Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 1 rejtett és 1 vendég

Garew Towryk

A legtöbb felhasználó (19 fő) 2018-11-24, 15:35-kor volt itt.

Vér-tó

Go down

Re: Vér-tó

Témanyitás by Garew Towryk on 2013-06-10, 21:08

Helyszínváltás. Játéktér szabad!
NJK
NJK

Garew Towryk
avatar

Rangom : noctis njk

Vissza az elejére Go down

Re: Vér-tó

Témanyitás by Garew Towryk on 2012-12-06, 18:53

A jó nomád pálinkától...a jó sok nomád pálinkától teljesen beálltam. Csak egy csurgatás erejéig hagytam el a tábortűz környékét, ekkor akadtam össze az egyik pajtásommal, meg még valakivel, akinek mellei voltak. Hogy ne essek pofára, miután a maradék egyensúlyomat is sikerült elvesztenem egy fűcsomóra lépve, megkapaszkodtam a legelső dologba, ami a kezem ügyébe került.
-Bo..bo..bocsánat. - kértem elnézést, de a beszéd is nehézkesen ment, ahogy a mozgás. Levettem a kezeimet a melleiről és hátrább léptem. János magyarázott valamit, de nem sokat fogtam belőle. Távolabbra néztem, és újra megláttam a tábortüzet. El is indultam a fény irányába. Janika a vállaira kapta a lányt, és ő is a velem tartott. Néhány percen belül újra a tóparton voltunk a többiekkel. Azonnal elfeküdtem a tűz mellett, magamra rántottam egy plédet és próbáltam kijózanodni. Eközben a többiek nagy érdeklődést mutattak az új jövevény iránt.
-Mit hoztál Jani? - kérdezte egy egyik huncut vigyorral.
-Azt meg hol találtad? - szólt közben a másik.
-Gyere mutasd meg... - kíváncsiskodott egy harmadik.
-Ugye bedobod a közösbe? - szólalt meg újra az első. Nagyon kész voltam, imbolygott a világ...vagy én. Leheveredtem két fatönk közé. Tompán még hallottam a többiek hangját, de hamar elnyomott az álom.


A hozzászólást Garew Towryk összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-06-10, 21:09-kor.
NJK
NJK

Garew Towryk
avatar

Rangom : noctis njk

Vissza az elejére Go down

Re: Vér-tó

Témanyitás by Sarah-Maria Tone on 2012-12-04, 17:02

Egy darabig jól tűröm a közelségét. Még akkor sem robbanok, amikor az arcomat fogdossa és nézeget, mintha valami eladó áru lennék. Oké ezzel még nincs is bajom, bár megijeszt, hogy mennyire ismerős az érzés. De aztán mikor elkezdte szaglászni a nyakam össze kellett szorítanom a fogaimat nehogy rávessem magam és megpróbáljam apró cafatokra szedni. Nem vagyok kutya emberek! Elvileg nekem kéne az ő nyakukat szaglászni! Ettől jut eszembe… éhes vagyok.
Becsukom szemem és újra meg kérdezem, hogy ki a fene. Hát a válaszból csak az jön le, hogy annál is részegebb, mint amit eddig gondoltam. Pazar! Kezdem újra azt hinni, hogy megint csak egy csapat emberrel van dolgom és szó sincs démonokról. Akkor viszont itt a vacsi. Hihi.
De ahogy megfogalmazódik, bennem az éhség ez a részeg bolond rám támaszkodik, nehogy elessen. Ez még nem lenne baj, de az ügyeske éppen a melleimet találja meg. Hjaj, már… Mennyire kell részegnek lenni ehhez?
- Túlélem, de azért örülnék, ha nem időznél ott napokig. – sóhajtok fel. Nagy nehezen sikerül rendesen leülnie mellém. Morogva arrébb húzódok. Mi van, nem tud meg lenni tapogatás nélkül?
- Ne nagyon helyezkedjetek el. Visszamegyünk a táborhelyre. – Milyen kemény legény ez a Jancsi! – És még Gyulát is ki kell szabadítanunk valahogy. Aztán meg eltűnni. – gondolkozik valaki hangosan, aki nem én vagyok és nem is a részeg…
- Ki monda, hogy én is megyek? – morgok.
- Én! – és milyen öntudatos is ez a Jancsi! Hogy oda ne rohanjak. – Ha mást nem megint viszlek. – s hogy nyomatékot adjon szavainak felkapott. Rúgásaimat, ütéseimet figyelmen kívül hagyva indult el. Remélem, legalább finomak vagytok…
Vampire V.

