Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 1 rejtett és 1 vendég

Garew Towryk

A legtöbb felhasználó (19 fő) 2018-11-24, 15:35-kor volt itt.

Virágos domboldal

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Evoli Eos Orchidea Lilium on 2011-08-05, 00:15

Válasza és főként nyíltsága kicsit meglepett, ezért vissza is kérdeztem.
- Démonvadász? Azt hittem azok már kihaltak!
Nem akartam illetlen lenni, de aprócska manó vagyok csupán, a nagy, világi dolgokban nem vagyok otthon. Démonokról már hallottam, apu meséiből és a fogadóban megforduló fura figurák mendemondáiból, de azt hittem, mindez csak dajkamese. Mik nincsenek?!
- Már miért is kellene meséljek? Az hogy te szeretsz magadról mesélni, nem jelenti, hogy más is.
Tettem hozzá mosolyogva a mondandómhoz, miközben huncut tekintettel felkeltem ültömből. A falubeli férfiak mind leleményes kis ördögfiókának hívnak a hátam mögött, aminek van is némi alapja. Furcsa vagyok, de nem bolond. Idegenekkel nem állok szóba, hiszen ezt még a mama kérte, mikor 4 éves se voltam és egy különös ürge magával akart vinni cukorkát enni. Rendesen elverték rajtam a port miatta, így megtanultam a leckét. Apró infókat szabad, de hogy ki is vagyok? Azt majd csak később.
- És mit szoktál segíteni? Kit védsz meg?
Érdeklődtem, mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül. Én vagyok a lány, a gyengébb, ez pont elegendő indíték, hogy ne kelljen kérdésekre válaszolnom.
Halott


Evoli Eos Orchidea Lilium
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Xavier on 2011-06-04, 13:57

-Áh értem akkor most már.
*Mondtam neki úgy téve mintha nem lett volna világos előttem mintha rájöttem volna valamire. De közben megláttam ahogyan méreget végig. A felszerelésemet az alkatomat.*
-Nem nem zavar a kérdés. Meg arra is nyilván rájöttél hogy nem ide tartozok. Démonvadász vagyok és ez a munkám is. Azért edzek mert most nem tudom máshogy karbantartani magam. Azért utazok hogy megbízókat találjak vagy olyanokat akik védelemre szorulnak.
*Fejtettem ki neki a dolgon hogy miért is edzek és mi a munkám. De a fajomat is elárultam szóval rájött hogy nem tartozok ide.*
-Ne mert cserébe meséltem neked magamról most te jössz. Mesélj egy kicsit te is.
Halott


Xavier
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Evoli Eos Orchidea Lilium on 2011-06-04, 11:06

Megráztam hajkoronám, és éles tekintettel pillantottam rá. Hát nem egyértelmű?
- A fürdésben.
Jelentettem ki mi sem természetesebben. Felsóhajtottam, kezemmel hátracsaptam a hajamat, amennyire megszáradt, megszáradt, elég lesz a szárításból. A göndör tincsek szanaszét repkedtek a mozdulatra. Bájos mosollyal fordultam az idegenhez.
- Edzeni? Mit dolgozik, ami így megköveteli a test karbantartását?
Kérdeztem megcsillanó szemekkel, jól szemügyre vettem a vállait, keresve az edzés nyomát. Jaj ezek a férfiak, magas, nagy, izmos emberszerű férfiak.
- Már ha nem illetlenkedek a kérdéssel.
Tettem még hozzá egy angyali mosollyal és ártatlan nagy szemekkel.
Halott


Evoli Eos Orchidea Lilium
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Xavier on 2011-06-04, 10:49

-Pihenget és miben fáradt el ennyire?
*Kérdeztem tőle kicsit megigazítva az a övemet miközben már láttam is a lány arcát ahogy elhúzta az arca elől a haját. Így már is jobban láttam és könnyebb is volt olvasnia reakcióiban a számomra. Elvégre nem olyan nehéz meg a munkámhoz is tartozok.*
-Napozni? Dehogy is. Edzeni voltam de amúgy is csak átutazóban vagyok itt a munkám miatt vagy is nincs munkám és pont ezért utazgatok.
*Láttam ahogy nem tudta megállapítani mi is vagyok így egy kicsit könnyebb lesz a dolgom. Nem akartam neki felfedni hogy démonvadász vagyok csak mindössze hogyha nem tér ki rá vagy nem tud valami hasznosat mondani nekem.*
Halott


