Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (19 fő) 2018-11-24, 15:35-kor volt itt.

Lángvörös fűzfaliget

Go down

Re: Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Garew Towryk on 2012-05-24, 13:34

Helyszínváltás. Játéktér szabad!
NJK
NJK

Garew Towryk
avatar

Rangom : noctis njk

Vissza az elejére Go down

Re: Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Alphesziboia on 2012-05-20, 14:25

Csendesen követtem és csak bólogattam. Mondta, hogy már nincs messze és ezt örömmel hallottam, mert kezdtem már fáradni. Aztán kérdezett Sehro.
- Hol is kezdjem. Talán ott, hogy vezettem egy kocsmát, ami nem ment rosszul. De egy idő után belefárad a sok részegbe az ember. Nekem pedig még terveim is vannak. Többek között egy éttermet nyitni, ahol finom sütiket és halételeket főzhetek. Persze egy kis finom pálinkával fűszerezve.
Kicsit elgondolkoztam menet közben. Milyen jó lenne már.
- Így tévedtem ide és remélem lesz alkalmam megnyitni a kis éttermemet. Persze ehhez kéne egy kezdőtőke, ami jelenleg még nem áll a rendelkezésemre. Valahogy azt össze kell majd szednem. De remélem itt lesz rá lehetőség.
Magyaráztam, mikor Sehro figyelmeztetett, a kavicsokra. Jó, hogy mondta, mert egy picit megbotlottam, de nem estem el és folytattam a menést.
- Remélem jó kis helyre megyünk.
Néztem rá mosolyogva. Aztán már nem láttam el a cipőm végéig sem. Legszívesebben a férfiba karoltam volna, de ha nem ajánlja fel nem teszem, hisz nem illik.
- Most mi lesz? Úgy értem mi lesz ezzel a bérgyilkos sztorival?
Kérdeztem kicsit aggódva, mert ez már sajnos engem is érint.
Elf I.


Alphesziboia
avatar

Rangom : lignum elves

Vissza az elejére Go down

Re: Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on 2012-05-20, 13:30

A közelben volt egy pihenőhely, szinte mindig ott szállok meg, ha erre járok. Ezért elég jól ismerem már a járást. Alphe azt mondta, hogy velem jön. Ő sem szívesen töltötte volna az éjszakát a szabadban.
-Nincs messze, néhány kilométer és ott is vagyunk. - magyaráztam a lánynak. A munkám felől érdeklődött, csak ennyit mondtam:
-Nem panaszkodom, van kellő szabadidőm. És azt ki is használom.
-És Ön? Mivel foglalkozik? És hogyan keveredett erre a vidékre?
- kérdeztem vissza. A terep kezdett megváltozni.
-Itt kicsit meredekebb lesz, vigyázzon. - figyelmeztettem, miközben egy meredek kavicsos részen haladtunk át. Lett volna rövidebb út is, de mivel nyomunkban volt az éjszaka, nem volt sok időnk.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Re: Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Alphesziboia on 2012-05-19, 23:19

Elhittem neki. Elhittem, hogy elbűvölő vagyok. Tulajdonképpen még senki sem mondta ezt nekem. Aztán körbe néztem és tényleg kezdett sötétedni. Ragadozó? Hm. Akkor valóban mennem kéne.
- Szívesen elfogadom az ajánlatodat.
Észrevettem, hogy nem tegez, de mondta, hogy nézzem el neki így nem is tettem szóvá.
- Te vezetsz, mivel én egyáltalán nem ismerem a környéket.
Mondtam neki. Kezdtem benne bízni, hiszen ha meg akarna ölni, akkor nem mentett volna meg.
- És neked, mint vezetőnek sok dolgod van? Úgy értem van egyáltalán szabad időd?
Érdeklődtem a munkája felől. Gyorsan mellé siettem, hiszen lassan már az orromig sem láttam.
- Nekem most éppen túl sok van. Az sem mindig jó.
Mondtam csak úgy mellesleg.
Elf I.