Vampire V.

Sarah-Maria Tone
avatar

Rangom : noctis optimus

Vissza az elejére Go down

Re: Vér-tó

Témanyitás by Garew Towryk on 2012-12-03, 23:40

A sok piától feszült a húgyhólyagom. Úgy éreztem, hogy ha nem dobok azonnal egy sárgát, szétrobbanok. Gyorsan kerestem egy fát, és könnyítettem magamon. Motozást hallottam magam mögül. Még ilyen illuminált állapotban is fel tudtam ismerni János pajtást. Valamit a vállán cipelt. Mintha egy nagy zsák lett volna. A férfi magyarázott valami kocsmai verekedésről, de nem sokat fogtam belőle. János gyorsabbra vette a lépteit, alig bírtam követni. Persze józanul könnyű. Kicsit le is maradtam. A férfi megállt és ledobta a földre a zsákot, ami maga a lány volt. János is betámadott egy fát, és miközben csurgatott egyet, hátrapillantott és megkérdezte a lánytól, hogy kicsoda. A kényszer pihenőjük pont arra volt jó, hogy utolérjem őket. Odadülöngéltem a lány mellé, akiről egy pillanatig azt hittem, hogy a Jani.
-Te nem vagy János. - mondtam, hunyorítva a lány arcába hajoltam. Megfogtam az arcát és előbb jobbra, majd balra fordítottam, hogy alaposabban megnézzem. Jó is lett volna, ha nem lettem volna csuma részeg, és láttam is volna belőle valamit. A nyakához hajoltam és szaglászni kezdtem. Egész kellemet illata volt. Nem volt olyan...olyan János szagú. A lány megkérdezte, hogy kivagyok.
-Én? Én...én vagyok...kivagyok. - röhögtem el magam,majd megcsúsztam egy fűcsomón. Elvesztve a megmaradt egyensúlyérzékemet is, rögtön kinyújtottam a kezemet, hogy valami kapaszkodót keressek. Előredőlve a lány melleibe tenyereltem.
-Oh...bocs...- csak ennyit tudtam kinyögni.


A hozzászólást Garew Towryk összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-06-10, 21:10-kor.
NJK
NJK

