Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (19 fő) 2018-11-24, 15:35-kor volt itt.

Marcsa néne fogadója

Go down

Re: Marcsa néne fogadója

Témanyitás by Garew Towryk on 2013-03-16, 10:05

Játék vége. Játéktér szabad!
NJK
NJK

Garew Towryk
avatar

Rangom : noctis njk

Vissza az elejére Go down

Re: Marcsa néne fogadója

Témanyitás by Karel van der Rohe on 2011-05-13, 22:50

Beletelt neki némi időben, mire észrevette, hogy figyelem. Nyilván hallotta, amint az ajtóhoz sétálok, de el nem tudom képzelni, mit hitt. Lehet, hogy nőnek gondolt. Nos, ezt benézte. Én viszont remek látványban részesültem általa. Először tétován ácsorgott a zuhanyban. Biztos voltam benne, hogy azon tűnődik, mióta figyelem őt. A válasz erre az, hogy épp elég ideje, hogy fontos elemek ne kerüljék el a figyelmem.

Semleges arccal lépett ki a zuhanyzóból. Nem zavartatta magát, mintha ott sem lettem volna bújt bele a köntösébe, míg én ugyanolyan nyugodtsággal legeltettem rajta a szemeim. Tetszett az ingyen műsor. Belül valószínűleg dühöngött, mégsem mutatta.

Meglepett és némi tiszteletet ébresztett bennem a kislány határozottsága. Más nő már kifakadt volna, elkezdett volna sikongatni, míg bírja szusszal, vagy megsorozott volna a keze ügyébe kerülő tárgyakkal. De ő méltóságteljesen sétált elém, és követelt utat magának.
-Oh, ha esetleg kicsit balra fordulna, megköszönném. Ugyanis a fenekének a jobb oldalát nem tudtam elég behatóan tanulmányozni. – válaszoltam kérdésére pofátlanul gonosz vigyor kíséretében, anélkül, hogy bármerre is mozdultam volna az ajtóból.
Halott


Karel van der Rohe
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Marcsa néne fogadója

Témanyitás by Odette de Lairesse on 2011-04-29, 17:04

A sűrű vízgőz és pára miatt nem igen láttam rendesen, csak a papucs halk csoszogását hallottam tisztán. Gondoltam, a takarítónő járkál fel-alá, hisz olyan késői órában rajtam kívül ki akarna még fürdőzgetni? Tovább dúdolgattam az egyik kedvenc dalocskámat, melyet még édesanyámtól hallottam. Teljesen belefeledkeztem a nyugtató fürdővíz élvezetébe, teljesen kikapcsoltam az érzékeimet. Végül is senki sem tudja hol pihenek, senki sem akarna az életemre törni, maximum az az átkozott boszorkány, de ő csak az álmaimban szokott kísérteni. Miután végeztem a zuhannyal, a törölközőm felé nyúltam, majd körbetekertem magamon, aztán beleléptem a papucsomba és kiléptem a zuhanyfülkéből. Hatalmas vízgőz tört elő belőle azon nyomban. A habfürdőmet a hónom alá csaptam, majd kioldottam csuromvizes hajam és kicsavartam belőle a felesleges vizet, mert hiába fogtam össze, természetesen ismét csak összevizeztem. Miután ez megtörtént, szabad utat engedtem az érzékeimnek, melyeket eddig kikapcsoltam, hogy ne zavarjanak a pihenésemben. Amint ez megtörtént, máris azt éreztem, hogy valaki figyel. Megfordultam, és két sötét szempáron akadt meg a szemem, no meg az elégedett vigyorán, amellyel engem bámult. Hirtelen azt sem tudtam, mit tegyek. Egy férfi állt velem szemben, bizony. Szóval mégsem a takarítónő tevékenykedett itt… Vajon mióta is figyelhet? Valószínűleg direkt nem szólt egy szót sem, és élvezte az ingyenműsort. Ilyenek a férfiak… Remélem, élvezte, mert többet nem fog ilyet látni, legalábbis engem biztosan nem. A kis pofátlan! Semmitmondó arckifejezéssel sétáltam a fogashoz, majd leemeltem a hálóköntösömet, belebújtam, aztán a holmijaimat összeszedve az ajtó felé indultam. A férfi az ajtófélfának támaszkodott, így két lépés távolságra megálltam tőle.
- Esetleg nem szeretne elállni az útból, hogy ki tudjak fáradni? Vagy lenne esetleg valami mondanivalója a számomra? - érdeklődtem, mert a bocsánatkérését szívesen fogadtam volna azok után, hogy olyan pofátlan módon megbámult.
Vampire I.

