Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Garew Towryk

A legtöbb felhasználó (19 fő) Szomb. 24 Nov. 2018 - 3:35-kor volt itt.

Flóra és Faustitas kápolnája

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on Csüt. 21 Márc. 2013 - 7:31

Niiv kijelentette, hogy velem akar aludni. Alig feküdtem el a földön, már ott termett mellettem alvópozícióba helyezkedve. Hamar elaludtam, hajnal tájra teljesen elzsibbadt a vállam.
-Niiv, feküdj arrébb, teljesen elnyomtad a vállam. - nyöszörögtem félkómásan. Hiába szóltam, asszonypajtás meg sem mozdult.
-Niiv hallod? - kérdeztem újra, mire valami nyöszörgés jött válaszként. Elég sötét volt, nem nagyon láttam semmit, csak körvonalakat. Niiv feljebb mászott és adott egy csókot. Ahogy a nyakamhoz hajolt, fura érzésem támadt. Lassan kinyitottam a szemem, és azt láttam, hogy nem Niiv hajol felém, hanem az elfnő cuppant rám. Meglepettségemben, úgy meglöktem, hogy az ágy széléig csúszott.
-Au. - fogta a fenekét. Magam mellé pillantottam, ott feküdt a férfi is, aki a párnaként használt anyagdarabot szorongatta. Olyan mélyen aludt, hogy nem hallott semmit. Mély álmát a szája szélén elindult nyálcsík is bizonyította. Néztem az elfre, az asszonyára, majd az ágyra.
-Ezek meg hogy kerültek ide? - kérdeztem költőien, majd megláttam Niivet is, aki méterekre volt tőlünk.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 11 Ápr. 2013 - 5:09-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on Csüt. 21 Márc. 2013 - 7:05

A két elf minden kérdezés nélkül befeküdt az ágyunkba és bevágták a szunyát. Felvetettem férjemnek, hogy aludhatnánk a fotelekben, de nem fűlött hozzá a foga. Inkább letelepedett a kandalló előtti puha szőnyegre egy pléddel és a pulcsijával. Azt mondta én azért nyugodtan maradhatok a fotelben.
- Én veled szeretek aludni. – mondtam elhúzott szájjal és ezzel a lendülettel lefeküdtem mellé, bezsákmányoltam a fél plédjét és a mellkasát használtam párnának. Egész jól aludtam, egészen hajnalig, mikor is arra ébredtem, hogy nagyon fázok. Dideregve tapogatóztam a takaró és férjem után, de nem találtam egyiket sem. Elégedetlenül nyöszörögve ültem fel és néztem körül. Jó fél méterre gurultam el férjemtől, de a látvány megdöbbentő volt. A két elf leköltözött az ágyról és két oldalról ölelve férjecskémet aludtak. Annyira meglepődtem, hogy meg se tudtam szólalni hirtelen. Felkeltem, magamhoz vettem a bort és ráhúztam inkább.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on Csüt. 21 Márc. 2013 - 6:21

Épp bort töltöttem a poharainkba, amikor két jégbe fagyott valami zuhant be az ajtón. Amikor olvadni kezdtek, már látszott, hogy valami elf-félék estek be hozzánk. Míg Niiv visszatapasztotta az ajtót, addig az egyik vendégünk bemászott az ágyunkba. Úgy döntött alszik egy kicsit. Nem kellett sokáig várni, hogy a másiknak is eszébe jusson ledőlni kicsit. Még szinte fel sem fogtam, hogy társaságunk akadt, már mindketten ott horkoltak az ágyunkba.
-Miféle pofátlan elfek vannak. - morogtam, majd a boromat és az üveget magamhoz kapva a kandalló elé költöztek. Menet közben még felmarkoltam egy vastag plédet, meg valami vastag anyagot, amit párnának használhatok.
-Én itt alszom. - mondtam az asszonykámnak, aki a foteleket ajánlgatta.
-De te aludj csak ott. - válaszoltam, majd belekortyoltam a boromba. Amúgy sem volt valami nagy a fotel, így legalább kényelmesen tud majd aludni.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 11 Ápr. 2013 - 5:07-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on Szer. 20 Márc. 2013 - 12:43