Alphesziboia
avatar

Rangom : lignum elves

Vissza az elejére Go down

Re: Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on 2012-05-19, 22:47

-Ha átlépné a határt, halott lenne. Így másokat küld. - magyaráztam neki. Száműzöttként nem térhet vissza, és ezt ő is nagyon jól tudja. Mindenhol találni olyanokat, akik kevés pénzért sok mindenre hajlandóak. Sok pénzért meg még a lelküket is eladnák. Nem volt nehéz olyan elfeket találnia, akik segítségére vannak. A lány arra kért, hogy fogjam meg a tükrét.
-Igazán elbűvölő. - feleltem. - Meglátszik, hogy sokat foglalkozik a külsejével. - Az elmúlt fél órában kétszer is megfésülködött.
-De most jobb, ha megyünk. Közeleg az éj, nem tanácsos kint maradni éjszakára. - hívtam fel a figyelmét. A főváros messze volt, ezért gondoltam, hogy a közelben lévő pihenőhelyen húzom meg magam éjszakára.
-Sok a ragadozó. - kaptam hátamra a táskákat.
-Ha gondolja velem tarthat. - ajánlottam fel neki, mint lehetőséget.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Re: Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Alphesziboia on 2012-05-19, 21:07

Ahogy hallgattam összeállt a kép és nagyon mérges lettem.
- De eddig eljutni? Ha meg baja van miért bérel fel ilyen kétes alakokat? Miért nem maga jön ide és végzi el a dolgát. Undorító féreg.
Kipirult arccal magyaráztam, de végül is nem ismerem. Nincs jogom ilyet mondani a férfira, de ez van. Mindig is kicsit heves vérmérsékletű voltam. Az apámtól örököltem.
- Igazad van jól jöhet a pénz! De nekem nem kell hamisítvány. Nyilván egy ingatlan vásárlásánál, azért feltűnne, hogy nem igazi.
Mondtam szomorúan. Aztán eszembe jutott, hogy ha olyan régóta fent volt a fán, akkor látta, ahogy tollászkodom. Hirtelen előkaptam a tükrömet. Megfésültem a hajamat, de jobbnak láttam valamit kezdeni vele.
- Megfognád a tükröt? Befonom gyorsan a hajamat. Úgy kevesebb az esélye annak, hogy megint összegubancolódik.
Átnyújtottam a tükröt és előkaptam egy sárga hajgumit. Gyorsan összefontam a hajam, megnéztem a tükörben. Elvettem a férfitól és elpakoltam.
- Na? Milyen vagyok?
Kérdeztem tőle vigyorogva. Ahogy elnéztem jó ízlése van, neki hihetek.
Elf I.


Alphesziboia
avatar

Rangom : lignum elves

Vissza az elejére Go down

Re: Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on 2012-05-19, 20:56

Alphe elég gyorsan összerakta ki is vagyok, és nem tévedett akkor sem, amikor azt mondta, hogy nem véletlenül voltam itt.
-Követtem valakit, aki tudta, hogy itt lesz a találkozó. Hamarabb érkeztem és a fán rejtőztem el. - mutattam a mellettünk lévő fára. Senki nem számított rá, hogy ez a lány is feltűnik itt. Alphe ki akarta deríteni a megbízó kilétét, de erre nem volt szükség. Már jó ideje tudtuk kicsoda ő.
-A megbízó egy volt tanácstag. Asyron a neve. Árulása miatt száműzték Tenebriluxból és a tanácsból is mennie kellett. - meséltem. Nyilvánvaló, hogy nem nyugodott bele a kudarcba, ezért megtesz mindent, hogy bosszút álljon rajtunk.
-A pénz még jól jöhet. - kaptam kézbe az egyiket. A lánynak sem tűnt fel, hogy hamisítvány, valószínű másnak sem fog. Én értek a pénzhez, ezért nekem rögtön kitűnt a különbség.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Re: Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Alphesziboia on 2012-05-19, 20:34

Most, hogy már így örültem magamnak, rákérdeztem a dologra.
- Te is a tanács tagja vagy. Mi több vezető.
Mondtam a tényeket a kérdés helyett. Aztán Shero mondta, hogy hamisak a pénzek-.
- Neeeee!
Mondtam elnyújtva lemondóan.
- Akkor lőttek az étteremnek. De azért van ebben valami pozitív is. Nem kell, hogy megöljelek.
Néztem rá mosolyogva. Soha nem öltem meg senkit és semmit. A pofonnál tovább még soha nem mentem.
- Ez esetben rá kell jönnöm, ki a megbízóm. És őt kéne kiiktatni, mielőtt még kitervel valami mást. De ezek eléggé pontosan megfigyeltek titeket.
Mondtam elgondolkozva.
- Nem lehetséges, hogy van köztetek egy besúgó?
Kérdeztem kíváncsian. Most már, ha akarnék se tudnék kimászni ebből.
- Ilyenkor örülök, hogy nincsen családom és nem aggódik értem senki. De nem véletlenül voltál te itt, ha jól sejtem. Elárulod, hogy mennyit tudsz? És akkor elkezdhetnénk gondolkozni és tisztába lennék pár dologgal.
Elf I.


