Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 1 rejtett és 1 vendég

Garew Towryk

A legtöbb felhasználó (19 fő) Szomb. 24 Nov. 2018 - 3:35-kor volt itt.

Végtelen mező

Go down

Re: Végtelen mező

Témanyitás by Niiv von Narrath on Vas. 3 Jún. 2012 - 3:55

Elhúztam a számat, mert Alphe nem hitte el az igencsak drámaira sikerült történetemet. Azt mondta, ha nem akarok nem kell magamról beszélnem.
- Azt hiszel amit akarsz. – vontam meg a vállamat vigyorogva. Nem hülye a csaj, az már egyszer biztos. Közben Tádé kifeküdt a piától.
- Hagyjuk, hadd aludjon. Egy idő után majd úgyis felébred. – kuncogtam vidáman.
Felajánlottam a lánynak, hogy evezetem az elfekhez, de ő illedelmesen visszautasította a segítségemet. Pedig kíváncsi lettem volna, hogy milyen helyen laknak, de egyedül veszélyesnek találtam odamenni. Majd egyszer máskor. Közben Alphe rákérdezett a három férfis dologra. Úgy néztem rá, mintha valami teljesen egyszerű és általános dologra kérdezett volna rá.
- Nem evidens? Legalább három férfi szükséges ahhoz, hogy egy nő tényleg boldog lehessen. És legalább három nő hogy a férfi is boldog lehessen. – mondtam megrántva a vállaimat. Nem láttam ebben semmi különöset.
- Vagy te nem így látod a dolgot? Csak nem akarsz leragadni egyetlen pasi mellett? Az rohadt unalmas lehet. – jegyeztem meg.
Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Végtelen mező

Témanyitás by Alphesziboia on Csüt. 24 Május 2012 - 6:33

Végig hallgattam Niiv mondókáját és, amikor elmorzsolt egy könnycseppet hangosan felnevettem.
- Ezt most te sem gondoltad komolyan.
Mondtam még mindig nevetve.
- Megértem, hogy nem akarsz beszélni a múltadról. MAjd elmeséled, ha úgy érzed.
Aztán elraktam a pálinkát, mert Tádé kifeküdt. Egyszer csak eldőlt mellettem . Horkantott egyet és békésen aludt.
- Na most mit csinálunk ezzel?
Néztem magam mellé mosolyogva.
- Bár szerintem nem messze lakik, nem lesz baj ha itt marad.
Aztán felajánlotta Niiv, hogy elkísér.
- Köszönöm az ajánlatot, de most már eltalálok oda egyedül is. Tudod, mi elfek nem szeretjük az idegeneket. Engem se fognak szívesen látni, de én még is csak elf vagyok. Nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni.
Mondtam neki őszintén. De örültem, hogy összebarátoztam ezzel a leányzóval. Eszembe jutott, az, amit nemrég mondott.
- Mondd csak. Hogy értetted ezt a három férfi dolgot?
Néztem rá vigyorogva.
Elf I.