Nekiláttam megvacsorázni, közben Shade varázsolt magának a lap segítségével egy üveg bort.
- Igen, kérek egy kicsit. – mondtam vidáman. Épp csak befejeztem az evést fura zajokra lettem figyelmes. Hátra fordultam és a következő pillanatban egy emberi hógombóc gurult be a barlangba, kidöntve az ajtót.
- Hát ez meg? – néztem csodálkozva a gombócra. Nagy nyögdécselések után kiderült hogy két elf, akik valószínűleg kint ragadtak a viharban. Úgy néztek ki mint a hóemberek.
- i-itt meleg van- vacogta az egyik, mire a másik, egy nő merev tagokkal a tűzhöz sétált.
- Jó estét! – köszöntem vidáman az újonnan érkezőknek, akik felkapták a fejüket. Csak most vettek észre minket. Felálltam és visszaállítottam az ajtót a luk elé, hogy kizárjam a hűvös szelet.
- Ti itt laktok? – törte meg végül a nő a csendet, én pedig elnevettem magam.
- Neeem. Csak itt ragadtunk a vihar miatt. – magyaráztam, de a férfi elvetődött az ágyunkon.
- Én most alszom. – jelentette ki, a nő pedig bevágódott mellé.
- De… én is álmos vagyok. – mondtam elhúzott szájjal.
- Akkor aludjunk a fotelekben? – pillantottam férjemre. Megsajnáltam a félig megfagyott idegeneket.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on Kedd 19 Márc. 2013 - 7:23

Niiv azt játszotta, hogy nem ismer, de nem találtam viccesnek. Mikor megjegyeztem, hogy nem tartom jó dolognak, hogy ilyesmivel játszik, csak mosolygott és belefészkelte magát az ölembe. Azt mondta, kedves, hogy fontos nekem a házasságunk.
-Mondtam, hogy érdekelsz. - fűztem hozzá. Asszonykám szerette volna tudni, ki áll az átok mögött. Megígértem neki, hogy nincs elfelejtve és ha hazamegyünk, a dolgok végére járunk majd. Időközben ránk esteledett és Niiv is megéhezett. Nem volt semmi ennivaló, de kéznél volt a varázspapír. Niiv rajzolt magának valami harapnivalót. Míg a rajzolással szórakozott, addig a kápolnában már egy ideje finom sült illat terjengett a levegőben. Felila túllépve a sokkon, úgy döntött süt magának valami finomat. Míg eltűnt holmijait siratta, addig levágott és megkopasztott egy csirkét. Vidáman fütyörészve figyelte, ahogy a csirke lassan ehető állapotú lesz. Gondolta, a sült mellé iszik valamit, ezért lement a pincébe egy üveg borért. Hamar rátalált a megfelelőre. Épp csak visszaért és letett az üveget az asztal szélére, amikor azzal szembesült, hogy a csirke eltűnt.
Niiv nekilátott a vacsorájának.
-Nem, de egy jó bort innék. - húztam magam elé a varázslapot, és amikor megláttam rajta az ábrát, kezembe kaptam a tollat. Egyik pillanatról a másikra az asztalon termett egy üveg vörös. Felila épp csak fellélegzett az eltűnt vacsorája után. Megfordult, de már az üveget sem látta sehol. Úgy érezte, hogy mentem megbolondul.
Felbontottam az üveget, és töltöttem egy pohárral.
-Kérsz te is? - kérdeztem asszonykámat.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 11 Ápr. 2013 - 5:06-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on Kedd 19 Márc. 2013 - 5:50

