Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Garew Towryk

A legtöbb felhasználó (19 fő) Szomb. 24 Nov. 2018 - 3:35-kor volt itt.

Virágos domboldal

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Garew Towryk on Hétf. 18 Feb. 2013 - 23:12

Helyszínváltás. Játéktér szabad!
NJK
NJK

Garew Towryk
avatar

Rangom : noctis njk

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Niiv von Narrath on Hétf. 18 Feb. 2013 - 9:23

A maci egy ideig csak méregetett, aztán láthatóan megunta a fixírozásomat, mert megfordult és rámart Shade kávéjára és cigijére. Férjem épp ekkor ébredt fel és dühösen konstatálta, hogy a maci lenyúlja a függőségeit. Mérgében hozzávágta a szerencsétlen állathoz alkoholtól bűzölgő nadrágját. Szerencsétlen pára orrára rátekeredett a büdös szövet, és egészen rosszul lett tőle. Szédelegve húzta el a csíkot az erdő sűrűjébe.
- Néha kegyetlen vagy, ugye tudod? – néztem kuncogva férjecskémre, aki visszaesett a párnára. Odamásztam hozzá és az oldalához bújcsiztam.
- Lejárt a szabadságunk igaz? Ma mehetünk is haza. – mondtam kissé kedvetlenül. Az viszont mindenképp nyugtató volt, hogy mire hazaérünk Sirius bá már sehol se lesz. Én viszont Valkyriába utazom, szóval egy ideig még nem kell tartanom attól, hogy összefutok a vén rókával.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Hétf. 18 Feb. 2013 - 8:38

Elfeküdtem, magamra rántottam a takarót és már aludtam is. Jó mélyen, egészen addig míg Niiv nyöszörögni nem kezdett. A párnába morogtam, nem akartam még felkelni, de azonnal kinyílt a szemem, amikor asszonykám kiejtette a száján, hogy "Medve"!
-Megint itt van? - ültem fel és hajoltam előrébb mérgesen. A medve épp a kávémat iszogatta. Már megint. Elborult az agyam.
-A kávéééééééém. - morogtam, mikor észrevettem, hogy épp rá akar gyújtani.
-A cigiiiiiiim. - néztem a dögre mérgesen. Meg akartam dobni valamivel, és az első, ami a kezem ügyébe került az alkoholszagos gatyám volt, amit előző este a részeg összepiázott. Egyenest a medve szeme közé dobtam, ami ráakadt és rátekeredett az orráról. A szag azonnal megcsapta, és még a szeme is keresztbe állt az intenzív piaszagtól. A nyomorult fájdalmasan feldörmögött, eldobta a csészét és a bagót, majd elmenekült a málnáson keresztül.
-Pff...erdei dögök...- dőltem vissza a párnára.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 18 Feb. 2013 - 23:41-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Niiv von Narrath on Hétf. 18 Feb. 2013 - 8:23

Shade csak morgott és morgott, mint valami öregember. Bár ez így 1603 évesen nem túl meglepő. Hiába néz ki huszonévesnek, attól még nem lesz fiatalabb. Csak én vagyok szinte kölyök hozzá képest. Lehúztam magamhoz lustizni és ő azonnal bele is ment a dologba. Magára húzta a takarót és bevágta a szunyát. Átöleltem és simizni kezdtem, míg engem is elnyomott az álom. Pár órával később ébredtem. Valami nagyon nem stimmelt. Mintha valaki járkált volna odakint. Felkeltem és a sátor bejáratához másztam. Kikukkantottam rajta és le is fagytam. Egy hatalmas barnamedve nézett velem farkasszemet.
- S-s-sh-shaaaaade. – suttogtam sokkosan. A szám szinte meg se mozdult.
- Medveeeee!!!! – súgtam tovább és reménykedtem hogy férjem feleszmél. Nem szívesen lettem volna macieledel.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Hétf. 18 Feb. 2013 - 5:50

