Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Garew Towryk

A legtöbb felhasználó (19 fő) Szomb. 24 Nov. 2018 - 3:35-kor volt itt.

Sötét liget

Go down

Re: Sötét liget

Témanyitás by Garew Towryk on Vas. 3 Ápr. 2011 - 0:26

Játék vége. Játéktér szabad!
NJK
NJK

Garew Towryk
avatar

Rangom : noctis njk

Vissza az elejére Go down

Re: Sötét liget

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on Szer. 5 Jan. 2011 - 23:42

Zavart ez a mérhetetlen sötétség, ahogy az éledező erdő is. Nem láttam jól sem a lányt, sem a helyet, ahol voltunk. A hangok egyre erősebbek voltak. Egyre hidegebb és erősebb szél tépte a fák lombjait. A hely nem volt valami bizalomgerjesztő. Habár, nem mondhatnám, hogy a gyenge elfek közé tartozom, mégis jobb az óvatosság. Nem szívesen bocsátkoznék éjnek éjjelén küzdelembe, úgy hogy az orromig sem látok. Az ég sem volt kegyes hozzánk, vastag felhőréteg kúszott végig rajta, eltakarva a holdat és a csillagokat, az egyetlen fényforrásokat, ami valamelyest beláthatóvá tette a helyet, ahol álltunk.
-Az elfek népéhez tartozom – vallottam meg a lánynak. – Nálunk természetesnek mondható, hogy ellenszolgáltatás nélkül is segítünk a földünkön eltévedt idegeneknek. – magyaráztam neki. Ezzel el is árultam, hogy milyen vidékre tévedt. Egy elfek lakta vidékre. Nem tudhattam hol él, és milyen messzire keveredett a lakhelyétől. Nem tudtam róla semmit, azt sem, hogy milyen fajba tartozik, de az igazat megvallva nem is érdekelt. Segítségre szorult, és én kész voltam neki segíteni. A lánynak igaza volt. Valóban nem volt túl sok választási lehetősége. Vagy egymaga éjszakázik a liget hideg földjén kiszolgáltatva magát az éjjeli vadak zsákmányszerző hadjáratának, vagy pedig, velem tart a faluba. Volt sejtésem melyiket fogja választani a lehetőségei közül.
-Örvendek a találkozásnak Estell. Az én nevem Sehro Lucis Ashwise. – mutatkoztam be én is. – De szólítson csak Sehronak. Ha gondolja, indulhatunk is. – javasoltam.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Re: Sötét liget

Témanyitás by Estell Dupont on Kedd 4 Jan. 2011 - 22:41

Éreztem, hogy halvány pír önti el az arcomat miközben talpra álltam és most áldottam a sötétséget, mert lehet, hogy nem látom az idegen arcát, de ő sem az enyémet. Kíváncsi lettem volna rá, hogy mi jár fejében, nem csak a szándékát illetően, ha nem úgy általában. Fordított helyzetben én szerencsétlennek tartanám a férfit, de bizonyára én is felajánlanám a segítségemet.
- Nahát! Vannak még becsületes emberek ... illetve nem emberek? - valami olyasmi válaszra számítottam, hogy majd megegyezünk, vagy szemérmetlenül mond egy árat, ezért meglepett, hogy puszta jó szándékból hajlandó kivezetni az erdőből. Mindenesetre a válasza meggyőzött a sejtésemről, miszerint bármely fajhoz tartozzon is, nem lehet átlagos. Az emberek többsége nagyravágyó, de legyen valaki akár démon, boszorkány stb., ha a hierarchia legaljáról való, akkor kapzsi, akár egy átlag ember. Olyan illat lengte körül a férfit, amit még sosem éreztem, ezért nem tudtam eldönteni, hogy miféle is. Csak abban voltam biztos, hogy nem lehet sem vámpír, sem félvér.
- Jobb szeretném az éjjelt puha párnák közt tölteni. - feleltem, miután a távolban üvöltő farkasok hangját elsodorta egy kósza szellő. - Nincs túl sok választásom, ezért magával tartok... és ez esetben illendő lenne bemutatkoznom is. -tettem hozzá kissé halkabban. - Estell Dupont.
Halott