Elgondolkozva néztem Shade-re, mintha nem ismerném fel őt. Férjemet nem érintette jól a színjátékom. Azt mondta nem vagyok vicces és hogy rossz elfelejteni fontos eseményeket és személyeket. Halványan elmosolyodtam, odasétáltam hozzá és az ölébe ültem.
- Szóval a házasságunk és én is fontos vagyok neked. Ez nagyon kedves. – mondtam miközben átöleltem.
- Ennek örülök. – mondtam mosolyogva.
- De azért ha hazamegyünk, ki szeretném deríteni ki és miért átkozta meg a kastélyt. – mondtam elhúzott szájjal. Én Sirius-ra tippeltem, de nem lehettem benne biztos hogy tényleg az ő műve volt. Ahogy így morfondíroztam megkordult a gyomrom.
- Itt az ideje, hogy rajzoljak magamnak ennivalót. – mondtam kikelve férjem öléből. Megfogtam a lapot és körberajzoltam egy sült csirkét. Mikor megjelent az étel vidáman estem neki.
- Te nem vagy éhes Shade? – pillantottam férjemre.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on Kedd 19 Márc. 2013 - 2:18

Niiv kérésemre rajzolt két törölközőt, ami azon nyomban meg is jelent. Megkaptam az egyiket.
-Köszönöm. - mondtam. Kikeltem a kádból és a derekam köré tekerve szálltam ki a vízből. Niiv csak nem szállt le a témáról, hiába próbáltam terelni. Kíváncsi volt, hogy mit csináltam volna, ha ő veszti el az emlékeit. Felvetette, hogy egyszer kipróbálhatnánk, milyen, amikor ő nem emlékszik rám. Majd megfordult és értetlen arccal azt kérdezte, hogy ki vagyok.
-Niiv, ez egyáltalán nem vicces. - morogtam, majd az asztalhoz léptem. Kihúztam az egyik széket, és leültem.
-Hidd el, nem jó dolog, ha nem emlékszel fontos dolgokra, vagy személyekre. - mondtam, miközben töltöttem magamnak egy bögre teát.
-Ne is játssz ilyennel. - tettem hozzá.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 11 Ápr. 2013 - 5:05-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on Kedd 19 Márc. 2013 - 1:48

Shade nem adott semmilyen kielégítő választ, csak annyit, hogy nem örült volna ha más férfiakkal kezdek. Aztán gondolom inkább téma terelésként megborzolta a hajamat, mire méltatlankodva húztam hátra a fejemet.
- Ne mááááár…- nyafogtam elégedetlenkedve. Shade azt mondta rajzoljak két törölközőt, mielőtt uszonyunk nő a sok fürdőzéstől.
- Nekünk nem is tud uszonyunk nőni. – dugtam ki rá a nyelvemet, aztán megemelkedtem és leráztam a kezeimről a vizet. Átnyújtózkodtam az asztalig és rajzoltam két törölközőt, amik nyomban meg is jelentek.
- Tessék. – nyújtottam az egyiket férjem felé. Felálltam a kádból és a másik törölközőt magam köré tekertem.
- Azért kíváncsi lennék rá, hogy te mit csináltál volna fordított helyzetben. Egyszer kipróbálhatnánk. – cukkoltam kicsit férjemet, miközben kiléptem a kádból. Egy pillanatra megálltam, aztán mikor megfordultam értetlen arccal bámultam Shade-re.
- Tényleg! Ki is vagy te? – vágtam gondolkodó arcot.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on Hétf. 18 Márc. 2013 - 12:27

