Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 1 rejtett és 1 vendég

Garew Towryk

A legtöbb felhasználó (19 fő) 2018-11-24, 15:35-kor volt itt.

Flóra és Faustitas kápolnája

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-04-11, 00:03

+18

Egy ideig csak csak finom, majd egyre hevesebb mozdulatokkal kényeztettük egymást. Úgy éreztem menten lángra lobban a testem, forrónak éreztem a szobát. Végül Shade végigsimított a combomon, aztán széjjelebb húzta a lábaimat és belém hatolt. Kéjes nyögés hagyta el az ajkaimat. Először csak lassan mozgott bennem, én pedig felvettem a ritmusát. Aztán egyre gyorsított a tempón. Átöleltem és testemmel egészen hozzásimultam. Átadtam magam az élvezetnek. Egyik kezemet az arcára simítottam és megcsókoltam. Lábaimat felhúztam és körbefontam a derekán. Elváltam az ajkaitól és a nyakát borítottam be csókjaimmal.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-04-10, 23:10

+18

Végigsimítottam a testén. Egyre forróbbnak éreztem a bőrét. Olyan volt mint egy kályha, mellette én is felmelegedtem. Már az én bőröm sem volt jéghideg, mint az elején. Kezem végül a lába között állapodott meg. Gyengéden kényeztettem odalent, mire egyre szaporábban kapkodta a levegőt. Láttam rajta, hogy élvezi. Niiv ujjai sem tétlenkedtek, végigfutottak a testemen a férfiasságomig, és ő is játszadozni kezdett. Lassan elöntött engem is a forróság. A derekamhoz húztam a lábát, majd újra végigsimítottam rajta. Combjait szélesebb terpeszre nyitottam. Egyik karomat a dereka alá csúsztattam, és kicsit megemeltem, majd könnyedén belé hatoltam. Lassan kezdtem el mozogni benne, majd amikor felvette a ritmust, kicsit gyorsítottam a tempón.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-04-11, 18:25-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-04-10, 22:02

+18

Áttértünk az ágyra és csókokkal borítottam el férjemet. Ő sem maradt adós, lassan csókolt végig a nyakamon a melleimen, lágyan simította végig a testemet. Egyik kezével a mellemet masszírozta, egyre hevesebben, testemet egyre jobban elöntötte a forróság. Szinte reszkettem a vágytól. Ujjaival lassan simított végig belső combomon, egészen a lábam közéig. Halkan, kéjesen sóhajtottam fel. Kívántam férjem közelségét. Átöleltem és szenvedélyesen csókoltam meg. Közben ujjaim lágyan simítottak végig a hátán. Kis ideig csak élveztem a kényeztetését, egyre sűrűbben kapkodtam a levegőt, és testem egyre forróbb lett, mintha hirtelen lázas lettem volna. Végigsimítottam a testén egészen a férfiasságáig, és én is játszadozni kezdtem kicsit.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-04-07, 20:31

+18

Niiv hirtelen jött vallomása meglepett, de nem sokat foglalkoztam a dologgal, inkább tovább csókoltam. Asszonykám egyet gondolt, és lemászott az asztalról. Megfogta a kezem és magával húzva az ágyhoz lépett. Nem nagyon kellett noszogatnia, hogy kövessem, mentem magamtól is. Niiv elfeküdt a párnák között, és én fölé hajoltam. Szorosan hozzám simult, miközben ujjait végighúzta a mellkasomon, majd a hasfalamon és csókokkal halmozott el. Jól esett a közelsége, és egészen izgalomba hozott. Megkívántam. Megfogtam az állát és felemeltem a fejét szemmagasságba. Adtam egy csókot, majd áttértem a nyakára. A nyaka ívét csókoltam végig, aztán lejjebb csúszva a mellei ívét is. Eközben ujjaimat végighúztam feszes, formás mellein. Tenyerembe vettem, és finoman masszírozni kezdtem, majd egyre vadabbul. Eközben másik kezemmel az oldalán simítottam végig a csípőjéig, majd a combjáig. Amikor a térdéhez értem lábát a derekamhoz simítottam, majd kezem onnét a belső combjára tévedt. Lassan húztam végig az ujjaimat, míg elértem a lába közéig.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-04-11, 18:23-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-04-07, 19:12