Garew Towryk
avatar

Rangom : noctis njk

Vissza az elejére Go down

Re: Vér-tó

Témanyitás by Sarah-Maria Tone on 2012-12-03, 16:33

Összehúzott szemmel figyeltem a mozgását, de nem láttam sokat. Aztán éreztem, hogy ez a valaki mögém kerül, és ahogy megfordulnék, leüt. Hát… akkor mégis démonokkal van dolgunk. Ráadásul nem kispályásokkal. Úgyhogy ebben a békés sötétségben el is kezdek tervet kovácsolni!
1: Mindig tagadok, ha rám akarják, bizonyítani, hogy démonvadász vagyok.
2: Ha ez mégis kiderülne, akkor tagadom, hogy utánuk küldtek volna.
3: Ha ez is kiderül, akkor már csak a személyazonosságomat kell az előbbiekhez hasonló módon védenem.
4: Na, ha viszont rájönnek, hogy ki vagyok, akkor megpróbálok menekülni.
5: Viszont, ha az utóbbi is csődöt mondd, akkor fogoly leszek. És meg is fogom érdemelni a bénaságom miatt.
Egy hangra ébredek. Kellemes, bár a kérdést nem értem. János? Ki az a… Ó! A cipelőm megszólal és Ő János. Cipel egy darabig és jön mellette a másik is. Végtelen nyugalommal hallgatom, ahogy lépdelnek, majd megállnak valahol, de kézben maradok. Mintha gyerek lennék! János beszél, kezd valamit egy kocsmáról, Gyuláról (?!) És verekedésről, meg egy kém csajról. Oh, ja, az én volnék! Hát asszem itt az ideje hazudni.
- Hol vagyok? – kinyitom a szemem, majd felsikítok, mire eldob a csávó. – Te meg ki vagy? – Aztán a beszélő partnerre nézek. – És te? – Észreveszem, hogy nem csúnya a beszélgető partner. De kénytelen vagyok elkapni a tekintetem, majd összevissza kétségbeesetten nézni mindenfelé. Egy csinos pofi nem teheti tönkre az előadásom! Ezt már nagyon régen megtanultam. De hogy hol, mikor vagy kitől azt nem tudom... Sok mindent fed el a feledés homálya...
Vampire V.

Vampire V.

Sarah-Maria Tone
avatar

Rangom : noctis optimus

Vissza az elejére Go down

Re: Vér-tó

Témanyitás by Garew Towryk on 2012-12-02, 12:46

-Józsi és Gyula már jó ideje elmentek vizelni, vissza kellett volna már jönniük. - szólt az egyik útitárs az erdőt figyelve.
-Majd jönnek, ha nem ette meg őket valami vad. - mondta a nomádbá nyugodtan. Lassan ránk sötétedett. A két öreg nomád tüzet rakott, ami mellé letelepedtünk. Előkerült pár liter jó minőségű pálinka.
-Itt éjszakázunk. Sötétben nem látnak a juhok. - mondta az egyik vén.
-Meg mi sem... - fűzte hozzá a másik vén. Mivel a két birkaterelőre voltunk utalva, így nekünk is itt kellett töltenünk az éjjelt.
-Legyen. Akkor igyunk. - szólt közben egy másik démon. Maga elé húzta a flaskát és istenesen meghúzta, majd tovább adta. Ivással és énekléssel telt a következő pár óra, mire mindenki rendesen lerészegedett. Karcsi és Pali volt az elsők, akik kidőltek. Én is jól beittam. Éreztem is, hogy lassan ideje egy csinos bokrot keresnem. Imbolyogva álltam fel és vettem célba az erdőt. Letoltam a gatyát, előkaptam és a fa tövébe kezdtem csurgatni. Megkönnyebbülten sóhajtottam fel, ahogy távozott belőlem a felesleges vízmennyiség. Hallottam valakit a hátam mögött, ezért hátrapillantottam, de a tájékozódási képességem most nem volt a csúcson.
-János? - hunyorítottam a tőlem alig pár lépésre álló alak felé, miközben még mindig intenzíven locsoltam a növényzetet.


A hozzászólást Garew Towryk összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-06-10, 21:11-kor.
NJK
NJK

