Welcome to Noctis

Történetünk 8328-ban játszódik.

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX

The sound of silence


Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) 2018-12-11, 22:51-kor volt itt.

Katrien von Narrath

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Go down

Katrien von Narrath

Témanyitás by Shade von Narrath on 2019-01-12, 21:55

KATRIEN VON NARRATH

SZABAD
PB ► Hailee Steinfeld
KOR ► 1020 éves
FAJ, ALFAJ ► Vampire
RANG ► noctis baroness
FOGLALKOZÁS ► örökösnő, művész
VÁRJÁK ► Shade von Narrath
ISMERTETŐ ► A hercegi család tagja vagy, a herceg unokahúga. Apád Sirius von Narrath, a Gelabra feje. Apád szigorú, zord természetű vérivó, te vagy az egyetlen, aki mellett megmutatja enyhébb arcát. Mondhatni, te vagy apuci szeme fénye és büszkesége.
Rólad: Igazi művészlélek vagy, néha olyan, mintha nem is köztünk járnál. Órákig bele tudsz feledkezni a saját kis világodban. Gyönyörű hangod van, remekül énekelsz, de a zongorajátékod páratlan. A zongorán kívül több hangszeren is mesterien játszol, mindemellett saját szerzeményekkel is büszkélkedhetsz.
A művészi elvontságod ellenére rendkívül eszes, ravasz és céltudatos nő vagy. Mindig eléred, amit akarsz teljen ez bármennyi időbe.
MEGJEGYZÉS ► A PB lehetőleg maradjon, de ha találsz egy hasonló kaliberű arcot, aki beillik a családba, megbeszélhetjük. Ha érdekel a karakter, keresd bátran Shade-et további információkkal kapcsolatban!

Vampire

Vampire

Shade von Narrath

avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.