Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 1 rejtett és 1 vendég

Garew Towryk

A legtöbb felhasználó (19 fő) Szomb. 24 Nov. 2018 - 3:35-kor volt itt.

Virágos domboldal

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Szer. 30 Jan. 2013 - 2:34

A nagy menekülésben olyan ügyesen nyúltam, hogy magunkra rántottam a sátrat. Elsötétült minden, látatlanba kotorásztam magam mellett, míg rá nem akadtam a kidöntött tartórúdra. Gyorsan visszatettem a helyére. Tettem néhány megjegyzést a sátor stabilitására vonatkozóan, mire Niiv azzal nyugtatott, hogy úgy sem fúj olyan erős szél, hogy felkapjon egy sátrat. Azt mondta, hogy csak mesékben hallani ilyesmiről. Furcsán néztem rá.
-Tornádóról hallottál már? Az egy tehenet, sőt még egy házat is simán felkap, nemhogy egy darab vászonrongyot, amit néhány kampó tart.. - néztem körül a sátorban. Asszonykám hirtelen felpattant, és a tűzhöz sietett. Még épp időben érkezett. A nagy sunyiságban, hogy foglyul ejtsen megfeledkezett a kajájáról, ami majdnem odaéget. Kimásztam én is a sátorból, és nagyot nyújtóztam.
-Járok egyet. - mondtam, majd elindultam a sziklák felé.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 18 Feb. 2013 - 23:28-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Niiv von Narrath on Kedd 29 Jan. 2013 - 15:55

Shade menekülőre fogta, de én nem engedtem olyan könnyedén szökni a foglyomat. Rávetődtem a hátára és visszahúztam, de nem volt jó ötlet. Shade meg akart kapaszkodni a tartócsőben, de ezzel a lendülettel ki is rántotta a helyéről, a sátor pedig ránk dőlt. Férjecském szerencsére gyorsan megoldotta a helyzetet, visszatette a helyére a csövet, de morogva jegyezte meg, hogy nem túl stabil a sátor. Végighallgattam az elméletét, miszerint jön egy vihar és mi elrepülünk majd.
- Nos, a sátor nem kimondottan viharos időre való. A kisebb esőt még csak-csak kibírja, de ha kitör a vihar más menedéket kell keresnünk. –vontam meg a vállamat. Nem tartottam nagy dolognak.
- De nem úgy néz ki hogy rossz idő lesz. – jegyeztem meg a sátorból kikukucskálva az égre.
- Amúgy meg a szél csak a mesékben kapja fel a sátrakat. Gondold el, benne vagyunk mind a ketten, azért van súlyunk. – jegyeztem meg nevetve.
- De én talán még élvezném is a repülést. – tettem hozzá kaján vigyorral. A sarokba hajított hálózsákra pillantottam, aztán hirtelen mint akibe villám csapott úgy másztam ki a sátorból.
- A kajáááám! – sikítással. A nagy túszejtésben elfeledkeztem a sülő húsaimról. Szerencsére nem égtek meg nagyon, még egészen ehetőnek tűntek, mikor levetem őket a rácsról.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Kedd 29 Jan. 2013 - 14:35

Amint kiszabadítottam az egyik kezem, azonnal menekülőre fogtam. Minél hamarabb ki akartam mászni a zsákból. Már majdnem elértem a sátor bejáratát, és már félig kint is voltam az anyagból, amikor az asszony a hátamra vetette magát, átölelt és visszahúzott. Reflexszerűen nyúltam oldalra és kaptam el azt, ami először a kezem ügyébe került. Nevezetesen a sátor egyik tartócsövét. Nagy hiba volt. Úgy ahogy volt, kirántottam, ezért a fél sátor azonnal ránk dőlt.
-A fenébe. Az ilyen könnyen összedől? - kérdeztem, miközben nagy erőkkel illesztettem vissza a csövet a helyére. Viszonylag gyorsan elhárítottam a problémát. A sátor újra egyben volt. Lerúgtam a lábamról a hálózsákot és a sátor túlsó felébe dobtam, hogy ne is lássam.
-Mi lesz ha kitör a vihar? Nem valami stabil. - vizsgálgattam a sátrat immáron belülről.
-Elalszunk, felkap a szél, és azt vesszük majd észre, hogy a sátorral repülünk. - morogtam.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 18 Feb. 2013 - 23:26-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Niiv von Narrath on Kedd 29 Jan. 2013 - 14:11