Valahogy, magam se tudtam hogy, de kiszakadt belőlem a ’szeretlek’ szó. Sőt mi több, komolyan is gondoltam. Tényleg úgy éreztem szeretem Shadet, de rögtön rájöttem, hogy nem biztos hogy jó húzás volt részemről. Éreztem, hogy egy pillanatra megdermed. Aztán pár pillanat után megölelt és megcsókolt. Úgy döntöttem, hogy a jövőben inkább hanyagolom ezt a szót, és nem nyaggatom vele férjemet. Nem sértődtem meg, rá, hiszen az gyerekes, önző dolog lett volna, és ő amúgy sem az az érzelgős típus. Nála már az is nagy szó, hogy fontosnak tart.
Lecsúsztam az asztalról, csak egy lépésre volt az ágy. Megfogtam Shade kezét és magammal húztam a puha párnák közé. Érzékien simultam hozzá, miközben lassan simítottam végig a testén, a mellkasán, a hasfalán. Nagyon lassan, ujjaimmal, kiélveztem bőrének lágy selymességét. Kezem útját ajkaim is követték. Apró csókokkal borítottam el a testét, egyre lejjebb haladva.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-04-07, 01:33

Niiv kapkodott, mintha szorítaná az idő, úgy próbálta lefejteni rólam a gatyám. Nem értettem, miért siet, hosszú az éjszaka, ráérünk. Én nem terveztem elrohanni sehová. Míg én megszabadítottam őt a hálóingétől, addig ő lehúzta rólam nadrágom. Úgy tűnt kicsit megnyugodott. Teljes testével hozzám simult, majd a nyakamhoz bújt és azt mondta, hogy szeret. Egy pillanatra ledermedtem. Akaratlanul is eszembe jutott Karoline. Hiszen ő volt az, aki ilyesmit mondott nekem. Akkor még sokkal fiatalabb voltam, és még kevesebbet tudtam ezekről a dolgokról, mint most. A modorom sem volt épp a legkifinomultabb. Azt mondta, hogy szeret, mire én még csak fel sem néztem a papírjaim közül.
-Jól van. Ez nem tudom mit jelent, de majd később megbeszéljük. - ennyit reagáltam rá. Igazából fel sem fogtam mit mondott, úgy kezeltem a szavait, mintha valami probléma lett volna, amit majd meg kell oldani. Tisztán emlékszem a lány arckifejezésére. Mély döbbenet ült ki az arcára és még lélegezni is elfelejtett. Ezt tovább fokoztam egy "Most meg mi van?" kérdéssel. Gondoltam, biztos valami rosszat mondhattam, de végül nem árulta el min akadt így ki, hiába kérdeztem. Ezek után jobbnak láttam, ha Niivnek nem mondok erre semmit, még a végén megharagudna. Aztán szerezhetnék neki valami szőrös jószágot engesztelésképpen. Ehelyett inkább magamhoz öleltem, végigsimítottam a haján és megcsókoltam.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-04-11, 18:22-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-04-07, 00:49

Valahogy türelmetlenné, kapkodóvá váltam, talán azért mert attól tartottam, hogy Shade ezt is megunja és egy pillanat alatt megint félretol. Megoldásként úgy gondoltam, ha minél gyorsabban előrehaladunk a dolgokkal, akkor már nem kell ilyesmitől tartani. Így hát türelmetlenül próbáltam leszedni róla a nadrágját, de ő elkapta a kezeimet, utalva arra, hogy ne siessek. Megálltam és lopva felpillantottam az arcára, hogy megbizonyosodhassak róla, nem azért állított meg, mert megunta a dolgot vagy mert épp már nincs kedve hozzá.
A választ viszont nemsokára megkaptam, mert férjem kioldotta az övét, én pedig halvány mosollyal az arcomon lesimítottam róla a nadrágot. Talán ezt mégsem unja meg olyan gyorsan mint az ölelést… és úgy tűnt tényleg nem. Lassan kezdett végigsimítani a testemen, a hálóingemet egyre feljebb gyűrve, míg végül megszabadultam a lenge ruhadarabtól. Egyik kezét az arcomra simította, aztán megcsókolt. Átöleltem és egész testemmel hozzásimultam. Már nem akartam sietni, már nem féltem, hogy arrébbtol. Helyette valami más érzés lépett, valami ami ez eddig talán még nem tudatosult bennem, csak most. Fogalmam se volt pontosan minek a hatására, de úgy éreztem nagyobb szükségem van férjemre, mint bárki másra a világon. Elváltam az ajkaitól a nyakához bújtam és csak úgy kicsúszott a számon.
- Shade, szeretlek…
Nem vártam viszonzást, nem azért mondtam. Egyszerűen csak kiszakadt belőlem. Lassan simítottam végig a hátán, egészen az alsójáig, majd finoman elkezdtem lefejteni róla a ruhadarabot. Közben gyengéden csókoltam végig a nyakát, míg vissza nem találtam az ajkaihoz.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-04-06, 01:46

