Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 1 rejtett és 1 vendég

Garew Towryk

A legtöbb felhasználó (19 fő) 2018-11-24, 15:35-kor volt itt.

Vörös kilátó

Go down

Re: Vörös kilátó

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on 2013-01-09, 12:07

Öt perc a magasban és tudtam, hogy a repülés nem nekem való. Erősen kapaszkodtam az állatba, hogy ne essek. Attól nem féltem, hogy leesek róla, és lezuhanok. A földet érést majd megoldom valahogy. Inkább az erős légáramlatok meg a hullámzás, megviselte a gyomromat. Megérdeklődtem, mégis mennyi idő, mire valaki megszokja ezt, de konkrét választ nem kaptam rá. Talán soha. Avise megjegyezte, hogy hamarosan földet érünk. Nem tudtam, hogy most örüljek ennek vagy se. Már éppen kezdtem megszokni, hogy újra vízszintesben vagyunk. A sárkány gyors ereszkedésbe kezdett, majd a föld felett nem sokkal megállt. Pár másodperc volt az egész, de olyan zöld volt a fejem, hogy egy bokor megirigyelné. Leugrottam az állat hátáról és egy fának támaszkodva mély levegőket vettem. Nem voltam valami jól. Avise felfedett egy lehetséges menekülési útvonalat. A nyomok egy sziklarepedésbe mutattak.
-Ez bizonyára egy barlangrendszer. - léptem én is közelebb a nyíláshoz. A fülemet a sziklára tapasztottam. Tisztán lehetett hallani, hogy a hegy alatt egy folyó csörgedezik. Megvizsgáltam a repedést, majd beljebb merészkedtem. Nagyon sötét volt odabent, alig lehetett látni valamit.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Re: Vörös kilátó

Témanyitás by Avise on 2013-01-06, 11:07

Mikor a sárkány hirtelen ereszkedni kezdett éreztem, hogy Sehro egy pillanatra kibillen az egyensúlyából, de sikerült fönnmaradnia a hátán. „Még szerencse hogy jók a reflexei. Nem lenne valami szerencsés, ha az első megbízóm Jerdek miatt múlna ki” gondoltam riadtan. Biztosan nem érezte valami kényelmesen magát, mivel ezek után arról kérdezgetett, hogy mennyi idő alatt lehet ehhez hozzászokni.
- Nem igazán tudom, hogy másoknak meddig tarthat ezt megszokni. Nekem egy pár perc kellett. Persze engem nem ér meglepetésként az ilyen, én megérzem, hogy mit fog csinálni. Ne aggódjon mindjárt leszállunk. – mondtam bíztatóan. Ezután pedig az állatot kezdtem el szuggerálni, hogy próbáljon meg finoman landolni. Sajnos nem értette meg az utasítást. A föld felett pár méterre azért hajlandó volt a szárnyaival fékezni a tempót, persze evvel olyan pusztítást vitt véghez amit az erdő ezen része csak évek múlva fog kiheverni. Egy apró tisztáson landoltunk. Körbe pillantottam a helyen, de semmit nem láttam. Nem kellet sokáig töprengenem azon, hogy merre is lehetnek Jerdek őrült módjára megindult a tisztás széle felé és fejjel belefúródott egy sziklarepedésbe.
- Erre menekülhettek el előlem. Bizonyára feltűnt nekik az érkezésünk- mondtam és eltűntettem a sárkányt.
Venator VI.