Niiv azt mondta, hogy mindegy milyen fajú lett volna a másik nő. Ezzel tudtam volna vitatkozni, akármit nem vettem volna el, persze ez az ő szemszögéből tényleg teljesen mindegy lett volna. Érdekelte, hogy én mit tettem volna az ő helyében. Ez tipikusan az a kérdés, amit előszeretettel kerültem és soha nem szerettem. Nehezen tudtam elképzelni magam más helyébe, beleképzelni magam egy döntési szituációba. Fogalmam sem volt arról, mit csináltam volna fordított esetbe. Majd megkérdezte, hogy örültem volna-e neki, ha más férfiakkal kezdett volna. Egy pillanatra elgondolkodtam.
-Feltételezem nem. - válaszoltam, majd beleszívtam a cigimbe. Míg lazán füstölögtem asszonykám fürkészőn nézett rám. Mintha csak olvasni próbálna az arcomról.
-De ne is beszéljünk erről. - tereltem a témát, majd újra megborzoltam a haját. Bár tudtam, hogy ezzel a nemtetszését váltom majd ki, de ennyi revans járt a merülős akciójáért.
-Túl vagyunk rajta. - tettem hozzá. Még egyet szívtam a bagómból, majd az asztalon lévő hamutál felé nyúltam és elnyomtam.
-Inkább varázsolj ide néhány törölközőt. - böktem a fejemmel a varázspapír felé, ami hozzá közelebb volt.
-...mielőtt még uszonyunk nőne.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 11 Ápr. 2013 - 5:04-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on Hétf. 18 Márc. 2013 - 11:59

- Teljesen mindegy hogy milyen fajú. Ha elvettél volna egy másik nőt, akkor minden oda lett volna. – mondtam elhúzott szájjal. Nem bírtam volna elviselni ha elvesz egy másik nőt.
- Persze! Te talán örülnél neki, ha egyik napról a másikra kitörlődnél az emlékezetemből és más pasik után kezdenék kajtatni? – pillantottam férjemre. Bár azt is el tudtam képzelni, hogy nem különösebben zavarná a dolog. Shade nem az a típus akit elragadnak az érzelmei.
- Te mit csináltál volna a helyemben? – fürkésztem az arcát kíváncsian.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on Hétf. 18 Márc. 2013 - 11:39

Míg rágyújtottam Niiv elmondta, örül annak hogy újra emlékszem. Szomorú volt, amiért kiment a fejemből, és még csak a nevére sem emlékeztem. Hozzátette, hogy attól félt, hogy feleségül veszek egy csinos vámpírnőt még azelőtt, hogy eszembe jutna.
-Azt azért nem. Inkább egy elf asszonyt vagy egy másik nomádot. - jegyeztem meg. Még akkor is, ha találkoztam vámpírnőkkel, akkor sem akartam elvenni egyiket sem.
-Ha jól sejtem akkor ezért kérdezted, mire emlékszem. - pillantottam rá. Niivet, amikor a szobalányom volt, nagyon szemtelennek találtam, amiért folyton kioktatott és beleszólt mindenbe. Főleg a magánügyeimmel kapcsolatban. Azt gondoltam, hogy csak kíváncsi és neveletlen, ezért üti olyanba az orrát, amibe nem kellene. De ezek szerint nem.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 11 Ápr. 2013 - 5:03-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on Hétf. 18 Márc. 2013 - 11:26

Shade azt mondta nem állt szándékában sunyiskodni és hogy már megint rosszakat feltételezek róla. A fejem a mellkasára hajtotta a másikkal pedig átölelt. Valahogy az a mondás jutott eszembe, hogy „Mindenki magából indul ki”…
Gyorsan kezdtem kiélvezni a bújcsizást, mert tudtam férjemnél ez nem tart sokáig. Shade rágyújtott egy szál cigire és azt mondta jót tett neki ez az utazás, mert már majdnem mindenre emlékszik.
- Az jó, mert nagyon szomorú voltam, hogy elfeledkeztél rólam. Pedig már olyan jól megvoltunk. – mondtam halkan.
- Attól féltem, hogy sose fogsz már emlékezni rám és hazaküldesz. – tettem hozzá legörbülő szájjal.
- Meg attól, hogy elveszel feleségül valami bombázó vámpírnőt. – jegyeztem meg felhúzott vállakkal.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on Hétf. 18 Márc. 2013 - 11:02