Ahogy végignyaltam a nyaka ívén, éreztem hogy a teste megremeg. Niiv ettől bevadult. Megfogta az ingemet és szabályosan letépte rólam. Meglepetten néztem, ahogy a gombok szanaszét repülnek.
-Kis vadóc. - jegyeztem meg halvány mosollyal, miközben asszonykám csókokkal halmozott el. A nyakamhoz hajolt, majd a mellkasomon keresztül haladt lefelé. Közben éreztem, ahogy a körmei finoman a hátamba mélyednek. Amikor elért a nadrágomig, türelmetlenül próbálta lehámozni rólam. Megfogtam a kezeit, utalva arra, hogy nem kell kapkodni, és inkább én magam bontottam ki az övemet.
Ha már így benne voltunk a vetkőzésbe, gondoltam Niivet is megszabadítom a hálóruhájától. Lassan simítottam végig a combján, felfelé gyűrve a ruha anyagát a csípőjéig. A derekától ujjaim az oldalán siklottak tovább a melléig tolva a hálóruháját. Kis ideig elidőztem ott, majd megemeltem a kezeit és egy pillanat alatt lerántottam róla a könnyed anyagot. Egyik kezemet az arcára simítottam és hevesen megcsókoltam. A hálóingét magam mellé ejtettem a földre, hangtalanul zuhant a lábam mellé.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-04-11, 18:21-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-04-06, 01:20

Mellemre húztam Shade kezét, és ő nem tétlenkedett, masszírozni kezdte. Másik kezével a fenekembe markolt. A vágy csak úgy hasogatta a testem, miközben felkapott és az asztal szélére ültetett. Elvált az ajkaimtól, és a nyakamhoz hajolva finoman belém mélyesztette a fogait. Halkan felnyögtem, valahogy jóleső fájdalom volt, amit csinált. Mámoros érzéssel töltött el ahogy kortyolta a vérem. Kezem végigsiklott a hátán egészen tarkójáig, belemarkoltam a hajába és fejem oldalra döntöttem, hogy könnyebb dolga legyen. Nem féltem hogy túlzásba esik, megbíztam Shade-ben. Miután kihúzta a belőlem a fogait, azt mondta finom vagyok, és én elmosolyodtam, mert valahogy dicséretnek fogtam fel a szavait, majd megreszkettem, mikor végignyalt a nyakamon. Túlságosan is megkívántam ahhoz, hogy visszafogjam magam. Megfogtam az inge két oldalát és egyetlen határozott rántással szakítottam le róla. A gombok szanaszét repültek, majd apró koppanásokkal értek földet. Magamhoz húztam férjem és lassan, csókoltam végig a nyakán és a mellkasán, egyre lejjebb haladva testén. Körmeimet finoman húztam végig a hátán, míg el nem értem a nadrágjáig. Türelmetlenül kezdtem el lehámozni róla a ruhadarabot.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-04-06, 00:53