Avise
avatar

Rangom : uranicus beliator

Vissza az elejére Go down

Re: Vörös kilátó

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on 2012-12-26, 11:19

Egy sárkány hátán ültem, magam is alig hittem. Szokatlan volt, hisz még soha nem repültem. Érdeklődve figyeltem az alattunk lévő tájat, hátha kiszúrom a démonokat, de egyelőre nem láttam még jelét sem annak, hogy erre jöttek. Reméltem, hogy nem tartunk rossz irányba. Közben bemutatkoztam, majd megkérdeztem a lány nevét, csak hogy tudjam, hogyan szólítsam újdonsült kísérőmet. Miután elárulta a nevét, Avise elmondta, hogy a sárkánynak, akit Jerdeknek nevezett különleges érzéke van a démonok felkutatásában. Megérzi őket. Az állat hirtelen irányt váltott, egy pillanatra elengedtem azt amibe kapaszkodtam, és hátradőltem. Majdnem sikerült leesnem. Szerencsére a lábammal meg tudtam tartani magam, így gyorsan korrigálni tudtam elvesztett egyensúlyomat. Újra megkapaszkodtam. Olyan volt, mint egy hullámvasút. Nem éreztem valami jól magam, még a gyomrom is felkavarodott ettől a hirtelen ereszkedéstől.
-Ön egész jól viseli az irányváltásokat. - jegyeztem meg, mondjuk ez cseppet sem volt meglepő. Nyilván nem először repül, volt ideje hozzászokni.
-Mennyi idő alatt lehet ehhez hozzászokni? - kérdeztem kíváncsian. Abban a percben valahogy elképzelhetetlennek tűnt, hogy valaha meg tudjam szokni ezt.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Re: Vörös kilátó

Témanyitás by Avise on 2012-12-20, 12:42

A sárkány hátán ülve mindig remekül éreztem magam. Szerettem ahogy Jerdek nyugodtan suhan a levegőben. Gyönyörködve bambultam a horizontra, mikor hirtelen megszólal mögöttem az utitársam. Mivel teljesen elfelejtettem, hogy Ő is itt van ijedtemben majdnem leestem Jerdek hátáról. A férfi bemutatkozott, Sehro volt a neve.
- Az enyém Avise- mondtam hidegen nem szerettem a bemutatkozást. A legtöbb ember ilyenkor mindig a többi vadász ismerősével jön és elvárja, hogy ismerjem őket. Vagy ami még rosszabb, elkezdenek érdeklődni a családom után.
- Egyébként nekem nem kell látnom semmit- Hadartam gyorsan nehogy genetikai kutatásokba kezdjen.
- Jerdek majd megkeresi a démonokat- mondtam- van egy olyan képessége amivel megérzi őket. Csak annyi a dolgunk, hogy elkapjuk őket- magyaráztam lelkesen. Pár pillanat múlva Jerdek megindult a föld felé, tőle szokatlan vehemenciával. Gyakorlatilag szabadesésben közelítettünk a föld felé.
- Ne aggódjon, csak játszik kicsit. Mostanában nem engedtem repülni - kiabáltam, túl a levegő süvöltését.
Venator VI.


Avise
avatar

Rangom : uranicus beliator

Vissza az elejére Go down

Re: Vörös kilátó

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on 2012-12-16, 12:57

Megbeszéltük, hogy felülről mérjük fel a terepet, hátha úgy gyorsabban a démonok nyomára akadunk. A lány megidézte a sárkányát, aki látszólag nem volt oda az ötletért, hogy a hátára üljek. Hangos morgással adta tudtunkra nemtetszését. A gazdája próbálta jobb belátásra bírni, de az állat makacsnak tűnt. A lány tovább próbálkozott. Tőlük valamivel távolabb álltam ölbe font karokkal, és türelmesen vártam, mi sül ki ebből az egészből. Szemmel láthatóan már a feljutás sem ment egyszerűen. A lány kitartása végül meghozta az eredményét, a sárkány beadta a derekát és felengedett a hátára.
-Még soha nem ültem sárkányon. - jegyeztem meg, miközben másztam fel az állatra és ahogy a lány mondta, erősen megkapaszkodtam. A következő pillanatban már fent hasítottunk. Nem volt tériszonyom, de szokatlan érzés volt elfként ilyen magasan lenni. Egyre nagyobb köröket tettünk, de hiába volt belátható a környék, nem láttam lent semmit. Azon gondolkodtam, hogy vagy gyorsabbak, mint gondoltam, és messzebbre jutottak ezidő alatt, vagy nem is ebbe az irányba indultak és a testőr emlékszik rosszul. Amilyen állapotba volt a férfi, nem csodálkoztam volna ezen sem.
-Lát valamit? - kérdeztem a lánytól, majd eszembe jutott, hogy még a nevét sem tudom.
-Az én nevem Sehro. Önt hogy hívják? - kérdeztem repülés közben.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Re: Vörös kilátó