Vampire I.

Odette de Lairesse
avatar

Rangom : noctis rectorus

Vissza az elejére Go down

Re: Marcsa néne fogadója

Témanyitás by Karel van der Rohe on 2011-03-13, 19:57

Jól esett, ahogy a meleg víz beterítette testemet. Csak álltam, és áztattam magam a zuhanyrózsa alatt, kicsit megfeledkeztem a világról. Agyam teljesen kikapcsolt, s habár tudtam, hogy holnap folytatnom kell az utamat, mégsem siettem hamar aludni.

Magányomat egy ajtónyitás zavarta meg. Valaki a fürdőbe lépett, és a mellettem lévő szabad zuhanyzót szemelte ki magának. Nem láttam ki volt az, de igen hamar kiderült, hogy egy nő került mellém. A nőkre jellemző gyümölcsös illatú tusfürdő elárulta. Erősen elgondolkoztam, hogy mi volt kiírva az ajtóra, de biztos voltam benne, hogy nem a női fürdőbe jöttem. Ha emlékeimnek nem csalnak, egyetlen fürdő volt itt a folyosó végén, ebből következik, hogy koedukált fürdőben vagyunk. Feszített erősen a kíváncsiság, hogy a szomszéd zuhanyzóban álldogáló hölgyemény, vajon tisztában van-e ezzel.

Elzártam a csapot, és a törölközőmért nyúltam. Csendesen felitattam a hatalmas vízcseppeket, bőrömet szárazra töröltem. Hajamból kicsavartam a vizet, aztán felvettem a kék papucsomat, majd belebújtam a fehér köntösömbe. A megkötőjét lazán a derekam környékén megkötöttem. Nyakamba csaptam a vizes törölközőt, kicsit megdörzsöltem még vele nedves tincseimet, és hangtalanul indultam az ajtó felé.

Az ajtó előtt megálltam. Kezem már a kilincsen volt, mikor visszafordultam. Kíváncsi voltam a fürdőtársamra. Vállammal az ajtófélfának támaszkodtam és pimasz vigyor kíséretében vettem szemügyre a lányt, amint combját szappanozta be. A kislány igen csinos darabnak bizonyult. A forró vízgőz, azért sokat elrejtett alakjából, de mégsem rejtette el őt teljesen. Amit érdemes volt látni belőle, azt egész jól láttam. Kíváncsi voltam, mikor jön rá, hogy valaki figyelemmel kíséri, amint a testét vastagon borító tusfürdő habja a zuhanyrózsából rázúduló vízzel együtt a lefolyóba vész el. Ezért továbbra sem szólaltam meg, inkább némán bámultam tovább.
Halott


Karel van der Rohe
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Marcsa néne fogadója