Alphesziboia
avatar

Rangom : lignum elves

Vissza az elejére Go down

Re: Végtelen mező

Témanyitás by Niiv von Narrath on Pént. 18 Május 2012 - 8:27

Tádénak csúszott az ital. Alphe megjegyezte, hogy csukjon be egy ablakot a manó, először csodálkozva néztem, mert nem értettem milyen ablakról beszél. Aztán a lány befejezte a mondatot és én hangosan felnevettem.
- Hát ez nagyon jó duma! – jegyeztem meg a nevetéstől fulladozva. Aztán az elf megkérdezte, hogy mi az én történetem. Becsuktam a szemem és elkalandoztam a fantáziavilágomban. Fél másodperc múlva már meg is volt a történet. Drámai arcot vágtam és a távolba néztem.
- Én nem kívánt gyermekként születtem erre a világra! – mondtam csendesen. – Az édesanyámat megerőszakolták, így esett teherbe velem. Megszült ugyan, de soha nem szeretett. Biztos arra a szörnyű esetre emlékeztettem. Magamra maradtam a világban. Mikor felnőttem nagy nehézségek árán elindultam, hogy keressek egy olyan helyet, ahol boldog lehetek. Találkoztam egy férfival, aki azt mondta szeret és elvesz feleségül. De becsapott! Én mindenemet neki adtam, ő viszont megcsalt egy 90-60-90-es hosszúlábú nővel. Megalázva éreztem magam és elmenekültem. Azóta bolyongok a világban és sehol sem találok gyógyírt az összetört szívem fájdalmaira. – mondtam és elmorzsoltam egy könnycseppet a szememben.
Alphe újra töltött nekem és én lehúztam ezt is. Egyre jobban éreztem magam. Tádé énekelni kezdet egy dalt, amit nagyon szerettem. Mind a hárman teli torokból kezdtük dalolni, és a megfelelő részeknél még fütyültünk is! Mikor vége lett a dalnak elnevettem magam.
- Sagítsek neked eljutni az elfekhez? – kérdeztem jóindulatúan. Nem lehet könnyű úgy, hogy nem ismeri a járást.
Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Végtelen mező

Témanyitás by Alphesziboia on Pént. 18 Május 2012 - 7:22

- Én alkoholista? Soha..
Mondtam és elnevettem magam.
- De nem vetem meg a jó itókát néha napján. Most azért van nálam pálesz, mert hátha rám esteledik és a hűvösben nehogy fázzak.
Mondtam komolyan. Erre jó a pálinka és koccintani.
- Köszönöm.
Mondtam a dicséretére. Közben Tádé bökdöste a térdemet.
- Adjál még egyet!
Én töltöttem és néztem, ahogy lehúzza és élnevettem magam.
- Nahát Tádé! Csukj be egy ablakot, nagy a huzat!
Aztán töltöttem még magunknak is és elkezdtem mesélni.
- Igen tulajdonképpen a fél gyerekkoromat ott töltöttem. A szüleim 10 éves koromban meghaltak és nem akartam senkihez tartozni, így megsajnált a falubeli kocsmáros és maga mellé vett egy kis zsebpénzért dolgoztam neki az elején. Abból vettem magamnak enni és inni. Ahogy nőttem úgy jött meg az eszem is, megtanultam főzni, főleg a halételek specialistája vagyok. És persze pálinkát főzni és a végén már én irányítottam a kocsmát. De otthagytam csapot papot, mert úgy gondolom többre vagyok hivatott, mint, hogy a sok részeg megjegyzéseit hallgassam egy életen keresztül.
Eléggé megeredt a nyelvem, így most inkább kérdeztem.
- És neked? Mi a történeted röviden?
Érdeklődtem én is. Tádé közben elkezdett énekelni.
- Always Look On The Bright Side of Life!
Lenéztem és egyből felsimertem a dalt. Énekeltem vele. Nagyon kellemesen éreztem magam.
Elf I.


Alphesziboia
avatar

Rangom : lignum elves

Vissza az elejére Go down

Re: Végtelen mező

Témanyitás by Niiv von Narrath on Pént. 18 Május 2012 - 6:58

Alphe azt mondta, hogy most jött a környékre és elővett egy üveg pálinkát, majd a kezembe nyomott egy kupicát és megtöltötte. Tádénak, a manónak is töltött egy adagot. Felhúzott szemöldökkel néztem a lányra.
- Csak nem alkoholista vagy, hogy piákkal meg poharakkal járkálsz? – kérdeztem kegyetlen kíváncsisággal. A lány valami kocsmát emlegetett.
- Te kocsmában dolgoztál eddig? Hol éltél idáig? – kérdeztem és a koccintás után én is lehúztam az italt. Elmosolyodtam.
- Tényleg te csináltad? Nagyon kellemes íze van. – dicsértem a lány keze munkáját mosolyogva. Elterültem a pipacsok között és vidáman néztem az eget.
- Mi a történeted idegen elf kisasszony? – kérdeztem kuncogva. Kezdtem nagyon kíváncsi lenni a lány előéletére. Még nem láttam elf nőt, aki leáll piálni egy idegennel.
- Az biztos, hogy vidám esténk lesz, ha töltesz még pár kupicával abból a pálinkából! - mondtam nevetgélve. Welora rosszallóan mordult mellettem egyet. Nem szerette, ha itam, mert akkor sokkal óvatlanabbul mozogtam.
Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Végtelen mező