A szobába lépve ott folytattuk, ahol a folyosón abbahagytuk.
Anyám feltűnése engem egyáltalán nem zavart, viszont ő szemmel láthatóan kínosan érezte magát, ezért visszazárkózott a fürdőbe. Nem csak Felila, de Niiv is zavarba jött. Amint a hálóba léptünk meg is kérdezte, hogy szerintem anyám haragudni fog-e ránk.
-Nem hiszem. - válaszoltam és részemről ezzel le is volt zárva a kérdés.
De Niiv sem foglalkozott vele sokat, megfogta a kezem és a mellére húzta, miközben újra megcsókolt. A teste forró volt, legalábbis én annak éreztem. Finoman masszírozni kezdtem, míg derekán pihenő kezemet lejjebb csúsztattam, és belemarkoltam a fenekébe. Rövidesen a másik kezem is hozzá társult. Felkaptam asszonykámat és a mellettünk lévő asztal szélére ültettem. Egy pillanatra elváltam az ajkaitól és a félresöpörve a haját a nyakához hajoltam. Egyik kezemet a tarkójára csúsztattam és finoman belemélyesztettem a fogam a bőrébe. Lassan szívtam magamba a vért, de csak néhány nagyobb kortyot nyeltem belőle, hiszen nem akartam legyengíteni őt.
-Finom a véred. - mondtam, majd lenyaltam az apró sebekből szivárgó vércseppeket. Pár korty bőven elég volt, hogy érezzem, ahogy a testem melegedni kezd.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-04-11, 18:20-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-04-06, 00:19

Hevesen estünk egymásnak férjemmel a folyosón, mikor Felila kilépett a folyosóra. Szegény eléggé zavarba jött, és inkább visszazárkózott a fürdőbe. Én is zavarba jöttem ahogy az immár zárt ajtót figyeltem, hiszen Felila mégiscsak az anyósom volt. Shade megfogta a kezem és behúzott a nekem előkészített szobába. Belökte az ajtót és újra megcsókolt, én pedig átölelve őt viszonoztam, a zavarom viszont még nem múlt el.
- Shade? Szerinted Felila haragudni fog ránk? – kérdeztem mikor elváltam az ajkaitól. Aztán megráztam a fejem. Végül is Felila is volt fiatal.
- Áh, mindegy. – mondtam halkan, aztán férjemhez simultam, fél kezemmel átöleltem a nyakát és megcsókoltam. Másik kezemmel megfogtam az ő kezét és dekoltázsomba csúsztatva mellemre nyomtam a tenyerét. Hűvös keze szinte jéghidegnek tűnt most a testemhez képest.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-04-05, 23:32

Amikor elkaptam Niiv karját és a falhoz szorítottam, morcosan nézett rám. Azt akarta hogy eleresszem, de eszem ágában sem volt teljesíteni a kérését. Ahelyett, hogy megszidtam volna, megcsókoltam. Nem nagyon ellenkezett, sőt ugyanolyan hevesen viszonozta a csókot. Álla alól a kezem a tarkójára vándorolt, majd finoman beletúrtam a hajába. Másik kezemet átfontam a derekán, miközben ő a nyakamat ölelte át. Ekkor nyílt a fürdő ajtaja. Felila mosolyogva lépett ki, nagyon örült a meleg fürdőnek. Épp csak az egyik lábát emelte át a küszöbön, amikor észrevett minket.
-Ohhh... - zavarba jött a látottaktól, pedig lényegében még nem is csináltunk semmit. Csendesen hátrább lépett, majd óvatosan becsukta az ajtót. Nem akart minket zavarni. Helyesen tette. Mégsem akartam, hogy az anyám egész éjszaka a fürdőben üldögéljen és azt várja, mikor jöhet ki. Ezért egy pillanatra elváltam asszonykám ajkaitól, megfogtam a kezét, majd behúztam magammal a szobába, amit Felila korábban Niivnek készített elő. Belöktem magunk mögött az ajtót, majd újra megcsókoltam.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-04-11, 18:18-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-04-05, 23:02

Kiakadtam férjem viselkedésétől. Sértődötten öltöztem át, és közben megmondtam a magamét, aztán meg se várva a reakcióját, faképnél hagytam. A folyosó felénél jártam, mikor Shade elkapta a karomat és visszarántott. Nagy duzzogásomban meg se hallottam hogy utánam jött. A falnak döntött és morcosan nézett rám. Tudtam, hogy nem bánt, de kezeim reflexből a mellkasának feszültek, talán azért mert olyan hirtelen húzott vissza. Egyik kezével megfogta az állam, így kényszerítve rá, hogy egyenesen a szemébe nézzek. Legalább olyan morcos arccal néztem rá mint ő rám és vártam a mondandóját. Ám pár másodperc elteltével úgy döntöttem én lépek.
- Eressz! – nyomtam egyet a mellkasán, de ő ahelyett, hogy szidni kezdett volna, hevesen megcsókolt. Mindenre számítottam csak erre nem. Kellett egy másodperc, hogy feleszméljek a döbbenetből, de aztán megadtam magam neki. Hiába, mégiscsak ő hordta a gatyát kettőnk közül. Kezeimmel végigsimítottam a mellkasán egészen a tarkójáig, átöleltem a nyakát és legalább olyan hevesen viszonoztam a csókját, mint ahogy ő nekem esett. Testemmel hozzásimultam és el se nagyon akartam válni tőle. Jól esett a közelsége.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-04-05, 21:19