Témanyitás by Avise on 2012-12-15, 11:23

Mivel a férfi egyetértett a légi felderítéssel, nem tűnt túl nehéznek a feladat. Szerencsére az erdő sem olyan sűrű, hogy könnyen el lehetne bújni a lombok között. Így már a markomban éreztem a könnyen szerzett jutalmat. Sajnos rögtön kiderült, hogy velem született szerencsétlenségem csak elbújt egy időre. Jerdek ugyanis nem vette jó néven az idegen férfi közeledését. Ezt először csak a belsejéből feltörő morgással jelezte, majd lesunyta a fejét és támadásra készen fixírozta az idegent.
- Husikám nem kell félni a bácsitól, nem akar minket bántani. – gügyögtem a sárkánynak miközben az orrát simogattam. Valójában fogalmam sem volt, hogy kellene rávennem arra, hogy fölengedje a hátára a férfit. Állítólag az ügyesebb vadászok szó nélkül tudják irányítani az állatukat, sajnos én vagy nem voltam elég ügyes, vagy ez technika is a múltam homályába veszett. Bár sokat gyakoroltam vele eddig csak azt tudtam elérni, hogy megidézéskor szinte mindig hajlandó volt megjelenni.
- Na ne makacskodj már! Kéééérlek! – gügyögtem tovább. A sárkány úgy nézett rám mint aki sajnálja szegény háborodottat. Ezután nem is mertem a férfira nézni. El tudtam képzelni mit gondolhat, ha a saját teremtményem is hibbantnak néz. Ám egyszer csak Jerdek lehunyta a szemét, abbahagyta a morgást és kényelmesen elhelyezkedett a földön.
- Picit makrancos, de azért szótfogadó. Most már fölszállhat rá! - mondtam egy kicsit kételkedve. A félelmem azonban alaptalan volt.
- Most erősen kapaszkodjon, amíg felszáll.- Jerdek egy kis nógatás után elrugaszkodott a földtől és hatalmas rántásokkal távolodott tőle.
- Ne aggódjon a leszállás gyorsabb lesz- kiáltottam hátra miközben Jerdek egyre szélesebb köröket írt le az erdő felett
Venator VI.


Avise
avatar

Rangom : uranicus beliator

Vissza az elejére Go down

Re: Vörös kilátó

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on 2012-12-13, 20:59

A lány nagyon érdeklődő volt, talán túlságosan is az. Én pedig választ adtam a kérdéseire, remélve, hogy ezzel közelebb kerülök a megoldáshoz, vagyis találok egy démonvadászt, aki segíthet nekem. Már ekkor felmerült bennem, hogy talán ő is egy közülük.
-Igen, elég fontos. - bólintottam. A lány az orra alatt motyogott, mintha valami tervet szőtt volna. A gondolatmenete logikus volt. A két testőrt itt kellett hagynom, nem vettem volna nekik most hasznulat, sőt, csak hátráltattak volna. Az ájultnak pedig, orvosi segítségre volt szüksége. Megkérdezte, hogy értek-e a harchoz?
-Szorult helyzetben elboldogulok. - feleltem szűkszavúan. Miközben a kijárat felé tartott, már biztos voltam benne, hogy ő is egy démonvadász.
-Ezek szerint elvállalja? Segít nekem megkeresni Gabrielle-t? - kérdeztem, miközben lassan követni kezdtem őt. Igaza volt, a részleteket később is megbeszélhettük. Mielőtt elindultam volna a lépcsőn John-nak szóltam, hogy vigye a társát a faluba, és lássák el a sérüléseit, majd lesétáltam. A kilátó elé érve egy nagy sárkány jelent meg.
-Jerdek...szép példány. - mondtam elismerően. A lány azt javasolta, hogy szálljunk fel az állatra és nézzünk körül.
-Remek ötlet. - támogattam.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Re: Vörös kilátó