Niiv nem értette, mi ez a hatalommánia a bácsikámnál. Ezzel nem volt egyedül. Kicsit elgondolkodtam.
-Ez az álma...mint neked hogy legenda legyél. Gondolom...vagy valami hasonló... - válaszoltam, majd megjelent egy ittas férfi. Úgy vonyított, hogy fájt hallgatni. Mérges lettem, amikor leöntött a piájával. A ruhám azonnal átvette a szagot, így én is olyan szagú lettem mint egy részeg csöves. A szeszes bűzt érezve az életkedvem is elment. Bemásztam a sátorba és tiszta ruhát kerestem, hogy átöltözhessek. A részegest elijesztettem egy laza fogvillantással. Úgy rohant, hogy még a bokrokat is magával vitte. Niiv meg is jegyezte, hogy szerinte túlreagáltam. Fújtattam egyet. Én másképp gondoltam. Miután átvettem a gatyámat, asszonykám elfeküdt mellettem és lehúzott maga mellé.
-Én nem is morgok...- ellenkeztem. Azt mondta pihenjünk kicsit.
-Ez jó gondolat. - értettem egyet. A rám ömlött pia szagától vagy sem, de amint letettem a fejem a párnára szinte már aludtam is. Félálomban kotorásztam magam mellett, majd ráakadtam a takaróra. Megfogtam és a nyakamig húztam.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 18 Feb. 2013 - 23:42-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Niiv von Narrath on Hétf. 18 Feb. 2013 - 4:33

- Mire ez a fene nagy hatalomvágy? Hiszen így is elég magas pozícióban van. Igaz, nem a legmagasabban, de nem sokkal marad le. – mondta fejcsóválva, mikor Shade elmagyarázta, hogy a nagybátyja csak ugródeszkának nézi a Gerusia elnökséget. Férjem szerint az öregtől akármi kitelt és ebben nem is kételkedtem. Gonosz egy vén csont volt Sirius bácsi.
- Mindegy. Egyenlőre, nincs lehetősége rá, hogy keresztbe tegyen nekünk. Legfeljebb engem szekál naphosszat, de kibírom. Voltam már rosszabb helyzetben is. – mondtam határozottan.
- Most nem utált mindenki, csak Sirius bá és Femke nagyi. Karmennel és a szolgákkal már egészen jól kijöttem. Mondjuk a szakácsnőt még nem győztem meg és volt néhány féltékeny szobalány is, de úgy gondoltam, hogy ennyi még belefér.
Időközben csatlakozott hozzánk egy részeg fazon is, aki sikeresen leöntötte az italával férjemet. Shade nem díjazta a megmozdulást, így egy szem- és fogvillogtatós malőrrel szinte halálra rémisztette és elűzte a szerencsétlent, aztán morogva bújt a sátorba átöltözni.
- Shade, ez nem a világvége. Kicsit talán túlreagáltad. Nem hiszem, hogy direkt csinálta. – mondtam kuncogva férjecskémnek. Utána másztam a sátorba, megvártam míg bűz mentesíti magát aztán elfeküdtem és lehúztam magam mellé.
- Ne morogj! Inkább lustizzunk egy kicsit.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Szomb. 16 Feb. 2013 - 10:21

-Ez bonyolult. Siriusnak csak ugródeszka a Gerusia. Ha alkalma nyílik rá, hogy megszerezze a trónt...mérget vehetünk rá, ki fogja használni. - mondtam. Azt már csak gondolatban tettem hozzá, hogy az ár nem fog számítani. Niiv felvetette, mi lesz akkor, ha gyerekünk is lesz. Jól látta, az csak újabb gát lenne Sirius számára a trón és közte. Nem lenne boldog a hír hallatán.
-Nem tudom, de tőle bármi kitelik. - válaszoltam, de nem sokat foglalkoztam a dologgal, ez úgy sem volt még aktuális. Majd egy 10-15 év múlva elég foglalkozni majd a témával. Niivre egy hernyó mászott rá. A lány nagyon aranyosnak találta, és arról magyarázott hogy hamarosan pillangó lesz belőle.
-Aha, ez nagyon érdekes. - mondtam némi iróniával. Majd a következő pillanatban egy férfi lépett mellénk, aki nem volt egyedül. Két lábon járó szeszkazánként zuhant a tűz túloldaláról, majd rákezdett. Olyan hamisan énekelt, hogy azt hittem, átszakad a dobhártyám.
-Kértek piát? - kérdezte, mikor váratlanul előtört belőle az illem és meg akarta osztani velünk a piáját. Bár ne tette volna. Az a szerencsétlen felállt és odabotorkált elénk.
-Köszönöm nem. - utasítottam vissza a lehetőséget. De a férfi addig ügyetlenkedett, míg beleborította az ölembe a szeszt. Mérges lettem és önkénytelenül is elvörösödtek a szemeim. Ez a részeg barátunk figyelmét sem került el. Láttam a meglepődöttségét az arcát, gondoltam fokozom. Előhúztam a szemfogaimat és felé villantottam. A férfi falfehér lett, azonnal kijózanodott és ordibálva futott a bokrok közé. Mélyet sóhajtottam, majd felkeltem és bemásztam a sátorba, hogy valami száraz, alkoholszagtól mentes ruhát találjak. Végig morogtam az orrom alatt.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 18 Feb. 2013 - 23:44-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Niiv von Narrath on Szomb. 16 Feb. 2013 - 10:03