Megcsókoltam, és ő viszonozta, de közben kitámasztotta magát, mintha attól félt volna, hogy megbosszulom az előbbit és ő is a víz alatt köt ki. Figyelmembe ajánlotta, hogy ne sunyiskodjak.
-Nem állt szándékomban. - feleltem kicsit meglepetten.
-Megint rosszakat feltételezel rólam. - ingattam meg a fejem. Bár ha jobban meggondolom a gyanúja nem volt alaptalan. Eszembe jutott a labirintusos eset, amikor valami nyíl állt a nyakába, és nagyon furán viselkedett. A szerelemről áradozott, megcsókolt, én viszonoztam, majd a hideg tóba löktem, hogy észhez térjen.
Egyik kezemmel fejét a mellkasomra hajtottam, másikkal átöleltem a derekát.
-Jót tett ez az utazás, már majdnem mindenre emlékszem. - jegyeztem meg, majd kinyúltam magam mellé. A kád melletti asztalról elvettem egy szál cigit, meg az öngyújtómat.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 11 Ápr. 2013 - 5:01-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on Hétf. 18 Márc. 2013 - 10:32

Shade telibe küldött egy hullámmal, és ez a tette bosszút kívánt. Ellentámadásba lendültem és lenyomtam a víz alá. Persze megpróbált elégedetlenkedve morogni, de így benyelt egy adag vizet.
- Hééé! Ne idd ki a kádat! Miben fogunk akkor fürödni? – incselkedtem vele, Mire ő a nevemet morogta. Én viszont nem hagytam ennyiben, továbbra is a nyakában lógtam. Arra felkészültem, hogy esetleg ő is megpróbál a víz alá nyomni, de ehelyett végigsimított az arcomon és megcsókolt. Hozzásimultam és visszacsókoltam, de azért stabilan kitámasztottam magam, ha esetleg cselezni próbálna.
- De most ne sunyiskodj jó? Mert bújcsizni szeretnék. – szóltam rá vidáman miután elváltam az ajkaitól.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on Hétf. 18 Márc. 2013 - 10:14

Kicsit nagyobb lendülettel löktem vissza Niivnek a kacsát, egy nagyobb hullám is érkezett felé, ami azonnal beterítette. A fejéből ítélve nem örült a hirtelen jött víznek. A szeme állásból tudtam, hogy most a bosszú következik. Sunyin elmosolyodott, és azzal a lendülettel a nyakamba ugrott. Épp csak megéreztem, hogy rám nehezedik már a víz alatt találtam magam, még levegőt venni sem volt időm. A merényletet a nomádlány hangos kacagása kísérte.
-Hééé. Ezt me..... - elégedetlenkedtem volna. Ahelyett, hogy befejeztem volna a gondolatomat, hatalmasat nyeltem a fürdővízből. Mikor újra a felszínre kerültem köhögni kezdtem.
-Niiv... - morogtam a nevét két köhintés között, majd kisöpörtem a habot az arcomból. Asszonykám még mindig a nyakamon lógott. Végigsimítottam az arcán, és adtam neki egy csókot, ha már ilyen közel volt hozzám.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 11 Ápr. 2013 - 5:00-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on Hétf. 18 Márc. 2013 - 9:40

Shade talált egy sárga kacsát a fürdőkádban. Ahogy megláttam a játékot, rögtön felidéződött bennem a gyerekkorom, és férjecském felé löktem a gumiállatot, majd vártam, hogy ő visszalökje. Shade csak pislogott rá, beletelt kis időbe neki míg rájött hogy ez egy játék és vissza kell löknie. Meg is indította felém, de egy nagy hullámmal. A víz teljesen beterített. Egy pillanatig szólni se tudtam a meglepettségtől, aztán durcásan néztem férjemre.
- Ez gonosz húzás volt. – jelentettem ki, majd ördögi vigyorral az arcomon a nyakába vetettem magam és megpróbáltam a víz alá nyomni. Közben persze B terv gyanánt fröcsköltem rá a vizet.
- Na nesze! Most visszakapod! – nevettem vidáman a művelet közben.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on Hétf. 18 Márc. 2013 - 3:39