Témanyitás by Avise on 2012-12-13, 20:15

A férfi elmondta, hogy miért van szüksége egy árnyvadászra és hozzátette, hogy a pénz nem számít.
- A lány ilyen fontos magának, vagy csak ilyen sok a pénze? - kérdeztem gúnyos mosollyal. Majd hozzátettem
- Na nem mintha érdekelne az anyagi helyzete. Csak a miheztartás kedvéért!
- Ha el akarják adni jobb lenne minél hamarabb elkapni őket, még nem juthattak messzire. A két sérültet itt kellene hagyni. Még egészségesen sem tudtak védekezni a démonok ellen. - motyogtam csak úgy magamnak, de azért elég hangosan ahhoz, hogy meghallják.
- Maga ért valamit a harchoz?- fordultam a férfihoz, de a válasz meg sem várva elindultam a kijárat felé.
- Higgye el a pénz nekem sem számít, ha túl sok van belőle az ember hajlamos elpuhulni. Majd megalkuszunk a munkadíjról menet közben. Remélem nincs tériszonya! - mondtam miközben már lefele haladtam a lépcsőn. Amikor a kilátó elé értem megidéztem megidéztem Jerdeket.
- Bemutatom, az én kis kedvencemet Jerdeket. Vigyázzon, néha megharapja az idegeneket. Úgy gondoltam, hogy körbenézhetnénk a hátáról. Na jön már?
Venator VI.


Avise
avatar

Rangom : uranicus beliator

Vissza az elejére Go down

Re: Vörös kilátó

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on 2012-12-12, 01:57

Az egyik testőr próbált magához térni, míg a másik még mindig eszméletlenül hevert a földön. Mialatt minél több használható információt igyekeztem kiszedni a férfiból egy fiatal lány tűnt fel, és kicsit számon kérően tudakolta, mi folyik itt. A helyzet elég komoly volt, Gabriellet két démon rabolta el, és ha a testőr jól hallotta, akkor a két rabló azon dolgozik, hogy eladják az elflányt rabszolgának. Ezt nem hagyhattam, ezért sürgősen segítségre volt szükségem. A lány pont kapóra jött, reméltem, hogy ismer a közelben démonvadászokat, akiket felbérelhetnék egy kis vadászatra. A fiatal lány észrevette John fejsérüléseit, amiket azonnal el is látott. Olyan szakszerűen kötözte be a férfi fejét, mintha minden nap ezt csinálná. Közben a kérdésemre felelve, azt mondta, hogy véletlenül tud egy vadászról.
-Ismer? Ez nagyszerű. - örültem meg a válaszának.
-És Ön szerint elvállalná? A pénz természetesen nem számít. - tettem hozzá. A lány rákérdezett, hogy miért akarok felbérelni vadászokat, amikor szemmel láthatóan mindenki megúszta a találkozást.
-Tudja, volt velünk egy fiatal hölgy is, akit magukkal vittek. És feltehetőleg a rabszolgapiacra viszik, hogy eladják. - árultam el.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Re: Vörös kilátó

