Welcome to Noctis

Történetünk 8328-ban játszódik.

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX

The sound of silence


Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) 2018-12-11, 22:51-kor volt itt.

Elsie von Narrath

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Go down

Elsie von Narrath

Témanyitás by Shade von Narrath on 2019-01-10, 18:32

ELSIE VON NARRATH

SZABAD
PB ► Lili Collins
KOR ► 806 éves
FAJ, ALFAJ ► Vampire
RANG ► noctis baroness
FOGLALKOZÁS ► Tolmács, nagykövet
VÁRJÁK ► Shade von Narrath
ISMERTETŐ ► A herceg húga vagy, apánk második feleségének leánya. Van egy ikertestvéred, Wolfgang. Azon a napon jöttetek a világra, amikor Ansel egy támadásban életét vesztette Szvarog-Mokosában (7522-ben).
Rólad: Te vagy a család lelkiismerete és a megtestesült jókedv. Már a puszta megjelenésed, a mosolyod jobb kedvre deríti a körülötted lévőket. Optimista típus vagy. Nagyon jól értesz az "emberekhez", szinte azonnal megtalálod velük a közös hangot. Amellett, hogy kedves vagy, rendkívül eszes is. Gyerekkorodban a tudományos könyvek megszállottja voltál, ezért nem csoda, hogy nagy műveltségre tettél szert. Sokat tudsz a világban élő népekről, fajokról és azok kultúrájáról, szokásairól.
MEGJEGYZÉS ► A PB-hez és az alap infókhoz ragaszkodunk. Ha érdekel a karakter, keresd bátran Shade-et további információkkal kapcsolatban!

Vampire

Vampire

Shade von Narrath

avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.