- Szóval sosem adja fel. – mondtam sóhajtva
- De miért fáj ennyire a foga a trónra? Hiszen ő a Gerusia feje. Az nem elég neki?- tettem fel a költői kérdést.
- Mi lesz akkor, ha esetleg teherbe esek? Akkor még messzebb kerül a tróntól. Remélem nem fog vérszemet kapni. – jegyeztem meg félelmemet férjemnek. Közelebb csúsztam, és hozzábújtam, ő pedig átölelt és megsimogatta a fejem. Kis ideig csendben ültünk, aztán megjegyezte, hogy van valami rajtam. A vállamra pillantottam és egy zöld dundi hernyót pillantottam meg.
- De aranyos! – mondtam mosolyogva. Leszedtem a vállamról és a fűbe tettem.
- Szerintem hamarosan pillangó lesz. Nézd csak milyen kis dagi. – vizsgálgattam a hernyót, miközben az komótosan hullámzott egyre távolabb tőlünk.
Egyszer csak megjelent mellettünk egy részeg fazon. Leült a tűz mellé és hamiskás hangon énekelni kezdett.
- Kértek piát? – nyújtott felénk egy üveggel, de már nem volt beszámítható állapotban, így az ital jó része férjemre borult. Nem tudtam mit ihat a fazon de nagyon büdös volt. Be kellett fognom az orromat, hogy ne legyek rosszul.
- Inkább most kihagynám…-utasítottam vissza az italt, mire a részeg megvonta a vállát és újra ráhúzott.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Szomb. 16 Feb. 2013 - 9:32

Niiv jó ötletnek tartotta, ha a hétvégén megyünk vissza Bradenburgba, míg Sirius nincs ott és még azelőtt hazautazik Valkyriába, mielőtt az öreg visszatérne. Bácsikám nem kedveli a nomádlányt, ellenszenvesebb vele, mint Karoline-nal volt.
-Nem hiszem, hogy erre valaha sor kerül. - mondtam. Nem akartam lelombozni, de ismertem annyira Siriust, ő nem adja fel.
-Ő az örök próbálkozó. Apám uralkodása idején is fente a fogát a trónra, most sincs másként. - vontam meg kicsit a vállamat. Asszonykám közelebb mászott és hozzám bújt. Átöleltem a vállát és végigsimítottam a haján, ekkor egy hatalmas zöld hernyószerű nyálkás dög hullott a vállára.
-Van rajtad valami. - mutattam a ruhába kapaszkodó zöld jószágra.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 18 Feb. 2013 - 23:46-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Niiv von Narrath on Szomb. 16 Feb. 2013 - 9:16

Shade azt mondta a nagybátyja hétvégén elutazik.
- De jó! Akkor hétvégén menjünk csak haza! Mikor pedig visszajön, én elmegyek Valkyriába. – mondtam el a tervemet Shade-nek.
- Így mindkettőnknek jobb lesz. Engem nem tud kiidegelni és ha nem vagyok a közelben veled sem annyira tolakodó. – mondtam férjecskémnek sóhajtva.
- Remélem lassan belenyugszik hogy nem tud ellenem semmit tenni. Ha felfogná, akkor nem lenne vele ennyi gondunk sem. – morogtam az orrom alatt. Kis ideig üldögéltem és kortyolgattam a kávém, aztán közelebb csúsztam Shade-hez, nekidőltem és a kezét áthúztam a vállamon.
- Minden esetre jó egy kicsit kettesben lenni. – jegyeztem meg bújcsizva.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Szomb. 16 Feb. 2013 - 6:53