Témanyitás by Alphesziboia on Pént. 18 Május 2012 - 6:42

Kicsit megmosolyogtam Niivet. Még a végén megkedvelem.
- Úgy, kérlek szépen, hogy én most jöttem erre a vidékre. Te vagy az első, akivel a környéken találkozom. De akkor örülök, hogy ezt így már tudom.
Mondtam nevetve. Belenéztem a táskámba és khúztam a pálinkát.
- Nos, kedves új ismerőseim. Igyunk egyet arra, hogy itt találkoztunk.
Van valami amiből tudsz inni?
Néztem le a manóra.
- Hát hogy volna. Még, hogy Tádénál ne lenne!
Levette sapiját és alóla egy kis poharat húzott elő.
- Ide vele!
Nyújtotta nekem, hogy töltsek bele. Meg is töltöttem poharát, bár véleményem szerint ez neki sok lesz, de nem baj, ha ő így akarja akkor az ő felelőssége. Megint belenyúltam a táskámba, előhúztam két kupicát és egyet a lánynak adtam. Megtöltöttem azt is és a sajátomat is pálinkával.
- Finom házi, én csináltam a kocsmában is árultam. Ha jól emlékszem körte.
Mondta és koccintottam velük és lehúztam. Kicsit meg is rázkódtam, mert elfelejttem, hogy ez ennyire erős.
- Azt hiszem szép estének nézünk elébe.
Mondtam kuncogva Niivnek.

Elf I.


Alphesziboia
avatar

Rangom : lignum elves

Vissza az elejére Go down

Re: Végtelen mező

Témanyitás by Niiv von Narrath on Hétf. 14 Május 2012 - 5:32

A manó lelkesen magyarázta, hogy van egy felesége aki hasonlít rá és 10 kis porontya. Nagyon kedves kis történetnek tűnt. A manók is szeretik a nagy családokat úgy néz ki.
Közben Alphe rámnézett és megkérdezte, hogy én kivel lakom. Elhúztam a számat.
- Én már pár éve csak egyedül lakom. Azt hiszem így a legjobb. – mondtam és megvontam a vállam. Mivel veszélyes volt velem egy házban tartózkodni a szerencsétlenségem miatt ezért úgy döntöttem, hogy külön költözöm a szüleimtől. Sosem bocsátottam volna meg magamnak, ha összedől miattam az otthonuk és esetleg megsérülnek vagy hasonlók.
- Illetve nem egyedül! Welora is velem él. – mondtam kicsit vidámabban. Közben Alphe rákérdezett, hogy merre laknak az elfek. Kuncogtam egyet magamban. Én sem voltam túl tájékozott a világ dolgaival kapcsolatban, de ezt még én is tudtam.
- Nem messze innen találod meg az elfeket. De hogy lehet hogy nem tudod hol élnek a fajtársaid? – kérdeztem kíváncsi szemekkel nézve a lányt.
Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Végtelen mező

Témanyitás by Alphesziboia on Hétf. 14 Május 2012 - 5:12

A manócska egyre felszabadultabb lett és vidáman válaszolt.
- Van egy asszonykám. Néha összekeverik velem, de ha jó közel mész, akkor meg tudod különböztetni. És van tíz gyerekem.
Majdnem szét pukkantam, annyira tartottam vissza a nevetésemet. Nem illik, ezért nem is tettem. Elképzeltem azt a manó asszonyt, ezért is lett még jobb kedvem.
- Ennek igazán örülünk.
Mondtam neki vigyorogva. Azért jó ezeket tudni, mert talán majd egyszer jól jön. Megint Niivre néztem és láttam, hogy ő is inkább maradna, így neki is feltettem a kérdést.
- Mondd csak Niiv. És te kivel élsz együtt?
Érdeklődtem, hiszen a nomádokat sem ismerem. Kezdtem magam egész jól érezni. Szinte otthonosan, ami egyébként nem jellemző, főleg, ha egy egészen új helyen vagyok.
- Figyelj csak Tádé. Nem tudod véletlenül, hogy az elfek merre fele laknak?
Kérdeztem még mindig vidáman.
Elf I.