Foglyul ejtettem férjecskémet a hálózsákban és vidáman puszilgattam össze vissza. Végül csak sikerült kidugnia az egyik kezét és legurított magáról. Aztán villámgyorsan elkezdett kihernyózni a sátorból. Nem hagytam ilyen könnyedén elszökni. Utána vetődtem és a hátára ugrottam. Kezemmel átkaroltam és vissza próbáltam húzni.
- Héééé! Nincs szökés! – kiáltottam nevetve. Játékként fogtam fel a dolgot, így nagyon jó kedvemben voltam.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Kedd 29 Jan. 2013 - 14:02

Alaposan felmértem a hálózsákot, és rájöttem, ebben képtelen leszek aludni. Eszembe jutott, hogy a labirintusban is találkoztam már hasonlóval, de az valahogy tágasabbnak tűnt, még úgy is, hogy Niiv pofátlanul bemászott mellém és még a szőrgombócok is odatelepedtek körénk. Megelégeltem, ezért ki akartam mászni belőle, de asszonykám is megjelent a sátorban és rám feküdt. Rám húzta a cipzárt ezért a kezeim a zsákba szorultak, ami még inkább lekorlátozta a mozgásteremet.
-Miket nem mondasz. - mondtam, miután közölte, hogy foglyul ejtett és lényegében kiszolgáltatott vagyok. Hiába morogtam, volt benne valami. Össze-vissza csókolgatott, és élvezte, mert közben vidáman kacarászott.
-Nem kell ilyen otthonra. - tiltakoztam azonnal. Nagy küzdelmek árán, de sikerült az egyik kezemet kihúznom a zsákból. Első megmozdulásom az volt, hogy finoman legurítottam magamról az asszonyt, és sietősen másztam a hálózsákkal a kijárat felé, miközben szabad kezemmel a cipzárt kerestem, hogy kimászhassak a zacskóból. Mire az első tartórúdhoz értem, már félig lerúgtam magamról a zsákot.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Niiv von Narrath on Kedd 29 Jan. 2013 - 13:50

Nem kerülte el a figyelmemet, hogy miközben Shade beszél a hálózsákot nézi. Végül felállt és megvizsgálta az anyagot. Rájött, hogy ki is lehet cipzározni, így rögtön bele is bújt és eldőlt a sátorban. Morgolódva kérdezte, hogy hogy lehet így aludni. Hangosan kuncogva másztam be a sátorba villámgyorsan belecipzároztam Shadet a hálózsákba aztán ráfeküdtem.
- A foglyom vagy! – nevettem vidáman.
- Ez azt jelenti hogy azt csinálok veled amit csak akarok. – mondtam és össze-vissza puszilgatni kezdtem az arcát az ajkait a homlokát. Pusziltam ahol értem és közben vidáman nevettem.
- Kéne egy ilyen otthonra is. Ha túl sokat dolgoznál, csak belecipzároználak és nem tudnál elmenni. – mondtam miközben egy pillanatra abbahagytam a puszis kínzást. De aztán újult erővel folytattam.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Kedd 29 Jan. 2013 - 13:42

