Welcome to Noctis

Háború tört ki a vérivók és a boszorkányok között. Narlen városa elbukott, és Boszorkányföld egy része vámpír kézre került. Theradin a harcok kezdete előtt békét kötött a vérszívókkal, így a város megőrizhette függetlenségét.
Eközben északon a Démonok Birodalma megerősödött és kihasználva szomszédai csatározásait elfoglalta Boszorkányföld északi, kimérák és transmopheusok lakta területeit. A határvonalak átrendeződtek, ezért a vadászokra nagyobb szükség van, mint valaha.


• • •

Lépj be Noctis világába, ismerd meg a napfényes, varázslatos Nyugatot, az egykori Boszorkányföldet - Shalmaeron provinciáját, vagy a misztikus, sámánok lakta Sellarya szigetét. Barangold be a veszélyes, sötét Keletet, ahol vérivók és halandók élnek. Ismerd meg Caelestis hegyvidékeit, a délen fekvő elfek lakta Lamuriont, vagy a sárkányidomítók és a valkűrök otthonát, a messzi fagyos Valachiát. És ha még futja az erődből, utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

CHATBOX


Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 1 rejtett és 1 vendég

Garew Towryk

A legtöbb felhasználó (19 fő) 2018-11-24, 15:35-kor volt itt.

Ádáz ösvény

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: Ádáz ösvény

Témanyitás by Insomnia Aeternam on 2012-08-26, 17:29

Sosem szívleltem a vérszívókat annak ellenére, hogy nem egyszer dolgoztam már nekik. Furcsa és hideg szerzetek, no meg a humorérzéküket is nyilván elhagyták a nagy loholás közepette.
Kissé felvonva jobb szemöldököm figyeltem, amint barátunk hirtelenjében nem tudja mihez kezdjen, ezáltal nagyobbnál nagyobb marhaságokat követ el. Szívesen leállítottam volna, de nem tettem, elvégre néhanapján nekem is kijár a szórakozás. Hát, ha még egy vérszívó a nevetés tárgya, még jobb. Persze azért csak módjával.
A másikra szegeztem tekintetem, miközben furcsa hangok szűrődtek át a bokorból. A kulacs után mentem, majd visszahoztam és egy pár cseppnyit - ami megmaradt az italból -lehúztam.
- A barátod mindent elhisz, amit mondanak neki? – kérdeztem a leszűrtek alapján, érettebb vámpírt.
- Egész véletlenül láttam… – adtam választ neki sokat sejtetően, miközben ránéztem a fegyveremre. Jobbnak láttam a közelemben tartani azt, bármennyire is veszélytelennek tűntek első ránézésre a fogasok.
Venator VI.


Insomnia Aeternam
avatar

Rangom : uranicus venator

Vissza az elejére Go down

Re: Ádáz ösvény

Témanyitás by Shade von Narrath on 2012-08-26, 12:57

Halk hangokat hallottam. Valaki a közelben volt. Nagyon óvatosan haladt az erődben, ezért épphogy csak felfigyeltem rá. Egy női hang szólt az egyik botor mellől. Megjegyzését Gerhardnak szánta. A nő azt mondta, hogy amit a férfi pálinkának hisz, az nem az. Gerhard egy erdei boszorkány vizeletét kortyolgatta jóízűen, de amint meghallotta a vizelet szót, rögtön kifújta a szájából és még a kulacsot is jó messzire elhajította. Gerhard teljesen elsápadt.
-Minek tartasz boszorkánypisit a flaskádba? - kérdezte a vámpír felháborodva, mintha ez a lány hibája lett volna, pedig csak saját magát hibáztathatta. Köpködött, nyelvét pedig az inge ujjába törölte. Ezután Gerhard az egyik fához rohant, késével lehántott egy darabot a fa törzséből és azt kezdte el rágcsálni, hogy elmúljon az a kellemetlen íz a szájából.
-Menta. - markolt bele a zöld csomóba és egy nagy marékkal nyomott belőle a szájába. Nem akartam neki szólni, hogy az köszönő viszonyba sincs a mentával, és hogy épp egy adag csalánt rágcsál. Gondoltam, majd úgyis rájön. Az ismeretlen nő közben leült egy nagy kőre és figyelt.
-Keresünk egy féldémon szerzetet, a közelben lehet. Nem láttad véletlenül? - érdeklődtem a lánytól
.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-05-11, 22:58-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Ádáz ösvény

Témanyitás by Insomnia Aeternam on 2012-08-23, 22:23

Már vagy két hete üldöztem hiába azt a megveszekedett démont, de mindeddig képes volt meglépni előlem. Nem sokat tudok róla, de amit igen, az épp elég számomra, hogy lelkét mindörökre a túlvilágba hajszoljam. Nem, nem becsültem én alá a képességét, de tudtam, hogy nem sokáig játszhat már velem macska-egér játékot. A gond csak az, hogy két vérszívó is beszállt a játékba. Kérdés, hogy ők macska vagy egér szerepet játszanak a kis történetemben. Majd ez is kiderül a maga idejében.
Mindenesetre ügyesen hajtották a vadat épp az én, katanáim által meghosszabbított karjaimba. Nadrág meg cipő nélkül. Alapos munkát végeztek… Csóváltam meg fejem, majd megadtam a démon számára a kegyelemdöfést…