Garew Towryk
avatar

Rangom : noctis njk

Vissza az elejére Go down

Re: Vér-tó

Témanyitás by Sarah-Maria Tone on 2012-12-02, 01:02

Éppen szokásos kéthetente tartandó egész napos alvásomat végzem, amikor dörömbölnek az ajtómon. Mogorván nyitom ki. Kedves vadász társaim állnak a fa túl végén és mosolyogva nézik szerény személyemet. Most meg mi…? Aztán persze leesik, hogy a pizsim pont alig takar valamit. Összehúzott szemmel rájuk csapom az ajtót. Itt az ideje dolgozni!
Egész úton azt ecsetelik, hogy démonokról számoltak be az emberek. Alig egy órája. Szóval lehet, hogy már szedték is a sátorfájukat és eltűntek. Vagy démonosan nem szedtek semmit és köddé váltak. Persze azt, senkit sem zavar, hogy ez a kis affér alattam vágja a fát. Mert, ha elmennek, akkor nekem kell követnem őket. Ami lássuk be elég nehéz, nem megoldhatatlan, de nehéz.
Egy kis városban szállunk meg és a vadászok inni akarnak. Mivel nekem nem barátom az alkohol és dolgoznia is kéne valakinek azért. Így kerülök fel a hegyre és ásítva teszem egyik lábam a másik elé. Annyira nincs kedvem ehhez… Magamban dudorászva indulok el egy tűz felé. Mármint tábortűz és nem az erdő végez spontán öngyulladást.
Egy kis csapatot látok a tűz mellett. Járásom már akkor pillekönnyű és hangtalanná váltott, ahogy megláttam a fényt. Még lélegzetem is visszafojtom. Csendesen körözök körülöttük. Nem vesznek észre. Legalábbis látszólag.
Véleményem szerint nem jelentenek veszélyt. Vállat vonva fordulok meg. Mögöttem pedig volt valaki. Aki most előttem van. Meglepettségemben bennem reked a levegő… Ez meg hogy került mögém anélkül, hogy észrevettem volna? Na, jó visszavonom: Valószínű, hogy veszélyt jelentenek…
Vampire V.

Vampire V.

Sarah-Maria Tone
avatar

Rangom : noctis optimus

Vissza az elejére Go down

Re: Vér-tó

Témanyitás by Garew Towryk on 2012-12-01, 15:54

***Garew, mint démon...

Tegnap éjjel tizedmagammal keltem át a határon. Néhány helybéli nomád és egy nagyobb birkanyáj kísért. Jól álcáztuk magunkat, ezért senkinek nem tűnt fel, hogy démonok vagyunk. A két öreg nomád egy nagy tóhoz terelte a birkáit, hogy megitassa őket. Hosszú volt idáig az út.
-Itt megpihenünk! - mondtam a többieknek. Ketten jelezték, hogy kisebb-nagyobb dolguk van, ezért a közeli erdőbe mentek könnyíteni magukon. Józsi és Gyula bementek a susnásba, egészen addig meneteltek, amíg elég távolra nem értek tőlünk. Nem szerették, ha bárki nézi őket közben. Gyula már épp a nadrágját tolta lefelé, és szépen be is helyezkedett a fatörzshöz, amikor meglátott egy kis falut a domb alján.
-Józsi! Odanéz! - bökött a fejével a házak felé.
-Nézzük meg! Ott biztos lesz normális vécé is! - lelkesült fel Józsi. Eleg volt már, hogy folyton bokrok mögé kucorogjon. A két démon bemerészkedett a faluba. Rögtön egy kocsmát szúrtak ki maguknak. A sörözőbe lépve azonnal a mellékhelyiséget célozták meg, majd a pult elé ültek, hogy porzó torkukat leöblítsék egy korsó sörrel.
-Egészség! - koccintott a két férfi. Jóízűen gurították le az italt, és egészen addig nem is tűntek fel senkinek, míg fizetni nem kellett. Gyula rossz pénzzel akarta kiegyenlíteni a számlát.
-Ezek démonok! - kiáltott fel a csapos.
-Ide gyorsan a vadászokat! - ordította tovább. A két démon megijedt, és gyorsan el akarták húzni a csíkot, de a kocsma vendégei az útjukat állták. Verekedés tört ki. Repültek a székek, az asztalok, szálltak a pofonok. Gyula beszorult a mérges tömegbe, míg Józsi négykézláb mászott ki az utcára.
-Hozz segítséget! - szólt oda a társának Gyula, majd egy hatalmasat belerúgott az egyik rá támadó emberre.


A hozzászólást Garew Towryk összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-06-10, 21:12-kor.
NJK
NJK

Garew Towryk
avatar

Rangom : noctis njk

Vissza az elejére Go down

Vér-tó

Témanyitás by Andrés von Narrath on 2010-09-04, 19:49Vampire II.
Vampire II.

Andrés von Narrath
avatar

Rangom : nox equester

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Vér-tó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.