Alphesziboia
avatar

Rangom : lignum elves

Vissza az elejére Go down

Re: Végtelen mező

Témanyitás by Niiv von Narrath on Vas. 13 Május 2012 - 9:54

Elég sok rémsztorit hallottam a manókról ahhoz, hogy kétségeim legyenek az aranyosságát illetően, de azért kedvesen mosolyogtam tovább. Semmi esetre sem akartam mégjobban fedühíteni. Már így is nagyon morcosnak tűnt, ami komikus volt, tekintve a méreteit.
- Welora csak kíváncsi volt rád. Még soha nem láttunk élőben manót. – magyaráztam Tádénak. Úgy vettem észre, hogy Alphe rajong az édesen kinéző dolgokért. Azonnal felkapta a manót és szinte dajkálgatva bánt vele.
- Ne haragudj, hogy megzavartuk a nyugalmad. Mindjárt megyünk. – mondtam gyorsan. Alphe-re néztem és már épp el akartam indulni, mikor a lány kérdezgetni kezdett az apróságtól. Nem bírtam a kíváncsiságommal és hallgatni kezdtem, hogy vajon milyen életet él a kis lény. A mendemondákon kívül nem tudtam róluk semmit. Úgy gondoltam jobb, ha gyűjtök egy kis információt, mielőtt továbbállok. Ki tudja lehet, hogy még hasznát veszem a dolognak.
Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Végtelen mező

Témanyitás by Alphesziboia on Vas. 13 Május 2012 - 9:32

Örömmel vettem észre, hogy Niivnek is tetszik a kis jövevény. És Welorának is. Amikor megszagolta a kis manó csak úgy hozzásimult a bokámhoz. Még durcásabb lett az arca, amikor a farkas a gazdájához ment.
- Még jó, hogy elhívtad.
Mondta Niivnek és rámnézett.
- Ha nemsokára mentek, akkor jól van. Csak nem messze lakom és nem szeretem a vendégeket a házam körül.
- Akkor most már tudjuk, hogy miért vagy ilyen kis mérges.
Mondtam neki nevetve. Megfogtam és felraktam kettőnk közé.
- Így ni! Legalább nem kell félned Welorától. Itt biztonságban vagy.
Mondtam neki továbbra is vigyorogva.
- Hogy hívnak?
Érdeklődtem.
- A nevem Tádé.
Mondta és már egy kis mosoly is megjelent az arcán.
- Jaj de aranyos neved van. Ugye, hogy aranyos Niiv?
Kérdeztem vidáman és Niivre néztem.
- Különben te a családoddal élsz vagy egyedül?
Elf I.


Alphesziboia
avatar

Rangom : lignum elves

Vissza az elejére Go down

Re: Végtelen mező

Témanyitás by Niiv von Narrath on Vas. 13 Május 2012 - 9:19

- Legalább tudsz a hibáidról. – jegyeztem meg vidáman. Hirtelen valami fura jelent meg Alphe bokájánál. Megállapítottam, hogy egy manó az és egyáltalán nem tűnt jókedvűnek. Az elf lány bemutatott neki minket. Nagyon aranyosan nézett ki a kis lény, de nekem édesanyám mindig azt mondta, hogy vigyázzak velük, mert nem minden az aminek látszik. Kedves mosollyal néztem a jövevényre. Nem akartam, hogy akárcsak véletlenül is azt feltételezze, hogy rosszban sántikálunk.
- Csak megpihentünk, de lassan továbbállunk. Még hosszú út áll előttünk. – utaltam Welorára, aki kíváncsian hajolt le a manóhoz, hogy megszagolja.
- Welora! Ez illetlenség! Gyere ide! – szóltam rá társamra. Farkasom visszasétált hozzám, leült mellém és árgus szemekkel figyelte az aprócska személyt. Még soha nem láttunk élőben manót ezidáig, így én is érdeklődve méregettem az apróságot. Legszívesebben felkaptam volna, hogy hazavigyem. Kis durcás arcával nagyon megnyerő volt.
Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Végtelen mező