Kávét iszogatva ültem a tűz mellett. Jól esett ez a kis nyugalom. Sirius sem lógott a nyakamba. Nem is akartam a bosszantó bácsikámra gondolni, ezért javasoltam, hogy felejtsük is el hogy létezik. Niiv megkérdezte, hogy miért akartam eljönni sátrazni.
-Először Karmen mesélt, hogy a nomádoknál szokás, aztán Felila említette, hogy ők is szoktak kirándulni. Gondoltam, egyszer én is kipróbálom. - válaszoltam a kérdésére, miközben a hálózsákot bámultam. El nem tudtam képzelni, hogy lehet abban kényelmesen aludni. Muszáj volt kipróbálnom, még mielőtt le nem szállt az este. Ha kényelmetlen még mindig lesz időm kitalálni valami másik alternatívát. Letettem a csészét és a sátorhoz léptem. Megfogtam a zsákot és magam elé tartva forgattam és néztem, hogyan nyílik. Megláttam az oldalán egy cipzárt. Amint lefelé húztam a zsák szája szélesedett.
-Érdekes. - jegyeztem meg tovább vizsgálódva.
-Mégsem egészen olyan, mint egy hullazsák. - tettem hozzá. Ennek a tetején volt egy lyuk. Levettem a cipőmet és magamra cipzározva belemásztam. Azon nyomban be is dőltem a sátorba. Leírhatatlanul fura volt. Néztem a tartócsövet és azon gondolkoztam, lehet így aludni?
-Ebben mozogni sem lehet. Olyan mint egy hernyógubó. - morogtam.
-Furák vagytok ti nomádok. Hogy lehet ebbe aludni? - szóltam ki a sátorból Niivnek.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Niiv von Narrath on Kedd 29 Jan. 2013 - 13:05

Shade szerint a személyzet pofátlan, elszemtelenedtek.
- Szerintem csak a bácsikád uszítja ellenem őket. Eddig nem csináltak ilyesmit. – jegyeztem meg vállrándítva. Shade megígérte, hogy rendet tesz a szolgák között, de tudtam, amíg a bácsikája a palotában lakik ez, és ehhez hasonló dolgok fognak velem történni, mint a kaja elsózása. Megjegyeztem, hogy szívesen fejbe rúgnám az öreget, mire Shade figyelmeztetett, hogy tűnjön balesetnek a dolog.
- Annak fog tűnni. – kacsintottam férjemre, miközben megforgattam a húsokat. Elismerően kérdeztem hogy bírja ki ennyi ideig az öreggel, ő azt mondta már hozzászokott.
- Hááát nem tudom. Én ehhez nem tudnék hozzászokni az tuti. – mondtam elhúzott szájjal. Shade azt mondta ne beszéljünk ilyesmiről, mert még a végén megjelenik a bácsi. Gúnyosan felnevettem.
- Áhh! Biztos nem jönne ilyen helyre utánunk. El nem tudom képzelni, hogy az a sznob férfi sátrazzon, vagy akár épületen kívül aludjon. – mondtam vidáman. Közben kifőtt a kávé, így töltöttem férjemnek egy adagot és odanyújtottam neki.
- Amúgy honnan jött neked ez a táborozás utáni érdeklődésed? – kérdeztem féloldalas mosollyal nézve Shade-re. Már régebben mondta hogy szeretné kipróbálni a kempingezést.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Kedd 29 Jan. 2013 - 12:05

Leültünk a tűz elé. Niiv megjegyezte, hogy Sirius rosszabb, mint ahogy gondolta. Asszonykám elpanaszolta, hogy még a szakácsnő is ellene fordult. Tudtam, hogy ez nem lesz így jó.
-Egyre pofátlanabbak a szolgálók. - állapítottam meg.
-Luka elkényeztette őket, de majd rendet teszek köztük. - ígértem meg. Annak idején Karolinet is nehezen fogadták el, de soha senkinek nem jutott eszébe ilyesmi, elsózni az ételt. Olyan volt, hogy a parfümjét kicserélték légfrissítőre, meg skorpiót dugtak a paplana alá. Előfordult az is, hogy meglazították a ruháit a varrás mentén, vagy paradicsommal kenték össze, vagy egy büdös borzot forgattak az alsó neműjébe. De a kaja az szent volt.
Niivet szemmel láthatóan nagyon irritálta Sirius maga és a viselkedése is. Legszívesebben jól megrugdosta volna. Elképzeltem, ahogy a feleségem tarkón legyinti az öreget. Tetszett a gondolat.
-Tedd azt. De balesetnek tűnjön. - mondtam, majd beleszívtam a cigimbe egy utolsót. A csikket a tűzre dobtam. A feleségem arra volt kíváncsi, hogy bírom elviselni az öreget.
-Már megszoktam. Immúnis vagyok rá. - válaszoltam. Mikor lefőtt a kávé töltöttem Niivnek és magamnak is.
-De ne foglalkozzunk a bácsikámmal. Még a végén megjelenik. - tettem hozzá.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Niiv von Narrath on Kedd 29 Jan. 2013 - 11:44