Témanyitás by Odette de Lairesse on 2011-03-12, 12:37

Felriadtam. Homlokom gyöngyözött az izzadságtól. Furcsa álmaim voltak, kesze-kuszák, érthetetlenek, de szerencsére semmi közük sem volt ahhoz a férfihoz. Talán kissé megártott az a két pohárka vörösbor, melyet lefekvés előtt ittam. Ránéztem a komódon fekvő órára. Igencsak elszaladt az idő, viszont az álmot mintha kisöpörték volna szemeimből. Úgy gondoltam, veszek egy nyugtató zuhanyt, ilyenkor már senki sem használja a fürdőhelyiséget, majd miután kiáztattam magam, kiülök a teraszra, szívok egy kis friss levegőt, és gyönyörködöm kicsit a csillagokban. Így hát felhúztam a hálóköntösöm, magamhoz kaptam a fürdőholmijaim, majd elindultam a hosszú folyosón. Némelyik gyertya már csak gyéren pislákolt, így enyhe félhomály uralta a folyosót. Amint benyitottam a fürdőhelyiségbe, hatalmas párarengeteg zúdult az arcomba, szinte az orromig sem láttam. Lehámoztam magamról a köntöst és a hálóruhát, majd felakasztottam a fogasra, aztán összefogtam a hajam egy nagy kontyba, nehogy vizes legyen. Hallottam a víz csobogását az egyik zuhanyfülkéből, de nem foglalkoztam vele különösebben, mivel azt hittem, a takarítónő tevékenykedik a helyiségben. A vödör és felmosó legalábbis ott állt az egyik sarokban. Az illatos habfürdőmmel és a törölközőmmel megindultam a páraködben az egyik zuhanyfülke felé, majd miután lepakolgattam a holmijaim, megnyitottam a forró vizet, mely jólesően vonta körbe hűvös testem. Teljesen ellazultam a zuhany alatt, hatalmas sóhajok hagyták el ajkam.
- Bár ilyen könnyű lenne minden egyes nap…- nyilatkoztattam ki hangosan a gondolataimat magamnak, miközben a tusfürdőért nyúltam. Azért jöttem ide, hogy kikapcsolódjak, és pihenjek egy jó nagyot. Végigcsíkoztam a kezemet a tusfürdővel, a combjaimra csiga alakban nyomtam, majd felhabosítva elkentem magamon. Imádtam a levendula illatát és a parafa darabkák gyengéden masszírozták végig a testem. Behunytam a szemem és relaxálni kezdtem, miközben a forró víz selymesen simogatva mosta le a bőrömről a habot.
Vampire I.

Vampire I.

Odette de Lairesse
avatar

Rangom : noctis rectorus

Vissza az elejére Go down

Re: Marcsa néne fogadója

Témanyitás by Karel van der Rohe on 2011-01-29, 00:43

Tokai vidékén jártam, hogy mi hozott ide, egyelőre maradjon titok. Előjáróban viszont annyit mondhatok, valami démoni. Egész nap úton voltam, mérföldeket tudhattam magam mögött, mikor is betévedtem egy fogadóban. Marcsa néni, így hívták az öreglányt. Övé volt a hely. Fáradt voltam, és meglehetősen éhes, de a puha ágy és némi alvás sokkal szükségszerűbb volt számomra, mint a táplálék. Az várhat holnapig. Túl nagy csend volt és későre járt, hogy éjnek éjjelén zsákmány után kutassak.

Betértem hát a fogadóba. Néhány vendég még az ivóban lézengett és megmaradt borukat iszogatták. Én a pulthoz léptem, ahol egy alacsony, idős asszonyka poharakat törölgetett. Mikor meglátott unott, morcos képpel nézett vissza rám. Olyan „na még egy piás, már csak ez hiányzott” nézéssel mért végig. Mit sem törődve az öreglány szúrós pillantásával, közelebb hajoltam.
-Szobát szeretnék, csókolom. – vigyorodtam el és támaszkodtam a pultra. Cuccomat a mellettem heverő székre dobtam. A mami arcberendezése rögtön átrendeződött. Derűs mosoly jelent meg az arcán, és rögtön segítőkésszé vált. Rögtön felkínálta az egyik legjobb szobáját, én meg nem haboztam, azonnal elfogadtam. Leakasztotta a 4-es szoba kulcsát és előpattanva a pult mögül mellettem termett. Felkaptam a tatyóm, és követtem a nénikét.

A folyosón balra a második ajtó. Ez volt az én szobám. Benyitottam és beléptem. Az anyóka elmondott mindent, mit hol találok, és egy kis csengőt is nyomott a kezembe, ha netán szükségem van valamire csengessek. Néztem a tenyerem közepén ülő kis fémtárgyat. Fura szokás. Jegyeztem meg magamban.
-Köszönöm. – mondtam. Mikor az anyó távozott, becsuktam utána az ajtót. Ledobtam az ágyam mellé a táskám és eldőltem az ágyon. Fura mód, kiment az álom a szememből. Gondoltam erőt veszek magamon és betámadom a fürdőt, hogy lemossam testemről az út porát. A fürdő a folyosó végén volt, régi építésű ház volt, így nem is csoda.