Xavier
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Evoli Eos Orchidea Lilium on 2011-06-04, 10:27

A hajam nehezen akart száradni, de ez nem is zavart annyira. A virágok illata és a mesébe illő színkavalkád tengerében jól esett egy kis szünetet tartani. A körmöm alá egy kis piszok került, hát a hajtömegem alá temetkezve elkezdtem kivakargatni a piszkot alóla. A hajam eltakarta a ragyogó napfényt, jó volt előle a félhomályba menekülni. Váratlanul lépteket hallottam, majd egy árnyék vetült fölém ahogy megállt ellettem, és legugolt mellém egy férfi. Némileg meglepett, de nem vagyok riadós fajta, így nem ugrottam meg ijedtemben.
- Pihengetek épp.
Válaszoltam nagy nyugodtan, miközben a kezemmel arrébb söpörtem kicsit a hajamat az útból, lássam kivel van dolgom. Helyes fiúcska volt, sármos, nagyon is a maga módján, de idegen. Nem fajtámbéli, az egyszer biztos, már a termetéből látszott.
- S Ön? Napozni jött?
Kérdeztem vissza óvatos mosollyal. Kacéran csillogó szemekkel szemügyre vettem, végigszaladt pillantásom ingén, nadrágján, övén, csizmáján, de nem tudtam megállapítani miféle lehet, vajon honnan származik.
Halott


Evoli Eos Orchidea Lilium
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Xavier on 2011-05-23, 20:49

Már korán idekint voltam a réten szinte már hajnalban itt voltam. A szokásos kis edzésemet végeztem mert imádtam a napkelte közben gyakorolni és szerettem is az ilyen festői tájakat mint amilyen ez is volt. Napkeltekor be is fejeztem az edzést és vissza felvettem a felsőmet. Zsebre dugott kézzel elkezdtem sétálni az út felé minden úti cél nélkül. Elvégre nm volt hová mennem mivel nem volt egy megbízóm sem szóval már szinte naponta csak a fogadókat jártam. De séta közben már méterekről kiszúrtam egy a fűben üldögélő alakot. Lehet hogy jobb lett volna ha nem megyek oda de azért hátha tud valamivel segíteni rajtam. Lassan odasétáltam mellé majd leguggoltam mellé.
-Üdvözletem hölgyem. Mi járatban van errefelé?
Halott


Xavier
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Evoli Eos Orchidea Lilium on 2011-05-13, 09:19

Xavier

Reggel fáradtan és kialvatlanul ébredtem fel a szobámban. Hermi nem aludt itthon az éjszaka, elcsavargott valahova, ez pedig aggodalommal töltött el. A fél éjszakát átvirrasztottam, mert hát nélküle egyszerűen nem voltam képes elaludni. Olyan hideg volt nélküle az ágy, nem lihegett a nyakamba, nem csavarta a farkát a hónom alá. Hideg volt nélküle az ágy. Csak hajnalban nyomott el végre az álom, bár Hermi addigra se került elő. Rémálmok gyötörtek, egész este forgolódtam az ágyamban, így volt egy kis bukém reggelre. Déltől én voltam beosztva műszakba, így mivel korán kelő fajta vagyok, volt még időm bőven. Felöltöztem, megetettem az ablakomban tanyázó madarakat, énekeltem velük egy sort, majd mielőtt lementem volna melózni, még gyors elugrottam a tisztáshoz fürödni. Ugyan a fogadóban volt tusoló kiépítve, mágia által még meleg vizet is tudtunk az érkező vendégeknek biztosítani, jobb szerettem a szabadban, a fák közt, a tiszta vizű forrásnál elmerülni a habok között. A sziklákon végigfutó, majd vízesésként leomló permet által felfrissülve, jó illatúan és tisztán indultam vissza a pancsi után a fogadó felé. Utam átvezetett a virágos domboldalon, ahol megálltam kicsit pihenni. Időm volt még, egyáltalán nem voltam még késésben, így lekuporodtam a virágok közé. Lehajtottam a lábam közé a fejemet, és kiterítettem a hajamat a combomra száradni. Jó volt így a gondolataimba no meg a virágokba merülni.
Halott


Evoli Eos Orchidea Lilium
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Virágos domboldal

Témanyitás by Shade von Narrath on 2010-08-19, 18:17A hozzászólást Shade von Narrath összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-11-24, 11:00-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Virágos domboldal

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.