Niiv hangjában némi sértődöttséget véltem felfedezni. Vállam felett hátrapillantottam. Asszonykám mérgesen kelt fel az ágy széléről, és miközben gyorsan hálóingbe öltözött, a viselkedésemet kritizálta. Nem értettem, mi baja már megint.
-Nyughass már, így kiborulni, mert nem ölelgettelek meg eléggé. - fújtattam egyet. Nem láttam be, min hisztizik megint. Úgy gondoltam megint eltúlozza a dolgokat. Ő viszont tovább mondta, és különféle sértéseket vágott a fejemhez.
-Niiv te...most... - fordultam felé, de ő már nem volt ott. Csak a becsapódó ajtót láttam. Egy hosszabb másodpercig csak néztem a bejáratot. És próbáltam felfogni, hogy asszonypajtás lényegében faképnél hagyott. Ez legalább olyan bosszantóan sértő volt, mint amiket mondott.
-Na ne... - morogtam, majd utána mentem. Soha senkitől nem tűrtem el, hogy hátat fordítson nekem és eloldalogjon, így tőle sem. Még sikerült elkapnom a folyosón, megfogtam a karját és visszarántottam. A hátát a falnak támasztottam, a másik, szabad kezemmel megfogtam az állát, és megemeltem, hogy pont a szemébe tudjak nézni. Miközben csendesen, morcos képpel figyeltem őt, azon gondolkodtam, mit mondjak neki. De szavak helyett, inkább egy heves csókot adtam neki.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-04-11, 18:17-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-04-05, 20:26

Ölelésre és szeretetre vágytam, de Shade megint olyan lehetetlenül viselkedett. Hiába, kérésemre még egyszer gyorsan, megölelt, valahogy úgy mintha gyorsan túl akarna esni ezen a mizérián, aztán nemes egyszerűséggel arrébb tett.
- Nem érdekel hogy emlékeznek-e vagy sem. – jelentettem ki sértődötten a kérdésére. Durcásan keltem fel és kezdtem vetkőzni.
- Nem hiszem, hogy olyan nagyon megerőltető lenne, ha néha közelednél felém. – fakadtam ki. A ruháimat úgy csaptam a szekrényhez, mintha portörlő rongyot vágnék a kukába.
- De tudod mi? Csinálhatjuk így is! Legközelebb majd akkor élünk házaséletet, ha a sarkadra állsz, férfi leszel végre és kezdeményezel! – rángattam magamra a hálóingem, aztán feltéptem az ajtót és átcsörtettem a másik szobába.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-04-02, 03:37

A tíz másodperces gyors ölelés nem volt neki elég. Megkértem rá, hogy szálljon le a térdeimről, de ő megmakacsolta magát. Esze ágában sem volt elmozdulni a helyéről. Ezt amúgy sejthettem volna, ha rátör egyszer az ölelgethetnék meg a szeretethiány, akkor az egy ideig eltart.
-Rendben. - bólintottam rá. Újra átöleltem a derekát és magamhoz húztam. Másik kezemmel meg végigsimítottam a haján. Eltelt közben egy teljes perc.
-Remélem most már elégedett vagy. - mondtam. Derekán pihenő kezemet a combja alá csúsztattam, majd egyszerűen megemeltem és leültettem magam mellé. Közben felkeltem az ágyról és elkezdtem átöltözni.
-Arra azért kíváncsi leszek, hogy a kastélyban dolgozók emlékeznek-e rád. - jutott eszembe hirtelen. Mert addig rendben volt, hogy nekem felderengett újra, hogy van egy asszonyom, de vajon a palotában dolgozók emlékeznek-e rá, hogy van egy hercegnőjük.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-04-11, 18:15-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-04-02, 03:22