Shade tüzet rakott, aztán megjegyezte, hogy jó elszabadulni kicsit Bradenburgból. Mosolyogva piszkálgattam a tüzet.
- A bácsikád rosszabb mint ahogy gondoltam. – jegyeztem meg elhúzott szájjal.
- Látszik a fején hogy még élvezi is hogy idegel minket. – tettem hozzá sóhajtva.
Mikor a lángok elültek nagyjából, feldobtam egy rácsot a parázs fölé és rátettem a kávéfőzőt meg pár szelet húst. Egyszerre főztem kávét és grilleztem.
- Már el is felejtettem milyen érzés, ha az ember magának gyárt kaját. – kuncogtam vidáman.
- Tegnap Sirius ellenem hangolta a szakácsnőt. Aki persze elsózta az ebédemet, szinte ehetetlen volt. – dudogtam magamban.
- Egyszer szívesen fejbe rúgnám az öreget. – rúgtam ki egyet a levegőbe.
- Én nem tudom, te hogy bírod elviselni. Hiszen éjjel nappal a nyakadon lóg…- jegyeztem meg elismerően.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Kedd 29 Jan. 2013 - 11:10

Meglepődtem, amikor megláttam hogy egy zsákban fogunk aludni. Már a gondolat is fura volt, de nem tűnt vészesnek. Niiv azt mondta főz kávét. Ez jó ötletnek tűnt, jól is esett volna egy csészével. Míg előkészült, hoztam egy kis tűzre valót. Nem szórakoztam azzal, hogy apró ágakat gyűjtögessek össze, inkább megfogtam egy fél fát, és a táborhelyünkre húztam.
-Persze. - válaszoltam a kérdésre, majd puszta kézzel letörtem belőle néhány nagyobb darabot. Pár perc alatt szétszedtem a faágakat. Leültem, és gyorsan tüzet raktam.
-De jó végre elszabadulni otthonról. - jegyeztem meg, közben rágyújtottam egy szálra.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Niiv von Narrath on Kedd 29 Jan. 2013 - 9:43

Shade azt hitte ágyat fogunk rakni a sátorba, amitől egyből jókedvem támad. Elmondtam, hogy ágyról itt szó sincs, de van helyette hálózsák. Előkaptam egyet és megmutattam neki. Hitetlenkedve nézte, aztán felvette és megfogdosta, végül visszakérdezett, hogy biztos belefekszünk-e, ugyanis náluk a hullákat rakják csak zsákokba. Lemondóan sóhajtottam egyet.
- Ez nem hullazsák…fogd fel úgy mintha egy sima takarót tekernél magadra. – mondtam fejcsóválva.
- Hidd el, éjjel jól fog jönni, fázni fogsz nélküle. – tettem hozzá. Kitaláltam, hogy gyújtsunk tábortüzet. Éhes is voltam, meg amúgy is van egy hangulata a dolognak. Shade elment majd egy fa fél lombkoronájával tért vissza.
- Öhm…nehogy felgyújtsd azt az egészet! – szóltam rá gyorsan.
- Először el kell darabolni, nem máglyára van szükségünk, csak egy tábortűzre. – mondtam elgondolkozva.
- Viszont nincsen baltán, hogy felaprítsuk…- mondtam elhúzott szájjal.
- Van valami ötleted? – sandítottam férjemre.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Kedd 29 Jan. 2013 - 8:46