Alphesziboia
avatar

Rangom : lignum elves

Vissza az elejére Go down

Re: Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on 2012-05-19, 20:26

Alphe átnyújtotta a füzetet, amit a férfitől kapott. Érdeklődve lapoztam fel, és nem voltam meglepődve, amikor a saját nevem is szerepelt a halállistán. A füzet hátuljába írt feljegyzések még érdekesebbek voltak. A tanácstagok időbeosztásai szerepeltek. Ebből a füzetből kiderült, hogy hosszú ideje megfigyelés alatt állunk. Tudják a programjainkat, ismerik a családjainkat és a szokásainkat. Összecsaptam a füzetet és a szemügyre vettem a táskákat.
-Vajon honnan szedhettek össze ennyi pénzt? - nyitottam ki az egyiket és kezembe vettem egy köteggel. A lány azt mondta, hogy az egyik táska az enyém lehet.
-Köszönöm, de nincs rá szükségem. Megtarthatja. - feleltem neki, ekkor észrevettem valami furcsát a pénzeken. Kihúztam egyet a kötegből és vizsgálgatni kezdtem. Alphe megkért, hogy tegezzem.
-Arra kér, hogy tegezzem? - kérdeztem vissza.
-Megpróbálhatom, de nézze el nekem, ritkán tegeződöm. - mondtam, miközben tovább vizsgálgattam a papírpénzt.
-Ez a pénz hamis. - dobtam vissza a köteget a táskába. Bárki is fogadta volna el a munkát, csúnyán át lett volna verve. Két táskányi semmi. Ezt kapta volna a munkájáért.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Re: Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Alphesziboia on 2012-05-19, 20:02

Hallgattam a férfi válaszait. A táskákat átvettem.
- Értettem. Rendben.
Bólintottam és figyeltem a távolodó alakját. Közben Sehro is lemászott mellém. Kinyitottam a papírt és átnéztem a neveket. Az egyiknél megakadt a szemem, de nem tettem szóvá, csak átadtam a férfinak.
- Tessék nézd át te is.
Leültem és kinyitottam a táskákat. Tele voltak pénzzel.
- Ezt most elfelezzük. Egy a tied a másik az enyém. De ezeket most mind meg kell ölnöm?
Mutattam a papíron lévő nevekre.
- Tudod, szükségem van a pénzre. Van egy kis tartalékom, de terveim is vannak.
Mondtam komolyan. De már elbizonytalanodtam, hiszen valamivel bizonyítanom kell h megöltem őket, vagy engem fognak.
- Gyűűű! Ki kell találnom valamit. Te mit tennél a helyemben?
Kérdeztem tőle.
- És, kérhetném, hogy tegezz? Valahogy jobban szeretem.
Elf I.


Alphesziboia
avatar

Rangom : lignum elves

Vissza az elejére Go down

Re: Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on 2012-05-19, 19:48

Nagyon meglepődtem, mikor a lány lemászott a fáról és a férfihoz sietett.
-Igen, itt van a megbeszélt összeg. - mutatott a lába mellett lévő két nagy táskára.
-Ön lenne a bérgyilkos? - hitetlenkedve méregette. Meglepte, hogy egy nő áll előtte, aki nem nézett ki kegyetlen gyilkosnak.
-Azt hittem, hogy egy férfi vár itt, de nem baj. - legyintett.
-A feladata, hogy megölje a tanácstagokat. Mindet. Egytől egyig. - válaszolta. A fa tetejéről hallgattam a beszélgetésüket.
-A részleteket itt olvashatja. - ha jól láttam fentről, valami füzetszerűséget adott Aphenek.
-Ez itt meg az előleg. A többit a munka elvégzése után. Ugyanitt. - mondta, majd hátat fordított és eltűnt a fák között. Amint a küldönc teljesen eltűnt a fák között én is lemásztam.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Re: Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Alphesziboia on 2012-05-19, 19:37

Én is láttam a férfit odalent. Kikukucskáltam. Ez esetben nagyon csábító volt az a két nagy táska. Tele lehet pénzzel. Mondjuk nem lenne rossz nyitni belőle egy éttermet. Ránéztem még egyszer a férfira és elmosolyodtam ismét. Lemásztam a fáról és megszólítottam a férfit.
- Szép jó napot! Hoztad a pénzt?
Néztem le a táskákra. Teljesen komoly arcot vágtam. Összeráncoltam a homlokomat.
- Asyron küldött?
Néztem rá elgondolkozva.
Közelebb mentem hozzá.
- Gondlom meglepő a dolog, hogy egy nővel áll szembe, de elismert vagyok a szakmában. Mi lesz a dolgom?
Kérdeztem kíváncsian. Már úgy is mindegy, ha már így benne vagyok nyakig. Próba szerencse és ennek a férfinak elég bugyuta tekintete van ahhoz, hogy higgyen nekem. És elég kivágott volt a felsőm is hozzá, hogy észrevegyem, hogy mosolyogva fürkészi a melleimet. Éreztem, hogy Sehro is figyel. Ha ő nem lett volna fent nem éreztem volna magam ilyen biztonságban.
Elf I.