A szobában csak egy ágytál és egy kézmosó volt, ami nem volt alkalmas a teljes tisztálkodásra. Levetettem ruháimat, belebújtam az ágyam szélére kirakott köntösbe és a törölközőt a vállamra csapva a fürdő irányába mentem. Nem volt senki, a fürdő szerencsére szabad volt, így gondtalanul áztathattam magam a zuhany alatt. Mikor megnyitottam a csapott kellemes meleg víz zúdult fáradt testemre. Minden vízcsepp maga volt a mennyei felfrissülés.
Halott


Karel van der Rohe
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Marcsa néne fogadója

Témanyitás by Odette de Lairesse on 2011-01-14, 13:23

Karel

Végre eljött az alkalom, hogy leszabadságoljam magam. Mindenki azt mondta, hogy rám fér egy kis pihenés, és én sem nagyon ellenkeztem. Fáradt voltam, semmi értelmét nem láttam a napjaimnak. Az átok még mindig rajtam és a családomon ült, és nem találtam meg azt a boszorkányt, aki miatt ez a szerencsétlenség érte a családom. Pedig az idő végesen fogy, és egyre erőtlenebbnek érzem magam. Viszont már nagyon elegem volt az örökös hajszából és a sikertelen próbálkozásokból. Nekem is kijár egy kis pihenő néhanap. Ha már az időm egyre csak fogyatkozik és fogyatkozik. Úgy pereg le az életem, akár a homokszemcsék a homokórában. Nem fogom végleg feladni természetesen, csak szánok egy kis időt a saját lelki békémre is.
Thokai-ba érkezvén felszabadultabbnak éreztem magam. A tiszta hegyi levegő, a csodálatos táj megnyugtatta a lelkemet. Ha nem is örökre, de egy időre legalábbis. Nagyon nem vártam az éjszakát, nagyon nem. Talán én voltam az egyetlen vámpír ezen a földön, aki rettegett az alkonyattól. Nem tudtam, mikor jön el ismét. Az a férfi, aki miatt tönkrement az életem, és akit oly sok éve hajszolok már. Romir. A nevét soha nem felejtem el. Kísért álmaimban. Nem mindig, de egy hónapban egyszer-kétszer biztosan. Viszont nekem annyi is elég, hogy rettegésben teljenek a mindennapjaim. Nem elég, hogy átkot szórt a családomra és rám, ráadásul még az álmaimat is irányítja, csakhogy tudjam, soha sehol nem vagyok biztonságban tőle. Az elején még volt, hogy napokig nem voltam képes lehunyni a szemem, de később ez nem vált be, hisz álmatagon, holtfáradtan nem vagyok képes egy várost irányítani. Így már nem különösebben érdekel az egész, fel vagyok készülve, hogy bármikor meglátogathat álmaimban.
Este, vacsora után, miután mindenki nyugovóra tért, vettem egy nyugtató fürdőt, majd egy olvasmányos könyv társaságában ledőltem az ágyra. Hamar elnyomott az álom. A múltban találtam magam, mikor még minden rendben volt. A húgommal még kisgyermekek voltunk, és a bátyánk minden egyes lépésünket árgus szemekkel figyelte. Mi voltunk az édes kishúgai, akiket állandóan megmentett, és ő volt a mi erős és bátor bátyánk, a hős Dominique. Az erdőben játszottunk, virágot szedtünk Liv-vel, majd a lábunkat a hegyi patak hűs vizébe mártottuk. Boldog voltam, nagyon boldog.


A hozzászólást Odette de Lairesse összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-03-12, 12:35-kor.
Vampire I.

Vampire I.

Odette de Lairesse
avatar

Rangom : noctis rectorus

Vissza az elejére Go down

Marcsa néne fogadója

Témanyitás by Shade von Narrath on 2010-08-19, 00:53A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-11-24, 09:48-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Marcsa néne fogadója

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.