Témanyitás by Alphesziboia on Vas. 13 Május 2012 - 8:58

Hallottam, hogy nevet és már kezdtem is megsértődni, amikor kibökte ennek okát. Már nem haragudtam, mert azt mondta szép vagyok.
-Nem. Illetve lehet, de én az átlagnál sokkal jobban hiú vagyok. Ez van.
Vontam meg a vállam. Egyszer csak egy csiklandozó érzést éreztem a bokámnál. Lenéztem és egy kis manó bökdöste. Lehajoltam hozzá.
- Szia! Te ki vagy?
Kissé morcosan nézett vissza rám.
- Az a kérdés, hogy te és a barátnőd kik vagytok?
Kérdezett vissza.
Ránéztem nevetve Niivre.
- Na elmondjuk neki, hogy kik vagyunk?
Majd visszafordultam az aprócska manóhoz.
- Mi csak megpihenünk itt. Nemsokára tovább megyünk. Az én nevem Alphe az övé Niiv.
Mutattam a lány felé és kacsintottam neki egyet. Kíváncsi leszek, hogy ez a kis manó mit akar tulajdonképpen.

Ő a manó:
Elf I.


Alphesziboia
avatar

Rangom : lignum elves

Vissza az elejére Go down

Re: Végtelen mező

Témanyitás by Niiv von Narrath on Vas. 13 Május 2012 - 8:33

- Az én hazám elég messze van innen. A Birodalmon belül élek, a nomádok földjén. Furcsa, hogy még nem hallottál rólunk. – feleltem neki vidáman. – Mi amolyan emberfélék vagyunk. – kacsintottam egyet a lányra. Elmondta, hogy pénze volt mindig, de a férfiakkal és a családdal problémás volt a helyzete.
- Hát egyvalaki nekem sem kéne! Minimum három pasi szükséges a boldog élethez. – jegyeztem meg úgy, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. – Bár most én is inkább a munkámra koncentrálok. Előbb a kötelesség, aztán a szórakozás. – mondtam komoly hangon. Egy széllöket borzolta össze a hajunkat és rángatta meg a ruhánkat. Az elf lány szinte azonnal elővett egy tükröt, a kezembe nyomta és fésülködni kezdett. Kerekre nyílt szemekkel néztem a szépítkezését, majd mikor megjegyezte, hogy azt szokták mondani hiú elnevettem magam. Annyira kacagtam, hogy hátradőltem. Számomra az ilyen nőies butaságok mindig is komikusak voltak.
- Ne haragudj! – mondtam kapkodva a levegőt. – De neked legalább van mire büszkének lenned. Tényleg szép vagy. – mondtam nevetés közben. Mikor végre sikerült abbahagynom felültem és megkérdeztem:
- Minden elf ennyire szépségmániás?
Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Végtelen mező

Témanyitás by Alphesziboia on Vas. 13 Május 2012 - 8:16

Ahogy a farkas mellém lépett egyből elkezdtem vakargatni a buksiját. Úgy szerettem simogatni a bundás állatokat.
- Merre fele laksz? Messze van innen? Tudod szeretnék valahol letelepedni. Ha tetszik esetleg örökre. Nem tudod véletlenül merre találok magamnak egy jó kis helyet?
Érdeklődtem buzgón. Sohasem árt egy kis információ.
- Nem igazán. Illetve a pénzzel soha nem volt gondom, csak a családdal. Meg persze a férfiakkal. Nem mintha lett volna valaha is valakim, de most úgy gondolom nem is kell. Egy darabig legalább is.
Kicsit elegem volt a részeges és hőbölgő férfiakból. Mivel belőlük láttam a legtöbbet sajnos elkönyveltem őket ilyeneknek.
- Nomád? Róluk nem hallottam még. Mit kell tudni rólatok?
Kérdeztem megint kíváncsian. Aztán megfújta egy erősebb szellő a hajamat és az összekuszálódott kicsit. Fogtam a táskámat, kivettem belőle egy kisebb tükröt és egy fésűt.
- Megfognád kérlek! Meg kell igazítani a hajamat. Nem szeretem, ha rendetlen.
Mondtam neki és átadtam a tükröt. Jól megnéztem magam és vágtam egy fintort, annyira nem tetszett a szétfújt hajam. Gyorsan megfésültem, háromszor átmentem rajta, majd elraktam a kellékeimet.
- Köszönöm. Szokták mondani, hogy hiú vagyok, de nem érdekel. Akinek nem tetszik ne barátkozzon velem.
Mondtam komolyan. A külsőm volt a gyengém.
Elf I.