Távolról hallottam, hogy táboromnál vendégek cseverésznek. Mit cseverésznek? Egész otthonosan érzik magukat. Csupán az adott okot meglepetésre, hogy eddig nem fedeztek fel. Talán mindez betudható az erdő furcsaságai közé? Sosem szerettem a hasonló titokzatos meglepetéseket.
- Jól mondja barátod! Az nem a tiéd! Amit te pálinkának hiszel az csupán egy erdei boszorkány vizelete – léptem ki a bokrok takarásából közelebb lépve a tábortűzhöz, ezáltal újdonsült ismerőseimhez, miközben a pengéről letöröltem ex démonunk vérét, egy a kezembe akadó rongydarabbal.
- Érezzétek magatokat otthon! – jegyeztem meg cseppet sem szívélyesen - Sajnos eledellel nem szolgálhatok, mivel az összes élőlényt elriasztottátok a közelben a csörtetéssel – huppantam le egy nagyobb kődarabra, mint aki jól végezte dolgát. Vártam valamiféle magyarázatot, netán bemutatkozást...
Venator VI.


Insomnia Aeternam
avatar

Rangom : uranicus venator

Vissza az elejére Go down

Re: Ádáz ösvény

Témanyitás by Shade von Narrath on 2012-08-23, 21:33

Épp az erdő bokrai között futottunk, egy féldémon nyomában.
-Megöllek! - üvöltözte utána Gerhard, és fél kézzel egy baltát lengetett, amit a közeli tanya istállójából lopott el. A férfit, akit olyan kitartóan hajszoltunk tudott valamit a mokosai merénylettel kapcsolatban. Feltett szándékom volt, hogy kiszedem belőle, amit tud. Gerhard is kész volt kitaposni belőle az infót. A faluban majdnem elkaptuk, de valahogy mégis meg tudott szökni. Nem jutott messzire, hiába szeretett volna.
-Megvan? - léptem Gerhard mellé.
-Eltűnt. - kapkodta a fejét jobbra-balra.
-Itt lesz az, csak megbújt valahová. - néztem én is körül, de a sűrű növényzet miatt nem sokat láttam. Elővettem a kardomat, és lecsapkodtam néhány indát, hogy átláthatóbb legyen a tér, de az szinte azonnal visszanőtt. Gerhard ugyanígy tett, de ő puszta kézzel rángatta ki a bokrokat a földből eredménytelenül. A gaz újból kitört a földből, és dúsabb volt, mint előtte.
-Ádáz ösvény. - morgott a vámpír. Ekkor hangokat hallottam a hátam mögül.
-Ott fut. - mutattam a menekülő démon irányába. Ismét utána eredtünk. Egyre mélyebbre jutottunk az erdőbe.
-Megvan! - kiáltott Gerhard és elkapta a démon lábát. A férfi rúgott és kalimpált, szabadulni próbált minden erejével, végül sikerült neki. Mire odaértem, addigra Gerhard kezében már csak egy cipő és egy fél nadrágszár volt. Mérgesen néztem rá.
-Csak azt ne mondd, hogy hagytad elfutni? - mordultam rá a vámpírra.
-Én..én...én.. - vakarta a fejét és bűnbánóan nézett rám.
-Menjünk, keressünk valami helyet éjszakára. - intettem a vámpírnak. Időközben ránk esteledett. Egy bő fél órát sétáltunk a gazban, mikor egy tisztásra értünk. Legalábbis annak gondoltam. A tisztás közepén tűz égett, de nem ült mellette senki. Gerhard rögtön leült az egyik kőre, és közelebb húzódott a tűzhöz. Én gyanakvóan néztem körbe. A tűz nem magától gyújtódott, aki néhány perce még mellette ült, a közelben lehet. És ki tudja miféle szerzet, nem volna szerencsés vele összetűzésbe keveredni.
-Nézd Shade, van itt pia is? - emelt fel egy kulacsot.
-Tedd azt le! Az nem a tiéd! - parancsoltam rá, de meg sem hallotta. Lepattintotta a tetejét és jól meghúzta.
-Pálinka! - jegyezte meg boldogan. Én csak a fejemet fogtam.


A hozzászólást Shade von Narrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-05-11, 22:56-kor.
Vampire I.
Vampire I.

Shade von Narrath
avatar

Rangom : noctis archos

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Ádáz ösvény

Témanyitás by Andrés von Narrath on 2010-06-20, 18:50

Vampire II.
Vampire II.

Andrés von Narrath
avatar

Rangom : nox equester

http://noctis-parvulus.forummotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Ádáz ösvény

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.