Elgondolkodva néztem a sátrat és azon agyaltam, hogy fér bele egy ágy, mire Niiv felvilágosított, hogy nincs benne. Előkapott egy hálózsáknak nevezett valamit és azt mondta, abban fogunk aludni. Hitetlenkedve néztem hol a zsákra, hol Niivre. Majd a kezembe vettem, hogy megtapogassam. Puha volt, bár nehéz volt elképzelnem, hogy ebben aludjak.
-Ti belefekszetek egy zsákba? - kérdeztem a lányra pillantva.
-Mi hullákat teszünk bele. - jegyeztem meg. Asszonykám felvetette, hogy rakjunk tüzet, akkor főz kávét.
-Rendben, egy forró kávé most jól esne. - mondtam, és elindultam tűzifáért. Nem kellett messze menni, a közelben a fák alatt nagyobb gallyakra leltem.
-Ez jó lesz. - kaptam fel egy fél lombkoronát, és húztam magam után, vissza a sátorig.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Niiv von Narrath on Kedd 29 Jan. 2013 - 7:49

Shade még sose állított sátrat, így elmondtam neki mit hogyan kell csinálni. Egész gyorsan végeztünk a munkával.
- Én sátraztam már jó párszor. Gyakorlatokon volt hogy napokig az erdőben voltunk, olyankor jól jött a sátor. – feleltem férjem kérdésére. Shade méregetni kezdte a sátrunkat, én pedig türelmesen vártam, hogy feltegye a kérdést ami foglalkoztatta. Látszott rajta hogy valamit nem ért a dologban. Végül kibökte.
- Ágy? – nevettem el magam vidáman.
- Te még sose sátraztál igaz? – kérdeztem kaján vigyorral az arcomon. Odaléptem az egyik táskához és kiszedtem belőle a hálózsákot. Kitekertem férjem el.
- Nos, ez lesz az ágyunk. – jelentettem ki úgy mintha valami luxus fekvőhelyet mutatnék be.
- Egy sátorba általában nincsenek bútorok, mint egy szobában. Csak arra jó, hogy feküdjünk benne. – magyaráztam vidáman, aztán körülnéztem.
- Rakhatnánk egy kis tábortüzet. Akkor főznék neked kávét. – vettem elő a kotyogós kávéfőzőt az egyik táskából.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Kedd 29 Jan. 2013 - 7:27

Miután megérkeztünk, szinte azonnal nekiálltunk felállítani a sátrat. Még soha nem csináltam ilyet, de Niiv szakértőnek tűnt a témába.
-Ti nomádok gyakran sátraztok? - kérdeztem, miközben figyeltem, ahogy szétteríti az összehajtott anyagot. Nem tartott sokáig. Néhány perc alatt felállítottuk a sátrat. Hátrább léptem és alaposan megnéztem.
-Ez nem is volt nehéz. - állapítottam meg
-De nem kicsi kicsit? - kérdeztem elgondolkodva.
-Hogy fér be majd az ágy? - elnézve a belső teret nem volt valami nagy, legalábbis akkora nem, hogy egy fekvőalkalmatosság kényelmesen elférjen benne.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Niiv von Narrath on Kedd 29 Jan. 2013 - 6:57

Shade igencsak megviselt arccal lépett a szobába nyomában az elmaradhatatlan Siriussal. Az öreg azonnal rájött, hogy épp lelépni készülök a férjemmel és ezt megelőzendően kijelentette, hogy még rengeteg tárgyalni valója van.
- Ráér később is! – jelentettem ki durcásan nézve a vámpírra.
- Ha nem tudná a férjemnek ma van az 1603. szülinapja és ezt mi most megünnepeljük! – mondtam határozottan. Sirius épp vitatkozni akart volna, de Shade kiküldte a szobából, aztán egy szó nélkül felkapta az egyik csomagot és már indultunk is. Rekord idő alatt hagytuk el Bradenburgot, amit én egyáltalán nem bántam. Férjemre bíztam az úti célt, és úgy tűnt jól döntöttem. Egy egész szép környéken kötöttünk ki az elfek földjén, távol a fővárostól és az idegesítő Sirius bácsitól.
- Nah! Akkor itt fel is verhetjük a sátrat. – bontottam ki vidáman a csomagolásból. Előszedtem a cölöpöket és leterítettem a földre az anyagot.
- Csináltál már ilyet? – kérdeztem vidáman. A kezébe adtam a merevítő vasakat és elkezdtem megmutatni neki hogyan is kéne felállítani a sátrunkat.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on Kedd 29 Jan. 2013 - 6:25