Alphesziboia
avatar

Rangom : lignum elves

Vissza az elejére Go down

Re: Végtelen mező

Témanyitás by Niiv von Narrath on Vas. 13 Május 2012 - 7:54

Alphe megkérdezte, hogy megsimogathatja-e Welorát. A farkas azonnal a lány mellett termett és várakozón nyújtogatta a nyakát.
- Persze! Nagyon szereti, ha kényeztetik. – mondtam vidáman. Kérdésemre azt felelte, hogy nagyon szép vagyok. Elpirultam és lányos zavaromban az arcomra szorítottam a tenyereimet. Még soha nem mondta nekem senki sem, hogy szép vagyok. Mindenkit a szerencsétlenségem kötött le.
- Köszönöm! – mondtam vékony hangon és hatalmas mosolyt küldtem a lány felé. Az elf megkérdezte, hogy meddig maradok itt. Oldalra döntöttem a fejem és elnéztem a helyet, aztán kis csend után válaszoltam:
- Éppen csak átutazom. Épp hazafelé tartok. – mondtam elmélázva. Alphe csak egy kitérő válasszal utalt rá, hogy nem szívesen beszél a múltjáról. Legalábbis én ezt szűrtem le a válaszából.
- Nem ment jól a sorod? – kérdeztem komolyabb hangon. Nehéz volt elképzelnem, hogy valaki aki ilyen szép és vidám rosszul éljen. De a látszat néha csalhatott ezt én is tudtam.
A nő tovább érdeklődött.
- Nem ismerek itt senkit. Most járok errefelé először. – mondtam sajnálkozva. Tényleg nem voltam a hasznára a tudásommal. Welora visszatért mellém, és az ölembe tolta a fejét. Simogatni kezdtem és közben vidáman válaszoltam a lány következő kérdésére.
- Nomád vagyok. – mondtam egyszerűen. – Te pedig minden bizonnyal elf vagy. Legalábbis nagyon úgy nézel ki. – kuncogtam vidáman.
Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Végtelen mező

Témanyitás by Alphesziboia on Vas. 13 Május 2012 - 7:22

Amikor a farkast is bemutatta még jobb kedvem lett. Szerettem az állatokat, de Weloráról nem tudtam eldönteni, hogy csak a gazdáját engedi magához közel, vagy mást is.
- Meg szabad simogatni?
Érdeklődtem kedvesen. Nagyon szép volt a farkas és legszívesebben megdögönyöztem volna.
- Igen, úgy nézel ki. Nagyon szép vagy.
Mondtam és egy picit bele is pirultam, hiszen én nem szoktam dicsérni, inkább engem szoktak és akkor jól kihúzom magam.
- Valóban szép ez a rét. És meddig maradsz itt?
Érdeklődtem tovább. Ha esetleg olyan helyre megy, ami nekem is kedvez, vele tartok.
- Hogy honnan? Messziről.
Mondtam egyszerűen. nem akartam rögtön a bajaimmal traktálni.
- Örülök, hogy megszabadultam, azoktól, a helyektől, ahonnan idekeveredtem.
Kicsit részleteztem, de csak ennyire.
- Ismersz itt másokat is?
Körbe néztem és nagyon tetszett ez a hely.
- Remélem nem haragszol meg a kérdésem miatt. Nem akarok illetlen lenni, de érdekel. Akkor te most milyen lény is vagy?
Kérdeztem kíváncsian.
Elf I.