Témanyitás by Avise on 2012-12-10, 21:51

A felhördülésem után gyorsan rá kellett döbbennem, hogy itt többről lehet szó, mint amit elsőre feltételeztem. Az férfi, aki látszólag a többiek főnöke volt elnézést kért, de látszott, hogy csak minél előbb szabadulni akar tőlem. Ez kíváncsivá tett. Gyorsan felmértem a terepet, hogy milyen jó indokom lehetne arra, hogy továbbra is itt sertepertéljek. Kapóra jött a vérző fejű férfi.
- Várjon, van nálam kötszer - léptem oda a sebesülthöz és elkezdtem bekötözgetni a sebét. A férfi közben elkezdett kérdezgetni, és egy démonvadászt keresett. „ Aha szóval ezeket egy démon támadta meg! Micsoda szerencsés véletlen már kezdtem itt túlzottan elkényelmesedni!”
- Csak átutazóban vagyok, de véletlenül ismerek egy vadászt. – mondtam egy árnyalattal talán lelkesebben, mint akartam. Ezért gyorsan komoly képet erőltettem magamra és átmentem az ájult emberhez.
- Csak úgy mellesleg miért olyan fontos megtalálni a démont?- mondtam mosolyogva – hiszen senkinek nem esett komoly baja és egy démon felkutatása igen időigényes.
Venator VI.


Avise
avatar

Rangom : uranicus beliator

Vissza az elejére Go down

Re: Vörös kilátó

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on 2012-12-09, 01:41

Gabriellel a kilátóhoz igyekeztünk. Úgy terveztük, hogy a napot a Vörös toronynál fogjuk tölteni. Arra nem számítottam, hogy közben halaszthatatlan dolgom akad. Két testőrrel hagytam ott az elflányt és egy óránál tovább nem maradtam távol. Nem tűnt sok időnek, mégis bekövetkezett a baj. Arra értem oda, hogy a lányt démonok rabolták el, kísérőit pedig keményen helyben hagyták. A lépcsőn felérve rögtön láttam, hogy egyikük eszméletlenül fekszik. Ezért a másik, eszméleténél lévő férfihoz léptem, és tőle próbáltam minél több információt megtudni az itt történtekről. Időközben társaságot kaptunk egy fiatal lány személyében. Hangjára fordítottuk a tekintetünket a feljáró felé. Azt kérdezte, mi folyik itt és végignézett rajtunk. A testőr vállalta magára a válaszadó szerepét, de magyarázatig nem jutott. A nem régi érkezett fiatal hölgy keresztbe font karral, kicsit felháborodottan adta tudtunkra, hogy ez egy csendes hely, ahová legtöbben relaxálni járnak. Azonnal értettük a célzást.
-De hát mi...- csattant fel a testőr is, majd belekapaszkodott a fakorlátba, és némi erőfeszítéssel ugyan, de felhúzta magát. A feje még vérzett, ezért egy nagyobb zsebkendőt nyomott a homlokára.
-Elnézését kérem, ha kellemetlenséget okoztunk. - fordultam a lány felé. Szorított az idő, minden egyes eltelt másodperccel messzebbre jutnak a démonok. Az járt a fejembe, hogy segítenünk kell Gabriellen. Aztán eszembe jutott, mi van, ha a mérges lány tud valamit, ami hasznunkra lehet.
-Mondja csak, Ön idevalósi? - érdeklődtem kíváncsian. Szavaiból ítélve helybélinek gondoltam, legalábbis olyan "embernek", aki viszonylag gyakran megfordul itt. Ezért bíztam abban, hogy jól ismeri a környéket.
-Lehet, hogy tudna nekünk segíteni. Ismer a közelben démonvadászokat? - érdeklődtem.
-Szeretnék felbérelni egyet.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Re: Vörös kilátó

Témanyitás by Avise on 2012-12-07, 22:40

Már egy ideje Umbra plagában éltem. Először csak azért, mert fogalmam sem volt, merre induljak. Nem ismertem senkit, még azt sem tudtam, hogy én ki vagyok. Umbra plagába érve azonban életem legszerencsésebb időszaka következett. Kényelmes szállás nyugalom és vidámság vett körül. Egy gazda befogadott miután megmentettem a kisfiát egy démontól. Tőlük tudtam meg, hogy démonvadász vagyok, még a családomat is megpróbálták felkutatni, de nem jártak sikerrel. Erre az idillre csak egy dolog vetett árnyékot és ez Kyra volt. Egy idő múlva, ha szomorú voltam ez miatt fölsétáltam a Vörös kilátóba.