A tűz miatt hetekig a vendégszobában laktunk. Sirius bá hozzánk költözött, és a nap 24 órájából 20-at a nyakamon lógott. A fennmaradó időt pedig alvással töltöttem. Ahogy gondoltunk, mindent megtett, hogy Niivet bosszantsa és, hogy engem teljesen lefoglaljon, ne legyen időm semmire. A feleségemmel alig találkoztam, csak felkeléskor láttam, hogy még megvan. Egyik nap a munkából beesve asszonykám egy nagy sátorral várt. A bácsikám is megjelent. Végignézett a lányon, majd a csomagokon, és azonnal összerakta a dolgot.
-Most nem mehettek el...- fordult felém szigorú tekintettel.
-Jobban mondva, te nem. Nagyon sok még a dolgunk. - tette hozzá. Nagyon elegem volt már az öregből, ezért nem is volt kérdés, hogy Niivvel megyek.
-Bácsikám, hagyj magunkra. - mondtam a vámpírnak, aki grimaszolva ment ki a szobából.
-Menjünk. - kaptam fel az egyik csomagot. Legalább egy hétig nem akartam látni a várost. Nem olyan régen Elf-földön jártam, Felilánál, akkor mutatott néhány nyugodt helyet. Több órás séta után megérkeztünk. Az egyik fa tövébe ledobtam a csomagokat.
-Ez a hely jó lesz. - néztem körül. Széltől védett, közel a víz, és rossz idő esetén ott vannak a barlangok.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Alba Mortis on Kedd 7 Aug. 2012 - 21:15

Játék vége. Játéktér szabad!
Halál
Halál

Alba Mortis
avatar

Rangom : noctis fatum

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Xavier on Kedd 23 Aug. 2011 - 22:21

-Könnyű azt mondani.
Mondtam neki tovább futva néha hátrapillantva az engem üldöző állatra. Meg kell hogy mondjam nem éppen a legjobb üldöző volt akit elképzeltem magamnak. Szóval jobb volt ha tartom a tempót.
-Akkor rendben is vagyunk. Leterítem sec perc alatt ezt a kis malacot.
Mondtam tovább futva majd ahogy egy fához értem arra futottam és ráugorva ugyanazzal a lendülettel ellöktem magam a fától és pontosan egy hatalmas rúgást tettem a malac feje felé. Páros lábbal rúgtam szóval még a gyorsan megfordultam és talpra érkeztem.
-Remélem ez elég lesz hogy elkapd őt.
Halott


Xavier
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Evoli Eos Orchidea Lilium on Pént. 19 Aug. 2011 - 23:13

-Akkor csak tempósan, tempósan!
Mosolyogtam rá kacéran, a fa mögül. A disznó hamar elért a fához, aminek rejtekében álltam, de volt akkora szerencsém, hogy nem állt meg, hanem csak ment tovább, követte dühtől kifordult szemekkel a férfit. Eléggé ronda látvány volt, ahogy habzott a szája, mintha akár megveszett volna.
- Terítsd, én elkapom hátulról, te meg álld útját, és terítsd le elölről!
Kiáltottam, és kibontottam a szárnyaimat. Aprók voltak, kicsik,, de arányosak a testem méreteihez mérve. Hártyás szárnyaim azon nyomban rezegni kezdtek, apró szárnycsapásaimmal hamar a disznó mögé értem. Ugrásra készen, kitárt karokkal repültem a röfi felé.
Halott