Alphesziboia
avatar

Rangom : lignum elves

Vissza az elejére Go down

Re: Végtelen mező

Témanyitás by Niiv von Narrath on Vas. 13 Május 2012 - 7:12

Csak ültem és csodáltam a pipacsokat. Már egy ideje tudtam, hogy van a közelben valaki, hallottam a mozgolódást. Nemsokára elő is bújt és ahogy elnéztem egy elf lány volt. Azonnal be is mutatkozott és én mosolyogva vontam le a következtetést, hogy kedves, szimpatikus nő.
- Szia! Az én nevem Niiv. – mutatkoztam be. Aztán magamhoz öleltem farkasomat. – Ő pedig itt, Welora.
A lány leült mellém és megkérdezte, hogy mióta lakom itt, mert ő még új. Elnevettem magam akaratlanul is.
- Tényleg úgy nézek ki, mintha idevalósi lennék? – kérdeztem és csavargatni kezdtem a hajamat. Errefelé tündérek és erdei lények éltek, amik szerintem csodaszépek voltak. Jó érzés volt, hogy a lány feltételezte rólam, hogy közülük való vagyok. Én csak egy sima nomád voltam, így ez elég nagy dicséret volt a szememben.
- Sajnos nem sokat tudok segíteni neked, mert én is csak átutazó vagyok. – mondtam sajnálkozva. – De gyönyörű ez a rét nem?
- Te honnan jöttél? – kérdeztem kíváncsian.
Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Végtelen mező

Témanyitás by Alphesziboia on Vas. 13 Május 2012 - 7:02

Örömmel konstatáltam, hogy megérkeztem valahova. Hogy hova? Azt nem tudtam. Mindegy is. Szétnéztem és mindenhol piros pipacsokat láttam. Széttártam a karjaimat és elkezdtem forogni. Amikor megálltam megszédültem és inkább leültem picit a virágok közé. Mivel a hallásom jó volt, hallottam, hogy közeledik valaki. Kikandikáltam a virágok közül és észrevettem egy lányt. Kedvesnek látszott, ám nem mertem egyből leszólítani. Megvártam amíg leült és akkor mentem oda hozzá.
- Szép jó napot!
Köszöntem neki mosolyogva.
- Az én nevem Alphesziboia. De szólíts csak Alphenek.
Még mindig mosolyogtam. Egész szép arca volt ennek a lánynak. De éreztem, hogy ő valami különleges. Biztos, hogy nem ember.
- Még új vagyok itt. Mondhatni, most érkeztem és nem ismerek itt még semmit.
Mondtam neki és leültem vele szembe.
- Te régóta élsz itt?
Érdeklődtem óvatosan.
Elf I.


Alphesziboia
avatar

Rangom : lignum elves

Vissza az elejére Go down

Re: Végtelen mező

Témanyitás by Niiv von Narrath on Vas. 13 Május 2012 - 6:32

- A küldetés tökéletesen teljesítve. – sóhajtottam vidám büszkeséggel. Már csak annyi volt hátra, hogy hazautazzak a zsebemben csörgő drachmákkal, amiket fizetségül kaptam a munkámért. Tényleg tökéletesen sikerült a dolog, pedig ez volt az első teljesen önálló küldetésem. Mondjuk az is igaz, hogy elég piti kis munka volt, így a fizetség sem volt túl nagy érte, de végülis senki sem a csúcson kezdi. Oda el is kell jutni. Akiben van elég akarat, kitartás és erő az célt ér egyszer. Én biztos, hogy legenda leszek majd, mindig is így gondolkoztam. Welora hozzábújta a lábamhoz, lehajoltam és megsímogattam a nyakát.
- Gyere! Induljunk el haza! Apa nagyon büszke lesz ránk! – mondtam vidáman és hátat fordítottam a gyönyörű tájnak. Lassú, ráérős léptekkel indultam el az erdőn keresztül. Pár óra séta után kiértem egy egészen különös helyre. A rét tele volt pipacsokkal, ameddig csak a szem ellát.
- Hú de szép! – sóhajtottam és leültem a mező szélén. Itt pont jó lesz megpihenni.
Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Végtelen mező

Témanyitás by Shade von Narrath on Csüt. 19 Aug. 2010 - 5:06A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 23 Nov. 2018 - 23:01-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Végtelen mező

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.