Szeretgetésre vágytam, így férjem ölébe ugrottam. De magától nem jött rá, hogy neki is ölelgetnie kéne engem, így szólnom kellett neki. Végül is megtette. Tíz másodperc erejéig körbefonta rajtam a karjait, aztán el is engedett és le akart paterolni magáról, hogy öltözhessen.
- Nem! – mondtam durcásan.
- Ez nem is volt igazi ölelés. Azt akarom, hogy sokáig ölelgess nagyon. – követelőztem akaratosan.
- Én is megölelgetlek, meg te is engem. Ez így működik. Gyerünk! – néztem konok arccal férjemre.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-04-02, 03:15

Örültem, hogy Felila varázsolt egy fekhelyet éjszakára. Kibírtam volna a földön, de így kényelmesebb lesz. Leültem az ágy szélére és levettem a cipőmet. Már épp fel akartam kelni, hogy átöltözzek, amikor Niiv nekifutásból az ölembe ugrott.
-uhhh. - nyögtem fel, amikor a lábaimra érkezett. Asszonykám szorosan magához ölelt és nem eresztett.
-Téged meg mi lelt így hirtelen? - kérdeztem tőle, mivel egy perccel ezelőtt még semmi baja nem volt. Azt mondta, hogy jól esik engem ölelgetnie. Tudtam, hogy újra rátört a szeretethiány, ami a nomádoknál elég gyakori jelenség.
-Hát ez nagyszerű. - mondtam, miközben próbáltam levegőt kapni. Aztán egy pillanatra megállt, és azt akarta hogy nem jó, én is ölelgessem.
-Valóban? Hát....Nem tudom miről beszélsz. - feleltem a megjegyzésére. Minden esetre magamhoz öleltem röpke 10 másodpercre.
-Na jó, most már leszállhatsz rólam, szeretnék átöltözni. - mondtam.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-04-11, 18:14-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-04-02, 02:53

Úgy tűnt az éjszakát Felila kifosztott házában kell töltenünk. Szerencsére eszembe jutott, hogy nálam van a varázspapír. Gondoltam biztos jól fog jönni az elf nőnek, így odaadtam neki és lám nemsokára megtelt a ház bútorokkal. Felila vidáman lejtett el fürdeni, Shade pedig bement a szobába. Vidáman követtem férjem, aki az ágy szélén ült. Elmosolyodtam és nekifutásból beugrottam az ölébe és szorosan magamhoz öleltem.
- Shaaaaade. Olyan jó téged ölelgetni, tudtad? – mondtam vidáman, miközben a tudtomon kívül is majdnem belefojtottam szegény férjecskémet a melleimbe.
- De…- álltam meg egy pillanatra.
- …ez így nem jó! Te is ölelgess! – mondtam akaratosan.
- Tudom, hogy neked is jólesik, csak titkolod. - mondtam úgy mintha most nagyon lelepleztem volna.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-04-02, 01:36

Miután a lakást kipakolták, felajánlottam az elfnőnek, hogy töltsön néhány hetet Bradenburgba. Sírva fakadt, de Niiv felhomályosított róla, hogy ezek örömkönnyek. Megegyeztünk, ha elül a vihar tovább állunk. De Felila szerint csak reggelre fog abbamaradni a havazás, ezért az éjszakát mindenképpen itt kell töltenünk.
-Varázspapír? - nézett meglepetten Felila, majd elvette Niivtől a papírt és a tollat. Nem értette mi ez az egész, de azt tette amit asszonykám mondott neki. Körberajzolta a tárgyakat. Egyiket a másik után. Elsőnek a kandallót szúrta ki, biztos, mert nagyon fázott. Alig akart hinni a szemének, amikor a kandalló újra megjelent a házba.
-Ez hihetetlen. Pontosan olyan, mint amit elvittek- mondta, majd lelkesen továbbrajzolt, miközben a két elf alig hitte el, hogy felszívódott a kandallójuk.
-Felila, rajzolhatnál egy ágyat is. - mondtam neki, utalva arra, hogy nem ártana valamin aludnunk is. Anyám bólintott, majd megkereste a papíron azt ami leginkább hasonlított egy fekvőhelyhez. Eközben a két elf nagyon fázott, és mivel a kandalló elpárolgott gondolták, ágyba bújnak, felmelegszenek. De egyik percről a másikra a földön találták magukat ágy, párna és takaró nélkül. Utolsó ötletük az volt hogy bemásznak a kádba a meleg vízbe. Gyorsan levetkőzött a párocska és elmerült a habok között, ám nem csak ő vágyott egy meleg fürdőre. Felila amint meglátta a rajzon a kádat, olthatatlan vágyat érzett, hogy megfürödjön. A tollal gyorsan körbefirkálta, és a kád a fürdőjébe termett.
-Ez az! - kiáltott fel örömében anyám, és betámadta a fürdőt, miközben a két elf pucéran üldögélt a barlangban.
-Remélem reggelre eláll a havazás. - morogtam, majd bementem a szobába, amit korábban Felila mutatott. Leültem az ágy szélére és levettem a cipőmet.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-04-11, 18:12-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-04-02, 01:16