Estell Dupont
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Sötét liget

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on Kedd 4 Jan. 2011 - 5:14

A lány meglepődött, amint megszólítottam, és meghallotta hangomat. Feltűnésem olyan váratlanul érte, hogy még az egyensúlyát is sikerült elveszítenie, és elbukott az avarban megbújó ágakban. Mielőtt felé léphettem volna, hogy felsegítsem, felém kiáltott. Arra utasított maradjak a helyemen. Hangjából érződött, hogy nem szeretné, ha megpróbálnám őt felsegíteni. Így hát, ott álltam egyhelyben tőle pár lépésnyire. Csendesen figyeltem, amint a földön fekszik. Felajánlottam neki a segítségemet, hogyha igényli, kivezetem őt a Sötét liget sűrű fái közül, hogy ne kelljen itt éjszakáznia. De úgy voltam vele, ha nem él a lehetőséggel, az is az ő baja. Nála a döntés joga. Hangjában bizalmatlanságot és némi gyanakvást véltem felfedezni, ami nem okozott számomra nagy meglepetést. Nem ismert, igazából a nagy sötétség miatt még az arcomat sem látta, miért is bízott volna meg egy ismeretlenben, akivel alig egy perce találkozott. Kérdésére felvontam a szemöldököm. Mit kérek cserébe? Ismételtem meg magamban kérdését.
-Ne aggódjon! Nem kérek cserébe semmit. – válaszoltam nyugodt hangon. – Ingyen és bérmentve kivezetem innen. – tettem hozzá, közben figyeltem, amint feltápászkodik a földről. A távolból farkasok vonyítása hallatszott. Nyugovóra tért a nap, beköszöntött az este, az éjszakai ragadozók ébredezni kezdted. Ideje volt indulni.
-Velem tart, vagy itt tölti az éjszakát? – kérdeztem az eltévedt lánytól.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Re: Sötét liget

Témanyitás by Estell Dupont on Hétf. 3 Jan. 2011 - 22:50

Alig tettem néhány újabb lépést a sötétben és máris mozgás támadt az egyik fa körül, de ez csak akkor tudatosult bennem, mikor egy hang hirtelen rám szólt. Gondolom, vagy legalábbis remélem, hogy nem szándékozott rám ijeszteni, de az erdő csendjét, órák óta csak saját lépteim nesze törte meg, s ez a hang most szinte ágyúként dörrent a fülemben. Hátrahőköltem tőle, de olyan szerencsétlenül léptem, hogy elveszítettem az egyensúlyomat és elestem.
-Maradjon csak ott! - szóltam az idegenre mielőtt még gondolhatott volna rá, hogy felsegítsen. Csak néhány lépésnyi volt a köztünk lévő távolság, de még ez is több a semminél és még nem volt időm átgondolni, hogy örüljek-e a férfi felbukkanásának vagy sem. Egyelőre nem nyerte el a szimpátiámat mér csak azért sem, mert nem szeretek mások előtt ügyetlenkedni, ez egyébként sem jellemző rám, ráadásul nyugtalanító, hogy a sötétség miatt még csak az arcát sem látom.
-Igazán? - kérdeztem kissé gyanakodva, noha tisztában voltam vele, hogy kénytelen leszek elfogadni a felajánlott segítséget, ha kiakarok jutni az erdőből, de ez még nem jelenti azt, hogy az óvatosságot is fel kell adnom. -És mit kérne cserébe? - tettem hozzá miközben óvatosan felálltam. Végtére is elég nevetséges a földön ülve társalogni valakivel.
Halott


Estell Dupont
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Sötét liget

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on Hétf. 3 Jan. 2011 - 4:49

Egy ideig csendes figyelemmel kísértem a lányt, amint a Sötét liget fái között kószál keresve a kiutat. Ahogy közeledett a vastag törzsű fa felé, mely mögött én is álltam, fogtam magam, és előléptem mögüle.
-Eltévedt? - törte meg hangom az erdő halk neszét. Nem akartam megijeszteni a lányt, de váratlan megjelenésem előtte minden bizonnyal meglepetésként érte. Órák óta bolyonghatott itt egymaga. Egy lélek sem járt errefelé, senkitől nem tudott útbaigazítást kérni. Csak remélhette, hogy valakivel majd összefut itt a kerek erdő közepén. De amint teltek a percek, és egyre sötétebb lett, úgy egyre kevesebb esély volt arra, hogy bárki is kereszti útját.
Alkonyulni kezdett, a levegő egyre hűvösebbé vált. A sötét liget önmagában tartogat veszélyeket, de mikor beköszönt az éjjel még félelmetesebbé válik. Életre kelnek az éji vadak, és megkezdik éjszakai zsákmányszerzésüket. Ezért nem tanácsos itt éjszakázni, hiszen könnyen valamilyen éjjeli fenevad prédájává válhatunk.
-Ha gondolja, segítek kijutnia az erdőből. – ajánlottam fel a segítségemet az eltévedt lánynak. Túl sötét volt, nehezen vettem ki vonásait pedig, nem is állt olyan távol tőlem. A fák lombjai között beszökő halvány fénysugarakban körvonalazódott alakja.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Re: Sötét liget