Ez a nap is pont ilyen volt. Már reggel óta szörnyen éreztem magam. Ezért gyorsan kisurrantam a házból és elindultam a kilátóhoz. Reménykedtem, hogy egyedül lehetek egy kicsit. Azonban mikor fölértem hallottam, hogy a kilátóban több ember is beszélget. „ Na mindegy, csak nem lesznek itt egész nap” gondoltam és elindultam a toronyba. Mikor fölértem három férfit láttam ebből kettő igazán meggyötört állapotban volt, a harmadik pedig igen ingerülten beszélt velük.
- Itt meg mi a csuda van?- kérdeztem döbbenten. Ám egy pillanat múlva elfutott a méreg, hogy ezek itt ütlegelik egymást.
- Nézzék ide kikapcsolód jönnek az emberek. A kényes ügyek elrendezésére van itt sokkal megfelelőbb hely is!- csattantam fel é karba font kézzel vártam a magyarázatot.
Venator VI.


Avise
avatar

Rangom : uranicus beliator

Vissza az elejére Go down

Re: Vörös kilátó

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on 2012-12-06, 18:50

Avise

Gabrielle és néhány testőr kíséretében Umbra plagába utaztam. Általában egyedül kelek útra, de Gabrielle ragaszkodott hozzá, hogy ő is velem tart. Beleegyeztem. Már három napja voltunk Plagában. Harmadik nap reggel sétára indultunk a Vörös kilátóhoz. A helyiek azt mondtak, hogy a torony tetejéről belátni az egész vidéket. Gabrielle látni akarta a kilátót, ezért miután megreggeliztünk és elfogyasztottam a reggeli teámat, összeszedtük magunkat és egy térképet magunkhoz véve indultunk el a Vörös kilátó felé. Néhány óra sétát követően megpillantottuk az építményt. Gabrielle mosolyogva futott a faszerkezet lábához.
-Másszunk fel, kérlek. - indult felfelé a lépcsőn. Ekkor egy asszony lépett mellém. Ismerős volt a faluból, arra kért, hogy segítsek neki.
-Menjen fel Gabrielle. Rögtön jövök én is, csak valamit elintézek előtte. - szóltam utána, majd utána küldtem a két testőrt, akik velünk jöttek. Vigyázzanak a fiatal elflányra. Az asszonnyal tartottam. Miután végeztem, visszasétáltam a toronyhoz. Gyanús volt ez a nagy csend, de ekkor még nem gondoltam semmi rosszra. A lépcsőn keresztül másztam én is fel a legtetejére, ahol két ájult férfi fogadott. A két testőr eszméletlenül feküdt a földön. Azonnal körülnéztem, Gabrielle-t keresve, de ő nem volt sehol. Csak a táskája hevert az egyik sarokba. Az egyik férfi kezdett magához térni.
-Mi történt itt? - kérdeztem tőle egyszerre kíváncsian és türelmetlenül. Az elf elmondta, hogy két alak elrabolta Gabrielle-t.
-Azt mondták eladják majd a rabszolgapiacon. - mesélte, amit a két ismeretlen beszélgetéséből hallott, majd hozzátette, hogy azt nem mondták, hogy hol akarják eladni. Az egyik férfi megállapította, hogy csinos lány, nemesi családból való lehet, ezért sokat érhet. Jó pénzt fognak kapni érte.
-Értem. Merre mentek? - kérdeztem, majd a testőr az erdő felé mutatott. Halkan jegyezte meg, hogy véleménye szerint az emberrablók démonok voltak. Elhatároztam, hogy utánuk megyek, de előtte feltett szándékom volt, hogy keresek egy vadászt magam mellé.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Vörös kilátó

Témanyitás by Shade von Narrath on 2010-08-19, 01:07A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-11-24, 09:47-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Vörös kilátó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.