Amikor megláttam a kacsát a habok között, már tudtam, hogy Niivnek tetszeni fog, annál is inkább, mert nekem egyáltalán nem tetszett. Odalöktem neki, mire ő vidáman felkapta és nagyon aranyosnak találta. Nem láttam be, mi ezen olyan nagy szám, de ráhagytam. Azt mondta, hogy gyerekkorában ilyennel fürdött.
-Ez komoly? - kérdeztem vissza.
Felém lökte a kacsát, és azt kérte, hogy lökjem vissza neki. Nem láttam a gyakorlati hasznát annak, hogy ez a gyerekjáték kettőnk között, oda-vissza úszkáljon. A kacsa előttem állt meg, vetettem rá egy méregető pillantást. Mivel Niiv a füléig vigyorgott, és várta, hogy a játék visszajusson hozzá. Rögtön leesett, hogy ennek semmi értelme nincs, csak a lány szórakozását szolgálja. Így hát meglöktem magam előtt a vizet. Kisebb hullám keletkezett, ami visszasodorta hozzá a játékot, de vele együtt egy nagyobb hullám is ment, ami pedig megterítette a lányt.
-Hoppá, ez kicsit erősre sikerült. - néztem a csurom vizes Niivre, akinek a haja teljesen belesimult az arcába.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 11 Ápr. 2013 - 4:59-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on Vas. 17 Márc. 2013 - 20:44

Vidáman másztam a kádba és hívtam Shadet is. Még azt is felajánlottam neki, hogy megmosdatom. Ő közelebb lépett és megborzolta a hajam.
- Naaaa…- húztam el a fejem kuncogva.
- Már nem vagyok gyerek! Képzeld, van egy férjem és egy gyerekem és 22 éves vagyok. – mondtam miközben bemászott mellém a kádba.
- Na végre! – szélesedett ki a mosolyom. Már épp rá akartam vetni magamat, mikor a víz alól egy kacsát dobott elém. Egy pillanatig meglepetten pislogtam a játékra, aztán vidáman kaptam fel.
- De aranyos! Kicsi korom óta nem fürödtem ilyennel. – tettem a víz tetejére a kacsát és férjecském felé löktem. A kacsa először gyorsan, aztán lassan lebegett Shade felé.
- Na! Most küldd vissza! – szóltam neki vidáman.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on Vas. 17 Márc. 2013 - 13:21

Miközben a kád szélét rajzoltam, felpillantottam Niivre. Láttam, ahogy a száját húzogatja. Nem tetszett neki, hogy lefejtettem magamról, de ez van. Nem tartott sokáig, egy kád forró víz jelent meg a barlangban és újra vidáman mosolygott. Niiv pillanatok alatt kibújt a ruháiból és belecsobbant a meleg vízbe.
-Beelőztél. - néztem rá, miközben ő a kád szélére könyökölt és behívott maga mellé. Nagyvonalúan még azt is felajánlotta, hogy megmosdat.
-Milyen nagylelkű ajánlat. - léptem a kádhoz, majd kezemet a fejére tettem és finoman megborzoltam a haját, ahogy a kölyköknek szokás.
-Szóval azt mondod fürödjünk együtt...miért is ne. - egyeztem bele, kihasználva, hogy még nekem is jusson meleg víz. Levetkőztem, majd beléptem a kádba és én is elmerültem benne.
-Ez meg...- tapogattam magam mellett a kádat. Épp csak leültem, amikor találtam valamit a vízben. Kiemeltem és egy sárga fürdőkacsa volt.
-Nézd csak...- odadobtam Niivnek.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 11 Ápr. 2013 - 4:58-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on Vas. 17 Márc. 2013 - 13:04