Evoli Eos Orchidea Lilium
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Xavier on Kedd 9 Aug. 2011 - 23:06

-Erre már én is rájöttem.
Mondtam neki továbbra is tartva a tempót amit ő diktált. Hiszen annak semmi értelme nem lett volna hogyha minden erőmmel elfutnék innen vagy csak láthatatlanná válnék és ő meg egyedül marad a disznóval.
-Csak jó? Hidd el tudok én gyorsabb is lenni de akkor meg te maradnál le.
Mondtam neki egy mosoly kíséretébe. Majd közben futottam és mikor arra tért ki hogy neki ismerős ez a malac nagyot néztem. Bár nem lepődtem meg csak kissé különösnek találtam. Majd miután beugrott egy fa mögé én csak tovább futottam ahogy kérte.
-Ha csak az kell én leterítem neked nagyon szívesen.
Halott


Xavier
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Evoli Eos Orchidea Lilium on Kedd 9 Aug. 2011 - 9:20

A malac egyre csak trappolt felénk, mint akinek teljesen elborult az agya. A disznóról érdemes tudni hogy buta állat, az ösztönei vezérlik, megy a feje után, jobban mondva az orra után, ha már itt tartunk. Hogy mi üthetett az állatba, mitől ijedt meg ennyire, vagy mire rágott be ennyire? Fogalmam nem volt róla. De a coca valahogy ismerősnek tűnt.
- Te nem látod?? Hát egy malac.
Értetlenül és kicsit lenézően pislogtam oldalra a buta kérdésre, aztán eszembe jutott valami. Mi van ha tényleg nem látja? Ha valamiért nem érzékeli a röfi jelenlétét? Vajon akkor engem fog megtámadni ez a dögnagy állat? Gondolataim sebesen pörögtek, de hamar elvetettem őket. Először is el kéne menekülni a nyakunkban lihegő disznó elől, aztán majd jöhet a gondolkozás. Vörösödni kezdett a fejem, ahogy a férfi kérdésére oldalra pillantottam. Kis termetem miatt a lábaim se túl nagyok, így nehéz úgy futni, hogy egy közel két méter magas –jólvan, túlzás, innen lentről is csak úgy 180-nak saccoltam volna - démonvadász ne nyomjon le futásban nevetve
- Egész jó, egész jó.
Ismertem be kuncogva, lebiggyesztett ajkakkal. Tovább futottunk, azonban a távolság a disznó meg közöttünk egyre csak csökkent. Eszembe jutott, hogy érdemes lenne kibontani a szárnyaimat, akkor nagyobb sebességre kapcsolhatnék, de nem akartam a hapit magárahagyni a földön, egyedül egy megvadult kocával. Ami furcsa volt, hoszen nem szokásom bajba jutott embereken segíteni. Állatokon még csakcsak, de embereken? Nem az én stílusom. Hátrapillantva csak jobban szemügyre vettem az állatot, belátva, hogy nem megy ez így. Valami más megoldást kell keresni, mielőtt a földbe nem döngöl minket az állat.
- Nagyon ismerős nekem ez az disznó!
Nyögtem ki váratlanul, majd pár másodperc múlva minden egyéb szó nélkül, egy harcos csatakiáltással beugrottam az első fa mögé.
- Te csak fuss, én mögé kerülök!
Integettem a fa mögül a férfinak, miközben összeszorított fogakkal reméltem, hogy nem áll meg a sertés hogy felökleljen.
Halott


Evoli Eos Orchidea Lilium
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Xavier on Kedd 9 Aug. 2011 - 1:50