Amint visszaértünk a táborba, Niiv bevágódott a sátorba. Gyorsan megszabadult a levelektől, majd leült mellém kávézni.
-Nem tudom...ha rajta múlna örökre a nyakamon maradna. - feleltem, majd belekortyoltam a feketébe.
-Az biztos, hogy a hétvégén Sabourinba utazik és ott tölt néhány napot. Bácsikámtól mentes lesz a kastély, ha akkor utazunk haza. - tettem hozzá. Niiv megemlítette, hogy a kiskölyök hamarosan fél éves lesz.
-Két-három napot még simán eltölthetünk itt. - tettem le magam mellé a csészét. Niiv azt mondta, hogy ha visszatérünk Bradenburgba utána hazautazna Valkyriába meglátogatni a fiát.
-Tényleg gyorsan telik az idő. - jegyeztem meg.
-Nem zavar, menj csak. Úgyis sok dolgom lesz. - mondtam és már láttam magam előtt, hogy a következő heteket munkával fogom tölteni.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 18 Feb. 2013 - 23:48-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Niiv von Narrath on Szomb. 16 Feb. 2013 - 6:31

Más nem lévén magamra tekertem pár hatalmas levelet. Úgy éreztem magam mint egy dzsungel lakó, de az évakosztümnél még ez is jobb volt. Mikor visszaértünk a táborhelyre azonnal a sátorba bújtam, letéptem magamról a leveleket és kihajítottam őket a sátor elé. Felkaptam magamra a ruháimat és kimásztam férjem mellé. Ő éppen kávézott és megkérdezte kérek-e. Kicsit fáradtnak éreztem magam, így bólintva vettem el tőle a csészét.
- Köszönöm. – mondtam halvány mosollyal az arcomon és belekortyoltam a feketébe.
- Mondd csak, meddig marad nálunk Sirius bácsi? – kérdeztem kíváncsian.
- Mert addig amíg el nem megy akár itt is maradhatnánk. – néztem rá kérlelő mosollyal az arcomon, aztán elgondolkoztam.
- Yangin most lesz fél éves pár nap múlva. – mondtam vidáman.
- Úgy nő a kissrác mint a gomba. Észbe se kapok és már hozza a feleségjelöltet. – kuncogtam vidáman.
- Azt hiszem, ha visszatérünk Bradenburgba kis időre hazamegyek majd Valkyriába. Már ha nem zavar. Gondolom te nem szeretnél velem jönni. – csacsogtam vidáman.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Szomb. 16 Feb. 2013 - 5:15

Míg a tóban fürdőztünk addig ellopták a ruháinkat. Az összeset. Csak egy fél pár zokni csüngött az egyik ágról, azt is menekülés közben hagyhatták el. Niiv morcos volt, de gyorsan megoldotta a ruhahiányt. Összeszedett valami növényt és azt tekerte maga mögé, mint alkalmi ruhát. Lassan visszaindultunk a táborhelyünkre. Örültem, hogy amikor levetkőztem az alsógatyát magamon hagytam. Ha nem így tettem volna, most én is levelekbe lennék csomagolva. Már egészen besötétedett, mire újra a sátorhoz értünk. Gyorsan tüzet raktam, majd leheveredtem a sátor ajtaja elé töltve magamnak egy csésze forró feketét.
-Kérsz te is? - kérdeztem Niivet.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 18 Feb. 2013 - 23:49-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Niiv von Narrath on Pént. 15 Feb. 2013 - 14:47