Jól esett kicsit férjemen lógva bújcsizni, de nem tartott sokáig. Shade leakasztott magáról és azt mondta fürdeni szeretne. Elhúzott szájjal néztem ahogy rajzol.
- Sose bújcsizhatok! – dudogtam elégedetlenkedve. Nemsokára megjelent egy kád tele gőzölgő illatos meleg vízzel. Ettől jobb kedvem lett.
- Fürödjünk együtt! – mondtam vidáman és egy pillanat alatt lefejtettem magamról a ruhákat, hogy aztán belecsobbanjak a forró vízbe.
- De jó! – sóhajtottam elégedetten.
- Gyere Shade! Megmosdatlak, ha szeretnéd. – incselkedtem a kád szélére könyökölve. Mutatóujjammal hívogattam és közben kuncogtam. Így már két kellemes dolgot köthettem össze: bújcsizhattam és áztathattam magam a meleg vízben.
- Aztán majd bebújunk a meleg ágyba és egy naaaagyot alszunk! – mondtam lelkesen.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on Vas. 17 Márc. 2013 - 12:51

-Legalább most már tudjuk, hogy egy ideig biztosan itt maradunk. - pillantottam a bejárat felé. Niiv rajzolni kezdett és megjelent egy ajtó. Ezzel egy időben, Felila magához tért, és kétségbeesetten rohant segítségért. Ám mielőtt otthagyta volna a kápolnát, gondolta bezárja az ajtót. Sok minden eltűnt, de ami még megvan, az a házban is maradjon. A táskájában matatott a lakáskulcsért. Elégedetten mosolygott, amikor ráakadt a táska mélyén. Már fordult, hogy bedugja a kulcsot a zárba és ráfordítsa, mikor azon kapta magát, hogy már ajtója sincs.
Niiv a fadarabot a lyuk elé nyomkodta, amivel sikerült felfognia a beáramló hűvös szelet. Asszonykám felismerve azt, hogy kettesben vagyunk vidáman ugrott a nyakamba. Azt mondta, hogy már ezer éve nem bújt hozzám. Úgy csüngött rajtam mint egy kismajom, még a lábaival is körbe fogott.
-Rendben, de előtte megfürdenék. - mondtam, majd leakasztottam magamról. Magamhoz vettem a varázspapírt, és átrajzoltam a fürdőkádat. Míg a vonalakkal szórakoztam Felila letett arról, hogy segítséget hívjon. Azt találta ki, hogy vesz egy forró fürdőt, elmerül a meleg vízben és ellazul. Ki is engedte magának a vizet és teleöntötte mindenféle tusfürdővel. Ekkor hirtelen eszébe jutott valami és kiugrott egy pillanatra. Ennyi bőven elég volt, hogy a kádjának is hűlt helye legyen.
-Ezt nem hiszem el! - visította kikelve magából.
-Ez nem semmi. Nézd Niiv, már előre ki van engedve a víz. - néztem a fürdőkád felé.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 11 Ápr. 2013 - 4:54-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on Vas. 17 Márc. 2013 - 12:33

Én még jóformán meg sem ittam a kávémat, mikor Shade konkrétan kiásott minket. Kint viszont még mindig tombolt a vihar, így nem tudtunk kimenni.
- Te aztán tényleg gyors vagy. – pillogtam hitetlenkedve a kis alagútba amit férjem ásott. Shade felvetette az ötletet, hogy rajzoljak valami ajtót. Nem volt rossz ötlet, mert a fogaim csak úgy vacogtak a besüvítő hidegtől. Magam elé vettem a lapot és megnéztem a tárgyakat. Találtam egy ajtót, így vidáman körberajtoltam és az meg is jelent.
- Kész is van! - mondtam, miközben nyögdécselve a lyuk elé nyomtam a bejáratot. Aztán megfordultam és nekifutásból férjecském nyakába ugrottam.
- Most jut eszembe, hogy csak kettesben vagyunk. – kuncogtam a nyakához bújva.
- És én ezer éve nem bújcsizhattam. – mondtam miközben kezemmel lábammal körbefonva lógtam le róla.
- Úgyhogy most sokáig fogok bújcsizni. – jelentettem ki ellentmondást nem tűrő hangon.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on Vas. 17 Márc. 2013 - 4:37