-Igen többet mint azt bárki is remélné.
Mondtam egy kicsit mosolyogva a dolgon hiszen mennyi is annak az esélye hogy valaki pont egy magamhoz hasonlóval fut össze egy pipacsmezőn.
-Azt hiszem azoknak a jó sztoriknak most várniuk kell egy darabig.
Mondtam neki miközben láttam hogy a tekintete rám szegeződött. Nem volt nagy erőfeszítés nekem hogy megtartsam a titkaimat. Belőlem nem lehet könnyen kiszedni dolgokat még női bájokkal sem. Csak akkor adok ki valamit is ami fontos hogyha én is jó ötletnek tartom ezt. Majd egy kis mozgásra leszek figyelmes magam mögött.
-Igen gyorsan futok. De egyáltalán mi ez ?
Hamarosan meg is érkezett a válasz a kérdésemre. Ha ő azt mondja hogy futás akkor rendben van. Hiszen ő jobban ismeri a helyet mint én. Majd utána futottam de nem kellett nagyon megerőltetnem magam hogy beérjem és tartsam vele a ritmust.
-Na elég jól futok neked?
Halott


Xavier
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Evoli Eos Orchidea Lilium on Hétf. 8 Aug. 2011 - 23:50

Miket nem tud meg az ember egy pipacsmező közepén!
- Kacagtam fel a szövegére, miközben leporoltam a ruhámat. A fejem előrecsapva megráztam a loboncomat, hogy tartást adjak neki. A göndör fürtök szanaszét repkedtek a levegőben, minden mozdulatomra.
- Nem-e? Pedig szívesen hallgatok jó sztorikat.
Sunyi szemekkel fellestem rá. Játszi könnyedséggel el tudom én csavarni bárkinek a fejét, hogy kikotyogjon ezt meg azt, ha akarom. Manó vagyok, vagy mi, ráadásul igazi nő. A kíváncsiság a véremben van. Tekintetem a férfin csüggött, már épp célozni akartam rá, hogy azért elég sok mindent megtudtam most róla ahhoz képest, hogy nem szeret magáról beszélni, amikor a válla mögött valami mozgást láttam a domboldalon. Valami közeledett felénk, igen nagy sebességgel.
- Ha ilyen erős vagy akkor biztos gyorsan tudsz futni. Ugye?
Kérdeztem élénken, a háta mögé pillantva. Egy megvadult malac trappolt felénk, teljes gőzzel. Mármost tudni kell rólam, hogy nem nőttem túl nagyra. A disznóról meg, hogy ez az alfaj másfél méter marmagasságúra nő, általában. Ergó magasabb nálam. És nem szereti, ha felbosszantják. Hogy mi a ÖRDÖG lelhette, a jó ég tudja.
Kiegyenesedtem, megnyaltam alsó ajkamat, pislogtam egyet, és egy sikoltással kilőttem balra.
- Futááás!
Halott


Evoli Eos Orchidea Lilium
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Xavier on Pént. 5 Aug. 2011 - 4:21

-Nem. Amint látod élünk és virulunk.
Mondtam neki hiszen hogyan is nézne ki a világ hogyha mi nem lennénk. A vámpírok legfőbb segítői. Akik bármilyen információt megszereznek és bármire képesek azért hogy a megbízójuk vagy gazdájuk elégedett legyen.
-Én sem szeretek mesélni magamról. Még a nevemet sem tudod. Szóval hogy felfedtem azt hogy mi is vagy nem azt jelenti hogy szeretek magamról mesélni.
Fejtettem ki neki. Hiszen ha szeretnék mesélni akkor már rég a nevemet is tudhatná de nem szeretem csak úgy bárkinek elmondani.
-Hogy kit védek meg? Akinek elég pénze van arra hogy megfizessen minket. De általában ezek mind vámpírok méghozzá a felsőbb rétegeikből. Segíteni? Hát betörök információkat szerzek a gazdáim által kijelölt személyeket teszem el láb alól minden felhajtás nélkül. És persze mindezt úgy hogy nem is tudnak majd rólam.
Mondtam neki remélve ez elég bőséges válasznak számít a kérdésére. Hiszen ezt nem lehet szavakkal leírni hogy egy démonvadász mit is csinál. Csak akkor tudja meg valaki igazán ha szembetalálkozik egyel és túléli a találkozásukat.
Halott


Xavier
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.