Shade-nek nem volt kedve repülni a gejzírrel, így arrébb úszott, én pedig újra felrepültem a levegőbe. Magasan voltam és a víz hangos zubogása miatt azt sem érzékeltem, hogy közben kukkolóim akadtak. Visszazuhantam a vízbe, majd nevetve tértem vissza a felszínre.
- Ez nagyon jó! – örvendeztem vidáman. Mintha egy ismeretlen hangot is hallottam volna, de mire körbenéztem már senki nem volt sehol. Shade azt mondta megszárítkozik, így kiúszott a vízből. Aztán hirtelen megszólalt, hogy ellopták a ruháinkat.
- hogy micsoda???? – sikkantottam fel ijedten. Kiúsztam a partra, hogy a saját szememmel győződjek meg a dologról.
- Ezt nem hiszem el! – toppantottam mérgesen. Aztán lemondóan sóhajtottam és körülnéztem. Egy hatalmas levelű cserjére lettem figyelmes.
- Nem gond, megoldom. – mondtam és leszakítottam két levelet, meg egy hatalmas szárat. Magamra tekertem a növényt, aztán megkötöztem a szárral.
- Szinte új divatot teremtek. - Mondtam vidáman.
- Na menjünk vissza a táborhelyre. Azért nem jönne rosszul egy normális ruha. – mondtam férjemnek és elindultam.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Pént. 15 Feb. 2013 - 14:31

Niiv a gejzírrel együtt a magasba röppent, majd visszazuhant. Nagyon tetszett neki a dolog, ezért türelmetlenül várta, mikor tőr fel újra. Nem kellett sokat várnia, újra gyöngyözni kezdett a víz. Nekem nem volt kedvem gejzírezni, ezért arrébb ültem. Még el sem helyezkedtem az új helyemet, amikor Niiv ismét odafent szörfözött. Néhány falubeli fiatal fiú hangos füttyögéssel és tapssal jutalmazták az ingyen mozit. Épp a környéken jártak, amikor meglátták Niivet a vízoszlop tetején fürdőzni anyaszült meztelen.
-Gyerünk cica, ide is villants. - szóltak be távolabbról is. Mielőtt a kölykök nagyon belemelegedtek volna a bámulásba egy öregasszony tűnt fel mögöttük. A kezében sodrófát tartott és azzal verte el a kukkoló fiatalságot. Asszonykám időközben ismét a tóban lubickolt. Az idős nő szúrós szemmel nézett le a szikla tetejéről.
-Szégyentelen. - morogta, majd az egyik fiú fülét megragadva sétált el. A környék elcsendesedett.
-Az hiszem megszárítkozom. - döntöttem el gyorsan és kiúsztam a partra. Ám kiérve megdöbbenve láttam, hogy a cuccaink eltűntek. Egy fél pár zokni maradt egyedül, az is egy faágon lógott.
-Niiv, lenyúlták a ruháinkat. - közöltem a rossz hírt az a lánnyal.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 18 Feb. 2013 - 23:58-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Niiv von Narrath on Pént. 15 Feb. 2013 - 14:16

Észrevettem, hogy Shade mögött bugyborékol a víz. Rögtön rosszra gondoltam és ezt szóvá is tettem, de ő úgy tűnt nem értette az utalást. Rögtön rá is jöttem, hogy miért. Nem eresztett galambot. Egy gejzírre csücsültünk rá. Éreztem hogy emelkedni kezdek, aztán kilőttem az ég felé. Egy ideig a hullámok tetején szörföztem, aztán hirtelen eltűnt alólam a tartóerő és visszazuhantam a vízbe. Vizet köhögve bukkantam újra a felszínre aztán egy pillanat csend után vidáman úsztam vissza férjemhez.
- Ez nagyon jó! Még egyszer! – vidámkodtam, de úgy tűnt a gejzírnek még kell az idő.
- Szerintem te is próbáld ki. Nagyon jó! – lelkendeztem férjemnek. Alig vártam, hogy újra buborékos legyen a víz.
- Na mi lesz már? – sürgettem a gejzírt.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Pént. 15 Feb. 2013 - 13:50

justify]Niiv belemászott az ölembe és miközben hozzám bújt megjegyezte, hogy szívesen játszadozna még. Aztán mintha lefagyott volna, mögém nézett, majd valami galambról fecsegett meg a bizalomról, de nem igazán értettem miről beszél. Miközben hallgattam és meglepődött arcát néztem, észrevettem, hogy gyöngyözik mögötte a víz.
-Az meg mi? - kérdeztem, majd a lány mögötti hatalmas buborékokra mutattam. Észre sem vettük, hogy épp egy víz alatti gejzíren ülünk, míg elő nem tört. A feltörő vízoszlop olyan gyorsan repítette ki az asszonyt az ölemből, hogy alig tudtam követni. Egyik pillanatban még a rajtam ült, a következőben meg egy több méteres vízoszlop tetején hánykolódott. Néhány percig tartott az egész, aztán a víz visszahúzódott és Niiv visszazuhant a tóba. [/justify]