Nem volt sok kedvem kimenni a hóviharba, nem voltam úgy öltözve, hogy elviseljem az idő viszontagságait, de Shade nem volt hajlandó tovább egy fedél alatt maradni a két fura elffel, így vállalkoztam az útra. Férjem rám nézett és újfent szembesült vele, hogy én nem vagyok vámpír. Rám terítette a kabátját, aztán kijelentette, hogy suhanni fogunk. Még időm se volt végiggondolni a dolgot, mikor felkapott és a világ elmosódott körülöttem. Kis idő múlva megálltunk Felila háza előtt. Férjem lerakott, én meg szédelegve tántorodtam neki a falnak.
- Hogy vagy képes így száguldozni anélkül hogy kikészülnél tőle. Tettem fel a költői kérdést. Ezután tűnt csak fel, hogy Felila házában jóformán semmi sincs. A nő azt mondta kirabolták
- Ez szörnyű! Ki képes ilyesmire? – szörnyülködtem körbenézve az üres szobában. Shade is érzékelte, hogy elég vészes a helyzet, így felajánlotta anyjának, hogy költözzön Bradenburgba, amíg helyrehozzák a házát. Felila annyira örült férjem ajánlatának, hogy sírva fakadt. Shade persze nem értette Felila könnyeinek okát, így rákérdezett.
- Semmi gond Shade, Felila csak meghatódott. Nagyon kedves tőled, hogy felajánlottad neki, hogy velünk jöhet. – mondtam vidáman. Büszke voltam férjemre, hogy ilyesmi magától eszébe jutott.
- Ha elül a vihar indulhatnánk is. – tettem hozzá vidáman és összehúztam magamon férjecském kabátját. Ekkor jutott eszembe, hogy a varázspapír is segíthet kicsit rajtunk. Előkaptam és Felilának adtam.
- Addig is míg jó idő lesz, tudunk rajtad segíteni. Csak rajzold körbe a tárgyakat és azok megjelennek. – mondtam vidáman és egy tollat is adtam a kezébe.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-03-26, 19:39

Nagyon felmérgeltem magam. Mérgesen húztam magamra a ruháimat. Egyiket a másik után, miközben végig morogtam az orrom alatt. Niiv is szedelőzködni kezdett. Azt akarta, hogy menjünk Felilához, majd hozzátette, hogy siessünk, mert megfagy. Nekem mindegy volt, csak el innen, így nem voltam az ellen, hogy visszamenjünk az elfnőhöz. Egy pillanatra megálltam az öltözködésben. Elgondolkodva néztem asszonykámra.
-Tényleg, belőled jégkocka lehet... - jegyeztem meg, miközben kinéztem az ásott járaton. Az elf férfi, akit egy jól irányzott ütéssel elintéztem eszméletlenül feküdt a földön. Átléptem rajta.
-Jól van, akkor suhanni fogunk. - léptem közelebb Niivhez. Ez volt a leggyorsabb módja, hogy elhúzzunk innét. A vállára terítettem a kabátomat. Neki nagyobb szüksége volt rá, mint nekem. Átöleltem a derekét, felkaptam és Felila háza felé suhantunk. Kemény idő volt odakint, de egész hamar a kápolnához értünk. Az első dolog ami feltűnt, hogy nem volt ajtó a házon. Pedig meg voltam győződve, hogy korábban volt.
-Felila. - szólítottam a nőt az épületbe lépve.
-Felila? - kérdeztem meglátva őt. Anyám egy szoba közepén összehordott, rögtönzött tűz mellett kuporgott és melegedett. Ezután vettem észre, hogy egész üres a szoba.
-Shade...Kiraboltak. - mondta szomorúan.
-Még az ajtót is elvitték. - tette hozzá.
-Egy kis hóvihar miatt mire vetemednek egyesek. - bámészkodtam tovább. Az elfnő elég maga alatt volt. Nem csodálkoztam, lényegében elhordták az otthonát. Megszántam szerencsétlent, meg amúgy is az anyám volt.
-Ha elül a vihar, velünk jöhetsz...és amíg helyre nem hozzák a házat, nálunk is lakhatsz. - ajánlottam fel neki. Kikerekedett szemekkel nézett rám, mintha valami rosszat mondtam volna, aztán sírva is fakadt. Tanácstalanul néztem rá, majd Niivre.
-Ilyenkor mi van? - kérdeztem a feleségemet. Felilának nem volt baja, csak meghatódott, persze ezt a jelenséget nem ismertem fel.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-04-11, 18:11-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-03-26, 16:54