Témanyitás by Estell Dupont on Szomb. 1 Jan. 2011 - 11:23

Egy ideje, már a lépteim nesztelenségére sem figyelve bolyongtam a rengetegben. Be kellett látnom, hogy az erdő nem nekem való hely. Ízig-vérig városi lány vagyok. Ott születtem, nőttem fel s talán, majd egyszer, ott is halok meg.
Némi reménnyel töltött el, hogy a szemem többé-kevésbé hozzászokott a félhomályhoz, így legalább abban biztos lehettem, hogy semminek nem megyek neki, és ha a fák egyformák is voltak számomra, egy nagyobb kőhalom némileg a segítségemre volt. Mikor már harmadszorra mentem el egy fura páncélra emlékeztető képződmény mellett, rá kellett jönnöm, hogy jó ideje csak körbe-körbe mentem. Megálltam az ,,útjelző'' mellett, hogy egy kicsit kifújjam magam, s némi töprengés után arra jutottam, hogy legjobb lesz ha nem próbálkozom különféle kanyarokkal, hisz mindig az egyenes út a legrövidebb. Emellett az is megfordult a fejemben, hogy mégiscsak kellene egy kis tüzet gyújtanom, de az ötletet ismét csak elvetettem. Bár jóleső érzéssel tölt el a láng melege, s mindig is büszke voltam rá, hogy a négy elem legvadabbikát némileg uralni tudom, de meggyőztem magam róla, hogy jelen pillanatban még semmi szükség rá. Míg mindezt átgondoltam, azt is eldöntöttem merre folytatom tovább az utamat, remélhetőleg nem pont az erdő közepe felé. Kissé szapora, de óvatos léptekkel indultam el, egy különösen vastag fa felé.
Halott


Estell Dupont
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Re: Sötét liget

Témanyitás by Sehro Lucis Ashwise on Szomb. 1 Jan. 2011 - 9:27

Már egy hete, hogy visszatértem Tenebrilux városába. A következő heteket itthon akartam tölteni, és hacsak nem szólít el ismét a kötelesség...
Napfényes reggelre ébredt a város. A délelőttöt szobámban töltöttem. Hivatalos ügyek foglaltak le. Dolgaim végeztével sétára indultam. Ezúttal nem a kertben terveztem eltölteni szabadidőmet, inkább Caelestis erdejében szerettem volna bolyongani. Egy darabig egy kitaposott ösvényen haladtam. Észre sem vettem, csak percekkel később, hogy már rég nem a megszokott úton haladok. A környék mégsem volt idegen. Annak idején számtalanszor sétáltam rajta végig, mikor még testvéreim is éltek. De haláluk óta egyszer sem jártam itt. Az egyik vastag törzsű fenyőhöz léptem, kezemmel végigsimítottam kérges törzsét és automatikusan az ágak felé emeltem tekintetem. Néhány hosszabb pillanatig az emlékeimbe merültem. Egyszer csak léptek hangjaira lettem figyelmes, nem is olyan messze tőlem.
Ater elves

Ater elves

Sehro Lucis Ashwise
avatar

Rangom : Marquis of Tenebrilux

Vissza az elejére Go down

Re: Sötét liget

Témanyitás by Estell Dupont on Pént. 31 Dec. 2010 - 2:42

..:Sehro Lucis Ashwise:..


A mai nap nem voltam túl rózsás hangulatban,de ugyan ki lenne az, egy sűrű erdő közepén? Ráadásul az a piszok kis manó is átvert!
Még virradat előtt útra keltem, hogy a megbeszéltek szerint időben Caelestis-be érjek. Már itt gyanút kellett volna fognom. Mindig azt mondta, üzletelni csak vacsora, vagy maximum ebéd után hajlandó. Ezzel szemben most még a reggeli falatozás előtt ide rendelt. Ha nem örültem volna annyira, hogy végre megszerezte nekem azt a ritka tekercset, amelyre oly rég óta áhítozom, biztos hogy nem megyek bele az erdei találkába. Hiába, mindenkinek megvannak a maga gyengéi. Más lányokat egy csokor virággal lehet levenni a lábukról, míg engem, egy régi, poros könyvvel. Már csak azt nem értem, miért csapott be. Merthogy esze ágában sem volt ma itt megjelenni, arra a fejemet teszem.Na, de csak kerüljön a kezeim közé ... nem lesz benne sok köszönet, feltéve ha kijutok ebből a sötét erdőből.
Nem tagadhatom tovább a tényt magam előtt, hogy bizony jócskán eltévedtem. Két órával ezelőtt, miután nem voltam hajlandó tovább várakozni, olyan mérgesen vágtam neki az útnak, hogy nem is néztem merre visz a lábam. Egyébként sem ismerem ki magam az erdőkben. Mindenhol fa és fa. Az egyik ugyanolyan göcsörtös, mint a másik, ráadásul félhomály uralkodik körülöttem. Éppenséggel tüzet gyújthatnék, hogy legalább az orromnál tovább lássak, de ki tudja miféle lények otthona ez az erdő. Feleslegesen nem szeretném felhívni magamra a figyelmet, így jobb híján csak a fülemre és arra a kevés fényre támaszkodhatom a tájékozódásban, ami átszüremlik a fák lombjai között...
Halott


Estell Dupont
avatar

Rangom : Cavader

Vissza az elejére Go down

Sötét liget

Témanyitás by Shade von Narrath on Szomb. 4 Szept. 2010 - 12:07A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 23 Nov. 2018 - 23:01-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Sötét liget

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.