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 19 Feb. 2013 - 0:00-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Niiv von Narrath on Pént. 15 Feb. 2013 - 13:36

Shade Nem adta könnyen magát. Kitartóan próbáltam a víz alá nyomni, de nem sikerült. Férjem elkapta a kezem és maga mellé húzott. Már egyáltalán nem csodálkoztam rajta, hogy nem sikerült lenyomnom, ugyanis ráült egy sziklára, és most engem is oda ültetett.
- Nem. Még szívesen játszadoznék. – mondtam sunyi mosollyal az arcomon és átfordultam az ölébe, vele szembe. Átöleltem a nyakát és hozzábújtam.
- De ha te nem szeretnél játszani, akkor simán csak ázogathatunk is. – mondtam bújcsizás közben. Nagy szeretetrohamomban fura dologra lettem figyelmes. Shade mögött bugyborékolni kezdett a víz. Egy pillanatig kikerekedett szemekkel bámultam a buborékokat, aztán rosszallóan néztem férjemre.
- Shade! Én megértem, hogy ez a bizalom egyik jele, de igazán szólhattál volna, mielőtt elereszted a galambot. Mégiscsak túl közel vagyok most hozzád ahhoz, hogy ilyesmiket csinálj. – mondtam nagyokat pislogva.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Csüt. 14 Feb. 2013 - 13:41

Elégedetten néztem, ahogy az asszony tova viszi a hullám. Amint megállapodott a túlparton és kiköhögte magát azonnal elégedetlenkedni kezdett. Egy pillanatra nem figyeltem, ez épp elég volt neki, hogy eltűnjön. Amikor újra a túlpartra pillantottam az asszonynak már hűlt helye volt. A következő pillanatban éreztem, ahogy valami hozzáér a lábamhoz, majd ránt rajtam egyet. Elveszettem az egyensúlyomat, így hátrább dőltem. Ekkor előmászott a víz alól Niiv és rám nehezedve nyomott lefelé. Nem adtam könnyen magam, reflexszerűen álltam ellen a támadásnak, így csak félig tudott a víz alá nyomni. Mögöttem pont egy szikla volt, ami félig a tóba lógott. Leültem a vízalatti padkára, majd megfogtam Niiv kezét és magam mellé ültettem.
-Na kiszórakoztad magad? - kérdeztem.A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 19 Feb. 2013 - 0:02-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Niiv von Narrath on Csüt. 14 Feb. 2013 - 13:32

Fröcskölni kezdtem Shadet, de csak egy ideig maradtam nyerő pozícióban. Amint alkalma nyílt rá, férjem egy hatalmas hullámot küldött rám és elsodort. A tavacska másik felén kötöttem ki, vizet köpködve.
- Héééé! – nevettem a szememből törölgetve a vizet, aztán elmerültem és a víz alatt Shade lábához úsztam, aztán kirántottam őket. Amint dőlni kezdett felmentem a felszínre és lenyomtam a vállainál fogva.
- Nesze! Mártózz meg te is. – kacagtam vidáman.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Csüt. 14 Feb. 2013 - 13:21

