a guanóból, de később megtanultál magad is kimászni belőle. Mondanám, hogy meggondolatlan vagy és ész nélkül rohansz bele a hülyeségbe, de ez nem lenne igaz. Eléggé rafkós kígyó vagy, tudatosan csinálsz mindent, előre megtervezve. Ebben az egyben hasonlítunk.
MEGJEGYZÉS ► A PB-hez és a fentebb említett infókhoz ragaszkodom, de a többit az alkotóra bízom. Ha érdekel a karakter, keress bátran!

Disir

Disir

Kadosha Shaebi

avatar

Rangom : 13. Einherjar

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.