Kisebb sokkot kaptam a két elf viselkedésétől. A nő rátapadt a férjemre, de Shade gyorsan lerendezte egy határozott lökéssel. Ám ami még ennél is ijesztőbb volt az a férfi viselkedése volt. Az elf ’puszikát’ akart Shade-től. Még levegőt venni is elfelejtettem a döbbenettől. Ilyet még nem pipáltam. Férjem is lefagyott pár röpke másodpercre, aztán arca fokozatosan sötétült el. Keményen behúzott az elfnek, olyan erővel, hogy az szó szerint elrepült. Szerencsétlen, pillanatok alatt ajtóvá vált. Shade felállt és dühösen kapkodta magára a ruháit, kijelentve, hogy elmegy. Kint még tombolt a vihar, így nem nagyon szerettem volna távozni a szépen berendezett meleg barlangból, de a két idegen nekem is sok volt. Gyorsan felhúztam a ruháimat, és a varázslapot a zsebembe rejtettem.
- Menjünk vissza Felilához. Csak igyekezzünk, mert én megfagyhatok odakint. – mondtam férjemnek, miközben leszedtem az elf férfit a kijáratról. Szerencsétlen úgy esett össze mint valami rongybaba.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on 2013-03-24, 20:09

Hirtelen azon kaptam magam, hogy asszony sehol, helyette két elf fekszik mellettem. Ha ez nem lett volna elég, a nő még a számra is tapadt. Amint észrevettem, hogy nem Niiv az, határozottan ellöktem. Talán túl határozottan is, mert az ágyig csúszott. De ez még mindig nem volt a legrosszabb. Magam mellé pillantottam és a nő férje felém csücsörített.
-Puszikát? - döbbentem kérdeztem vissza, majd elsötétült a tekintetem és egy isteneset bemostam az elfnek. Úgy repült a kijárat felé, hogy még a lyukat elzáró deszkát is elvitte, és ő maga torlaszolta el a bejáratot a hidegtől.
-Nekem ebből elegem volt. Haza megyek. - morogtam felkelve a szőnyegről, majd elindultam megkeresni a ruházatom többi részét. Odakint ugyanúgy tombolt a hóvihar, de nem érdekelt. Felbosszantott az a két szerencsétlen és egy percig sem akartam ebben a lukban tovább maradni.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-04-11, 18:10-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on 2013-03-24, 18:56

Sokkolt a látvány, hogy szó szerint kitúrtak Shade mellől. Most az elf pár két oldalról ölelgette a férjem én meg a hideg kövön ültem. Ez nem volt szép tőlük. Ők ketten vannak alapból is, ölelgessék egymást! Shade az enyém, és nem az övék! De ami ez után történ még jobban ledermesztett. Az elf nő fogta magát és megcsókolta a férjemet, engem meg kis híján megütött a látványtól a guta. Shade arrébb lökte a nőt amint rájött hogy nem én vagyok, de a helyzet a másik irányból ugyanaz volt. Shade értetlenül és gyanútlanul kérdezte hogy kerültek mellé az idegenek, én viszont csak halálra vált arccal mutogattam férjem mellé. Az elf férfi is szeretetre vágyott. Megölelte férjem és száját csücsörítve közeledett az arcához.
- Csak egy puszikát kérek! – mondta cuppogás közben.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.