Alphesziboia
avatar

Rangom : lignum elves

Vissza az elejére Go down

Re: Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on 2012-05-19, 19:23

Rászóltam, és az állat lefeküdt a földre. A lány meg felmászott hozzám. Sokkoló lehetett számára, hogy a szeme előtt szedtek szét egy elfet. Megtudtam, hogy Alphenek hívják. Az erdei elfekre jellemző vonásai, kellemes jelenséggé tették őt. Igazán csinos, fiatal hölgy volt.
-Örvendek, kisasszony. Az én nevem Sehro. - mutatkoztam én is be. Közben visszaküldtem a szörnyemet, ami korom formájában vált semmivé.
-Csúnya dologba keveredett. - mondtam a lánynak.
-Ha jól vettem ki, alvilági alakok készültek üzletet kötni itt. - pillantottam a szétmarcangolt testre, majd mozgolódást hallottam alattunk.
-Valaki közeledik. - Óvatosan arrébb húztam a lombokat, de csak annyira, hogy éppen kilássak. Egy férfi állt meg a köveknél és várakozott. Mellette két nagy táska volt. Valószínűleg a bérgyilkos fizetsége. A zsákokat elnézve akár 100.000 Denarius is lapulhatott bennük, ami azért már nem rossz pénz egy elf életéért.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Re: Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Alphesziboia on 2012-05-19, 18:53

Amikor megláttam a fegyverét a férfinak a szívem a torkomban dobogott. És csak közeledett. Egyszerűen lemerevedtem. Nem tudtam támadni. Hirtelen leteperte egy farkas, ami utána engem vett célba. Ott álltam, mint egy rakás szerencsétlenség. Aztán valaki rászólt. Felnéztem a fára és láttam, hogy egy férfi ül ott fent.
- Nocsak!
Mosolyodtam el és felmásztam hozzá, mielőtt az állat újból nekem akarna esni.
- Te mentettél meg?
Kérdeztem, de igazából tudtam, hogy ő volt. A legcsábosabb mosolyomat varázsoltam az arcomra.
- A nevem Alphesziboia. De szólíts csak Aphenak.
Mutatkoztam be és kényelembe helyeztem magam a fán.
- Ezek szerint még akadnak itt rendes és figyelmes férfiak is. Te tudod, hogy miről beszélt ez a férfi?
Kérdeztem tőle kicsit gyanakvóan. Nem tudom miért, de gyanítottam, hogy köze van a dologhoz. Még egyszer jól végig néztem rajta. Elidőzött a tekintetem az arcán és a ruháján. Meg kell hagyni igazán jól festett. Hiába, nálam a külsőségek is számítanak.
Elf I.


Alphesziboia
avatar

Rangom : lignum elves

Vissza az elejére Go down

Re: Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on 2012-05-19, 18:43

A fa tetejéről hallottam a beszélgetésüket. A lány minél idegesebb volt, annál hangosabban beszélt. A végén már ordibált.
-Örömlánynak? Nem. - válaszolta a férfi.
-Nem maga az összekötő, aki pénzemet hozza? - méregette a lányt.
-Akkor magát nem Asyron küldött? A fene...- rúgott bele egy nagyobb kőbe. Rájött, hogy túl sokat beszélt.
-Ez esetben, nincs más választásom minthogy...- közeledett a lány felé.
-...végezzek Önnel. Nem hagyhatok szemtanúkat. - elővette a fegyverét. Feje fölé emelte a kardját, amivel ezreket, lehet hogy tízezreket ölt. Tudni akartam a részleteket, hogy miben mesterkedik Asylon. Le akartam buktatni, de nem hagyhattam, hogy megölje a lányt. A Tanács nem díjazta volna, ha tudomást szereztek volna arról, megakadályozhattam volna egy ártatlan elflány halálát. Egy árnyékfarkast idéztem.
-Támadj! - utasítottam a szörnyet. A lombok közül morgó hang kíséretében előugrott az állat. A bérgyilkos hátrazuhant, és mikor meglátta mivel van dolga, menekülni próbált. Esélye sem volt. A szörny ott helyben darabokra szedte. Mikor végzett a férfival, nyálcsorgatva, morogva vette célba a lányt. Egyetlen baj volt az árnyszörnyekkel, megölnek mindenki, nem szelektálnak. Már majdnem rátámadott a lányra, mikor lekiáltottam a fáról:
-Fekszik!
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Re: Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Alphesziboia on 2012-05-18, 18:26