Nem volt okom sietni, ezért ráérősen csináltam mindent. Niiv viszont türelmetlenül hívott fürdeni. Miután elszívtam a cigimet, rávettem magam, és csatlakoztam hozzá.
-Nem is tudom...- válaszoltam. Asszonykámra rátört a játszhatnék. Mint egy kislány nevetve rám küldte a vizet. Láttam rajta, hogy nagyon élvezi a dolgot. Én viszont nem győztem hárítani. Folyamatosan és kitartóan söpörte az arcomba a vizet, ami ráadásul meleg volt. Egy darabig hagytam, hogy szórakozzon, de amikor megelégeltem a dolgot ellentámadásba lendültem. Kifigyeltem azt a pillanatot, amikor épp abbahagyta a fröcskölést és ekkor küldtem rá egy nagyobb hullámot. Jó volt látni, hogy Niiv felett elsimul egy nagyobb hullám, majd eggyé válik a vízzel és a kicsi tó túlpartjáig csobog.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 19 Feb. 2013 - 0:03-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Niiv von Narrath on Csüt. 14 Feb. 2013 - 13:11

Shade olyan lassú volt ezen a napon mint egy lajhár. Leült egy sziklára és cigizni kezdett. Elkaptam a lábát és kicsit megrángattam magam felé, nem annyira, hogy a vízbe csússzon, csak kicsit megsiettettem.
- Gyere mááááááár – húztam el a szót türelmetlenül. Shade végre elszívta a cigijét, levetkőzött és becsobbant mellém. Odaúsztam hozzá és megöleltem.
- Majdhogynem jobb mint otthon. Nem? – kérdeztem vidáman, de egyszer csak furán kezdtem érezni magam.
- Játszunk valamit! Légyszi légyszilégyszilééééééégyszíííííí! – mondtam felpörögve mint egy 6 éves kislány. Aztán elkezdtem locsolni férjecskémet a vízzel. Fenemód élveztem a dolgot.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Csüt. 14 Feb. 2013 - 13:03

Niiv nem sokat várt a fürdéssel, alig hogy megérkeztünk, azonnal megszabadult a ruháitól és belecsobbant a meleg vízbe. Én viszont nem kapkodtam. Távol kerültünk a fura szagoktól, így nem volt okom sietősre venni a dolgokat. Leültem egy sziklára és rágyújtottam. Figyeltem, ahogy az asszony elmerül, majd újra előkerül. Azt mondta kellemes a víz.
-Elhiszem - mondtam, miközben beleszívtam a bagóba. Levettem a cipőmet és a vízbe lógattam a lábaimat. Igaza volt, tényleg kellemes volt a víz. Még melegebb volt, mint a másik, ahol sátort vertünk.
Miután elszívtam a cigimet alsógatyáig vetkőztem, majd én is megmerültem a tóban.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 18 Feb. 2013 - 23:55-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Niiv von Narrath on Csüt. 14 Feb. 2013 - 12:54

Az előző incidens után férjem is sietősre fogta a dolgot. Pár pillanat alatt elkészült aztán Kelet felé vettük az irányt. Kis idő múlva meg is érkeztünk a tóhoz. Vidáman dobtam le a törölközőm, aztán elhajigáltam a ruháimat, miközben vidáman a víz felé futottam. Mikor elértem a szikla széléhez elrugaszkodtam és lendületes bombát ugrottam a vízbe. Egy ideig csak merültem, aztán elkezdtem felfelé úszni. A víz pont fürdőmeleg volt.
- Gyere Shade! Ez nagyon kellemes! – kiáltottam férjemnek, miközben hátrasimítottam nedves tincseimet.
- Pont jó meleg. Tökéletes. – kuncogtam a vizet fröcskölve.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Csüt. 14 Feb. 2013 - 12:42

A bokorba kulázó alak elrontotta a pillanatot, így Niivnek sem volt kedve a sátorban maradni. Mély sóhajokkal öltöztem fel sietősen. Nem akartam érezni a szagokat.
-Kész vagyok. - szóltam, majd előmásztam a sátorból. Még jó, hogy az öreglány több törölközőt is csomagolt, így nem jelentett gondot, hogy egyet beáldoztunk fenékpucolásra. Elindulunk egy ösvényen a megadott irányba, Kelet felé. Pont ahogy a ronda lány is mondta, fél óra elteltével egy vízesést pillanthattunk meg.
-Már közel járunk. - mondtam. Néhány száz méter után feltűnt a tó is. Nem volt valami nagy, nagyobbra számítottam. Ledobtam a parton a törölközőt és közelebb merészkedtem, hogy jobban szemügyre vegyem a helyet.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 18 Feb. 2013 - 23:54-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.