Leültem az asztalhoz és nyugodtan megittam a kávémat. Niiv rajzolt két ásót, így amikor végeztem a koffeinbevitellel, felkeltem a székről és nekiálltam kiszabadítani magunkat. Egy negyed óra után már annyi hó volt mögöttem, mint előttem, de legalább már látszott a fény az alagút végén.
-Na, mindjárt kijutunk. - mondtam bizakodóan, majd lábbal kirúgtam még azt a vékony hóréteget, ami az utunkban volt. Egy nagyobb lyuk keletkezett a barlangot eltorlaszoló hóban. Kinéztem rajta, hogy megnézzem mi a helyzet odakint. Semmi változás.
-Még mindig tombol a vihar. - sóhajtottam, majd visszaültem a székre, és elővettem egy szál cigit. Eddig csak a hórétegen keresztül hallottuk a szelet, most már érezhettük is. Az ásott lyukon keresztül csak úgy süvített befelé a hideg.
-Rajzolhatnál rá valami ablakot vagy ajtót. - javasoltam az asszonykámnak.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 11 Ápr. 2013 - 4:52-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Niiv von Narrath on Vas. 17 Márc. 2013 - 4:14

Tollvonásaim mentén bútorok jelentek meg a barlangban és én ezt nagyon élveztem. Mikor úgy gondoltam, hogy minden szükségeset előteremtettem, már nem is érdekelt, hogy hány napig maradunk a barlangban. Shade viszont azt mondta azért nem szándékozik napokra itt ragadni.
- Igazad van. Mondtam a lapot szemlélve és megpillantottam két ásót. Gyorsan körberajzoltam őket.
- Na! Akár el is kezdhetünk ásni. – mondtam vidáman. Shade közben kávét töltött magának és megkérdezte kérek-e.
- Hát végül is munka előtt biztos jól jön. Kérek. – mondtam vidáman.
- Aztán ha megittuk kezdhetünk is ásni. – tettem hozzá.


"Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa."

Mortalis


Niiv von Narrath
avatar

Rangom : nomades, noctis reginae

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Shade von Narrath on Vas. 17 Márc. 2013 - 3:58

Elgondolkodtam egy pillanatra. Honnan jelennek meg ezek a tárgyak, csak nem jöhetnek a semmiből. Niiv viszont nem foglalkozott ezzel, örült a dolognak. Az ágynál nem állt meg, tovább rajzolgatott. Egészen belelendült a barlang berendezésébe, mert mire észbe kaptam, már foteltől kezdve a szőnyegen át a kandallóig minden volt. Míg asszonykám elfoglalta magát, tőlünk sok-sok kilométerre a kápolnát sikítások hangjai töltötték be. Felila nem tért magához. A szeme láttára ürült ki a nappali. Először csak a foteljei tűntek el, aztán a szőnyeg, de amikor a kandallónak is lába kelt. Az elfnő a sokktól elájult és hanyatt vágódott.
-Örülök, hogy örülsz, de én nem szándékozom itt napokat eltölteni. - jegyeztem meg. Persze azt be kellett látnom, hogy egész otthonos lett a barlang. Felkeltem és a semmiből megjelenő kávéfőzőből, töltöttem magamnak egy csésze kávét.
-Te is kérsz? - kérdeztem Niiv felé pillantva.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 11 Ápr. 2013 - 4:51-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Flóra és Faustitas kápolnája

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.