Ahogy ott ücsörögtem egy férfihang zökkentett ki a nyugalmamból.
- Jé egy lány vagyok.
Mondtam kicsit cinikusan.
- Milyen főnök? Én a magam ura vagyok.
Mondtam szinte mérgesen már. Nem elég, hogy csak úgy megszólít köszönés nélkül.
- Én aztán semmit nem hoztam neked.
Most már tényleg mérges volt.
- Még is minek nézel engem? ÖRÖMLÁNYNAK?
Kérdeztem most már kiabálva. Pár percig fújtattam még, majd vettem egy levegőt és ismét a férfira néztem.
- Nézd! Most érkeztem erre a vidékre és éppen felderítem a környéket. Szeretnék itt letelepedni. De ezt a dolgot még háromszor átgondolom, mivel itt elég tapintatlanok a férfiak.
Mondtam neki sértődötten. Megszoktam már a részegeket, de ő nem volt az és komolyan beszélt.
Elf I.


Alphesziboia
avatar

Rangom : lignum elves

Vissza az elejére Go down

Re: Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on 2012-05-18, 15:09

Egyre biztosabb voltam benne, hogy a lány nem az a személy, akire várakozom. Leült a fa tövébe és fésülködni kezdett, aztán elkapott valami apró ceruzát. A sminkkészlet nem tartozott a klasszikus bérgyilkos felszerelések közé. Ekkor feltűnt egy szakállas elf.
-Maga egy nő. - állt meg a fa tövében ücsörgő elflány előtt.
-Ezek szerint a főnöke nem ért rá, nem baj. - tette hozzá.
-Khm..elhozta? - kérdezte a lányt, és gyanakodva nézett körben látja, vagy hallja-e valaki. Nem vettek észre, mégis mindent tökélesen hallottam. Világossá vált, hogy a férfi maga a bérgyilkos.
-Ugye magával hozta?! - nézett körül a földön, de nem látott pénzzel teli zsákokat.
-Ha nincs pénz, nincs meló!
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Re: Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Alphesziboia on 2012-05-18, 14:40

Amikor megérkeztem erre a gyönyörű helyre, megpillantottam középen egy vörös fűzfát. Nagyon szerettem ezeket a fákat, mert jól el lehet bújni alattuk. Odaértem és leültem a tövébe. Magamhoz húztam egy ágat és elkezdtem tanulmányozni a furcsa színét.
- Hm! Érdekes. Ez tetszik. Csak rá kéne jönnöm mitől ilyen vörös.
. Majd elengedettem az ágat és kicsit himbálózott ide oda. Elővettem a fésűmet és a tükrömet és megfésülködtem. Majd, amikor úgy láttam megfelel, elővettem a szájfényt és a szemceruzát és megigazítottam a sminkemet.
- Így már jó lesz.
Mondtam mosolyogva és elraktam a cuccaimat. Valami volt a levegőben. Olyan különös érzésem volt, de nem tudtam megmondani, hogy miért. Nekidőltem a fa törzsének és behunytam szemeimet.
Elf I.


Alphesziboia
avatar

Rangom : lignum elves

Vissza az elejére Go down

Re: Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on 2012-05-18, 14:34

Két héttel ezelőtt rájöttem, hogy merénylet készül a tanács ellen, ezért nyomozásba kezdtem. Megtudtam, hogy egy volt tanácstag keze is benne van. Egyelőre nem lepleztem le, hagytam neki időt, és magamnak is hogy még többet tudjak meg terveikről. A nyomok Nebulae-ba vezettek, oda, ahol a vörös fűzfa állt. Az információk szerint Asyron itt fog találkozni a bérgyilkosok vezérével.
-Még nincs itt senki. - állapítottam meg. A fának dőltem és figyeltem, hátha közeledik valaki. Mikor zajt hallottam, gyorsan felugrottam a fára, és csendben meghúzódtam ott. Egy szőke lányt pillantottam meg a levelek közül. Alaposan végigmértem, és nem tűnt bérgyilkosnak, de a mai világban nem lehet tudni. Olyan csendben voltam, hogy nem vett észre.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Shade von Narrath on 2010-07-25, 13:06A hozzászólást Shade von Narrath összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-11-24, 11:03-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Lángvörös fűzfaliget

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.